Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
ya helvayı sen yemiycen alla allaaa yaaa. senin o esnada bi ışık görmen gerekiyo, senin görevin bu. helvayı biz yiycez. ya öğrenemiycen deniz bu işleri sen yaa :lol:

Çokkkkkkkkkk çalışmam gerekiyor anne aman ne annesi rua yaaa :P

Öğrenecek o kadar şey var ki :unsure:

Ya kahve için işte ben ışık görürken aaa :angry:-_-

Gönderi tarihi:
Çokkkkkkkkkk çalışmam gerekiyor anne aman ne annesi rua yaaa :P

Öğrenecek o kadar şey var ki :unsure:

Ya kahve için işte ben ışık görürken aaa :angry:-_-

uzun bir yol ve cesur bir karar. böyle kararlar cesur insanlar gerektirir. ben bu kararından ve cesaretinden dolayı seni gerçekten tebrik etmek isterim. çok çalışman lazım evet. bildiğin gibi değil, neler çekeceğini şu an tahmin bile edemezsin :unsure::D sen benim güldüğüme bakma ama :D

Gönderi tarihi:
uzun bir yol ve cesur bir karar. böyle kararlar cesur insanlar gerektirir. ben bu kararından ve cesaretinden dolayı seni gerçekten tebrik etmek isterim. çok çalışman lazım evet. bildiğin gibi değil, neler çekeceğini şu an tahmin bile edemezsin :unsure::D sen benim güldüğüme bakma ama :D

Ağlayacam şimdi :unsure:

>Hep yanımda ol rua bak :P :P

Yalnız bırakmak yok beni B)

Gönderi tarihi:
Olmaz üç uzakta banane :P

ben 1 e basarım :P:yuvarlan:

24 saat hizmetiniz var demi :P

1 olmaz, olamaz. teknik olarak mümkün değil. "telesekreter no girilmedi" yazıyo basınca. 2 ye bas bari.

24 saat mii :huh: yaa insafssııııııızzzz sabaha karşı 3.30 da yardım çağrısı mı yapılır -_-

Gönderi tarihi:
1 olmaz, olamaz. teknik olarak mümkün değil. "telesekreter no girilmedi" yazıyo basınca. 2 ye bas bari.

24 saat mii :huh: yaa insafssııııııızzzz sabaha karşı 3.30 da yardım çağrısı mı yapılır -_-

çok insafsız degiliz tabiki :)

Gönderi tarihi:
b-68668-hıh.jpg

Küsüyorum iştee :P

bu ne yahuu. sonsuza dek küsmüş gibi :D

neyse idare edicem seni. içinde bulunduğun meslek dalında çok az normal insan var çünkü. hepsi cozutmuş durumda neredeyse :D

Gönderi tarihi:
bu ne yahuu. sonsuza dek küsmüş gibi :D

neyse idare edicem seni. içinde bulunduğun meslek dalında çok az normal insan var çünkü. hepsi cozutmuş durumda neredeyse :D

Sende olmasan kim anlar beni :P

Evet sonsuza dek küsüm :P ama; sorum oldduğunda barışırım barış güzeldir yahu :islik:

Gönderi tarihi:
AA! ikisi de gtmiş. bi daha size kahve falan yok :angry:

ya hemşom,bırak kahveyi,demle bi çay B) ben bu ara düşünemiyorum valla,sıkıldım herşeyden...of of,yarınımıza sahip çıkamadık.Şaka bi yana,vallaha beni Diyarbakır sevdası çarptı :D hemşo gel,ben burdayken sana lahmacun ısmaralayam ;)

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Godziiiiiiiii ben seni özledim :( Ama napalım bağrımıza taş basıcaz :D

Gönderi tarihi:
ama Taylan Abi nin tatlı bir telaşı var bu aralar orada olsamda pek göremeyeceğim galiba.Neysee hayırlısıyla bi başlayalım da gerisi gelir.

1 Mayıs 2 Mayısa ertelendi bu arada onu söyleyeyim...

Sen şu tarihte HE dedin de ben OLMAZ mı dedim yarenim?

Sevgi'yi ve sevgili'yi ayırt ederiz her daim.

şşşş!

:lol::lol::lol:

ben işçinin emekçinin ve rus proleteryasının iyiliği için antalyaa ya gidiyorum yoksaa başka bir niyetim yokk :wub:

Rus deme. Çıkamayız işin içinden.

Taam çok güzeller, olabilir. Ama deme ööle.

Deme. Adımız çıkmış zaten 9'a

Gönderi tarihi:

Aman sevgili Rua ya sen kandırık yapma bari ya akşamdan şuana dek tel elimde 1 de 2 yede 3 de basıyorum ama neden gelmiyon bana yazık degilmi parmaklarım uyuştu tuşlara basmaktan :unsure:

Godzii senin bu ev arkadaşın kandırıkçı çıktı at onu evden :angry: beni al beni alllllllllllllllll :D ben yemekleri yaparım geri tüm işleri sen tamamı ;)

Gönderi tarihi:

godzilla; eğer bir yere bir şey yazmışsa mutlaka okurum, eğer okumazsam çatlarım :P

espri kabiliyetinin çok yüksek olduğunu düşünüyorum e tabi buda zekanın en önemli göstergesi... :)

rua; hemşocum -_-

ortalarda olmayan, başkaları ona hemşo demeye başlamış, şahsen bozulmadım desem yalan olur... :angry:

bak bana başka kimseye hemşo diyommu :P

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.