Φ Radya Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2008 Ya sabah beri balon dağıtıyorum,bayram kutluyorum,eee seni balonsuz bırakamazdım dimi Bayramın kutlu olsun,bak bu balonlar sana özel Defterin hayırlı olsun sevgili Efendi Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 Hm neden kimse yazmamis buraya ? Tatilinize basladiniz mi ? Iyi Tatiler decektim benim icin de gezin Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 Efendi Türkler, Bu forumun en saygılı, en açık sözlü, vefalı, birikimli üyelerinden birisi... Onu tanıdığım için gerçekten çok mutluyum... Efendi iyiki varsın can kardeş Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 dedım bı gerım selasm verıyım kardes umarım ıyısındır. Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 İşte karalıyacagım bir defter daha ......yandın efendi türkler sohbet ederken 1 fincan kahveye ne dersin? .... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Yaw burası ne zaman açılmış ben daha yeni goruyorum, biz bu zamana kadar sana bir anı defteri niye açmamışız ki yawww radya sen çok yaşa emiii Radya, sen herşeyi düşünürsün Sevgili Efendi Türkler arkadaşım, Bu forumdaki varlığını sevdiğim arkadaşlarımdan birisisin... İyi ki varsın, sağol varol... Öptüm... Kendine iyi bak Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Atatürkçülüğü forumda bana her zaman hissetiren sevgili dostum, anı defterin hayırlı olsun. Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Bazi konularda beni gercekten de yaniltsanda genede ani defterine selamlarimi ve basarilarini yazayim dedim. Ileride aynifrekanslarda görüsmek umuduyla. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2009 Küsüm ben sana küssss Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2009 Evet çok efendi çocuktu. Lütfen dön Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.