Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 ne...şişe.. şişe ne.. fıçı fıçı... oooooooo çok daha güzel olacagım yani ee nerde bitti benim kadehim -_- Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 yaa bişey sorabilir miyim? örtmenim acabaa çok içmenin bi uyarı cezası var mıdır?? 1 Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 yaa bişey sorabilir miyim? örtmenim acabaa çok içmenin bi uyarı cezası var mıdır?? ohooo fıçı diyorsu bide ceza varmıymışş -_- ee güzellik noldu yarım mı kalacak Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 ohooo fıçı diyorsu bide ceza varmıymışş -_-ee güzellik noldu yarım mı kalacak hepimiz güzelizz 1 Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2009 Valla kafam güzel ee ben zaten çok güzel kahven bu kafanın üstüne gitti dogrusu ama fal bakılır mı böyle Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2009 Valla kafam güzel ee ben zaten çok güzel kahven bu kafanın üstüne gitti dogrusu ama fal bakılır mı böyle Ne diyosuuunnn 1 Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2009 Ne diyosuuunnn fala baktım ama söylemem :P Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2009 Hani şimdi biz Bir peri masalı dinler gibi seyrederiz Işıklı caddelerde mağazaları, Hani bunlar 77 katlı yekpare camdan mağazalardır. Hani şimdi biz haykırırız Cevap: Açılır kara kaplı kitap:Zindan Kayış kapar kolumuzu Kırılan kemik, kan Hani şimdi bizim soframıza Haftada bir et gelir Ve çocuklarımız işten eve Sapsarı iskelet gelir Hani şimdi biz İnanın güzel günler göreceğiz çocuklar Güneşli günler göreceğiz Motorları maviliklere süreceğiz çocuklar Işıklı maviliklere süreceğiz SANA DEMİŞTİM GODZİ, GÜNEŞİ GÖRECEĞİZ DEMİŞTİM!!! ALLAHHHHHHHHHHHH TUTMAYIN BENİ Alıntı
Φ alamet-i farika Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2009 deli min kız sen? Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2009 yafu sayın ben şizofrenik kimliğim godzilla sizi şimdiden özledim ne oldu güneşi gürmüşsüzün diyorlar.Bir mahsun kırmızıgül durumu var..evet evet var yani ben buraya uzun bir basın açıklaması yapacağım inşallah..şimdi öyle geçiştirmelik olmasın yani ama beyaz melek(ler) durumu da var sadece güneşi gördüm değil (filmlerin sadece isimleri temsil ediyor konuları değil) neyse yazdığımdan yine ben bişey anlamadım..uykum var ulan bu foruma girince içime bişey kaçıyo sankii (lütfen yanlış bişey sanmayın üzülürüm) ...değişiyorum birden Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2009 ulan bu foruma girince içime bişey kaçıyo sankii (lütfen yanlış bişey sanmayın üzülürüm) ...değişiyorum birden Ben senin foruma girmemiş halini de bilirim Şöyle izah edeyim. Hazret-i Vikipedia'ya göre Godzilla : (Japonca:Gojira) hayali bir Japon canavarıdır. Bana göre (ki bu Zebercet'e göre de bööle) pek delikanlı, pek efendi, tam da bizim gibi bişeysin Bundan sonrası forum ahalisine; Siz O'nun değişiyorum birden dediğine bakmayın bence. Kendisiyle tanıştığım için pek mutluyum. Değişse değişse başındaki hare kaybolmaz eminim. 1 Mayıs'tan sonra Antalya'da çalışmaya başlayacak, umarım ve dilerim ki güzel şeyler paylaşmak için zaman buluruz. Lan sayın Zebercet, Migros'ta kınanın kilosu 3-5 lira filandır heralde canım benim. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2009 Ben senin foruma girmemiş halini de bilirim Şöyle izah edeyim. Hazret-i Vikipedia'ya göre Godzilla : (Japonca:Gojira) hayali bir Japon canavarıdır. Bana göre (ki bu Zebercet'e göre de bööle) pek delikanlı, pek efendi, tam da bizim gibi bişeysin Bundan sonrası forum ahalisine; Siz O'nun değişiyorum birden dediğine bakmayın bence. Kendisiyle tanıştığım için pek mutluyum. Değişse değişse başındaki hare kaybolmaz eminim. 1 Mayıs'tan sonra Antalya'da çalışmaya başlayacak, umarım ve dilerim ki güzel şeyler paylaşmak için zaman buluruz. Lan sayın Zebercet, Migros'ta kınanın kilosu 3-5 lira filandır heralde canım benim. Pek bi utangaçtır ayrıca,domates gibi oluverir hemencik Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2009 Ben senin foruma girmemiş halini de bilirim Şöyle izah edeyim. Hazret-i Vikipedia'ya göre Godzilla : (Japonca:Gojira) hayali bir Japon canavarıdır. Bana göre (ki bu Zebercet'e göre de bööle) pek delikanlı, pek efendi, tam da bizim gibi bişeysin Bundan sonrası forum ahalisine; Siz O'nun değişiyorum birden dediğine bakmayın bence. Kendisiyle tanıştığım için pek mutluyum. Değişse değişse başındaki hare kaybolmaz eminim. 1 Mayıs'tan sonra Antalya'da çalışmaya başlayacak, umarım ve dilerim ki güzel şeyler paylaşmak için zaman buluruz. Lan sayın Zebercet, Migros'ta kınanın kilosu 3-5 lira filandır heralde canım benim. Amann ne güzel yahuu çok sevindim valla, Godzicim kolay gelsin iş hayatında degil ama; zebercet ve taylan abiyle olacagın için İkisiyle de başa çıkman zor olacak da bence :P Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2009 1 Mayıs'tan sonra Antalya'da çalışmaya başlayacak, umarım ve dilerim ki güzel şeyler paylaşmak için zaman buluruz. hadi hayırlı olsun godzi dostum. çalışmak, hem de antalya'da... piiiuuuuu uçmuş bu adam yaa yani 1 mayısta da çalıştırmayın zaten yahu 1 Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2009 Ben senin foruma girmemiş halini de bilirim Şöyle izah edeyim. Hazret-i Vikipedia'ya göre Godzilla : (Japonca:Gojira) hayali bir Japon canavarıdır. Bana göre (ki bu Zebercet'e göre de bööle) pek delikanlı, pek efendi, tam da bizim gibi bişeysin Bundan sonrası forum ahalisine; Siz O'nun değişiyorum birden dediğine bakmayın bence. Kendisiyle tanıştığım için pek mutluyum. Değişse değişse başındaki hare kaybolmaz eminim. 1 Mayıs'tan sonra Antalya'da çalışmaya başlayacak, umarım ve dilerim ki güzel şeyler paylaşmak için zaman buluruz. Lan sayın Zebercet, Migros'ta kınanın kilosu 3-5 lira filandır heralde canım benim. ilk önce utanayım biii valla neler yazmışsın öylee yaaa.. Sizin kendi güzelliğinizin yansımasıdır bende gördüğünüzzz valla iyi laf ettim ama doğru laf ettim. valla bende sizinle tanıştığım için çok mutluyum... ama Taylan Abi nin tatlı bir telaşı var bu aralar orada olsamda pek göremeyeceğim galiba.Neysee hayırlısıyla bi başlayalım da gerisi gelir. 1 Mayıs 2 Mayısa ertelendi bu arada onu söyleyeyim... Zebercet e de ne yazsakk azz ..ona ayrı birrr yazııı yanii...ileridee Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2009 hadi hayırlı olsun godzi dostum. çalışmak, hem de antalya'da... piiiuuuuu uçmuş bu adam yaa yani 1 mayısta da çalıştırmayın zaten yahu ben işçinin emekçinin ve rus proleteryasının iyiliği için antalyaa ya gidiyorum yoksaa başka bir niyetim yokk Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2009 Pek bi utangaçtır ayrıca,domates gibi oluverir hemencik :domates: vallaa öyle oldummm hemen... ben utanıırım böyle şeylerdenn... Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2009 ben işçinin emekçinin ve rus proleteryasının iyiliği için antalyaa ya gidiyorum yoksaa başka bir niyetim yokk işte hizmet aşkı budur.işte türk işçisi, işte insanlık, işte emek, işte sermayee pardon yok .. sermaye yok. işte özgürlük, işte direniş, işte manifestoo. (çok abarttım yaa) Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2009 Amann ne güzel yahuu çok sevindim valla,Godzicim kolay gelsin iş hayatında degil ama; zebercet ve taylan abiyle olacagın için İkisiyle de başa çıkman zor olacak da bence :P valla ikiside süper şahsiyetlerr (ama buradan böyle çok yağlı ballı gitmeyede utanırım ben ) ... ama diyorum yaa galibaa çok az görüşebileceğizz neyseee hayırlısı sen napıyon kıızzzzz Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2009 valla ikiside süper şahsiyetlerr (ama buradan böyle çok yağlı ballı gitmeyede utanırım ben ) ... ama diyorum yaa galibaa çok az görüşebileceğizz neyseee hayırlısı sen napıyon kıızzzzz Ölüyorummm sadece hissettiğim bu hele de bugün iyice ölüyorum sanırım arkamdan helva falan düşünmeyin yaa ben helva sevmem lütfen millete kahve dagıtın Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2009 Ölüyorummm sadece hissettiğim bu hele de bugün iyice ölüyorum sanırım arkamdan helva falan düşünmeyin yaa ben helva sevmem lütfen millete kahve dagıtın ya helvayı sen yemiycen alla allaaa yaaa. senin o esnada bi ışık görmen gerekiyo, senin görevin bu. helvayı biz yiycez. ya öğrenemiycen deniz bu işleri sen yaa Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2009 Ölüyorummm sadece hissettiğim bu hele de bugün iyice ölüyorum sanırım arkamdan helva falan düşünmeyin yaa ben helva sevmem lütfen millete kahve dagıtın hastamısın yoksaa..başkaaa dertler mii var yalnız ben helva severim söyle derdini bu forumda her derde çare var ...güzel insanlarla dolu burası vallaaa.. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2009 hastamısın yoksaa..başkaaa dertler mii var yalnız ben helva severim söyle derdini bu forumda her derde çare var ...güzel insanlarla dolu burası vallaaa.. heee evet ona da kahveci bulcam,söz verdim... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2009 hastamısın yoksaa..başkaaa dertler mii var yalnız ben helva severim söyle derdini bu forumda her derde çare var ...güzel insanlarla dolu burası vallaaa.. heee evet ona da kahveci bulcam,söz verdim... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.