Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2008 Amannnnnnnnnnn neler yapmasdım kine neyse yazmıyım Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2008 ne yapcam askerden kacardim Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2008 Görünmez olsam bu seferde görünmek için çaba harcardım Nankörüz yaa... Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2008 Görünmez olsam bu seferde görünmek için çaba harcardım Nankörüz yaa... ya cıddı soyluyorum alkısı hakeden bırısın godzılla gercekten. Alıntı
Φ Turist Ömer Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2008 Çıplak dolaşırdım. Giysi olsa herkes görür yoksa. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2008 bütün kaçak forum üyeleri nerede? ne yapıyor? gider bakardım Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 antalyaya geri dönerdim :devil: Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 bütün kaçak forum üyeleri nerede? ne yapıyor? gider bakardım Güzel kelebekte burdaymış.. sanki sen kaçak değilsin..özledim seni.. antalyaya geri dönerdim Görünmez olarak Antalya semalarında ne yapmayı düşünüyosun uşağum.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 görünmezler plajına gitmeyi düşünüyorum ahucum... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 O plajda senden başka bi kişi daha olacağını sanmıyorum..ha belki biri daha..kardeşim.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 kardeşinle çok iyi bir ikili oluruz ahucum sen merak etme bütün görünmeyen yeteneklerimizi konuştururuz... :lol: Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 Hahahaha..şu görünmez yetenekleri bi görünür kılsaydık işte o zaman tam süper olacaktı uşağum.. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 Kafamı bozanların ayaklarının basacağı yere muz kabuğu koyardım Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 Görünür olmaya çalışırdım yoksa yanlızlık zor abi Alıntı
Φ TAKLAMAKAN Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 Uyuşturucu kaçakçılarından , silah tüccarlarından , insan ticareti yapan hayvanımsı lardan , Casıno lardan para aşırır. İyiliğinden şüphe etmediğim bir ekip kurar , başına da Muhtar Kent türünden bir yönetici koyup, insanların iyiliği için çalışan bir firma kurardım. Karnımı doyurmak için de yemek yapılırken , azıcık azıcık aşırırdım. Retsaurantın kasasına da yukarda elde ettiğim paradan koyardım. Kasa fazla çıkınca kasiyer kafayı yerdi tabi. Bide Bush un yanına gider. Uyurken , tek tek saçını cımbızla yolardım. Onun ağababasını öğrenip aynısını ona yapardım. Alıntı
Φ canımıncanı Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 görünmez olsaydım beni tanıyan herkezi ziyaret eder.hakkımda ne düşündüklerini ögrenmeye çalışırdım.yok fazgeçtim bir bankanın bana kredi vermesi için evrakları hazırlardım.şöyle bir düşüneyim, düşük faizli kefilsiz oh çok güzel olurdu. Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 gorunmez olsam ruh gibi olup herkesi korkuturdum. Politikacilar'dan baslar duvarlarina yazilar yazar BEN HABERCIYIM OBUR DUNYADAN GELDIM ,BUNU SUNU DENISTIRIN yoksa buyuk bir felaket gelir derdim Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 gorunmez olsam ruh gibi olup herkesi korkuturdum.Politikacilar'dan baslar duvarlarina yazilar yazar BEN HABERCIYIM OBUR DUNYADAN GELDIM ,BUNU SUNU DENISTIRIN yoksa buyuk bir felaket gelir derdim Angelimin yanına giderdim,ee vizeye gerek kalmaz Alıntı
Φ VAKANA Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 bi poh yapmaz",yan" yada "düz" gelip yatardım... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 başkalarınında görünmez olması için uğraşırdım,insanlık bu zamanda belli olur Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 Angelimin yanına giderdim,ee vizeye gerek kalmaz Evet bende seni gezdirirdim ne guzel her yere gider sadece bir kisi icin oderdik Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2009 traş olamazdım Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2009 Gorunmez biri olarak hayatima devam ederdim.. ve dusunurdum acaba dogacak cocuklarimdami gorunmez olacaklardi diye... Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2009 Yaşasın, elbise masrafım bitti Alıntı
Φ Bahtsız Bedevi Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2009 gider birilerine okkalı bir tokat atardım.. birde gizlice sevgilimin yanına giderdim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.