Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
Geçenlerde telefon diğer ucunda Sercan...dakikalarca yüreğimizde apayrı yeri olan canımızdan bahsettik;o şimdi burada...hoşgeldin Yayamaz'ım ;)

Canımmm asimm evet buradyım.....tel lara çıkamıyorum sevgili Bursercanım aradı 2 kes ama açamadım tel yasagım devam ediyor tabi pc v.s digerleride...uyarım diye düşünüyorum...2 nizide çokkkkkkkkkkkk sefiyorum asim ve sercanım.....biliyorumki hat.yatagımda bile hep yanımda olacaksınız..ve bugüzel bir haz veriyo bana......sizi seviyorum....

resim36va2.jpg

Gönderi tarihi:

Canımmm asimm evet buradyım.....tel lara çıkamıyorum sevgili Bursercanım aradı 2 kes ama açamadım tel yasagım devam ediyor tabi pc v.s digerleride...uyarım diye düşünüyorum...2 nizide çokkkkkkkkkkkk sefiyorum asim ve sercanım.....biliyorumki hat.yatagımda bile hep yanımda olacaksınız..ve bugüzel bir haz veriyo bana......sizi seviyorum....

resim36va2.jpg

Burada mısın?Duyuyor musun beni Yayamazım...biz biliyoruz,biz de seni çok seviyoruz...adın kadar emin ol ;) bizim bidanemizsin :wub:

Gönderi tarihi:
Bak beni kızdırma asimmmm :angry: nedemek ilaçları içmemek bu nassı birşey ya benim gibimi olmak istiyorsun bide yazıyorsun yahuuu :angry::angry:

Sorma Yayamaz'ım...ilaçları kullanmadım diye doktorlar canımı çıkarttı.Düzelecek diye umuyorum ;) heşey çok daha iyi olacak...

Bu arada burada bayramını kutlamadım,gerek de yok değil mi?Asıl bayram senin dileklerinde saklı cananımız...seni ve yüreğini seviyorum ;) öptüm sen ve kedicikleri :)

Gönderi tarihi:

Alismis oldugum bu saatler' de yine yoksun Yayamaz, dilerim ki iyisindir.. :clover:

Saglik' li Mutlu Yilar :)

• 5 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Canım,sen ne zaman geldin :) geldiğinde haber ver bana ne olur ;) bende kocaman öptüm seni ve kediciklerimizi :wub: arkadaşları tam gönderdik ki,bu sefer hasta oldum.Hasta hasta buralarda dolanıyorum,aman annem duymasın :D seni çoooooooooook sefiyom...Sercan da çok sefiyo,sevgilerimi sun dedi... :) kocaman sevgiler...

Gönderi tarihi:

bı sanıye yav mavı sen nıye kendınde ''çoooooooooook sefiyom'' dıye uzatarak yazmıssında bende ''çok sefiyo'2 yazmıssın hııı soyle bakıyım.yanı ben az mı sevıyom yayamazı hıı :D

sevgılı yayamaz senı pısagor bagıntısının ıspatı kadar sevıyom ( ohh canıma degsın mavı sana :))

Gönderi tarihi:
bı sanıye yav mavı sen nıye kendınde ''çoooooooooook sefiyom'' dıye uzatarak yazmıssında bende ''çok sefiyo'2 yazmıssın hııı soyle bakıyım.yanı ben az mı sevıyom yayamazı hıı :D

sevgılı yayamaz senı pısagor bagıntısının ıspatı kadar sevıyom ( ohh canıma degsın mavı sana :))

Yaf Sercan,bu kadar mı :D offf ya,gel yerime çalış çok hastayım,dört saat var daha :(

"sevgılı yayamaz senı pısagor bagıntısının ıspatı kadar sevıyom ( ohh canıma degsın mavı sana :))"

canım Yayamaz,inanma bak şu comic alakaya :D

Gönderi tarihi:

ya suna bak ya gıtmıs benı yayamaza sıkayet edıyo ya :D

evet nasıl bı lalaka ararsan ara bu pısagor bagıntısının ıspatı coook uzundur zaten pısagor amca cok ugrasmıs ama ıste sonunu getırememıs :D

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

olmadnyer.jpg

Tanıdığım en mücadeleci KADIN'a....

Çaresiz kaldığın zamanlarda, git bir taş ustası bul seyret. Adam belki yüz kere vurur taşa. Ama değil kırmak, küçücük bir çatlak bile oluşturamaz. Sonra birden, yüz birinci vuruşta taş ikiye ayrılıverir. İşte o zaman anlarsın ki, taşı ikiye bölen o son vuruş değil, ondan öncekileridir.

Jacob Riis

Gönderi tarihi:

Düşündüğün için tşk ederim. Benim için daha güzel bir hediye olamazdı. :wub::wub:

Benim de sana süprizim var... :unsure: Biraz merak et tabiki :P

veeeee.....

20070614_1181831796_e2goqx29ny-b.jpg

Çok sevdiğin bir kişiye çok kızgınsız, seni çok kırmış ama; o kadar çok da seviyorsun ki içinden bağırmak geçse de bir türlü yapamıyorsun. Sırf o kırılmasın diye... İkilem içindesin, tam olarak da affedemiyorsun.Sanki senin için özel birşey yapsa özüre bile gerek kalmayacak senin için... Hala bir bekleyişin var bu konuda. :unsure:

Terk ettiğin geride bıraktığın bir kişiyle karşılaşıyorsun böyle birden bire. Biraz için burkuluyor. Ama derinlemesine bir burkulma değil bu. Öyle görünce o an için olup geçiyor sanki hafif bir geri sorgulama bir iç hesaplaşma mı diyim bilmiyorum...

İki kişinin arasında kalıyorsun. Sevdiğin kişiler her ikisi de. Barıştırma çabası diyebilirim. Ama üzgünüm çabaların işe yaramıyor çünkü; birbirlerini derinden kırmışlar.

bakalım tabak altında ne var. :unsure:

20070614_1181831806_cc02y2xowf-b.jpg

Umutsuz olduğun bir konuda seni mutlu edecek bir haberin var. Çok şasırıyorsun ve acayip mutlu oluyorsun. :wub:

Bir de son olarak, gidince çok mutlu olacağını düşündüğün bir yer ve o yerde bir kişi var ama; bu defa istediğin olmuyor bu gidişin...

Umarımm hoşuna gider...

Gönderi tarihi:
Şanslısın B) sana fal baktım şimdi herkes kıskanacak seni :P:P

nasıldı süprizim B) benim gibi güzel demi :wub:B):P

Çok guzelmiş tamam kıskandım ben de istiyorum bana da bak :D

Yayamazcığım, bu arada sana bir şiir sunmaya gelmiştim ama bu delikızın fal baktıgını gorunce dayanamadım bi mevzuya balıklama dalayım dedim.. Bu şiir Atilla İlhan'ın güzelim şiirlerinden birisi, ben çok sevdim, sen de seversin diye düşündüm :D İyi düşünmüşümdür umarım canım

aydınlık neyin oluyor senin

gökyüzü akraban filan mı

beni bulur bulmaz gözlerin

şimşek çakıyorum yalan mı

yüzünde yalazını gezdirdiğin

saçlarından tutuşmuş orman mı

akla ziyan bir şey elektriğin

ayışığı mavisi dudaklarından mı

o ışık zenginliği mi giyindiğin

uzay tozları mı yıldızlardan mı

elime dokunduğu an elin

güneşler açıyorum sahi ondan mı

aydınlık neyin oluyor senin

ATTİLA İLHAN

Gönderi tarihi:

az önce fark ettim.. kapımı calmışsin :) ben yoktum, şimdi de sen yoksun... bakalım artık ne zaman denk gelecez.. :)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.