Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2008 Sağolsaın angel bu hatırnazlıgın daim olsun............................ Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2008 Sağolasın sevgili deniz kızı......diledigin herşey karşına çıksın....... Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2008 Geçenlerde telefon diğer ucunda Sercan...dakikalarca yüreğimizde apayrı yeri olan canımızdan bahsettik;o şimdi burada...hoşgeldin Yayamaz'ım Canımmm asimm evet buradyım.....tel lara çıkamıyorum sevgili Bursercanım aradı 2 kes ama açamadım tel yasagım devam ediyor tabi pc v.s digerleride...uyarım diye düşünüyorum...2 nizide çokkkkkkkkkkkk sefiyorum asim ve sercanım.....biliyorumki hat.yatagımda bile hep yanımda olacaksınız..ve bugüzel bir haz veriyo bana......sizi seviyorum.... Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2008 Canımmm asimm evet buradyım.....tel lara çıkamıyorum sevgili Bursercanım aradı 2 kes ama açamadım tel yasagım devam ediyor tabi pc v.s digerleride...uyarım diye düşünüyorum...2 nizide çokkkkkkkkkkkk sefiyorum asim ve sercanım.....biliyorumki hat.yatagımda bile hep yanımda olacaksınız..ve bugüzel bir haz veriyo bana......sizi seviyorum.... Burada mısın?Duyuyor musun beni Yayamazım...biz biliyoruz,biz de seni çok seviyoruz...adın kadar emin ol bizim bidanemizsin Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2008 Bak beni kızdırma asimmmm nedemek ilaçları içmemek bu nassı birşey ya benim gibimi olmak istiyorsun bide yazıyorsun yahuuu Sorma Yayamaz'ım...ilaçları kullanmadım diye doktorlar canımı çıkarttı.Düzelecek diye umuyorum heşey çok daha iyi olacak... Bu arada burada bayramını kutlamadım,gerek de yok değil mi?Asıl bayram senin dileklerinde saklı cananımız...seni ve yüreğini seviyorum öptüm sen ve kedicikleri Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2008 Canım benim her zaman yanımdasın,her zaman yanındayım Seni çooooooooooooooook seviyorum 1 Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2009 Alismis oldugum bu saatler' de yine yoksun Yayamaz, dilerim ki iyisindir.. Saglik' li Mutlu Yilar Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2009 Yeni yılın ilk mesajı Yayamaz'ımdan benden çok önce davrandı,onunla tanışdığım bu forumda ilk mesaj benden ama yeniden sevgi,umut ve barış ayrıca sağlıkkkkkkkkkkk dolu nice senelere Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2009 Canım,sen ne zaman geldin geldiğinde haber ver bana ne olur bende kocaman öptüm seni ve kediciklerimizi arkadaşları tam gönderdik ki,bu sefer hasta oldum.Hasta hasta buralarda dolanıyorum,aman annem duymasın seni çoooooooooook sefiyom...Sercan da çok sefiyo,sevgilerimi sun dedi... kocaman sevgiler... Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2009 bı sanıye yav mavı sen nıye kendınde ''çoooooooooook sefiyom'' dıye uzatarak yazmıssında bende ''çok sefiyo'2 yazmıssın hııı soyle bakıyım.yanı ben az mı sevıyom yayamazı hıı sevgılı yayamaz senı pısagor bagıntısının ıspatı kadar sevıyom ( ohh canıma degsın mavı sana ) Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2009 bı sanıye yav mavı sen nıye kendınde ''çoooooooooook sefiyom'' dıye uzatarak yazmıssında bende ''çok sefiyo'2 yazmıssın hııı soyle bakıyım.yanı ben az mı sevıyom yayamazı hıı sevgılı yayamaz senı pısagor bagıntısının ıspatı kadar sevıyom ( ohh canıma degsın mavı sana ) Yaf Sercan,bu kadar mı offf ya,gel yerime çalış çok hastayım,dört saat var daha "sevgılı yayamaz senı pısagor bagıntısının ıspatı kadar sevıyom ( ohh canıma degsın mavı sana )" canım Yayamaz,inanma bak şu comic alakaya Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2009 Yayamazım,nerdesin sen ya,bak burada millet ile paso kavga edim,aslında onlar kendi kendine ediyo ama Sercandan hayır yok,istifa edem,sen bana bak çooooooooooooook ösledim seni Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 ya suna bak ya gıtmıs benı yayamaza sıkayet edıyo ya evet nasıl bı lalaka ararsan ara bu pısagor bagıntısının ıspatı coook uzundur zaten pısagor amca cok ugrasmıs ama ıste sonunu getırememıs Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 Yayamaza dedim ki,Sercan var ya Sercan gerisini sen düşün Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 bak oyle bırsey yaptıysan senn katılın olurum ha haberın olsun Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2009 bak oyle bırsey yaptıysan senn katılın olurum ha haberın olsun korkudan hemen uyuyorum Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 8 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2009 Tanıdığım en mücadeleci KADIN'a.... Çaresiz kaldığın zamanlarda, git bir taş ustası bul seyret. Adam belki yüz kere vurur taşa. Ama değil kırmak, küçücük bir çatlak bile oluşturamaz. Sonra birden, yüz birinci vuruşta taş ikiye ayrılıverir. İşte o zaman anlarsın ki, taşı ikiye bölen o son vuruş değil, ondan öncekileridir. Jacob Riis 1 Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 8 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2009 Canım,cananım,yoldaşım,arkadaşım.........seni bu günde sevgiyle selamlıyorum(bu çok resmi oldu) seni seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm! Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Düşündüğün için tşk ederim. Benim için daha güzel bir hediye olamazdı. Benim de sana süprizim var... Biraz merak et tabiki veeeee..... Çok sevdiğin bir kişiye çok kızgınsız, seni çok kırmış ama; o kadar çok da seviyorsun ki içinden bağırmak geçse de bir türlü yapamıyorsun. Sırf o kırılmasın diye... İkilem içindesin, tam olarak da affedemiyorsun.Sanki senin için özel birşey yapsa özüre bile gerek kalmayacak senin için... Hala bir bekleyişin var bu konuda. Terk ettiğin geride bıraktığın bir kişiyle karşılaşıyorsun böyle birden bire. Biraz için burkuluyor. Ama derinlemesine bir burkulma değil bu. Öyle görünce o an için olup geçiyor sanki hafif bir geri sorgulama bir iç hesaplaşma mı diyim bilmiyorum... İki kişinin arasında kalıyorsun. Sevdiğin kişiler her ikisi de. Barıştırma çabası diyebilirim. Ama üzgünüm çabaların işe yaramıyor çünkü; birbirlerini derinden kırmışlar. bakalım tabak altında ne var. Umutsuz olduğun bir konuda seni mutlu edecek bir haberin var. Çok şasırıyorsun ve acayip mutlu oluyorsun. Bir de son olarak, gidince çok mutlu olacağını düşündüğün bir yer ve o yerde bir kişi var ama; bu defa istediğin olmuyor bu gidişin... Umarımm hoşuna gider... 1 Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Şanslısın sana fal baktım şimdi herkes kıskanacak seni :P nasıldı süprizim benim gibi güzel demi 1 Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Bence göz var sende, hem de fil gözü Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Şanslısın sana fal baktım şimdi herkes kıskanacak seni nasıldı süprizim benim gibi güzel demi Çok guzelmiş tamam kıskandım ben de istiyorum bana da bak Yayamazcığım, bu arada sana bir şiir sunmaya gelmiştim ama bu delikızın fal baktıgını gorunce dayanamadım bi mevzuya balıklama dalayım dedim.. Bu şiir Atilla İlhan'ın güzelim şiirlerinden birisi, ben çok sevdim, sen de seversin diye düşündüm İyi düşünmüşümdür umarım canım aydınlık neyin oluyor senin gökyüzü akraban filan mı beni bulur bulmaz gözlerin şimşek çakıyorum yalan mı yüzünde yalazını gezdirdiğin saçlarından tutuşmuş orman mı akla ziyan bir şey elektriğin ayışığı mavisi dudaklarından mı o ışık zenginliği mi giyindiğin uzay tozları mı yıldızlardan mı elime dokunduğu an elin güneşler açıyorum sahi ondan mı aydınlık neyin oluyor senin ATTİLA İLHAN 1 Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 az önce fark ettim.. kapımı calmışsin ben yoktum, şimdi de sen yoksun... bakalım artık ne zaman denk gelecez.. Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 12 Mart , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 12 Mart , 2009 az önce fark ettim.. kapımı calmışsin ben yoktum, şimdi de sen yoksun... bakalım artık ne zaman denk gelecez.. bende denk gelemiyorum ki yayamaza Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 15 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2009 bende denk gelemiyorum ki yayamaza hahahahahaha,sen uyu canım.Yayamazımızı paylaşamayız senle...seni sefiyom Yayamaz Kayımca...Sercanı da seviyorum Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.