Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 31 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2008 Novec AB ülkesi degilmi? Ve Norvec bati devleti degilmi? Ne zamandan beri AB devletinin arastirmacisi veya avrupa ülkesinin bir arastirmacisi dogru bir söz etti Türkiye icin? AB nin Türkiye karsiti oldugunu siz söylüyorsunuz ve ayni zamanda isinize gelen AB'li arastirmacilarin aciklamalarini dikkati nazara aliyorsunuz. Bana göre bu tür davranis cok celiskiili. Ben gene söylüyorum, Türkiye'nin bölünmesi hikayeden baska bir sey degildir. Ben sormustum, bana bölünmek isteyen bir tek Kürt gösterin diye, ama yok öyle bir cevap amlesef bu güne kadar. Sayin ucansahin Norvec bir AB ulkesi degil yani ABye uye bir ulke degil ) bunu evvela aciklamak istedim.. Turkiyenin bolunmesine bazi arkadaslar neden bukadar merakli anlayamadigim pireyi deve yapmaktan baska bir is yaptigimiz yok yani birileri ulke bolunuyor diye hemen bolunecekmi toplumda bireysel olarak uzerimize dusen gorevler vardir sen ben ayrimcilik yaparsak kurtu turku lazi cerkezi, dincisi, dinsizi, kemalisti, marxisti, lenini diye ayrim yapar ve birbirimize tahammul edemezsek bolunmek kacinilmazdir bir noktada onemli olan hosgoru ve saygi bugun sana dogru olan benim gorusume uymuyorsa ve sen bunu baskiyla diretip istedigini yaptirmaya kalkarsan elbetteki ulkeyi kaosa suruklemekten baska bir sey degildir bugun hapishanelerde sucsuz yere yatan onca insan sirf devlete ve orduya karsi geldikleri icin hukum giyiyorsa bu gidise toplum olarak dur demek gerekirken cozumu bolunmekte aramak cok yanlistir.. Alıntı
Φ ucansahin Gönderi tarihi: 31 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2008 Bizim insanimiz nankör olmadigi icin,kendisine kömür dagitanada nankörlük etmiyor ve gidip oyunu ona veriyor.Aslinda devletin görevleri arasindadir fakire fukaraya yardim etmek.Ama bu yardimin özellikle yatirim amacli oldugunu anlamak icinkahin olmaya gerek yok.Aynen Ramazan cadirlarina gitmek halkin arasina karismak gibi ucuz propagandalarda oy avciligi icindir.Halkimiz maalesef böyle propagandalara cok cabuk kanar,müslüman basbakan,müslüman Cumhurbaskani gibi.Gül neden dayatilarak sectirildi?Cumhurbaskani oldugu günden beri Gül kac tane yasayi veto etti?Etmez edemez cünkü yasalar veto edilmesin diye kendi adamlarini oraya oturttular.Kapagin tencereye uymasi gerekirdi. Aslinda Türkiye'nin bölünme rizkinin cok oldugunu yillar öncesinden dile getirenler oldu ama bukadar vahim bir durumda degildik o zamanlar.Mecliste PKK yoktu,PKK lilar hapisteydi.AKP ile hem meclis PKK ya kavustu hem PKK lilar affedildi,elebasi PKK lida fazla sürmez affedilir,Leyla Zana'ya göre 2010 da elebasi PKK li serbest kalacaktir.Türkiyenin bölünme tarihi olarak 2011 yilinin verilmesi ile Zana'nin verdigi 2010 tarihi birbirine uyum saglamiyormu dersiniz. Ruslar gelecek bizi ham edecek hemen Natoya girelim Amerikanin kucagina oturalim,Koreyede asker gönderip Amerikali amcamizin gözüne girelim diyenlerin torunlari bugün Türkiyede iktidardadir.* Korede bir avuc kan döktük ama büyük milletlerin arasina girdik*diyenler bugünkülerin dedeleridir.Amerika istedi diye Lübnana asker gönderdik,Amerika istedi diye Afganistana asker gönderdik,Amerika istedi diye Irak'a giremedik birde kafamiza cuval gecirdiler.Amerika ve AB istiyor diye ulusalci avi baslatildi ve ceteler bahane edilerek Ulusalcilara savas acildi.Acanlar ise dinci kesim.Cünkü cok iyi biliyorlarki,orduyu ve ulusalcilari ortadan kaldirmadikca Türkiyedeki Atatürkcü ruhu yok edemiyecekler ve Türkiyeyi bölemiyeceklerdir. saygilarla Türkiye bölünmet ve bölünmeyecek, bosuna korku poltikasi yaparak yandas aramamiza gerek yok. Türkiye'nin en temel sorunu, ceteler, mafyalasma, seriatcilar ve irkcilar. Sormustum cevabini alamadim ama gene sorayim, bana bir kürt gösterin ayri devlet kurmak isteyen, tabiiki PKK sempatizani haric. Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2008 Sormustum cevabini alamadim ama gene sorayim, bana bir kürt gösterin ayri devlet kurmak isteyen, tabiiki PKK sempatizani haric. Türkiye'deki en büyük sorun terördür diğer saydıklarınız bundan sonra gelir. Size ülkenin bölünmesinden taraf binlerce kürt gösterebilirim(hiçmi haber izlemiyorsunuz) pkk sempatizanları hariç demişsiniz geriye parmakla sayılacak kadar az ülkesine bağlı kürt kalır,meydanları apo ve pkk posterleri ile dolduran kalabalıklar kimler peki? Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2008 Türkiye'deki en büyük sorun terördür diğer saydıklarınız bundan sonra gelir.Size ülkenin bölünmesinden taraf binlerce kürt gösterebilirim(hiçmi haber izlemiyorsunuz) pkk sempatizanları hariç demişsiniz geriye parmakla sayılacak kadar az ülkesine bağlı kürt kalır,meydanları apo ve pkk posterleri ile dolduran kalabalıklar kimler peki? sayin suheda siz turkiyenin en buyuk sorununu teror olarak goruyorsaniz bana gore cok yaniliyorsunuz bugun teroru canavar haline donusturen ve 30 yildir capulcu capulcu deyipte soruna bir cozum bulamayanlardir turkiyenin en buyuk sorunu ayrica her eline apo ve pkk posterleri ile sokakta kalabalikta gosteri yapan kurtlermi acaba yoksa medyadan oylemi yansitiliyor bugun pkknin teror orgutunun kurtlere maal etmenizi dahi anlamis degilim cunku pkk teror orgutunun icinde her milletten insan var kurtlerin oldugu kadar turklerinde teror mensubunun icinde bulundugu asikardir ama nedende bolucu olan hep kurtler oluyor vatanseverler nedense hep siz oluyorsunuz ...ben sana pek cok vatan sever kurt gosterip ayni sekilde pek cokta vatanhaini turk gosterebilirim... Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2008 sayin suheda siz turkiyenin en buyuk sorununu teror olarak goruyorsaniz bana gore cok yaniliyorsunuz bugun teroru canavar haline donusturen ve 30 yildir capulcu capulcu deyipte soruna bir cozum bulamayanlardir turkiyenin en buyuk sorunu ayrica her eline apo ve pkk posterleri ile sokakta kalabalikta gosteri yapan kurtlermi acaba yoksa medyadan oylemi yansitiliyor bugun pkknin teror orgutunun kurtlere maal etmenizi dahi anlamis degilim cunku pkk teror orgutunun icinde her milletten insan var kurtlerin oldugu kadar turklerinde teror mensubunun icinde bulundugu asikardir ama nedende bolucu olan hep kurtler oluyor vatanseverler nedense hep siz oluyorsunuz ...ben sana pek cok vatan sever kurt gosterip ayni sekilde pek cokta vatanhaini turk gosterebilirim... Dogrudur. Önce sunu tespit edelim,hickimse bütün Kürtleri terörist yerine koymamistir vede hic kimse Türklerdende hain cikmaz diye iddia etmemistir.Biz burada PKK dan bahsediyoruz PKK yi kimlerin olusturdugundan degil,cok iyi biliyoruz ki PKK nin icindekiler genelde Kürt asili olanlardir bunlarin yanisira PKK nin icinde Ermeni,Alman,Yunan,Arap degisik kökenlerden geleme kisiler var.Ama bu gercegi degistirmiyor yani örgüt olarak PKK bir terör örgütüdür ASALA'nin devamidir,taseron bir örgüttür ve amaci Türkiyenin bölünmesini isteyenlerin hesabina terör yapmaktir. saygilarla Alıntı
Φ ucansahin Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2008 Türkiye'deki en büyük sorun terördür diğer saydıklarınız bundan sonra gelir.Size ülkenin bölünmesinden taraf binlerce kürt gösterebilirim(hiçmi haber izlemiyorsunuz) pkk sempatizanları hariç demişsiniz geriye parmakla sayılacak kadar az ülkesine bağlı kürt kalır,meydanları apo ve pkk posterleri ile dolduran kalabalıklar kimler peki? Önce bir konuda toplumun anlasmasi gerek. Burada okudugum kadariyla arkadaslarin cogu PKK'nin bir avus oldugunu ve Kürt'lerin azili cogunlugunun PKK ve terörü red ettigini söylüyor. Oysa siz bunu tam tersini söylüyorsunuz. hangisini simdi ciddiye alacagiz anlamkta zorluk cekiyorum. Kürt'lerin ezici cogunlugu PKK'yi ve bu haliyle terörü ve bölünmeyi destekliyormu yoksa bunun tersimi dogru? Alıntı
Φ ''biji tirkiye'' Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2008 Dogrudur.Önce sunu tespit edelim,hickimse bütün Kürtleri terörist yerine koymamistir vede hic kimse Türklerdende hain cikmaz diye iddia etmemistir.Biz burada PKK dan bahsediyoruz PKK yi kimlerin olusturdugundan degil,cok iyi biliyoruz ki PKK nin icindekiler genelde Kürt asili olanlardir bunlarin yanisira PKK nin icinde Ermeni,Alman,Yunan,Arap degisik kökenlerden geleme kisiler var.Ama bu gercegi degistirmiyor yani örgüt olarak PKK bir terör örgütüdür ASALA'nin devamidir,taseron bir örgüttür ve amaci Türkiyenin bölünmesini isteyenlerin hesabina terör yapmaktir. saygilarla Peki bu işteki tek suçlu pkk'mıdır sayın politika?devletin hatası yokmudur?Diyosunuzki pkk'nın içinde en fazla kürt kökenliler vardır,peki neden kürtler böyle bir oluşuma yönelmişlerdir?Yada ne onları buna yöneltmiştir? Bakın asla pkk'yı savunmuyorum ancak halkını pkk gibi bir örgütün kullanmasına aman verenleride tartışmalıyız bana hergün kart kurt,dağ türkü denirken,bana zorla ne mutlu türküm diyene dedirtilirken dedelerimin dedeleriyle omuz omuza savaşarak bu ülkeyi kurduğu türk kardeşlerim kendi dillerinde yayın yapan(24 saat) tv ve radyolar kurarken ben bu haktan yoksun bırakılırken aklınız neredeydi?Dış güçler ve onların içerdeki destekçileri geldi pkk'yı kurdu ve kürtlerin bu durumunu kullanarak kürtleri kendi saflarına çektiler,halen devam eden bu yasaklamalar sürdükçe maalesef birileri hep bizi böyle böyle vuracaktır bu oyunu akılcı oynayamadık onu itiraf etmeliyiz,birbirimizin dilini kültürünü değil içimizdeki hainleri sözde ulusalcı görünüp pkk gibi sağa sola elbombaları ve molotoflarla saldıranları tehdit olarak görmeliyiz,bu ülkeyi böldürmemenin tek yolu budur. Alıntı
Misafir YARASA Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2008 Peki bu işteki tek suçlu pkk'mıdır sayın politika?devletin hatası yokmudur? Devletin hatası sadece Kürt halkına değil tüm Türk halkınadır! Diyosunuzki pkk'nın içinde en fazla kürt kökenliler vardır,peki neden kürtler böyle bir oluşuma yönelmişlerdir Bu tür yazıları görmekten ben bıktım, siz yazmaktan bıkmadınız... Bırakın arkadaşlar artık bunları. Gidin PKK ya destek veren kürtlere sorun, neymiş dertleri! Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2008 Benim kendi düsüncem, Türkiye asla bölünmez, cünki böyle bir sey isteyenlerin sayisi yok denecek kadar az. Üc bes PKK'li istiyor diye bölünme olmaz. Kürt halki bölünmek degil kültürel haklarini istiyor. Türkiye'de ülke bölünme tehlikesinde yaygaralari yeni degil, en azindan son 50 yildan beri ayni hikayeler anlatiliyor ve nedense bölünme halaa olmadi. Bu aynen Yehovanin sahitlerinin yillardan beri kiyamet günü yaklasti demelerine benziyor. Ülkeyi yöneten elitlerin halki arkalarina alabilmeleri icin cikartilan bir uydurma, bölünme hikaysei. Ve onlar da saolsun ellerinden geleni yapiyorlar. Bakiyorum da üc bes capulcuyu 30 yildan beri etkisiz hale getiremediler, yoo getirmek istemediler daha dogru olur zannederim. Ülke seriatcilarla milliyetci gecinen irkci siyasiler arasinda bir kavga icerisinde ve kendi emellerine birde ülkede yasayan azinliklari alet ediyorlar. Artik gözümüzü acmanin zamani geldide geciyor bile. Kötüler arasinda bir secim yapmak durumnda olmayalim ve her ikisine karsi mücadelemizi verelim. Saygilar Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2008 sayin suheda siz turkiyenin en buyuk sorununu teror olarak goruyorsaniz bana gore cok yaniliyorsunuz bugun teroru canavar haline donusturen ve 30 yildir capulcu capulcu deyipte soruna bir cozum bulamayanlardir turkiyenin en buyuk sorunu ayrica her eline apo ve pkk posterleri ile sokakta kalabalikta gosteri yapan kurtlermi acaba yoksa medyadan oylemi yansitiliyor bugun pkknin teror orgutunun kurtlere maal etmenizi dahi anlamis degilim cunku pkk teror orgutunun icinde her milletten insan var kurtlerin oldugu kadar turklerinde teror mensubunun icinde bulundugu asikardir ama nedende bolucu olan hep kurtler oluyor vatanseverler nedense hep siz oluyorsunuz ...ben sana pek cok vatan sever kurt gosterip ayni sekilde pek cokta vatanhaini turk gosterebilirim... Söylediklerinizde tabiki haklılık payı var,ben aksini iddia etmiyorum,ama Türkiye'de en ciddi sorun terördür bununda kimse aksini iddia edemez herhalde haberiniz varmı bilmiyorum dünde 3 şehit verdik.. Önce bir konuda toplumun anlasmasi gerek. Burada okudugum kadariyla arkadaslarin cogu PKK'nin bir avus oldugunu ve Kürt'lerin azili cogunlugunun PKK ve terörü red ettigini söylüyor. Oysa siz bunu tam tersini söylüyorsunuz. hangisini simdi ciddiye alacagiz anlamkta zorluk cekiyorum. Kürt'lerin ezici cogunlugu PKK'yi ve bu haliyle terörü ve bölünmeyi destekliyormu yoksa bunun tersimi dogru? Maalesef,bende öyle olmasını isterdim ama görülen o ki ezici bir çoğunluk pkk destekçisi,değilse okuduğumuz tüm gazeteler izlediğimiz tüm tv haberleri ve bize kişilerin anlattıkları hepsi yalan olmalı...keşke olsa.. Devletin hatası sadece Kürt halkına değil tüm Türk halkınadır!Bu tür yazıları görmekten ben bıktım, siz yazmaktan bıkmadınız... Bırakın arkadaşlar artık bunları. Gidin PKK ya destek veren kürtlere sorun, neymiş dertleri! Sürekli bir ajitasyon söz konusu istekleriymiş!! hangi istek terörü haklı gösterebilir? Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2008 Ne yazikki bu tur hikayeler cumhuriyet kuruldugundan buyana dillere destan olmustur, yine eski osmanli devletini kurmak isteyenler ve halen saf turk devleti kurmak isteyenler bunlar tipki pkk gibi halen kendilerine bu ulkeden bir parca toprak koparmaya calisan acik goz ve menfaatci kesimlerdir ve unuttugumuz bir sey vardirki vakti zamaninda kurtulus savasini neden kime karsi yaptigimizi cok cabuk unutmus durumdayiz osmanlilar sagolsun ingiliza fransiza yunana italyana ulkeyi parsellemisti vakti zamaninda ne acidirki halen bugun kalmis cogumuz osmanlilari ornek aliriz sanki baska ornek alacak kimse kalmamis gibi demem odurki sen osmanlilari kendine ornek alirsan gelecegin nokta elbette bugun budur kendi menfaatin icin ulkeni satarsin. Ah halkimiz keske Ataturku ornek almis olsaydi bugun ne boluculuk, ne gericilik nede islamizim krizleriyle ugrasiyor olurduk... saygilar Alıntı
Φ ''biji tirkiye'' Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2008 Sayın yarasa türklerin anadili yasaklanmadı bu ülkede kürtlerin anadili yasaklandı kürtler her kürdüm dediklerinde kendilerini hapislerde ve sürgünlerde buldular yakın türkiye tarihini iyi araştırırsanız onlarca kürt dernek ve partisi sırf içinde kürt kimliği üzerine işler yapılıyor diye kapatıldı yöneticileri sürgünlere yollandı öldürüldü(şu sizin ulusalcı deyip savunduğunuz ergenekoncu teröristlerce)hhaaa şimdi kalkıp bana dehapı falan anlatmayın dediklerim 1975 li yıllara kadar olan dönemdir pkk sonra kuruldu ve kürtlere ''bakın sizin varlığınıza,dilinize,kültürünüze tahammül edemiyorlar'' deyip kürtleri yanlarına çektiler o dönem birçok kürt bu yasaklamalar ve baskılardan dolayı pkkyı bir çıkar yol olarak görmeye başladı ancak bugün gelinen noktada kürt halkı ayrılmak değil kültürel hak istediğini her fırsatta belirtiyor,ama dili ve kültürü üzerindeki baskılar kalkmadığı için anayasal güvence altına alınmadığı için hala bekliyor lütfen biraz makul olmaya çalışın dediğim dedik demek doğru bir yola götürmez bizi... Alıntı
Misafir demirefe Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2008 Türkiye'de Kürt sorunu diye bir sorun YOKTUR. Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2008 Türkiye'de Kürt sorunu diye bir sorun YOKTUR. Bu idaaniza biraz aciklama getirirmisiniz lütfen, anlayabilmemiz acisindan faydali olur. Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2008 Türkiye'de Kürt sorunu diye bir sorun YOKTUR. Bu idaaniza biraz aciklama getirirmisiniz lütfen, anlayabilmemiz acisindan faydali olur. Başka bir başlık altındada yazmıştım tekrar edeyim. ********* Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2008 Türkiyede Kürt sorunu yoktur demenin acilacak bir yani varmi bilmiyorum ama Türkiyede Kürt sorunu yoktur,Türkiyede bir Kürt sorunu yaratilmak istenmektedir ki buda bölücülüktür.Cünkü Kürt ayrilikcilarin istekleri bölücülük kavramina girmektedir veya bölücülügün ne oldugunu bilemeden bu ayricaliklari istemektedirler.Türkiyede,bugüne kadar Kürt-Cerlez-Laz-Gürcü-Arnavut-Bosnak-Ermeni-Rum vs ayirimi olmamistir,bazi olaylari baz alarak Türkiyede ayrimcilik veya baski var demek gercekleri yansitmaz.Kürt.Laz,Cerkes,Arnavut vs hepside Türkiye Cumhuriyeti devletinin üyeleridirler ve bu üyler arasinda hicbir öncelik yoktur,Kürt ayriliciklarin istedigi ve adina demokratik diye birde ilave yaptiklari seyler ayricaliktir,önceliktir ki bunuda Kürtlerin diger etnik köken mensuplarina göre daha fazla olmasi nedenine baglarlar.Türkiye üniter bir devlettir,Dogusuyla Batisiyla,Güneyi ve Kuzeyiyle bir bütündür.Bu bütün icersinde yasayan herkes ayni haklara ve sorumluluklara sahiptir.Türkiyenin siyasi yönetiminde,devletin en üst kademelerinde,Silahli kuvvetlerin en üst makamlarinda hemen herkesin görev alabilme hakkinin olamsi vede bu görevi almis olmakta gösteriyorki Türkiyede anayasal temelde hicbir ayirim yoktur.Yanlisliklar yönetimlerden kaynaklanan ve tüm Türkiye halki icin gecerli olan bir durumdadir.Yani Dogudaki Kuzeydeki Güneydeki Batidaki vatandaslar hep ayni sorunlar icersindedir,yoksulluk egitimsizlik,ihmal edilmislik bunlarin basinda gelir.Kürt ayrilikcilar bu yanlis siyaseti kendilerine özel olarak toplumlarina empoze etmek suretiyle ülkede hep bir ayaklanma hep bir ayricalik icin ugrasmis vede kan dökmekten kacinmamislardir.Diger tarafta ise devlet bunu billdigi halde maalesef o bölgelerde gereken yatirilari egitim reformlarini bugüne kadar gerceklestirmemis ve topu askerin üzerine atarak silahli cözümü tercih etmistir. Bu nedenle eger Türkiye'nin kalkinmasini refaha ulasmasini istiyorsak ayrilikci tesebbüsleri bir kenara birakip elbirligi ile calismaliyiz.yaklasik son 30 yila baktigimzda Türkiye üzerinde hangi oyunlarin oynandigini bu oyunlara kimlerin figuranlik yaptigini veya yapmaya merakli olduklarini görebiliriz.Türkiye Cumhuriyeti elbirligi ile kurulmustur,KÜRT,LAZ,CERKEZ,GÜRCÜ,ARNAVUT,BOSNAK Türkiyeyi vatan bilen herkesin Türkiye Cumhuriyeti devletinin kurulusunda caniyla kaniyla katkisi olmustur.Bu devletin kurulusunda Ermenisi Rum'u Yahudi'si ile gayrimüslpm olanlarin katkilarini asla inkar edemeyiz.Bazi olaylar hernekadar tasvip edilmesede maalesef olmaktadir,ama bunlari bir topluma mal etmek ise tamamen yanlistir.PKK ile Kürt halkinida böyle görmekteyiz. Türkiye üzerinde büyük oyunlar oynanmaktadir,bakiniz dün bölünmez denilen bircok ülke bugün bölünmüstür,Türkiye üzerinde oynanan oyunlari yaygaracilik diyerek basite indirgemeden ciddi anlamda düsünmemiz gerekir.Bunda hepimizin yarari vardir.Olmaz olmaz demeyin olmaz olmaz. saygilarla Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2008 Başka bir başlık altındada yazmıştım tekrar edeyim. ******************** Sizin bu tür aciklamalariniz bir sey ifade etmiyor. Olaylari ve ülkenin sorunlarini ne derece ciddiye aldiginizin bir göstergesi diye düsünüyorum. Yillardan beri o kadar insanlar ölüyor ve öldürülüyor, biz hala sorun yok dedigimiz gibi bir de dalga gecer gibi yazilar yaziyoruz. Alıntı
Φ ''biji tirkiye'' Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2008 Onlar 85 yıldır reddediyor ve olaylar bu hale gelince yav niye böyle oldu diyorlar,kendilerini dünyanın tek halkı zannediyorlar onlar tek hakim sanki ALLAH dünyayı sadece onlar yaşasın diye yarattı. Ama onlar reddede dursunlar biz haklarımızı alıyoruz ve alıcazda 3-5 sözde vatanseverin söylemleri TÜRKİYE'NİN ilerleyişini engelleyemez ama maalesef yavaşlatıyor... Alıntı
Misafir YARASA Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2008 Sayın yarasa ................................. Lütfen artık bana bunları anlatmayın. Benim için birer hikaye bunlar. Ben de size çevremde gördüğüm/yaşadığım güncel ve duyduğum eski olaylardan mı bahsedeyim? Kısaca cevap vermem gerekirse, kimse dururp dururken bir eyleri yasaklamamıştır bu ülkede! Bunun kanıtı da lazlar, çerkezler vs.vs. lerdir! Ülkesinin yanında olan kimseye ülkesi yasakçı davranmaz. Bu, akıl dışı, mantık dışı provakatif ve ajitatif laf salatasından başka bir şey değildir! Lütfen gerçeğe dönün... En kısa zamanda görmeniz dileğiyle... Alıntı
Misafir YARASA Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2008 Sizin bu tür aciklamalariniz bir sey ifade etmiyor. Olaylari ve ülkenin sorunlarini ne derece ciddiye aldiginizin bir göstergesi diye düsünüyorum. Yillardan beri o kadar insanlar ölüyor ve öldürülüyor, biz hala sorun yok dedigimiz gibi bir de dalga gecer gibi yazilar yaziyoruz. Merak etmeyiniz ölenlerin ne uğruna öldükleri ortadadır. Herkes de bunun bilincindedir. Bilincinde olmayanlar ise farklı açıklamalar peşinde koşmakta ve senaryolar üretmektedirler. Art niyet taşıyanlar da bu ikinci yolda ilerler. Sorun var evet! Ama bunun adı "Kürt Sorunu" değil! Böyle diyerek kürtleri sorunlu ilan etmekten de vaz geçin. Haa bu arada, suhedanın da dediği gibi, sorunlu kürtler vardır, ama Kürt sorunu demek başka bir sorundur. Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2008 fenamı bölünsün iste ******** daha ne istiyorlar bölünmesi icin en cok uğrasan onlar walla bölsünler****** Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2008 Nedense inkar politikasi tam olarak icimize yerlesmis ve bizler hala gözümüzü kapali tutmayi tercihederek, sorunlari sacagimizi zannediyoruz. Bu siyaset yillardan beri uygulanmakta ama, nedense birakin azalmasini sorunlarin gittikce cikmaza gidiyor ve buna bizler cözüm diyoruz. Birde dikkatimi ceken devamli baska uluslar adina konusmamiz ve kimin kim oldugunu onlardan daha iyi bildigimiz hayelleri. 30 yildan beri bölünüyoruz hikayeleri daha ne kadar sürecek acaba??? Türkiye'yi soyup sogana ceviren Deniz Gemis, Mahir cayan ve arkadaslari gibi göstererek neyi elde edebilecegizki. Sözde vatanseverlerin kirk elli yildan beri ülke zenginliklerini nasil kendi siyasi amaclari ugruna sattigini ve bunlarin hepsinide vatanseverlik adina oldugunu bizlere nasil yutturdular bunun hesabini vermemiz gerek önce. Biz burada halaa hikaye anlatmaya devam edelim. Ülke bölünüyor hikayelerinden rant saglayan siyasilere destek vermeye devam edelimki her dönem oldugu gibi gelismis ülkelerin arkalarinda yavas yavas yürümeye devam edelim. Alıntı
Misafir YARASA Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2008 *************** 30 yildan beri bölünüyoruz hikayeleri daha ne kadar sürecek acaba??? Türkiye'yi soyup sogana ceviren Deniz Gemis, Mahir cayan ve arkadaslari gibi göstererek neyi elde edebilecegizki. Sözde vatanseverlerin kirk elli yildan beri ülke zenginliklerini nasil kendi siyasi amaclari ugruna sattigini ve bunlarin hepsinide vatanseverlik adina oldugunu bizlere nasil yutturdular bunun hesabini vermemiz gerek önce. Bu apayrı bir sorundur. Bu, Türkiye'de yaşayan tüm insanların ortak sorunudur işte... Asıl sorun budur! Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2008 Diyelim ki ülke bölündü ve sözde Kürdistan adında bir ülke kuruldu. Millet açlıktan ölür be... Irak mı bakacak onlara? Kim? Vala bölünmek için can atanlara böyle bir ceza vermek belki de en iyisi olur ama, bu ülkenin bir karış toprağı bile peşkeş çekilemeyecek kadar değerlidir... Bu apayrı bir sorundur. Bu, Türkiye'de yaşayan tüm insanların ortak sorunudur işte... Asıl sorun budur! hadi ya bu millete bukadar deger veriliyomuydu sözüm ona göbegini kasıyan insanlar dien benim oyumla dagdaki cobanın oyu birmi diyen bukadarmı bu halkı seviyomus yaw abi hakkatten anlayamadım ******* Alıntı
Φ mirpars Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2008 kim bilir yarın ne olacak. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.