Φ godzilla Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2009 godzilla; eğer bir yere bir şey yazmışsa mutlaka okurum, eğer okumazsam çatlarım espri kabiliyetinin çok yüksek olduğunu düşünüyorum e tabi buda zekanın en önemli göstergesi... ben kızarmayalı bayağı oluyordu ama artık gerçekten kırmızı surat oluyorum buralarda valla ne diyeyim ben sana uzun bir süredir okunacak bir şeyim yok ama ... yine oku yaa ama ben seni vee daha bir çok özel kişiyi okurum muhakkak Rua artık her yerli...hem yerli hem yabancı Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2009 ben kızarmayalı bayağı oluyordu ama artık gerçekten kırmızı surat oluyorum buralarda valla ne diyeyim ben sana uzun bir süredir okunacak bir şeyim yok ama ... yine oku yaa ama ben seni vee daha bir çok özel kişiyi okurum muhakkak Rua artık her yerli...hem yerli hem yabancı O özel kişi ben oluyorum biliyorum yine çok mütevaziyim ya Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2009 O özel kişi ben oluyorum biliyorum yine çok mütevaziyim ya yaniiii sen olmadan olur mu ? olmaz kahveci güzeli Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2009 yaniiii sen olmadan olur mu ? olmaz kahveci güzeli Buyrun benim nasıl yardımcı olabilirim Haa kahve mi yaptınız benim için ay çok merci hemen tadına bakabilirim Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2009 Buyrun benim nasıl yardımcı olabilirim Haa kahve mi yaptınız benim için ay çok merci hemen tadına bakabilirim ama ben kahvenizi vereiyim acil çıkayım yine görüşrük şekerimmmm Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2009 ama ben kahvenizi vereiyim acil çıkayım yine görüşrük şekerimmmm peki şekrrcimm çok merci benim kadar güzel görünüyor Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2009 Godzi sen ne kadar unlu birisin boyle ??? bak yildizin bile varmis cektim senin icin imzala e bay'de satayim Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2009 Godzi bırak tembelliği doğru denize Ne kadar düşünceliyim bak ya Bende olmasam Gözlerinde yanmasın tuzdan Haa yüzmeyi mi bilmiyorsunn ee söylesene beeaa aa Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 Kafası kopasıcalar.... uleynnnn çıkın ortaya! Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2010 Kafası kopasıcalar.... uleynnnn çıkın ortaya! Rua'yı görüyoruz da bu Godzi nerde asıl? Cıx cıx cıx cıxxxxxxxxxxxxx Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2010 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2010 Rua'yı görüyoruz da bu Godzi nerde asıl? Cıx cıx cıx cıxxxxxxxxxxxxx Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2010 Anı defterin ihmale ugramış Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2010 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2010 Anı defterin ihmale ugramış Ben kendimi bile ihmal ediyorum. Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 15 Mart , 2011 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2011 Rua, tüm dostlarına teşekkür eder hepsine el sallar, yönetime başarılar diler saygılar sunar ve herşey için teşekkür eder, burayı çok sevdiğini ve çok özleyeceğini hatırlatır, "heeeyyyy gidi eski günler" diye iç çeker, merdivenlerden inerken gürültü yapmadan sakince iner sessiz sedasız, haydi hakkınızı "helal edin der" godzi'nin de ellerinden sıkar alnından öper Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2011 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2011 Bu ikisi sahurdan önce rüyama girdi benim... Facebook da yer göstermişler , buradayız diye...İkisi Antalya'da yazıyordu...Bilmiyorum...ben rüyamın yalancısıyım... Uyuz şeyler gelin artık sizi özledim... Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2011 Bu ikisi sahurdan önce rüyama girdi benim... Facebook da yer göstermişler , buradayız diye...İkisi Antalya'da yazıyordu...Bilmiyorum...ben rüyamın yalancısıyım... Uyuz şeyler gelin artık sizi özledim... hahaha... ne diyoonnn şşş! beri bak. godziyi zehirlediler mi acep? Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2011 hahaha... ne diyoonnn şşş! beri bak. godziyi zehirlediler mi acep? Az kaldı be yaa, gelecek yakında... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.