Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 27 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2008 deniz kızı senide annenide kıskandım annen senin gibi şirin ve tatlı bir kıza sahip, sense onun gibi sevecen ve sevgi dolu bir anneye spicemm tşkler canım evet cok şanslıyım harika bir annem var o yüzden herzaman söylüyorum dünyanın en şanslı kızlarından biriyim diye ... sende harika bir annesindir eminim ki Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 28 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2008 ben geldimmmmm sen hoş gelldinnnn iyi ki geldinn Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2008 gecikmeli de olsa nihayet birgün kahvemi de alıp gelebildim sana zahmet vermediğime dikkatini çekmek istiyorum nasılsın canım Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2008 gecikmeli de olsa nihayet birgün kahvemi de alıp gelebildim sana zahmet vermediğime dikkatini çekmek istiyorum nasılsın canım canım nihayet yani merak etmeye başlamıştım noldu leylama diye cok sevindim seni görünce iyi birgünde degildim aslında ama seni görünce hele de bu güzel çicekleri görünce güller actı yüzümde cok iyi yaptın gelmek şimdi birlikte kahve içelim sonra sen kapat sogusun ben senin falına da bakiyim gelmişken Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2008 İşte gidiyorum Birşey demeden Arkamı dönmeden Şikayet etmeden Hiçbirşey almadan Birşey vermeden Yol ayrılmış, görmeden gidiyorum Ne küslük var ne pişmanlık kalbimde Yürüyorum sanki senin yanında Sesin uzaklaşır herbir Adımda Ayak izim kalmadan gidiyorum Gerdiğin tel kalbimde kırılmadı Gönülkuşu şarkıdan yorulmadı Bana kimse sen gibi sarılmadı Işığımız sönmeden gidiyorum kazım koyuncu Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2008 İşte gidiyorumBirşey demeden Arkamı dönmeden Şikayet etmeden Hiçbirşey almadan Birşey vermeden Yol ayrılmış, görmeden gidiyorum Ne küslük var ne pişmanlık kalbimde Yürüyorum sanki senin yanında Sesin uzaklaşır herbir Adımda Ayak izim kalmadan gidiyorum Gerdiğin tel kalbimde kırılmadı Gönülkuşu şarkıdan yorulmadı Bana kimse sen gibi sarılmadı Işığımız sönmeden gidiyorum kazım koyuncu canemm öyle güzelki bu şiir Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2008 sevdiğim bir şiiri bırakıyorum senin için..ara verdiğinde okursun Sızladım… Sen bilmezsin şehir küstü bana. Sen bilmezsin yıkıldı yüreğim. dalgaya yazıldı meleğim. Neşeli gibi, hüzünlü gibi, acılı gibi, yakıcı gibi, sarıcı gibi... Zaman gibi geçti zaman oyunları –oyuncakları– Üşüyüp ısındım, çaldım sonsuz şarkıyı. Sen bilmezsin gök sildi ellerimi. Toza döndü harflerim. İnat gibi, öfke gibi, ağlayışa yakın – renklerden uzak gibi Düş gibi, çalınmış gibi… Yol gibi geçti önümden yolculuklarım. Parçalandım, döküldüm, yazdım büyülü masalı. Sen bilmezsin yağmur yağıyor tenime. İşte bu yüzden, dönemem terk ettiğim yere.. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2008 sevdiğim bir şiiri bırakıyorum senin için..ara verdiğinde okursun Sızladım… Sen bilmezsin şehir küstü bana. Sen bilmezsin yıkıldı yüreğim. dalgaya yazıldı meleğim. Neşeli gibi, hüzünlü gibi, acılı gibi, yakıcı gibi, sarıcı gibi... Zaman gibi geçti zaman oyunları –oyuncakları– Üşüyüp ısındım, çaldım sonsuz şarkıyı. Sen bilmezsin gök sildi ellerimi. Toza döndü harflerim. İnat gibi, öfke gibi, ağlayışa yakın – renklerden uzak gibi Düş gibi, çalınmış gibi… Yol gibi geçti önümden yolculuklarım. Parçalandım, döküldüm, yazdım büyülü masalı. Sen bilmezsin yağmur yağıyor tenime. İşte bu yüzden, dönemem terk ettiğim yere.. derin bir nefes aldım canem okuyunca öylesine güzelki tıpkı senin gibi Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2008 ben bu güzel sözlerle artıkın ayaklarım yere değmeden geçiririm bugünü.. ben kaçtım canem..görüşmek üzere Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2008 değil mi? kesinlikle canem Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2008 Vefalı,tatlı,güzel komşum.. çok özledim seni.. Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2008 Sevgili DENİZ KIZI......benim yüregimdeki minicik papatyalar,siyah güller ve laleley okadar sık açıyoki herkeze yetiyo...Neden sana olmasın tüm içtenligimle sana sunsam ama bu moy menekşe.....Samimiyetinle kal........................ Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2008 Bayramın kutlu olsun denizin güzel kızı Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2008 kahvaltının üstüne içeriz. fala bakarsın artık sen Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2008 Bayramın kutlu olsun denizin güzel kızı ablaların en güzeli içimdeki cocugun sesini hissettim sayende tşk ediyorum senin güzel coxuklarının ve seninde bayramın kutlu olsun Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2008 kahvaltının üstüne içeriz. fala bakarsın artık sen bu kahveee ne kadar güzel olmuşş bakarım elbette canım ne demek ictikten sonra ellerine saglık Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2008 Kim ki diyorsa Aşk azap hali doğruyu söyler Ama kim af diliyorsa affetmeyenler kendine eder Ama kim çok seviyorsa son bir şans verir yine affeder Anlatmak ne zor bu hali Yaptığına deyse bari Ağlayamıyorsun Uçurumların ucunda Mucizeler başucunda Anlayamıyorsun canemm seviyorum seni unutma ben kaçtım..iyi geceler güzeller güzelim Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2008 Kim ki diyorsaAşk azap hali doğruyu söyler Ama kim af diliyorsa affetmeyenler kendine eder Ama kim çok seviyorsa son bir şans verir yine affeder Anlatmak ne zor bu hali Yaptığına deyse bari Ağlayamıyorsun Uçurumların ucunda Mucizeler başucunda Anlayamıyorsun canemm seviyorum seni unutma ben kaçtım..iyi geceler güzeller güzelim bidenem benim Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2008 kısss bi kahve yapıver dedikodu var dedikodu :lol: Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2008 zeynepcim cimcimemm hoş geldin kahveler hazır canımm Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2008 aşkın döngüsü bazen orman uyur kardeşce biz yalnız kalırız kendi sesimizde yoktur kuşların ötüşü atlarız rüzgarın terkisine koşarız içimizdekine . yağmurlar yağar ayrı düşer iğde dalında damlalar hasret kokar o zaman yapraklar gece kavga eder gündüzle aşk kanar kendi yerinde ölüm müdür en son noktası kendi döngüsünde aşkın kavgası . hani yağsan belki açar iğde dalları belki de aşk gitmektir akşamüstleri şiir bırakmaktır bir kadeh şarap yalnızlık. Aysu Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2008 aşkın döngüsü bazen orman uyur kardeşce biz yalnız kalırız kendi sesimizde yoktur kuşların ötüşü atlarız rüzgarın terkisine koşarız içimizdekine . yağmurlar yağar ayrı düşer iğde dalında damlalar hasret kokar o zaman yapraklar gece kavga eder gündüzle aşk kanar kendi yerinde ölüm müdür en son noktası kendi döngüsünde aşkın kavgası . hani yağsan belki açar iğde dalları belki de aşk gitmektir akşamüstleri şiir bırakmaktır bir kadeh şarap yalnızlık. Aysu canem tşk ederim ne güzel bir şiir okuyunca çok sevdim. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.