Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

DOĞU PERİNÇEKLER SERBEST BIRAKILSIN!


Efendi Türkler

Önerilen İletiler

DOĞU PERİNÇEKLER SERBEST BIRAKILSIN!

 

Cumhuriyet tarihinin en büyük kanunsuzluğunda 100 gün geride kaldı!

Doğu Perinçek ve diğer arkadaşlarımız serbest bırakılsın!

Bugün, Cumhuriyet tarihinin en büyük kanunsuzluğunun sahneye konulmasının 100. günü. Genel Başkanımız Sayın Doğu Perinçek ve diğer arkadaşlarımız; hiçbir delil olmadan, yasalar çiğnenerek önce gözaltına alındılar, sonra tutuklandılar.

KANUNSUZLUK YALANLARLA GİZLENİYOR!

AKP’nin Adalet Bakanı ve İçişleri Bakanı, Genel Başkanımız ve diğer arkadaşlarımızın, o gün yurt dışına çıkacakları duyumunu aldıkları için sabaha karşı operasyon yapmak zorunda kaldıklarını açıkladılar.

Koca koca Bakanlar yalan söylüyorlar!

Arkadaşlarımız 21 Mart günü gözaltına alındılar. Yurt dışına ise 22 Mart günü çıkacaklardı. Üstelik Almanya’nın Hannofer ve Hamburg kentlerinde Türk vatandaşlarına yönelik ırkçı saldırılara karşı yapılacak olan kardeşlik toplantıları, günler öncesinden basında ilan edilmişti. Toplantılar, bu şehirlerdeki Türkiye Cumhuriyeti Konsoloslukları ile Büyükelçiliğimizin bilgisi ve desteği ile gerçekleştiriliyordu.

Adalet ve İçişleri Bakanları, gerçeği çarpıtarak, kanunsuz bir eylemlerini gizlemek istemişlerdir.

EMİR DIŞARDAN

Tayip Erdoğan’ın yakın dostu Fehmi Koru; “Ergenekon Operasyonu için 5 Kasımda Vaşington’da yapılan Bush-Erdoğan görüşmesinde düğmeye basıldığını” açıkça söyledi ve yazdı.

Avrupa Birliği yöneticileri defalarca aldıkları kararlarda; “Ergenekon Operasyonu’nda sonuna kadar gidilmesi gerektiğini” Tayip Erdoğan Hükümeti’ne bildirdiler.

Açık bir gerçektir. Arkadaşlarımız Okyanus ötesindeki merkezde alınan ve Avrupa Birliğinin de desteklediği bir kararın sonucu olarak bugün tutukludurlar.

Böylece mütareke döneminden sonra ilk defa yabancıların talimatıyla bir soruşturmanın yürütüldüğüne tanık oluyoruz.

MANŞETLERE ÇIKAN YALANLAR

Arkadaşlarımızın tutuklanmasından sonra, 10-15 gün boyunca Fethullah medyasında iktidar yanlısı basın yayın organlarında manşetlere çıkan yalanlar, bu büyük kanunsuzluğun ve bu kanunsuzluğu yapan Çete’nin faaliyetlerinin diğer kanıtlarıdır.

Hatırlayalım o manşetleri:

“Doğu Perinçek’in referansı ve Türk Ordusu’ndan subayların refekatinde Barzani, Talabani ve PKK’ya 24 bin silah götürüldü.”

“İşçi Partisi Genel Sekreteri Nusret Senem; bürosundaki hard diskleri yakmaya çalışırken kıskıvrak yakalandı”.

“İzmir’deki NATO üssüne yapılacak baskının, Org. Yaşar Büyükanıt’a yapılacak suikastin ve Yargıtay’ın krokileri İşçi Partisi’nde çıktı”.

Vb. vb.

Bütün bu yalanları içeren sözümona “kanıtların”, güvenlik kuvvetleri içine sızmış Fethullahçı çete mensupları tarafından yasalara aykırı bir şekilde yapılan arama sırasında İşçi Partisi binalarına yerleştirildiği anlaşılmıştır.

KANUNLARI ÇİĞNEMEDE PERVASIZLIK

Çete, pervasızca kanunsuz faaliyetlerini sürdürmektedir.

Genel Merkezimizden çıktığı söylenen belgeler, nasıl oluyor da daha savcılığa götürülen çuvalların mührü açılmadan F tipi medyada manşet oluyor?

“Ergenekon İddianamesi” nasıl oluyor da daha Başsavcının önüne gitmeden aynı medyada açıklanıyor?

Nasıl oluyor da F tipi medyada bir yazar, “İddianame açıklandığında basında manşete çıkan haberlerin o iddianame içinde olmadığı görülecektir” diye yazabiliyor!

Nasıl oluyor da gizli olması gereken hazırlık soruşturması en ince ayrıntısına kadar F tipi medyada ve iktidar medyasında kampanya halinde psikolojik savaş malzemesi olarak kullanılmaktadır.

Nasıl oluyor da arkadaşlarımızın ve avukatlarımızın ulaşamadığı belgelerle yayın yapılmakta, bu belgeleri içeren kitaplar yayınlanmaktadır.

Çok açıktır. Hukuk ayaklar altına alınmıştır.

TUTUKLAMALARIN GERÇEK NEDENİ

Arkadaşlarımız neden tutukludur? İşçi Partisi neden hedef alınmıştır?

Bütün Türkiye bu soruların cevabını biliyor. Doğu Perinçek;

Lozan, Berlin ve Paris’te emperyalist yalanların karşısına dikilip Türkiye’yi savunduğu için, Paris Metrosunda Türkiye’nin Genel Kurmay Başkanı’nın resmini ayaklar altına alma küstahlığına karşı çıktığı ve Türkiye’nin onurunu savunduğu için; “Türkiye’nin savunması Kıbrıs’tan başlar” diyerek Sayın Denktaş ile omuz omuza mücadele ettiği için; Tayip Erdoğan’ın Amerika’nın Büyük Ortadoğu Projesinin eşbaşkanı olduğu gerçeğini bütün Türkiye’ye gösterdiği için, Diyarbakır’da Bölgenin yoksul ve topraksız köylüleriyle birlikte Türk Bayrağı ve Atatürk posterleriyle “Köylüye toprak, Millete Birlik ve Vatana Bütünlük” mitingleri düzenlediği için; Bir yanda evine ekmek götüremeyen babaların, kendilerinin ve çocuklarının kafasına kurşun sıktığı; öte yanda birilerinin daha 20’li yaşlarındaki çocuklarına “gemicikler” aldığı bir Türkiye tablosuna karşı çıktığı için; “Türkiye’de Türk lirası Türk Bayrağı!”; “Hortumcunun Malına El Konsun!”; “Avrupa Birliği’ne Hayır!” “Gümrük Birliği Antlaşması Yırtılsın!” dediği için;

Kısacası Ankara’da, bir Milli Hükümet tarafından yönetilen tam bağımsız Türkiye amacıyla mücadele ettiği için; bugün tutukludur.

Hapsedilmek istenen Türkiye’nin çözümüdür.

DOĞU PERİNÇEKLER SERBEST BIRAKILSIN!

Bugün içerde olması gerekenler Doğu Perinçekler değil, kaderlerini emperyalistler ile birleştirerek bu ülkenin yurtseverlerine saldıranlardır.

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısının iddianamesinde, Cumhuriyet ve Türkiye düşmanı olduğunu kanıtlarıyla ortaya koyduğu Siyasi Parti’nin yöneticileri; yabancı devletlerle yaptıkları gizli anlaşmalar ve diğer suçlarından dolayı hesap vermelidirler.

ABD’nin “Ilımlı İslam” projesinin taşeronları en büyük suçlulardır.

TSK’nın komutanlarını, yüksek yargının hakimlerini kanunsuz olarak izleyenler ve dinleyenler, TSK’ne karşı saldırı kampanyası örgütleyenler gerçek suçlulardır.

İşçi Partisi’ne karşı yürütülen soruşturmada yalancı tanıklar ve sahte kanıtlar kullanarak yasaları çiğneyenler en büyük suçu işliyorlar.

Doğu Perinçeklerin bir an önce bırakılması ve gerçek suçluların adalet önüne çıkarılması, Türkiye’nin ve Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük davasının gereğidir.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Cevaplar 91
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

DOĞU PERİNÇEKLER SERBEST BIRAKILSIN!

 

Cumhuriyet tarihinin en büyük kanunsuzluğunda 100 gün geride kaldı!

.

.

.

Ergenekon olayi Fetulahci emniyetin sergiledigi en son sahnelerden biridir,AKP nin icisleri bakanindantutunda,Basbakan,Cumhuriyet Savcisi bu sahnede kendilerine verilen görevi yerine getiren figuranlardir.1 yila yakin onca insan büyük gürültülerle tutuklandi ellerinde somut hicbir belge delil olmadan yapilan bu tutuklamalarin amaci belliydi,halk arasinda bir panik yasatmk ve ulusalci kesime aba altindan sopa göstermekti.Yani hedef Türkiye CUMHURIYETIYDI.AB nin "Ergenekon davasinda sizin arkanizdayiz"demecleri nosuna degildi.AB cok iyi biliyorduki Erdogan ve taifesine yaptirdigi isleri baska hicbir Türkiye Cumhuriyeti iktidarina yaptiramiyacakti.AB resmen Türkiyenin ic islerine müdahale etmekte ve AKP iktidari onun isbirlikci yandaslarida bu müdahaleyi AKP yi kurtarmak icin "BAKIN AB COK KIZDI"anlaminda körüklemektedir,haysiyetli nir iktidar AB ye hereken yaniti vermekte gecikmezdi ama haysiyetin ne oldugunu bilmeyenler icin hersey bir tramvaydir.

Ergenekon davasinda belki suclu olanlar vardir ama bu basit polisiye suc olmaktan öte suc degildir yani yapilan gürültü kasitlidir.Atatürke küfreden SEVKI YILMAZ denilen yobaz serbest dolasirken ergenekon adi altinda sucsuz insanlar tutuklanmaktadir.Ümit ederimki Ergenekon davasi icin sucsuz insanlar hakkinda tutuklama karari cikartan savci bitgün bunun hesabini verecek ve bu oyunun perde arkasini kamuoyuna aciklayacaktir.Komünistlerle Seriatcilarin elele oldugu bu günlerde Atatürkcülere cok görevler düsmektedir.

 

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

DOĞU PERİNÇEKLER SERBEST BIRAKILSIN!

 

Cumhuriyet tarihinin en büyük kanunsuzluğunda 100 gün geride kaldı!

.

.

.

Dogu Princek gibi ne zaman ne yapacagi ve ne söyleyecegi bir sahis icin kafa yormaya hic degmez sayin dostum. Ne oldugu ve ne istedigi belli degilki, ajan ve provakatörlügü disinda. Acaba kendini bize yanlismi tanitti bu devrimcileri ihbar eden dün Maonun bugün Ataürk'ün savunucusu olan karsi devrimci.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Dogu Princek gibi ne zaman ne yapacagi ve ne söyleyecegi bir sahis icin kafa yormaya hic degmez sayin dostum. Ne oldugu ve ne istedigi belli degilki, ajan ve provakatörlügü disinda. Acaba kendini bize yanlismi tanitti bu devrimcileri ihbar eden dün Maonun bugün Ataürk'ün savunucusu olan karsi devrimci.

 

sözde gazeteci sıfatıyla gittiğini söyleyen ve dün terörist başı öcalan ile sarmaş dolaş pozlar veren,onlardan aradığını bulamayınca onlara karşı olan ve birden milleytçi,ulusalcı olan bunlar değilmiydi?

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Sayın Recep Tayyip Erdoğan,

 

Başbakan

 

Ankara

 

 

 

Sayın Milletvekili Onur Öymen'in "Ergenekon operasyonu kapsamında, İlhan Selçuk, İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ve İstanbul Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Kemal Alemdaroğlu'nun niçin sabah 04.30'da gözaltına alındığına" ilişkin soru önergesine, İçişleri Bakanı Sayın Beşir Atalay, şu cevabı vermiştir:

 

"Şüphelilerden bazılarının yurtdışına çıkma hazırlığında olduklarının tespit edilmesi üzerine operasyon sabahın erken saatlerinde başlatıldı."

 

Adalet Bakanı da bir süre önce aynı içerikte bir açıklama yapmıştır. Hükümet üyelerinizin bu açıklamaları, 21 Mart 2008 gecesinden beri devam ettiğiniz kanunsuz uygulamalara gerçek dışı gerekçeler imal etmek durumuna düştüğünüzü göstermektedir.

 

GERÇEKLER

 

Gerçekler şöyledir:

 

Almanya'da bütün Türk toplumunu temsil eden kuruluşların düzenledikleri "Irkçılığa Karşı Dostluk ve Dayanışma" toplantılarına; diğer seçkin şahsiyetler yanında, Sayın Prof. Dr. Kemal Alemdaroğlu'nun, Sayın Ferit İlsever'in ve benim de katılacağım, yazılı ve görsel basın yoluyla aylardan beri duyuruluyordu.

 

Toplantılar, Türkiye Büyükelçiliği'nin ve Başkonsolosluklarının bilgisi dahilinde ve destekleriyle düzenlendi. Devletin hem Emniyet Teşkilatı, hem de Dışişleri Bakanlığı, toplantıların konusunu, yerini ve zamanını biliyorlardı.

 

Toplantılar, 22 Mart 2008 Cumartesi günü Hannover'de ve 23 Mart 2008 Pazar günü Hamburg'ta idi. Kanunsuz gözaltı uygulaması, bizlerin uçakla hareket gününden bir gün önce oldu. Demek ki, sorguya o gün veya daha önceki günler uygun saatlerde çağrılmamız mümkündü ve yasalara uygun olurdu.

 

CESARET VE GÜCÜNÜZ KALMAMIŞ

 

Bu olgular karşısında,

 

1. TBMM kürsüsünden kamuoyuna yalan söylenmiştir.

 

2. Bizleri gece yarısı gözaltına aldığınızı mertçe savunacak cesaretiniz ve gücünüz kalmamıştır. Çünkü suçlusunuz.

 

TÜRKİYE'Yİ BOP EŞBAŞKANLARINA BIRAKMAYIZ

 

3. Türkiye'den kaçmak, emperyalist devletlerle işbirliği yapan "gaflet ve dalalet içindeki iktidar sahipleri"nin yıkıldıkları zaman başvurdukları çarelerdir. En utanç verici örnekler, Sultan Vahdettin ve Damat Ferit'lerdir.

 

4. Türkiyemizi, ABD'nin BOP Eşbaşkanlarına ve ABD ile "2 sayfa 9 maddelik gizli anlaşma" yapanlara bırakıp gitmeyeceğimizi, emperyalistler de bilmektedir, işbirlikçiler de! Ergenekon korkuları da bu nedenledir.

 

ABD'NİN TALİMATIYLA UYGULUYORSUNUZ

 

5. Türk milletinin bağımsızlığını ve egemenliğini, özetle Atatürk Devrimi'ni hedef alan bu kanunsuz tertipleri, ABD ve AB makamlarının talimatlarıyla uyguladığınız belgelenmiştir. ABD sözcülerinin, Avrupa Parlamentosu'nun ve AB Komisyonu üyelerinin, "Ergenekon'un üzerine sonuna kadar gidin" yolundaki karar ve açıklamaları, sizi ele vermiştir ve bu kanıtlar da suç dosyalarınıza girmiş bulunmaktadır.

 

6. Ergenekon Operasyonu'nu esas hedefine ilerletme kararının 5 Kasım 2007 günü ABD Başkanı Bush ile Washington'daki buluşmanızda alındığını, bizzat yakın arkadaşınız Fehmi Koru iki kez ifşa etmiştir (Kanal 7, 28 Ocak 2008 ve Yeni Şafak, 1 Şubat 2008). Türk devletinin ve yargısının, Washington'da hiçbir karar organı ve mekanizması bulunmuyor. Bu olayda, ABD makamlarının almış olduğu bir kararın size tebliğ edilmiş olduğu açıkça görülüyor. ABD ile BOP Eşbaşkanlığı bağlantıları işlemektedir. O tarihten sonra Ergenekon Operasyonu'nu bir "İşçi Partisi Operasyonu"na dönüştürdünüz. Anayasa güvencesi altında olan bir siyasi partinin Genel Başkanını, Genel Sekreterini, Genel Başkan Yardımcısını ve üst düzey yöneticilerini, Anayasa Mahkemesi tarafından İşçi Partisi hakkında alınmış bir kapatma kararı olmadan tutuklattınız ve İşçi Partisi'ni fiilen kapatmaya kalktınız. Anayasayı çiğnediniz.

 

İŞGAL DÖNEMİNDEN BERİ İLK KEZ

 

7. Türkiye'de Birinci Dünya Savaşı sonundaki İngiliz ve Fransız işgalinden bu yana, ilk kez bir yönetim, emperyalist devletlerin açık talimatlarıyla millî güçlere ve Türk Ordusu'na karşı operasyonlar düzenlemiş ve yurtseverleri hapislere atmıştır. Vahdettin'lerin ve Damat Ferit'lerin tarihi mirasına sarılmış olduğunuz sabittir.

 

YARGIYA TALİMAT YAYINLADINIZ

 

8. ABD ve AB'den gelen talimatları uygulamadaki pervasızlığınız o dereceye varmıştır ki, bizzat siz, Başbakan koltuğunu işgal etmenize rağmen, "Ergenekon'un üzerine sonuna kadar gidilecek" türünden Atlantik ötesi dayatmaları aynen seslendirerek Yargı'ya baskı yönelttiniz. Hatta hükümetinizin üyeleri, Ergenekon tutuklamalarını, AKP'yi kapatma davasına bir cevap olarak uyguladığınızı itiraf ettiler. Hukuk devletini ayaklar altına aldınız.

 

BATI MERKEZLERİNDE

 

YÜRÜTÜLEN MÜCADELEYİ SIRTINDAN HANÇERLEDİNİZ

 

9. Alman devlet kurumlarıyla bağlantılı ırkçı terör örgütlerinin yurttaşlarımızı evleriyle birlikte yakmalarına karşı, Almanya'daki Türkleri birleştirmek ve Alman halkının dostluğunu kazanmak için yürüttüğümüz mücadeleyi arkadan vurdunuz ve bu uygulamanızla da hangi cephede yer aldığınızı sergilediniz.

 

10. Talât Paşa Komitesi olarak, "Ermeni soykırımı" yalanına karşı Lozan'da, Berlin'de, Paris'te ve diğer Batı merkezlerinde yürüttüğümüz mücadelelerde bizi hep sırtımızdan hançerlediniz. Avrupa Parlamentosu'nun 2006 yılı Eylül ayında aldığı "Talât Paşa Komitesi'ni dağıtın" kararını uygulayarak, Türk devletinin otoritesinin üstünde başka egemenliklere bağlılığınızı kanıtladınız. Ve en son tam İsviçre'nin soykırım önyargısına karşı Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi(AİHM)'nde dava açmak üzere olduğumuz günlerde, bizi utanmadan "terör örgütü" olmakla suçlayıp tutuklatarak, AİHM'deki Türkiye düşmanı çevrelerle aynı cephede savaştığınızı gösterdiniz ve onlara üzerinize düşen desteği verdiniz. Hatta bilgisayarlarımızdaki AİHM'e başvuru hazırlıklarımıza el koyarak, bizi dava açamaz hale getirme girişiminde bulundunuz.

 

MİLLİ MÜCADELEYİ TERÖR KAPSAMINA ALDINIZ

 

11. Emniyet Genel Müdürlüğü Raporu'yla "ulusalcılığı terör kapsamı içine" alarak, Türk milletine ve milli devlete karşı stratejik düşmanlık içine girdiğinizi ilan ettiniz. Buna bağlı olarak, Türk milletinin bağımsızlığı için mücadele eden yurtseverlere ve Türk Ordusu mensuplarına "Ergenekon Terör Örgütü" adını verdiniz. Böylece bu büyük milletin "tarih mirasını yıkma" hedeflerini ilan eden Karen Fogg'ların Türk tarihine karşı psikolojik savaşında görev üstlendiniz.

 

 

 

ATATÜRK DEVRİMİNE STRATEJİK DÜŞMANLIK İÇİNDESİNİZ

 

12. "Ergenekon Terör Örgütü Operasyonu" başlığı altında yürüttüğünüz uygulamalar, basit bir kanunsuzluk olmayıp, Atatürk Devrimi'ne stratejik düşmanlık boyutundadır. Ve Batılı emperyalistlerin Kemalist Devrimi tasfiye amaçlarıyla bağlantılıdır.

 

BOP MEMURİYETİNİZLE HAÇLI SEFERİNDE YER ALDINIZ

 

13. Türkiye Cumhuriyeti'nin yalnız laiklik ilkesini değil, devlet bağımsızlığını, ülke ve millet bütünlüğünü hedef alan emperyalist projede örgütlü olarak görev üstlendiğinizi bizim saptadığımız tam 31 ayrı konuşmanızda ısrarla belirttiniz. 15 Şubat 2004 gecesi Kanal D ekranından yaptığınız "tarihi" açıklamada, "ABD'nin Büyük Ortadoğu Projesi içinde Diyarbakır'ı merkez yapacağınızı" söyleyerek, ABD'den almış olduğunuz görevin içeriğini tanımladınız. Dahası ABD yetkililerinin, Büyük Ortadoğu Projesi'yle Müslüman halkların yaşadığı "24 ülkenin sınırlarını ve rejimlerini değiştirme" hedefine bağlanarak, yine ABD liderlerinin "Haçlı Seferi" diye ilan ettikleri bu savaşta, Haçlı ordularının yanında mevzilendiniz. Bu tarihi duruşunuz, İslamiyet'i bir aldatma ve çıkar aracı olarak kullandığınıza ilişkin saptamaların da kesin kanıtıdır. Bu büyük suçunuz Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından saptanınca, bu kez Anayasa Mahkemesi'ne verdiğiniz 30 Nisan 2008 tarihli savunmanızda, Büyük Ortadoğu Projesi Eşbaşkanlığı'nı inkar ederek yalan yazdınız ve bu yalanınızı kendi imzanızla belgelediniz. 31 kez itiraf ettiğiniz suçunuzu bugün Anayasa Mahkemesi önünde inkar ettiğinize göre, artık BOP Eşbaşkanlığı'nın suç olduğunu biliyorsunuz.

 

YIKILIP GİDİYORSUNUZ

 

Sonuç olarak, Ergenekon tertipleriyle bu milletin ve Müslüman halkların geleceğine kasteden BOP Eşbaşkanlığı yönetimi, işte yıkılmaktadır. Büyük devrimci önder Atatürk'ün deyişiyle "çıkarlarını yayılmacıların emelleriyle birleştirmiş" nice iktidar sahibi, parmaklarındaki pırlanta taşlı yüzükleri, sarayların eşyalarına bile göz diken saltanat düşkünlükleri ve haramzadelerine aldıkları gemileriyle birlikte batmışlardır. "Türkiye'yi dünyaya pazarlamak"la açıkça iftihar edenlerin, "ABD ile 2 sayfa 9 maddelik gizli anlaşma yaptığını" itiraf edenlerin, Citibank'ın 3 milyar dolar vergi borcunu hangi çıkar karşılığında sildikleri henüz bilinmeyenlerin, kendileri şatafat ve ihtişam içinde "yaşam biçimlerini" sürdürürken milleti sadakaya muhtaç hale düşüren ve ülkeyi borç batağına saplayanların saltanatlarının yıkılmakta olduğu, bu umutlu ortamda, size bütün insani duygularımla sade, dürüst ve şerefli bir gelecek ve iyilikler dilerim.

 

Selam ve saygılarımla…

 

 

 

Doğu Perinçek

 

İşçi Partisi Genel Başkanı

 

 

 

1 No'lu F Tipi Cezaevi / B-54

 

Tekirdağ

 

 

 

Ek: "Almanya'da kitle örgütlerinden Denktaş, Perinçek ve Alemdaroğlu'na cesaret ödülü" başlıklı 2 sayfalık haberin fotokopisi (Aydınlık, 16 Mart 2008, s.24-25).

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Sayın Recep Tayyip Erdoğan,

 

Başbakan

 

Ankara

.

.

).

Ciddiye alinacak bir sahsiyet degil. Parti bile denilmez baskani oldugu partiye. Laf olsun diye ortalikta dolasiyor. Bosuna o güzel düsüncenizi ve yüreginizi Perincek gibi ajan bir sahis icin harcamayin. Ondan her sey umulur ve ben onun Ergenekon gibi bir cete mensubu olduguna inaniyorum.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Ciddiye alinacak bir sahsiyet degil. Parti bile denilmez baskani oldugu partiye. Laf olsun diye ortalikta dolasiyor. Bosuna o güzel düsüncenizi ve yüreginizi Perincek gibi ajan bir sahis icin harcamayin. Ondan her sey umulur ve ben onun Ergenekon gibi bir cete mensubu olduguna inaniyorum.

Bop cu degilki o! gemide almadi ogluna

 

Bakin piyasada kendi agzinla degistim diyen bir sürü insan var, sonra perincek ben degistim demediki!

 

 

:shuriken:

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Bop cu degilki o! gemide almadi ogluna

 

Bakin piyasada kendi agzinla degistim diyen bir sürü insan var, sonra perincek ben degistim demediki!

 

 

:shuriken:

Bop cu veya topcu olmayabilir ama iyi bir ajan ve provakatör. Bunu cok örnekleri var gecmisten. Degisemez cünki bir sifir oldugu icin neyi degistirecekki. Degistirse degistirse kime ne zaman ajanlik ve provakatörlük yapacagini degistirir. Dün Kürt halkinin kurtulusu kendi bagimsizligi diyordu ve bugün en büyük kürt karsiti ve Türkcü geciniyor. Dün kurtulusumuz sosyalist devrimle olur ve en büyük önder olarak Mao'yu taniyordu bugün kurtulusu cumhuriyeti savunmakta ve en büyük önder olarak Atatürk'ü görüyor. Dün kizil bayraklaa dolasiyordu bugün Türk bayragini en ön saflarda tasiyor. Dün Ermenisoykirimi olmustur diye iddaa ederken bügün tam tersini söylüyor ve hatta en ön saflarda yürüyor, daha sayalimmi? Hayati celiskilerle dolu bir sahsa nasil güvenilir???

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Bop cu veya topcu olmayabilir ama iyi bir ajan ve provakatör. Bunu cok örnekleri var gecmisten. Degisemez cünki bir sifir oldugu icin neyi degistirecekki. Degistirse degistirse kime ne zaman ajanlik ve provakatörlük yapacagini degistirir. Dün Kürt halkinin kurtulusu kendi bagimsizligi diyordu ve bugün en büyük kürt karsiti ve Türkcü geciniyor. Dün kurtulusumuz sosyalist devrimle olur ve en büyük önder olarak Mao'yu taniyordu bugün kurtulusu cumhuriyeti savunmakta ve en büyük önder olarak Atatürk'ü görüyor. Dün kizil bayraklaa dolasiyordu bugün Türk bayragini en ön saflarda tasiyor. Dün Ermenisoykirimi olmustur diye iddaa ederken bügün tam tersini söylüyor ve hatta en ön saflarda yürüyor, daha sayalimmi? Hayati celiskilerle dolu bir sahsa nasil güvenilir???

evet dogrudur dünde yaptiklari dogrudur bugünde yaptiklari? dünde cinayet islememistir bugünde :clover:

 

 

 

:shuriken:

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

evet dogrudur dünde yaptiklari dogrudur bugünde yaptiklari? dünde cinayet islememistir bugünde :clover:

 

 

 

:shuriken:

Anlayamadim, söz konusu cinayetmiki onu konu yapiyoruz. Cinayet dedinizde, kendi yoldaslarini ihbar eden ve onlari hapse attiran ve hatta ölmelerine sebeb olan cinayet islemis olmuyormu sizce? Dün de bugün de yaptigi dogru diyorsunuz. Nasil yani bilelim, Ermeni soykirimi varmi yokmu? Dün vardi bugün yok diyor ve siz dogru diyorsunuz, gene dün Kürt'lerin kurtulusu bagimsizliktan gecer ve bugün TC den gecer diyor, ikiside nasil ayni anda dogru olabilir, mantiga ters degilmi sizce?

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Anlayamadim, söz konusu cinayetmiki onu konu yapiyoruz. Cinayet dedinizde, kendi yoldaslarin ihbar eden ve onlari hapse attiran ve hatta ölmelerine sebeb olan cinayet ismis olmuyormu sizce? Dün de bugün de yaptigi dogru diyorsunuz. Nasil yani bilelim Ermeni soykirimi varmi yokmu, dün vardi bugün yok diyor ve siz dogru diyorsunuz, gene dün Kürt'lerin kurtulusu bagimsizliktan gecer ve bugün TC den gecer diyor, ikiside nasil ayni anda dogru olabilir, mantiga ters.

arkadasim senin fikirlerin sabitmi?

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Dogu Princek gibi ne zaman ne yapacagi ve ne söyleyecegi bir sahis icin kafa yormaya hic degmez sayin dostum. Ne oldugu ve ne istedigi belli degilki, ajan ve provakatörlügü disinda. Acaba kendini bize yanlismi tanitti bu devrimcileri ihbar eden dün Maonun bugün Ataürk'ün savunucusu olan karsi devrimci.

 

Katılıyorum... Galiba çok önceden düşünülmüş ve çeşitli kumpaslarla işlenmiş bir oyunun içinde bulduk kendimizi. Hangi devrimci seçimlere ramak kala kuvayi milliye portföyü ısmarlar. Ve yine hangi devrimci zihniyet ölüm hoş gelmiş, sefa gelmişken ürkekliğine boyun eğip göğüslemez O'nu!

Irkçılığa karşı çıkılacak olan bir de Doğu Türkistan gerçeği varken neden Avrupanın deyimlerine takıldı bunlar. Yıllardır Çin Hükümeti baskı ve işkencelerin çeşitlerini tanıtıyor Doğu Türkistana. Diğer yandan Ermenistan - Azerbaycan münasebetleri için nasıl bir yaklaşımda bulundu Doğu Perinçek ve arkadaşları. Bilimsel Sosyalist'iz demekle olmuyor bu! Lehine çevrilmiş olan kaç zafer var ardınız sıra. Bunları konuşun önce. Kesinlikle katılıyorum ve bu konuda içten olduğuna inanmıyorum perinçek ve arkadaşlarının

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ve diğer arkadaşlarınin aylardır tutuklu bulunmanin bazi sebebleri.

 

 

 

5 Kasım’da Amerika’da Bush-Tayip görüşmesinde, “Ergenekon operasyonunun kararlaştırıldığını” bizzat kendileri söylediler.

“Kemalizmi Türk tarihinden kazıyın” diyen Avrupa Birliği’nin emriyle, “ulusalcılığı” “yurtseverliği” terörist faaliyetler kapsamına aldıranlar; İşçi Partisi yöneticilerini tutukladılar.

-Lozan’da, Berlin’de, Paris’te sözde Ermeni soykırımı yalanlarını emperyalistlerin suratına çarptığı için;

 

 

-Paris Metrosunda Türkiye’nin Genel Kurmay Başkanı’nın resmini ayaklar altına alma küstahlığına karşı çıktığı ve Türkiye’nin onurunu savunduğu için;

 

 

-“Türkiye’nin savunması Kıbrıs’tan başlar” diyerek Sayın Denktaş ile omuz omuza mücadele ettiği için;

 

 

-Tayip Erdoğan’ın Amerika’nın Büyük Ortadoğu Projesinin eşbaşkanı olduğu gerçeğini bütün Türkiye’ye gösterdiği için,

 

 

-Diyarbakır’da Bölgenin yoksul ve topraksız köylüleriyle birlikte Türk Bayrağı ve Atatürk posterleriyle “Köylüye toprak, Millete Birlik ve Vatana Bütünlük” mitingleri düzenlediği için;

 

 

-Milletimizin 80 yıldır kan ve can pahasına yarattığı stratejik kuruluşlarımızın yabancılara peşkeş çekilmesine karşı işçi sınıfımızla birlikte mücadele ettiği için;

 

 

-Bir yanda evine ekmek götüremeyen babaların, kendilerinin ve çocuklarının kafasına kurşun sıktığı; öte yanda birilerinin daha 20’li yaşlarındaki çocuklarına “gemicikler” aldığı bir Türkiye olmaması uğruna mücadele ettiği için;

 

-Doların hakimiyetine karşı “Türkiye’de Türk lirası Türk Bayrağı!” dediği için;

-“Hortumcunun Malına El Konsun!” dediği için;

 

 

-“Avrupa Birliği’ne Hayır!” “Gümrük Birliği Antlaşması Yırtılsın!” dediği için,

 

-Kısacası “Yeniden Kemalist Devrim yoluna giren ve ‘Tam Bağımsızlık’ diyen, ‘Parasız -Eğitim, Parasız Sağlık’, ‘Tarım Desteklensin, Milli Sanayi Korunsun’ diyen bir milli Hükümet Ankara’da kurulmalıdır” dediği için; bugün tutukludur.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

arkadasim senin fikirlerin sabitmi?

Bahsettigimiz sahis, yani sizin savundugunuz kisi, siradan birisi degil seizin veya benim gibi. Onun fikirleri ve yaptiklari kamuyu ilgilendirir ve sorgulanir. Siz sorulara soru ile karsilik vereceginize, dogrudan cevap verseniz daha hos olacak. Bir bakarsin yarin Atatürk ve Cumhuriyette Perincek icin kötü olabilir ve en dogrusu onun icin seriat düzeni olabilir. Sizin icin herhalde o sahsin yarinki tutumuda dogrudur anlasilan. Dünü de, bugünü de dogruysa yarini da dogrudur herhalde.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Bahsettigimiz sahis, yani sizin savundugunuz kisi, siradan birisi degil seizin veya benim gibi. Onun fikirleri ve yaptiklari kamuyu ilgilendirir ve sorgulanir. Siz sorulara soru ile karsilik vereceginize, dogrudan cevap verseniz daha hos olacak. Bir bakarsin yarin Atatürk ve Cumhuriyette Perincek icin kötü olabilir ve en dogrusu onun icin seriat düzeni olabilir. Sizin icin herhalde o sahsin yarinki tutumuda dogrudur anlasilan. Dünü de, bugünü de dogruysa yarini da dogrudur herhalde.

bakin bugün parayi seriat götürüyor o zaman bu sahis okadarmi kör paranin aktigi cesmeyi görmeyecek kadar?

 

 

:shuriken:

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Ciddiye alinacak bir sahsiyet degil. Parti bile denilmez baskani oldugu partiye. Laf olsun diye ortalikta dolasiyor. Bosuna o güzel düsüncenizi ve yüreginizi Perincek gibi ajan bir sahis icin harcamayin. Ondan her sey umulur ve ben onun Ergenekon gibi bir cete mensubu olduguna inaniyorum.
merhaba..birşeyleri anlatıyorsun,yalanlıyorsun, çürütüyorsun ama.. (haklı yada haksız..bilinçli yada bilinçsiz)..karşısına koyduğun şey ne..işçi partisinin tutarlı bir yanına inanmadığın kadar, inandığın tutarlı partililik ne..lider anlayışın ne..? bunları merak ettim..

 

ciddiyet..siz kimi ciddiye alıyorsunuz..inandığınız doktrin ve lider kim..?

 

dünyada saygın bir yer edinmişliği olan İŞÇİ PARTİSİ gibi bir genel olgunun diğer dünya ülkelerindeki işçi partisi tüzükleri ve felsefelerindeki anlayışın bizim ülkemizdeki işçi partisiyle örtüşmeyen yanı ne..?

 

**sizce kim masum..kimdir geçmişinde ap-ak..geçmişinde yapiılmış biriki yanlış sonrasıonda bu kişinin doğruyu bulmasını veya doğru şeyi yapabiliyor olmasını engeller mi..?

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

bakin bugün parayi seriat götürüyor o zaman bu sahis okadarmi kör paranin aktigi cesmeyi görmeyecek kadar?

 

 

:shuriken:

Lütfen konuyu carpitmayalim, onun para kaynagi saglama benziyor, yoksa o kadar dergi, tv kanali ve önemli bilgileri toplayamazdi. Lütfen siz onun siyasi kisiligini ortaya koyun, ne kadar güvenilir oldugunu falan. Gerisi gercekleri carpitarak konuyu kapatmaktan baska bir sey olamaz.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Lütfen konuyu carpitmayalim, onun para kaynagi saglama benziyor, yoksa o kadar dergi, tv kanali ve önemli bilgileri toplayamazdi. Lütfen siz onun siyasi kisiligini ortaya koyun, ne kadar güvenilir oldugunu falan. Gerisi gercekleri carpitarak konuyu kapatmaktan baska bir sey olamaz.

okadar önemli bilgiler neden rahatsizlik veriyor?

 

 

:shuriken:

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

merhaba..birşeyleri anlatıyorsun,yalanlıyorsun, çürütüyorsun ama.. (haklı yada haksız..bilinçli yada bilinçsiz)..karşısına koyduğun şey ne..işçi partisinin tutarlı bir yanına inanmadığın kadar, inandığın tutarlı partililik ne..lider anlayışın ne..? bunları merak ettim..

 

ciddiyet..siz kimi ciddiye alıyorsunuz..inandığınız doktrin ve lider kim..?

 

dünyada saygın bir yer edinmişliği olan İŞÇİ PARTİSİ gibi bir genel olgunun diğer dünya ülkelerindeki işçi partisi tüzükleri ve felsefelerindeki anlayışın bizim ülkemizdeki işçi partisiyle örtüşmeyen yanı ne..?

 

**sizce kim masum..kimdir geçmişinde ap-ak..geçmişinde yapiılmış biriki yanlış sonrasıonda bu kişinin doğruyu bulmasını veya doğru şeyi yapabiliyor olmasını engeller mi..?

Hicin, ajan ve provakatörün karsisina koyacak hic bir sey olamaz. Basta söylemistim, ciddiye alinacak bir sahis degil. Onu ve partisini ciddiye alan dünyada kaca tane dogru dürüst bir isci partisi gösterebilirsiniz. Onun kim oldugunu bilmeyen yok. Benim yazdiklarimin hangisi yanlis ve yalansa göstermenizi isterim.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

okadar önemli bilgiler neden rahatsizlik veriyor?

 

 

:shuriken:

Rahatsiz oldugumu nereden cikarttiniz? Sadece önemli kaynaklara iyi iliskiis oldugunu belrtmek istemistim. Ajan ve provakatör olarak herhalde iyi bilgilere sahip olmasi da gerekli zaten. Ama siz halaa inatla o sahsin siyasi kimligini tartismaya ve sorularima yanit vermeya kaciyorsunuz.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Lütfen konuyu carpitmayalim, onun para kaynagi saglama benziyor, yoksa o kadar dergi, tv kanali ve önemli bilgileri toplayamazdi. Lütfen siz onun siyasi kisiligini ortaya koyun, ne kadar güvenilir oldugunu falan. Gerisi gercekleri carpitarak konuyu kapatmaktan baska bir sey olamaz.
pardon..tesadüf bu yazılanları gördüm ve konuya dahil oldum..çünkü kendime bi ödev bildim..benim için partilerden çok; tüzükleri, yönetmelikleri ve davalarındaki duruşları önemlidir..a partisi b partisi değişmiyor..önemli olan bana neyin doğru geldiği ve doğruyu hangisinin korkusuzca ve çıkarsızca ortaya koyabildiğidir..

 

--kapatılan köy enstütüleri beni rahatsız etmiştir..kapatılma ardında ***** yığınları dahada çığlatarak büyütmüştür..

 

--devletçilik ilkesi özde benimsenmelidir..şimdilerde herşey satılmış yahut satılıktır..

 

--türk lirası amarikan doları karşısında neden bu kadar alaşa edilmiştir-ettirilmiştir..

 

--yeraltı madenlerimiz neden yabancılara açılmış, tapulandırılmışta biz dışında kalmışızdır..

 

--kazanca göre vergi alınımı neden sağlanamaz..herkez kazandığı oran dahilinde vergi verse uygun değilmidir..

 

--ve en önemlisi EĞİTİM VE SAĞLIK parasız oluşu, doğuştan kazanılmış bir hak olarak benimsenmesi kimleri neden rahatsız rahatsız etmektedir ki..

 

-- ve Laiklik , neden sembolik bir ifade olarak kalsın ki..anlamı ve yaptırımı ne ise uygulansın..

 

--heleki borsa..bizim sınırlarımızda bize ait olmayan..ucundan dahi kontrol edemediğimiz yüzkaramız..neden hala devam ettirilsin ki..birtakım değişikliklere neden açık değil..

 

--nedirki avrupa birliği..sırtımızı döndüğümüz avrasya birliği varken..üstelikte avrupa birliğince kaale alınmaz ve kişiliksiz olmaya dahada zorlandırılırken..

 

vs. vs. vs. daha yazacak çok şey var ama..zaman sorun..

 

**yani rahatsız olduğum şeylere karşı rahatsız olan vede olmasını istediğim bi çok şeyin olmasını isteyen bir durum işçi partsisinde var..işte meselem bu..zira parti isimleri beni bağlamaz..parti içerikleriyle ilgilenirim..

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Rahatsiz oldugumu nereden cikarttiniz? Sadece önemli kaynaklara iyi iliskiis oldugunu belrtmek istemistim. Ajan ve provakatör olarak herhalde iyi bilgilere sahip olmasi da gerekli zaten. Ama siz halaa inatla o sahsin siyasi kimligini tartismaya ve sorularima yanit vermeya kaciyorsunuz.

 

Dogu Perinceklerin davası; milletimizin bagımsızlıgı, egemenligi ve özgürlügü davası, kısacası, Türkiye’nin yasadıgı krize cözüm bulma davasıdır. ben öyle görüyorum Teoride vede Pratikde yapilanlarla

 

Birde Kaderlerini Amerika ile birlestirip bu ülkenin yurtseverlerine saldıranlar, yalancı tanıklar ve sahte tanıklarla tertip kuranlarida görüyorum Teoride vede Pratikde...

 

 

:shuriken:

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

pardon..tesadüf bu yazılanları gördüm ve konuya dahil oldum..çünkü kendime bi ödev bildim..benim için partilerden çok; tüzükleri, yönetmelikleri ve davalarındaki duruşları önemlidir..a partisi b partisi değişmiyor..önemli olan bana neyin doğru geldiği ve doğruyu hangisinin korkusuzca ve çıkarsızca ortaya koyabildiğidir..

.

.

..

Bahsettiginiz kurulusu ve onun liderini evrensel bicimde güvenilir biliyorsaniz ve o tüzügü gercekten hayata gecireceklerine inaniyorsaniz kendi bileceginiz bir durum. Benim diyecegim o sahsin gecmisi ve günümüzdeki tutumu ne kadar güvensiz ve tehlikeli oldugudur. Tüzklere bakarsaniz cogu parti su veya bu sekilde haksizliklara karsi ve halktan yana, ama yaptiklariyla degerlendirilir partiler. Perincek veya partisinin gecmisine bakarsaniz tüzügünün de kendisi gibi zamana göre degistigini göreceksiniz. Yani tüzükleri bile güvenilir degil.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Doğu Perinçek

Ergun Poyraz

 

ve haksız yere hükümetin faşizan uygulamaları sebebiyle içeride tutulan Ergenekon senaryosuna dahil edilmek istenenler sertbest bırakılmalı...

 

Ve bunu yapmazlarsa derhal bir kampanya başlatılmalı, bu faşizme dur demek yurttaşlık hepsinden önce insanlık vazifesidir...

 

Birileri sırf hoşlanmadıkları için bu kanunsuz, delilsiz ve yargısız tutuklamalara seyirci kalabilir ama birgün sıranın kendisine gelmesini istemeyen herkes, her onurlu Türk Vatandaşı buna tepki vermeli...

 

Kutluyorum seni Efendi Türkler, çok aciliyeti olan bir konuyu taşımışsın foruma yakında bir eylem yapılacak bu konuda.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Dogu Perinceklerin davası; milletimizin bagımsızlıgı, egemenligi ve özgürlügü davası, kısacası, Türkiye’nin yasadıgı krize cözüm bulma davasıdır. ben öyle görüyorum Teoride vede Pratikde yapilanlarla

 

Birde Kaderlerini Amerika ile birlestirip bu ülkenin yurtseverlerine saldıranlar, yalancı tanıklar ve sahte tanıklarla tertip kuranlarida görüyorum Teoride vede Pratikde...

 

 

:shuriken:

Siyasi gecmisi ve üstlenmis oldugu ajanlik göreviyle gercekten de bir bagimsizlik savascisi gibi gözüküyor. Amerika'ya karsi, iyi bir durum, ya Cin'e ne demeli??? Önderi Atatürk'mü Mao'mu? Sosyalizim icinmi yoksa Cumhuriyet icinmi mücadele veriyor??? Ermeni soykirimi olmusmudur yoksa hayirmi??? Kürtlerin kurtulusu bagimsizliktami yoksa nerede??? Bu sorulara cevabiniz aslinda Princek'in kim oldugunu gösterir.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.