Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2009 ya helvayı sen yemiycen alla allaaa yaaa. senin o esnada bi ışık görmen gerekiyo, senin görevin bu. helvayı biz yiycez. ya öğrenemiycen deniz bu işleri sen yaa Çokkkkkkkkkk çalışmam gerekiyor anne aman ne annesi rua yaaa Öğrenecek o kadar şey var ki Ya kahve için işte ben ışık görürken aaa Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2009 Çokkkkkkkkkk çalışmam gerekiyor anne aman ne annesi rua yaaa Öğrenecek o kadar şey var ki Ya kahve için işte ben ışık görürken aaa uzun bir yol ve cesur bir karar. böyle kararlar cesur insanlar gerektirir. ben bu kararından ve cesaretinden dolayı seni gerçekten tebrik etmek isterim. çok çalışman lazım evet. bildiğin gibi değil, neler çekeceğini şu an tahmin bile edemezsin sen benim güldüğüme bakma ama Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2009 uzun bir yol ve cesur bir karar. böyle kararlar cesur insanlar gerektirir. ben bu kararından ve cesaretinden dolayı seni gerçekten tebrik etmek isterim. çok çalışman lazım evet. bildiğin gibi değil, neler çekeceğini şu an tahmin bile edemezsin sen benim güldüğüme bakma ama Ağlayacam şimdi >Hep yanımda ol rua bak :P Yalnız bırakmak yok beni Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2009 Ağlayacam şimdi >Hep yanımda ol rua bak :P Yalnız bırakmak yok beni başın sıkışınca telefonunun 3 no.lu tuşuna uzun bas, telefon kendini imha edecek, karşına ben çıkacağım. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2009 başın sıkışınca telefonunun 3 no.lu tuşuna uzun bas, telefon kendini imha edecek, karşına ben çıkacağım. Olmaz üç uzakta banane ben 1 e basarım 24 saat hizmetiniz var demi Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2009 Olmaz üç uzakta banane ben 1 e basarım 24 saat hizmetiniz var demi 1 olmaz, olamaz. teknik olarak mümkün değil. "telesekreter no girilmedi" yazıyo basınca. 2 ye bas bari. 24 saat mii yaa insafssııııııızzzz sabaha karşı 3.30 da yardım çağrısı mı yapılır Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2009 1 olmaz, olamaz. teknik olarak mümkün değil. "telesekreter no girilmedi" yazıyo basınca. 2 ye bas bari. 24 saat mii yaa insafssııııııızzzz sabaha karşı 3.30 da yardım çağrısı mı yapılır çok insafsız degiliz tabiki Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2009 çok insafsız degiliz tabiki hay allah yaa Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2009 hay allah yaa Küsüyorum iştee Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2009 Küsüyorum iştee bu ne yahuu. sonsuza dek küsmüş gibi neyse idare edicem seni. içinde bulunduğun meslek dalında çok az normal insan var çünkü. hepsi cozutmuş durumda neredeyse Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2009 bu ne yahuu. sonsuza dek küsmüş gibi neyse idare edicem seni. içinde bulunduğun meslek dalında çok az normal insan var çünkü. hepsi cozutmuş durumda neredeyse Sende olmasan kim anlar beni Evet sonsuza dek küsüm ama; sorum oldduğunda barışırım barış güzeldir yahu Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2009 Sende olmasan kim anlar beni Evet sonsuza dek küsüm ama; sorum oldduğunda barışırım barış güzeldir yahu Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2009 Ya da bir kahve yap sen o zaman da barışabiliriz Başka bir isteğin var mı diyorsun duydum şimdilik yok Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2009 Ya da bir kahve yap sen o zaman da barışabiliriz Başka bir isteğin var mı diyorsun duydum şimdilik yok Hemşom koşşşşşşşşşş,Denize kahve yap yoksam varya bi daha konuşmam bu biricik bayan Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2009 Hemşom koşşşşşşşşşş,Denize kahve yap yoksam varya bi daha konuşmam bu biricik bayan Mavim son çağrıyı yap bak küsüyorumm :P Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2009 Mavim son çağrıyı yap bak küsüyorumm :P hemen hemen pişt,Ruaaaaaaaa,hemşommmmmmmm yaf sen yene mi çalışıon,koş bak gidio Deniz Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2009 gelin yaw gelin ikinize de yaptım Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2009 ben içmeyrüm uyucammmmmmmmmmmmm Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2009 ben içmeyrüm uyucammmmmmmmmmmmm AA! ikisi de gtmiş. bi daha size kahve falan yok Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2009 gelin yaw gelin ikinize de yaptım ayyy ayyy aman da amann ne de güzel kahve yaparmış bu yorgunluğa bu kafaya nasılda içilir şimdi nasıl tşk etsem ki benim kadar güzel olmuş itiraf edeyim bari Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2009 AA! ikisi de gtmiş. bi daha size kahve falan yok ya hemşom,bırak kahveyi,demle bi çay ben bu ara düşünemiyorum valla,sıkıldım herşeyden...of of,yarınımıza sahip çıkamadık.Şaka bi yana,vallaha beni Diyarbakır sevdası çarptı hemşo gel,ben burdayken sana lahmacun ısmaralayam Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2009 Godziiiiiiiii ben seni özledim Ama napalım bağrımıza taş basıcaz Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2009 ama Taylan Abi nin tatlı bir telaşı var bu aralar orada olsamda pek göremeyeceğim galiba.Neysee hayırlısıyla bi başlayalım da gerisi gelir. 1 Mayıs 2 Mayısa ertelendi bu arada onu söyleyeyim... Sen şu tarihte HE dedin de ben OLMAZ mı dedim yarenim? Sevgi'yi ve sevgili'yi ayırt ederiz her daim. şşşş! ben işçinin emekçinin ve rus proleteryasının iyiliği için antalyaa ya gidiyorum yoksaa başka bir niyetim yokk Rus deme. Çıkamayız işin içinden. Taam çok güzeller, olabilir. Ama deme ööle. Deme. Adımız çıkmış zaten 9'a Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2009 Aman sevgili Rua ya sen kandırık yapma bari ya akşamdan şuana dek tel elimde 1 de 2 yede 3 de basıyorum ama neden gelmiyon bana yazık degilmi parmaklarım uyuştu tuşlara basmaktan Godzii senin bu ev arkadaşın kandırıkçı çıktı at onu evden beni al beni alllllllllllllllll ben yemekleri yaparım geri tüm işleri sen tamamı Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2009 godzilla; eğer bir yere bir şey yazmışsa mutlaka okurum, eğer okumazsam çatlarım espri kabiliyetinin çok yüksek olduğunu düşünüyorum e tabi buda zekanın en önemli göstergesi... rua; hemşocum ortalarda olmayan, başkaları ona hemşo demeye başlamış, şahsen bozulmadım desem yalan olur... bak bana başka kimseye hemşo diyommu Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.