Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• 2 hafta sonra...
  • 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

younglovebytinnaaa.jpg

Hani şimdi biz

Bir peri masalı dinler gibi seyrederiz

Işıklı caddelerde mağazaları,

Hani bunlar

77 katlı yekpare camdan mağazalardır.

Hani şimdi biz haykırırız

Cevap:

Açılır kara kaplı kitap:Zindan

Kayış kapar kolumuzu

Kırılan kemik, kan

Hani şimdi bizim soframıza

Haftada bir et gelir

Ve çocuklarımız işten eve

Sapsarı iskelet gelir

Hani şimdi biz

İnanın güzel günler göreceğiz çocuklar

Güneşli günler göreceğiz

Motorları maviliklere süreceğiz çocuklar

Işıklı maviliklere süreceğiz

SANA DEMİŞTİM GODZİ, GÜNEŞİ GÖRECEĞİZ DEMİŞTİM!!!

ALLAHHHHHHHHHHHH TUTMAYIN BENİ :deli:

1163753278davulcu.jpg

Gönderi tarihi:

yafu sayın ben şizofrenik kimliğim godzilla sizi şimdiden özledim :D

ne oldu güneşi gürmüşsüzün diyorlar.Bir mahsun kırmızıgül durumu var..evet evet var :D

yani ben buraya uzun bir basın açıklaması yapacağım inşallah..şimdi öyle geçiştirmelik olmasın yani

ama beyaz melek(ler) durumu da var sadece güneşi gördüm değil (filmlerin sadece isimleri temsil ediyor konuları değil)

neyse yazdığımdan yine ben bişey anlamadım..uykum var :)

ulan bu foruma girince içime bişey kaçıyo sankii (lütfen yanlış bişey sanmayın üzülürüm) ...değişiyorum birden :D

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
ulan bu foruma girince içime bişey kaçıyo sankii (lütfen yanlış bişey sanmayın üzülürüm) ...değişiyorum birden :D

Ben senin foruma girmemiş halini de bilirim :)

Şöyle izah edeyim.

Hazret-i Vikipedia'ya göre Godzilla : (Japonca:Gojira) hayali bir Japon canavarıdır.

Bana göre (ki bu Zebercet'e göre de bööle) pek delikanlı, pek efendi, tam da bizim gibi bişeysin :)

Bundan sonrası forum ahalisine;

Siz O'nun değişiyorum birden dediğine bakmayın bence. Kendisiyle tanıştığım için pek mutluyum. Değişse değişse başındaki hare kaybolmaz eminim.

1 Mayıs'tan sonra Antalya'da çalışmaya başlayacak, umarım ve dilerim ki güzel şeyler paylaşmak için zaman buluruz.

Lan sayın Zebercet,

Migros'ta kınanın kilosu 3-5 lira filandır heralde canım benim.

Gönderi tarihi:

Şöyle izah edeyim.

Hazret-i Vikipedia'ya göre Godzilla : (Japonca:Gojira) hayali bir Japon canavarıdır.

Bana göre (ki bu Zebercet'e göre de bööle) pek delikanlı, pek efendi, tam da bizim gibi bişeysin :)

Siz O'nun değişiyorum birden dediğine bakmayın bence. Kendisiyle tanıştığım için pek mutluyum. Değişse değişse başındaki hare kaybolmaz eminim.

1 Mayıs'tan sonra Antalya'da çalışmaya başlayacak, umarım ve dilerim ki güzel şeyler paylaşmak için zaman buluruz.

Lan sayın Zebercet,

Pek bi utangaçtır ayrıca,domates gibi oluverir hemencik :D

Gönderi tarihi:

Şöyle izah edeyim.

Lan sayın Zebercet,

Amann ne güzel yahuu çok sevindim valla,

Godzicim kolay gelsin iş hayatında degil ama; zebercet ve taylan abiyle olacagın için :D İkisiyle de başa çıkman zor olacak da bence :P :P

Gönderi tarihi:

hadi hayırlı olsun godzi dostum. çalışmak, hem de antalya'da... piiiuuuuu uçmuş bu adam yaa :D

yani 1 mayısta da çalıştırmayın zaten yahu :D

Gönderi tarihi:

Şöyle izah edeyim.

Lan sayın Zebercet,

ilk önce utanayım biii :):blushing:

valla neler yazmışsın öylee yaaa.. Sizin kendi güzelliğinizin yansımasıdır bende gördüğünüzzz :) valla iyi laf ettim ama doğru laf ettim.

valla bende sizinle tanıştığım için çok mutluyum...

ama Taylan Abi nin tatlı bir telaşı var bu aralar orada olsamda pek göremeyeceğim galiba.Neysee hayırlısıyla bi başlayalım da gerisi gelir.

1 Mayıs 2 Mayısa ertelendi bu arada onu söyleyeyim...

Zebercet e de ne yazsakk azz ..ona ayrı birrr yazııı yanii...ileridee

Gönderi tarihi:
hadi hayırlı olsun godzi dostum. çalışmak, hem de antalya'da... piiiuuuuu uçmuş bu adam yaa :D

yani 1 mayısta da çalıştırmayın zaten yahu :D

:lol::lol::lol:

ben işçinin emekçinin ve rus proleteryasının iyiliği için antalyaa ya gidiyorum yoksaa başka bir niyetim yokk :wub:

Gönderi tarihi:
:lol::lol::lol:

ben işçinin emekçinin ve rus proleteryasının iyiliği için antalyaa ya gidiyorum yoksaa başka bir niyetim yokk :wub:

:)

işte hizmet aşkı budur.işte türk işçisi, işte insanlık, işte emek, işte sermayee :unsure: pardon yok .. sermaye yok. işte özgürlük, işte direniş, işte manifestoo. (çok abarttım yaa)

Gönderi tarihi:
Amann ne güzel yahuu çok sevindim valla,

Godzicim kolay gelsin iş hayatında degil ama; zebercet ve taylan abiyle olacagın için :D İkisiyle de başa çıkman zor olacak da bence :P :P

valla ikiside süper şahsiyetlerr (ama buradan böyle çok yağlı ballı gitmeyede utanırım ben :) ) ... ama diyorum yaa galibaa çok az görüşebileceğizz :)

neyseee hayırlısı :)

sen napıyon kıızzzzz

Gönderi tarihi:
valla ikiside süper şahsiyetlerr (ama buradan böyle çok yağlı ballı gitmeyede utanırım ben :) ) ... ama diyorum yaa galibaa çok az görüşebileceğizz :)

neyseee hayırlısı :)

sen napıyon kıızzzzz

Ölüyorummm sadece hissettiğim bu :unsure: hele de bugün iyice ölüyorum sanırım

arkamdan helva falan düşünmeyin yaa ben helva sevmem lütfen millete kahve dagıtın :P

Gönderi tarihi:

arkamdan helva falan düşünmeyin yaa ben helva sevmem lütfen millete kahve dagıtın :P

ya helvayı sen yemiycen alla allaaa yaaa. senin o esnada bi ışık görmen gerekiyo, senin görevin bu. helvayı biz yiycez. ya öğrenemiycen deniz bu işleri sen yaa :lol:

Gönderi tarihi:

hastamısın yoksaa..başkaaa dertler mii var

yalnız ben helva severim :)

söyle derdini bu forumda her derde çare var ...güzel insanlarla dolu burası vallaaa.. :innocent:

Gönderi tarihi:

söyle derdini bu forumda her derde çare var ...güzel insanlarla dolu burası vallaaa.. :innocent:

heee evet ona da kahveci bulcam,söz verdim... :lol:

Gönderi tarihi:

heee evet ona da kahveci bulcam,söz verdim... :lol:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.