Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

2 AKP'li tecavüzden tutuklandı

AKP'li yöneticiler tecavüz suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi

AFYONKARAHİSAR’ın Bayat İlçesi’nde 30 Mayıs’ta akli dengesi bozuk olan M.S. adlı kadının eve dönmemesi üzerine ailesi jandarmaya başvurdu. Yapılan araştırmada, M.S. bir inşaatta bulundu. Kadın, Bayat AKP İlçe Başkan Yardımcısı A.O.K. (39) ile İlçe Sekreteri M.D.’nin (36) kendisine tecavüz ettiğini ileri sürdü. Gözaltına alınan evli ve 3 çocuk babası A.O.K. ile evli ve 2 çocuk babası M.D. sevk edildikleri mahkemece tutuklandı. Bayat AKP eski İlçe Başkanı Emin Yener “Bu olay iftiradır. O kadın sokaklarda gezen, akli dengesi yerinde olmayan biridir. Bizim arkadaşlarımız bu tiynette değildir. Zaten olsalar partimizde yer almazlardı. İftiraya kurban gittiler” dedi.

................

Gönderi tarihi:
Bazılarının tutuklanma gertekçelerinin böyle paralellik gösteriyor olması şaşırtıcı değil bence.

Ne demek bu???

:excl:

Gönderi tarihi:
Türkiye'de en fazla icki tüketimi olan sehri bilen varmi aranizda arkadaslar? Bu sorunun cevabi neden iki AKP'linin tecevüz sucundan yakalandigina isik tutar diye düsünüyorum.

Ben bağlantı görmüyorum. Sizce var mı?

Gönderi tarihi:

AFYONKARAHİSAR’ın Bayat İlçesi’nde 30 Mayıs’ta akli dengesi bozuk olan M.S. adlı kadının eve dönmemesi üzerine ailesi jandarmaya başvurdu. Yapılan araştırmada, M.S. bir inşaatta bulundu. Kadın, Bayat AKP İlçe Başkan Yardımcısı A.O.K. (39) ile İlçe Sekreteri M.D.’nin (36) kendisine tecavüz ettiğini ileri sürdü. Gözaltına alınan evli ve 3 çocuk babası A.O.K. ile evli ve 2 çocuk babası M.D. sevk edildikleri mahkemece tutuklandı. Bayat AKP eski İlçe Başkanı Emin Yener “Bu olay iftiradır. O kadın sokaklarda gezen, akli dengesi yerinde olmayan biridir. Bizim arkadaşlarımız bu tiynette değildir. Zaten olsalar partimizde yer almazlardı. İftiraya kurban gittiler” dedi.

................

Ne ilginc degilmi sayin efendi Türkler,kadin bula bula AKP lieri bulmus iftira edecek onca insan var iken örnegin CHP liler falan.Dini bütün insanlara iftirami olurmus yani! :D

saygilarla

Gönderi tarihi:

................

Bence bu olaya bazı arkadaşlar mal bulmuş mağrip gibi sarıldılar. Arkadaşlar dürüst olalım.Akli dengesi bozuk birinin verdiği ifade ne denli doğrudur. Sanki adamlar gerçekten suçluymuş gibi yorumlar yazmanınanlamı yok.

Ancak bu konu doğrudur ve ya değildir. Bunu yargılama süreci gösterir. Şöyle denebilir: Bu tür olayların islamcı görünen parti mensupları ile birlikte bu kadar sık anılmış olması gösteriyor ki ; dininsanı ahlaklı yapmıyor .Bana göre tam tersi oluyor.

Gönderi tarihi:
Ben bağlantı görmüyorum. Sizce var mı?

Yorumcu arkadasin biri soruma cevap olarak Rize, Pata ve Konya sehirlerini vermis. Dikkat edin bu sehirler bize neyi animsatiyor. Güya oralari dindarlarin cok oldugu bölgeler. gene bir arastirma yapalim ve tecavüs olaylari üülekimzin hangi böylegelirinde daha fazla diye, tahmin edebilirim ayni veya benzeri sehirler cikacak. Siz hala bir baglanti göremiyorsaniz yapacak fazla bir sey yok derim. Bunun sosoyolojik aciklamasini herhalde bilen birileri yapabilir.

Gönderi tarihi:
Siz hala bir baglanti göremiyorsaniz yapacak fazla bir sey yok derim. Bunun sosoyolojik aciklamasini herhalde bilen birileri yapabilir.

Kızma arkadaşım, yorumunu almak için soruyoruz. Bir itirazımız olmadı :)

Gönderi tarihi:
Kızma arkadaşım, yorumunu almak için soruyoruz. Bir itirazımız olmadı :)

Yok öyle bir sey, gercekten kizdigim falan yok. Ama bazi arkadaslar islerine gelmeyen konularda yorum yapiyorlar ondan dolayi bir tavir almis olabilirim. Yanlis anlasildiysam özür dilerim.

Gönderi tarihi:

*****kültürü diye bir yazı yazmıştım bir zamanlar :)

bugünlerde hükümet dinci ya, herkes dindar (!) namaza başlayanlarda patlama var, cumaları ve bayramlarda camiler tıkabasa, örtünen örtünene, mankenler açıklama yapıyorlar bende hacı olacağım diye, şarkıcılar açıklama yapıyor bacak kadardan bu yana oruç tutarım diye, acaba neden?

ama bütün bunlara istinaden kapkaç, hırsızlık, fuhuş, yolsuzluk, örgütlenme, yoksullaşma hızla artıyor acaba neden ve nasıl?

herkes dindarlaşıyor mu yoksa başka birşey mi oluyor?

bence ikincisi oluyor Yaşar Nuri Öztürk'ün son kitabı Allah ile Aldatmak'ta anlattığı gibi...

Gönderi tarihi:
Ne demek bu???

3-5 haber okuyup tüm dava dosyalarının taraflarını fişlemiş gibi kendi işine gelen "ORTAK NOKTA" bularak kimse kendini istatistik kurumu yerine koymasın...

Gerçekten fazla oluyor artık bu kadarı da; derdiniz kiminleyse açıkça söyleyiniz!!!

Söz konusu olayda sonuç nedir bilmiyorum ama ne olursa olsun adalet yerini bulsun diyorum; biz bilip etmeden kimselerin suçlanmasına ya da aklanmasına karşıyız ama birileri de artık yüzeyselce ve fazla genellemeli laflar ederek toplumun büyük kesimini yaralayıcı sözler söylemekten vazgeçsin!!!

Her şeyin bir adabı var!!!

Hak edenlere saygılar...

:zorro:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.