Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Ergenekoncular Atatürk'ü böyle kullanmış


Istanbulian

Önerilen İletiler

Bayiliyorum su telefon görüsmelerine ...

Maskeli zihiniyetin arkasindakilere göz atabiliyorsun :

 

 

Ergenekon davasının iddianamesinde yer alan bir belgede deşifre edilen konuşmalar Atatürk'ün kimler tarafından nasıl kullanıldığını gözler önüne seriyor.

 

Kuvvacı, Vatansever, Ulusalcı cephenin simge isimlerinin "Atatürk"ü nasıl kullandıklarını belgeleyen ibret verici konuşmalar.

 

Ergenekon terör örgütü üyelerinin Atatürkçülüğü maske olarak kullandıklarına en güzel kanıtlardan birisi de Kuvayı Milliye Derneği Başkanı emekli Albay Fikri Karadağ ile Teşkilat Başkanı Hüseyin Görüm arasındaki telefon görüşmeleri oldu.

 

Derneğin genel merkezinin bulunduğu Kadıköy'deki bina Vakıflar Genel Müdürlüğü'na ait Milli Emlak'tan kiralanmıştı. Ancak kira borçları ödenmeyince Milli Emlak, binayı tahliye etmek için harekete geçti. Bunun üzerine Karadağ ve Görüm arasında şu ibret verici konuşmalar yapıldı:

 

Fikri Karadağ: Gelen giden var mı?

 

Hüseyin Görüm: Sabahleyin iki tane avukat geldi buraya. Müze yapıyoruz. Bizim ıvır zıvırlar var ya, böyle tarihi şeyler. Orta kata koyuyoruz. Eğer öyle bir şey, yani kapatma şekline gelirse, Atatürk'ün müzesini kapatıyorlar şeklide bütün her şeyi yığarız diyo, kimse bir şey yapamaz diyorlar.

 

Fikri Karadağ: Aynen yapsınlar, şimdiden başlasınlar. Onun için gereken ne varsa hemen gelip yarın imzalayayım, yazsınlar, müze haline dönüştürdük burayı falan diye.

 

Fikri Karadağ: Kuvayı Milliye Atatürk Müzesi diye oraya bi kağıda birşey yazdırın. O bizim eski çerçevelerden bir tanesine koyun, cama asın kenara. Oraya bir hikaye yazdırın şeye, dersiniz, Atatürk Misak-ı Milli kararlarını bu binada almıştır diye. O şeyin altına da yazın, asın dışarıya.

 

http://www.dunyabulteni.net/news_detail.php?id=49956

 

 

80li yillarda gecekondularina minare ile camidir havasini vermek isteyenleri hatirladi bana ...

Gerci bunlar eski cerceve ve bir kagit ile hal ediyorlar ...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

hiç şaşırmadım nedense

mesela şu incide ali şenden

12 eylül darbesi dönemi

ismail hakkı akansele ali şen ve halil sözerden atatürk nasıl kullanılır dersi!

 

ali şenden dinliyoruz

“İsmail Hakkı Akansel sert bir adam. ‘Sahilde ruhsatsız olan her şey yıkılacak.’ dedi. Fenerbahçe’nin bugünkü idare binasındaki sosyal tesislerin ruhsatı yoktur. Bir gün kulübe gidiyorum, beş tane greyder, askerler filan… ‘Burayı yıkacağız’ diyorlar. Ben de beyanat verip ‘Siz ihtilal yapmış olabilirsiniz; ama biz Fenerbahçe’yiz. Paşa’ya gidin söyleyin. Burası kışla değil, ben de onun askeri değilim. Biz Fenerbahçe’yiz Paşa filan tanımam.’ dedim.”

 

“Bu lafların yarısını yazdı Hürriyet. Korkuyordu yazmaya; çünkü gazete kapatıyorlardı o dönem. O lafların yarısını edenleri sıkıyönetim hapse atıyordu.” dedi. F.Bahçe Sosyal Tesisleri’nin kaçak olduğunun herkes tarafından duyulduğunu belirten Ali Şen, sözlerine şöyle devam etti: “Tabii o gün, komutan yapamadı o yıkımı. Fakat Paşa çok inatçı bir adammış. ‘Mutlaka binayı yıkacak’ diyorlar. Biz de ertesi gün bir şey yaptık. O zaman Halil Sözer Paşa vardı. Sonradan hava kuvvetleri komutanı oldu. Merak ettim sordum, ne yapabiliriz diye. ‘Her şeyin çaresi var. Bir Atatürk büstü koy oraya. Beni çağır, açılışını ben yapayım.’ dedi. Atatürk büstünü kim yıkabilir tabii. Biz de ertesi gün gittik, Atatürk büstü koyduk. Bir daha kimse dokunmadı bize. Bugün dahi girdiğin zaman o büst aynı yerde durur.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Fettullahcı kardeşler...

 

Yada Forum üyesi olarak fettullahçı zihniyetin bilgi kirleten, yalan, asparagas ve abartılı zihin karıştırma faaliyetlerinin etkisi altında kalan diğer arkadaşlar... Etkin olma çabasıyla bu foruma taşıdığınız doğruluğu kanıtlanmamış yazılarla bilgi kirliliğine ve fettullahçı zihniyete bilinçli yada bilinçsiz olarak hizmet ediyorsunuz...

 

Size tavsiyem foruma açılmış yeni bir başlık var onu okuyarak neden niçin ve nasılları kavramaya çalışın...

 

Nihat Genç'ten Fettullah'çı Gençlere Yanıt:

 

Bir genç insan olarak kendinize orada sizlere yöneltilen sorulara insani değerlere ve dürüstlüğe öncelik vererek yanıtlar vermeye çalışın...

 

Kandırılmışlığın, küçük odalarda beyinleri yıkanmışlığın, "Cumhuriyet ve Atatürk" düşmanlığının etkisinden kurtulup "Bu toprağın çocukları" olmanın önündeki engelleri kaldırın artık...

 

 

 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Fettullahcı kardeşler...

 

Yada Forum üyesi olarak fettullahçı zihniyetin bilgi kirleten, yalan, asparagas ve abartılı zihin karıştırma faaliyetlerinin etkisi altında kalan diğer arkadaşlar... Etkin olma çabasıyla bu foruma taşıdığınız doğruluğu kanıtlanmamış yazılarla bilgi kirliliğine ve fettullahçı zihniyete bilinçli yada bilinçsiz olarak hizmet ediyorsunuz ...

Isgalci zihniyetli mankurt kardesim ... Uyanmanin zamani geldi ,geciyor ...

 

Size tavsiyem foruma açılmış yeni bir başlık var onu okuyarak neden niçin ve nasılları kavramaya çalışın...

 

Nihat Genç'ten Fettullah'çı Gençlere Yanıt:

 

Bir genç insan olarak kendinize orada sizlere yöneltilen sorulara insani değerlere ve dürüstlüğe öncelik vererek yanıtlar vermeye çalışın...

 

Kandırılmışlığın, küçük odalarda beyinleri yıkanmışlığın, "Cumhuriyet ve Atatürk" düşmanlığının etkisinden kurtulup "Bu toprağın çocukları" olmanın önündeki engelleri kaldırın artık...

Kimse Cumhuriyet düsmani degil ... Su yalanlardan vaz gecseniz artik iyi olur düsman ilan eden kardesim ...

 

Kaldi ki bu topragin cocugu olmak icin önce müslüman olman lazim , en azindan müslüman kültür,hava almis olman lazim ...

Müslüman,Islam düsmanligi ile bu topragin cocugu olamazsin ... Bu böyle ...

 

Zira bu Cumhuriyet Islam Cumhuriyeti olarak kurulde ve amaci isgale ugramis vatani kurtarmak.

Islam düsmanlarini , Müslüman Türk düsmanlarini denize BIZ döktük ...

Mustafa Kemal de o zaman bir Osmanli askeri ... Emir altinda Sultana,Halifeye hizmet ediyor ...

Atatürkcülük de yok , Laiklik de yokdu Cumhuriyet kuruldugunda ...

 

Nihat Gence cevap :

 

Arkadaş! Yurduma ..... uğratma, sakın!

Siper et gövdeni, dursun bu hayasızca akın.

 

Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?

Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!

 

Değmesin mabedimin göğsüne na-mahrem eli!

Bu ezanlar-ki şahadetleri dinin temeli,

Ebedi yurdumun üstünde benim inlemeli

 

Dalgalan sen de şafaklar gibi ey şanlı hilal;

Olsun artık dökülen kanlarımın hepsi helal!

Ebediyen sana yok, ırkıma yok izmihlal.

Hakkıdır, hür yaşamış bayrağımın hürriyet;

 

Hakkıdır, Hakk’a tapan milletimin istiklal!

 

Bak gördün mü? Cumhuriyetin ruhu bu ...

Var mi itirazin?

 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

"fetullahçı kardeşler"

 

bu bir nevi kişi itibarsızlaştırma ezberimidir nedir ?

konuşacak laf bulamayınca hemen bir ötekileştirme!

"fetullahcısınız olum fetullahcısınız işte" demek nasıl bir tatmin kaynağı anlayabilmiş değilim...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Hiç unutmam belki biraz iki yüzlülük ama ne yapalım bize dayatılan buydu.... Hakkariye gidiyorduk küçüktüm bilmiyorudum jandarma kontrol noktaları vardı bizi götüren adam her jandarma kontrol noktasında Sarışın Mavi gözlü birinin resmini hemen camın yan tarafına koyardı kaseti değiştiridi 1 bölümü Kürtçe Şıwanın Şarkılarıydı Jandarma noktalarına varınca 2 bölümü açardı marşlardı,türkçeydi...

Aramalarda rahatça geçiyorduk,geçerken diğer arabaları seyrediyordum da çoğunu durdurulardı arama ederlerdi...Sonra babama dönüp derdi Köprüyü geçene dek sev miş gibi yapmaktı çare oysa o yaşta öğrendim zorla bişi sevdirilemez die ...(1990'larda )

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

İslam düşmanlarını, Müslüman Türk düşmanlarını denize ne siz nede genç siviller gibi, simgesi bile amerikan özentisi olan bir kitle döktü. ***************** Sizin zihniyetinizde olan gruplar, kurtuluş savaşı esnasında İngilizlere istanbulda boyun eğmek ve anadoluda Türk ordusu aleyhinde fetva dağıtmakla meşguldü.

 

Atatürk'ü malzeme yapan grup ya da kişiler olabilir, bu yolla belli bir rantta elde edebilirler. Bu onların ayıbıdır ve bu rant, din istismarı yolu ile elde edilen rant ile karşılaştırıldığında devede kulak kalır. Müslümanım diye, konuşurken mangalda kül bırakmayan arkadaşların bu konuda da hassasiyet göstermelerini beklerim. Erbakan hocanın iç ettiği paralardan sonra, aynı otobüste yolculuk ettiği bir kişi tarafından affedilmesi, fettullah hocanın çevresinde dönen milyon dolarlar hiç mi düşündürmüyor bu genç sivil ve türevi arkadaşları. **********

 

Osmanlı, mert, dürüst olduğu ve yiğidin hakkını yiğide verdiği devirlerde güçlendi ve dünyayı titretti. Siz de bundan biraz ders çıkartın. Amerikanın kucağına oturup, cemaat kurmakla, dini duyguları dolara çeviren gruplara karşı sempati beslemekle veya bunlara karşı tepki göstermemekle bu cennet vatana, üstünde yaşayan saf ve temiz Anadolu insanına zerre kadar faydanız dokunmaz.

 

Saygılar,

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

İslam düşmanlarını, Müslüman Türk düşmanlarını denize ne siz nede genç siviller gibi, simgesi bile amerikan özentisi olan bir kitle döktü. Siz bu kafa ile giderseniz ancak bir kapı kulu gibi amerikanın çöplerini dökersiniz. Sizin zihniyetinizde olan gruplar, kurtuluş savaşı esnasında İngilizlere istanbulda boyun eğmek ve anadoluda Türk ordusu aleyhinde fetva dağıtmakla meşguldü.

 

Atatürk'ü malzeme yapan grup ya da kişiler olabilir, bu yolla belli bir rantta elde edebilirler. Bu onların ayıbıdır ve bu rant, din istismarı yolu ile elde edilen rant ile karşılaştırıldığında devede kulak kalır. Müslümanım diye, konuşurken mangalda kül bırakmayan arkadaşların bu konuda da hassasiyet göstermelerini beklerim. Erbakan hocanın iç ettiği paralardan sonra, aynı otobüste yolculuk ettiği bir kişi tarafından affedilmesi, fettullah hocanın çevresinde dönen milyon dolarlar hiç mi düşündürmüyor bu genç sivil ve türevi arkadaşları. Çelişmeyin hayatınızda ve bu pişkin tavırlarınızla Müslümanlığı küçültmeyin.

 

Osmanlı, mert, dürüst olduğu ve yiğidin hakkını yiğide verdiği devirlerde güçlendi ve dünyayı titretti. Siz de bundan biraz ders çıkartın. Amerikanın kucağına oturup, cemaat kurmakla, dini duyguları dolara çeviren gruplara karşı sempati beslemekle veya bunlara karşı tepki göstermemekle bu cennet vatana, üstünde yaşayan saf ve temiz Anadolu insanına zerre kadar faydanız dokunmaz.

 

Saygılar

 

"islam düşmanları denize döküldü".bunun ne önemi var ?duyanda yunan savaşının sebebini (yedi düvel değil dikkat) islamı korumak amacı ile zannedecek ?

savaşan halkda belki öyle bir inanç vardır ama savaşı yöneten(ler)de kesinlikle böyle bir fikir yoktur ...

islam düşmanlarını denize dökdükten sonra islama düşmanlık yapılmamıştır zaten, halifelik kaldırılmamış, ezan türkçeleştirilmemiş, cemaatler tasfiye edilmemiştir mesela geçiniz bunları...

ayrıca amerikanın çöpleri demişken elinizin altında bulunan bilgisayardan bahsediyor olabilir misiniz ? oralarda en son teknoloji gelişirken bizim buralarda kullandığımız çöp değeri görüyor da ona atıf yapıyorsunuz değil mi ?

ayrıca istanbulda ingilizlere boyun eğenler sürgün edildiler, musulu ve kerkükü ingilizlere bırakma yükümlülüğü altına girmediler o açıdan şanslılar..

 

f.gülen n.erbakan, isimleri türk adaletine hesap vermiş kişiler bu noktadan sonra beni ilgilendirmez ben savcı değilim...

hesabını verdiklerinin haricinde şahsi bir şikayetiniz bir ihbarınız varsa savcılık şurda gidin şikayetçi olun tutan mı var ?

bu isimlerin bulaştığı veya bulaştığı düşünüldüğü kriminal eylemler türk adalet sistemini bağlar. ok?

ayrıca affetmek demişken

sezerin affettiği isimler :

İlhan Demirel (Yasadışı örgüt), Yaşar Demircan (Dev-Sol), Ramazan Çiçek (Anayasal düzeni yıkmak), Metin Günay (TİKB/GK), Atilla Selçuk (Anayasal düzeni yıkmak), Barış Kaya, Suat Karabulut (Dev-Sol), Ümit Kanlı, Gülseven Öztürk (DHKP-C), Fatma Güzel, Ergün Bütüner (TKP-ML), Barış Yıldırım (DHKP-C), Hakkı Şeker (DHKP-C), Nuray Gezici (Dev-Sol), Tamer Çadırcı, Ulaş Göktaş (DHKP-C), Mesut Avcı, Madımak Özen (DHKP-C), Ayten Eren (DHKP-C), Özgül Dede (DHKP-C), Yüksel Doğan (PKK), Murat Candar (TİKB/GK), Mustafa Genç, Ayla Özcan, İbrahim Tekin, Semra Askeri, Mehmet Şahin (DHKP-C),Gülperi Özen (DHKP-C), Haydar Baran (TKİP-Ekim) M.Erkan Çetin (Dev-Sol), Hatun An, Hakan Baran, Yılmaz Babatümgöz (MLKP), Resul Ayaz (MLKP/K), Zeynel Yıldız, Nazan Yılmaz (DHKP-C), Hasan Çebe (TİKB) Ertuğral Kaya (DHKP-C), Mete Yalçın (TİKB), Barış Gönülşen (TİKB), Esmehan Ekinci (TİKB), Mehmet Acettin (MLKP), Mehmet Leylek (MLKP), Erol Altıokka (TİKB) Ercan Uçuk (TKP/ML-TİKKO), Ali Şahmo (TKP/ML-TİKKO), Gürban Hızmay (DHKP-C), Sadık Yılmaz (MLKP/K), Aydan Odabaş (DHKP-C), Petek Türkmen (TİKB), Haydar Özbilgin (MLKP), Muharrem Kurşun (MLKP), Leyla Alp (DHKP-C), Sedat Felek (TKP/ML-TİKKO), Şudaman Kamancı (Ekim), Ali Haydar Geckin (TKP/ML-TİKKO), Gamze Bayram (DHKP-C), Sibel Horasan (Dev-Sol), Hüseyin Ali Günay (TKP/ML), Erdal Arıkan, Suzan Baran (TKP/ML-TİKKO), Namık Kemal Bektaş (MLKP), Nuray Özçelik (TİKB), Hülya Türüç (TİKB), Mahmut Yücel (TKP/ML-TİKKO), Ömer Ünal (TİKB), İsmet Sınağ (DHKP-C), Makbule Akdeniz (TİKB), Cem Şahin (DHKP-C), İnayet Günenç (TİKB)

 

cumhurbaşkanına bu kadar yetki vermeyin olsun bitsin ondan sonra onu çıkardı bunu çıkardı diye sızlanmanın alemi yok !

 

osmanlı mert dürüst kahraman falan filan

bunlar hikaye devletler milletine adil oldukları sürece güçlü kalırlar osmanlı adaletliydi güçlü kaldı dünyayı titrettide

biz güçlüysek titiretiriz mottosu ne kadar doğru onu tartışmak lazım ben güçlüyken ben titretiyorsan karşımdaki de güçlü olduğunda beni titretir "kendine yapılmasını istemediğin hiç bir şeyi başkasına yapma" mıydı neydi ? değil mi ?

osmanlı çatırdamaya başladığında en koyusundan turancılık sevdasına düşmüştü (kulakların çınlasın z.gökalp) gerçi günümüzde aynı şeyleri konuşan zavallılar yok mu ? var tabiatıyla da bir elin beş parmağını geçmiyolar, öttükleri için güneşin doğduğunu zanneden horoz kıvamındalar

bu nokta çok komik işte :)

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 5 hafta sonra...

Kimse Cumhuriyet düsmani degil ... Su yalanlardan vaz gecseniz artik iyi olur düsman ilan eden kardesim ...

 

Kaldi ki bu topragin cocugu olmak icin önce müslüman olman lazim , en azindan müslüman kültür,hava almis olman lazim ...

Müslüman,Islam düsmanligi ile bu topragin cocugu olamazsin ... Bu böyle ...

 

Zira bu Cumhuriyet Islam Cumhuriyeti olarak kurulde ve amaci isgale ugramis vatani kurtarmak.

Islam düsmanlarini , Müslüman Türk düsmanlarini denize BIZ döktük ...

Mustafa Kemal de o zaman bir Osmanli askeri ... Emir altinda Sultana,Halifeye hizmet ediyor ...

Atatürkcülük de yok , Laiklik de yokdu Cumhuriyet kuruldugunda ...

 

Nihat Gence cevap :

 

Arkadaş! Yurduma ..... uğratma, sakın!

Siper et gövdeni, dursun bu hayasızca akın.

 

Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?

Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!

 

Değmesin mabedimin göğsüne na-mahrem eli!

Bu ezanlar-ki şahadetleri dinin temeli,

Ebedi yurdumun üstünde benim inlemeli

 

Dalgalan sen de şafaklar gibi ey şanlı hilal;

Olsun artık dökülen kanlarımın hepsi helal!

Ebediyen sana yok, ırkıma yok izmihlal.

Hakkıdır, hür yaşamış bayrağımın hürriyet;

 

Hakkıdır, Hakk’a tapan milletimin istiklal!

 

Bak gördün mü? Cumhuriyetin ruhu bu ...

Var mi itirazin?

 

 

 

Konu eskimiş biraz ama linkten linke gezerken yukarıdaki yazılana suskun kalmak beni rahatsız ederdi! Etti de zaten

 

* * *

 

 

Volkan Gazetesi

 

31 Mart irtica olayında da Derviş Vahdeti'nin ve Melanzade Rıfat'ların iplerini elinde tutan gerçek güç emperyalizmdir. Aynı gazetenin Yazarlarından Saidi Nursi.

 

 

15 Aralık 1908 tarihli Volkan, İngilizlerin adem-i merkeziyetçiliği sayesinde Kıbrıs'ın "küçük bir İsviçre" haline geldiğini ileri sürmektedirler. Oysa ki Kıbrıs İngiltere hükümetinin Osmanlı'dan alacaklarına akrşılık rehin aldığı fakat ilk bahaneyle el koyduğu veişgal ettiği, nüfusunun da Yarıya yakınının Türk olduğu bir topraktır. İngilizlerin burayı tek kurşun bile sıkmadan dalavereyle ele geçirmesini ve sömürge kurmasını Volkan gazetesi alkışlamaktadır.

 

8 Nisan 1909 tarihli Volkan: "İngiliz Hükümetinden, kuvvetli, mütefennin, her surette müterakki, hami-i insaniyet bir hükümetin mevcudiyetini hala mutasavver mir?" diyerek bugünkü Amerikan dalkavukluğuna andırır biçimde İngiltere'nin her yönden propagandasını yapmaktadır.

 

İşta 31 Mart olayının başkahramanı Derviş Vahdeti dahi, günümüz Amerikan şeriatçılarına benzer biçimde koyu bir İngliz İngiliz şeriatçısıdır. 31 Mart yobazları önlerine çıkan ilerici subayları şehit ettikleri halde hristiyan kafirlere karşı davranışlarında son derece "centilmen"dirler. Yobazlara 31 Mart günü yollarda rastladıkları hristiyanlara korkmamaları için teminat vermişler, yabancı elçiliklerin kapılarına da nöbetçiler dikmişlerdir.

 

İsyandan sonra hükümet 31 Mart olayında ünlü "Intelligence Service"e mensup İngiltere elçiliği baştercümanı Fitz Maurice ile onun ihzmetindeki yerli işbirlikçilerin marifetlerini saptamışlar ama bu konuyu kurcalamaktan kaçınmışlardır.

 

Peki Kıbrıs olayları , isyan sonrası ne olmuştur ? Sultan Abdulhamit Saidi -Nursi nin Ingiliz Kraliyet ailesinin gizli müslüman olduklarını öne süren yazılarını görür. Onu sürgün yerine inananlarına ibret olsun diye tımarhane ye attırır. Ama nafile.

 

Saidi Nursi bu sefer de 1950 lerde çıkacaktır. İsrail kurulurken , İslam ordular ve mücahitleri bu işgale direnmektedir. Bu olaylar özellikle Müslümanlara karşı katliamlar Türk Müslüman toplumunda derin bir infial uyandırmaktadır. Fakat ne hikmet IRAK ta Naksi BENDİ BARZANİ liderliğinde bir isyan çıkar. Bizde Saidi Nursi altında ABD arabasi ile köy köy dolaşarak şu sözleri sarf eder. Emidag Lahikası ;

 

"Amerika gibi, din lehindeki ciddi çalışan muazzam bir devleti, kendine hakiki dost yapmak, iman ve İslamiyetle olabilir... Biz bütün Nurcular ve Kur'an Hizmetkarları onlara hem haber veriyoruz, hem İslamiyet'e hizmette muaffakiyetlerine dua ediyoruz "

 

Said-i Nursi 'E.L. 2:177-s.104'

 

 

* * *

 

 

Bu yazı ile Cumhuriyet ve Bağımsızlık ruhuna ne denli hizmet verildiği az da olsa anlaşılmıştır sanırım! Ama dileyene 40 merkep yükü belgeyle daha çooook cevaplarda verebilirim...

 

Saygılarımla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Arkadaslar ben ne fasistim, ne irkciyim, ne saeriatciyim, ne dinciyim, ne ulusalciyim, ne milliyetciyim, ne pkk liyim, ne AKP liyim, ne CHP liyim, ne MHP liyim, ne Kürdüm, ne Ermeniyim nede bilmem akliniza daha hangisi geliyorsa. Ona ragmen ben burana bazi arkadaslar tarafindan onlarin düsüncelerine katilmadigim icin ve ülkemizdeki yanlisliklara, ayrimciliga, cetecilige, mafyaciliga, derin devlete, kirli savasa ,....... vs karsi geldigim icin PKK'li olduk, Ermeni dostu olduk, Atatürk karsiti olduk, dinci olduk, yani anlayacaginiz yukarida saydigim tümünden olduk.

Burada gene bazi arkadaslarin basliga vermis oldugu cevaplari gene bazilari hemen sen sucusun veya bucusun diye hemen camuru atmislar ve güya o sayede ERGENEKON cetesinin olmadigini kanitlamis oldular.

Atatürk'ü kullanmayan varmi arkadaslar Türkiye'de?

Türkiye'yi ileriye götürmek isteyen her defasinda kedisini Atatürk'ün arkasina atmaz. Yapilan yanlisliklari bozalim ve hatalarimizi düzeltelim, gerisi kolay. Ama bakiyorumda ülkemin insanlari yillardan beri kafatasci politikalari duya duya kedileride aynen öyle olmuslar ve buda yetmiyormus gibi cözüm üretme yerine sablonculuk yapiyorlar.

Sygilar

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Arkadaslar ben ne fasistim, ne irkciyim, ne saeriatciyim, ne dinciyim, ne ulusalciyim, ne milliyetciyim, ne pkk liyim, ne AKP liyim, ne CHP liyim, ne MHP liyim, ne Kürdüm, ne Ermeniyim nede bilmem akliniza daha hangisi geliyorsa. Ona ragmen ben burana bazi arkadaslar tarafindan onlarin düsüncelerine katilmadigim icin ve ülkemizdeki yanlisliklara, ayrimciliga, cetecilige, mafyaciliga, derin devlete, kirli savasa ,....... vs karsi geldigim icin PKK'li olduk, Ermeni dostu olduk, Atatürk karsiti olduk, dinci olduk, yani anlayacaginiz yukarida saydigim tümünden olduk.

Burada gene bazi arkadaslarin basliga vermis oldugu cevaplari gene bazilari hemen sen sucusun veya bucusun diye hemen camuru atmislar ve güya o sayede ERGENEKON cetesinin olmadigini kanitlamis oldular.

Atatürk'ü kullanmayan varmi arkadaslar Türkiye'de?

Türkiye'yi ileriye götürmek isteyen her defasinda kedisini Atatürk'ün arkasina atmaz. Yapilan yanlisliklari bozalim ve hatalarimizi düzeltelim, gerisi kolay. Ama bakiyorumda ülkemin insanlari yillardan beri kafatasci politikalari duya duya kedileride aynen öyle olmuslar ve buda yetmiyormus gibi cözüm üretme yerine sablonculuk yapiyorlar.

Sygilar

 

Sayin dunyahepimizin onlarin gozunde sen gericisin cunku hic bir gorusu ve partiyi savunmuyorsun buda senin onlar gibi olaylara dar bir cerceveden dogrulari ve yanlislari gormeni engelliyor, bizler genelde oylaylari daha objektif ve tarafsiz olarak degerlendirirken onlar milli duygularinida katarak sanki karsisindaki dusmaniymis gibi kin ve nefret beslemektedir.. oyleki benim ve senin gibilerin devleti elestirmeleri suc ve vatanhainligi teror yandasligi sayilirken kendileri forumun her kosesinde devleti elestiriyorlar eee hani devlet sizin icin kutsaldi neden elestiriyorsunuz..

Bu insanlarin yurekleri halen ortacagdan kalma kafa tasi milliyetciligiyle beslenmekte, Bir insan baska bir insani neden kullanir cunku kendi yaptigi yanlislari onun arkasina gizlemek icin ehh bugune kadarda bizim insanimiz en ufakta bir yanlista hemen ATATURKU one atmislardir cunku bizim ulkede ATATURK denildimmi akansular durur.. Her zaman icin sunu soyluyor ve savunuyorum ATATURK bugune kadar halkine cok sey yapti peki siz ne yaptiniz ATATURKUN arkasina sarilmaktan baska..

Pes etmek hic birseyin cozumu degildir sayin dunyahepimizin onemli olan mucadele etmektir herzaman mucadele icinde olman dilegiyle..

saygilar

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.