Gönderi tarihi: 27 Mart , 2008 17 yıl deniz kızı senide annenide kıskandım annen senin gibi şirin ve tatlı bir kıza sahip, sense onun gibi sevecen ve sevgi dolu bir anneye spicemm tşkler canım evet cok şanslıyım harika bir annem var o yüzden herzaman söylüyorum dünyanın en şanslı kızlarından biriyim diye ... sende harika bir annesindir eminim ki
Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2008 17 yıl gecikmeli de olsa nihayet birgün kahvemi de alıp gelebildim sana zahmet vermediğime dikkatini çekmek istiyorum nasılsın canım
Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2008 17 yıl gecikmeli de olsa nihayet birgün kahvemi de alıp gelebildim sana zahmet vermediğime dikkatini çekmek istiyorum nasılsın canım canım nihayet yani merak etmeye başlamıştım noldu leylama diye cok sevindim seni görünce iyi birgünde degildim aslında ama seni görünce hele de bu güzel çicekleri görünce güller actı yüzümde cok iyi yaptın gelmek şimdi birlikte kahve içelim sonra sen kapat sogusun ben senin falına da bakiyim gelmişken
Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2008 17 yıl İşte gidiyorum Birşey demeden Arkamı dönmeden Şikayet etmeden Hiçbirşey almadan Birşey vermeden Yol ayrılmış, görmeden gidiyorum Ne küslük var ne pişmanlık kalbimde Yürüyorum sanki senin yanında Sesin uzaklaşır herbir Adımda Ayak izim kalmadan gidiyorum Gerdiğin tel kalbimde kırılmadı Gönülkuşu şarkıdan yorulmadı Bana kimse sen gibi sarılmadı Işığımız sönmeden gidiyorum kazım koyuncu
Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2008 17 yıl İşte gidiyorumBirşey demeden Arkamı dönmeden Şikayet etmeden Hiçbirşey almadan Birşey vermeden Yol ayrılmış, görmeden gidiyorum Ne küslük var ne pişmanlık kalbimde Yürüyorum sanki senin yanında Sesin uzaklaşır herbir Adımda Ayak izim kalmadan gidiyorum Gerdiğin tel kalbimde kırılmadı Gönülkuşu şarkıdan yorulmadı Bana kimse sen gibi sarılmadı Işığımız sönmeden gidiyorum kazım koyuncu canemm öyle güzelki bu şiir
Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2008 17 yıl sevdiğim bir şiiri bırakıyorum senin için..ara verdiğinde okursun Sızladım… Sen bilmezsin şehir küstü bana. Sen bilmezsin yıkıldı yüreğim. dalgaya yazıldı meleğim. Neşeli gibi, hüzünlü gibi, acılı gibi, yakıcı gibi, sarıcı gibi... Zaman gibi geçti zaman oyunları –oyuncakları– Üşüyüp ısındım, çaldım sonsuz şarkıyı. Sen bilmezsin gök sildi ellerimi. Toza döndü harflerim. İnat gibi, öfke gibi, ağlayışa yakın – renklerden uzak gibi Düş gibi, çalınmış gibi… Yol gibi geçti önümden yolculuklarım. Parçalandım, döküldüm, yazdım büyülü masalı. Sen bilmezsin yağmur yağıyor tenime. İşte bu yüzden, dönemem terk ettiğim yere..
Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2008 17 yıl sevdiğim bir şiiri bırakıyorum senin için..ara verdiğinde okursun Sızladım… Sen bilmezsin şehir küstü bana. Sen bilmezsin yıkıldı yüreğim. dalgaya yazıldı meleğim. Neşeli gibi, hüzünlü gibi, acılı gibi, yakıcı gibi, sarıcı gibi... Zaman gibi geçti zaman oyunları –oyuncakları– Üşüyüp ısındım, çaldım sonsuz şarkıyı. Sen bilmezsin gök sildi ellerimi. Toza döndü harflerim. İnat gibi, öfke gibi, ağlayışa yakın – renklerden uzak gibi Düş gibi, çalınmış gibi… Yol gibi geçti önümden yolculuklarım. Parçalandım, döküldüm, yazdım büyülü masalı. Sen bilmezsin yağmur yağıyor tenime. İşte bu yüzden, dönemem terk ettiğim yere.. derin bir nefes aldım canem okuyunca öylesine güzelki tıpkı senin gibi
Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2008 17 yıl ben bu güzel sözlerle artıkın ayaklarım yere değmeden geçiririm bugünü.. ben kaçtım canem..görüşmek üzere
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2008 17 yıl Sevgili DENİZ KIZI......benim yüregimdeki minicik papatyalar,siyah güller ve laleley okadar sık açıyoki herkeze yetiyo...Neden sana olmasın tüm içtenligimle sana sunsam ama bu moy menekşe.....Samimiyetinle kal........................
Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2008 17 yıl Bayramın kutlu olsun denizin güzel kızı ablaların en güzeli içimdeki cocugun sesini hissettim sayende tşk ediyorum senin güzel coxuklarının ve seninde bayramın kutlu olsun
Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2008 17 yıl kahvaltının üstüne içeriz. fala bakarsın artık sen bu kahveee ne kadar güzel olmuşş bakarım elbette canım ne demek ictikten sonra ellerine saglık
Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2008 17 yıl Kim ki diyorsa Aşk azap hali doğruyu söyler Ama kim af diliyorsa affetmeyenler kendine eder Ama kim çok seviyorsa son bir şans verir yine affeder Anlatmak ne zor bu hali Yaptığına deyse bari Ağlayamıyorsun Uçurumların ucunda Mucizeler başucunda Anlayamıyorsun canemm seviyorum seni unutma ben kaçtım..iyi geceler güzeller güzelim
Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2008 17 yıl Kim ki diyorsaAşk azap hali doğruyu söyler Ama kim af diliyorsa affetmeyenler kendine eder Ama kim çok seviyorsa son bir şans verir yine affeder Anlatmak ne zor bu hali Yaptığına deyse bari Ağlayamıyorsun Uçurumların ucunda Mucizeler başucunda Anlayamıyorsun canemm seviyorum seni unutma ben kaçtım..iyi geceler güzeller güzelim bidenem benim
Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2008 17 yıl aşkın döngüsü bazen orman uyur kardeşce biz yalnız kalırız kendi sesimizde yoktur kuşların ötüşü atlarız rüzgarın terkisine koşarız içimizdekine . yağmurlar yağar ayrı düşer iğde dalında damlalar hasret kokar o zaman yapraklar gece kavga eder gündüzle aşk kanar kendi yerinde ölüm müdür en son noktası kendi döngüsünde aşkın kavgası . hani yağsan belki açar iğde dalları belki de aşk gitmektir akşamüstleri şiir bırakmaktır bir kadeh şarap yalnızlık. Aysu
Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2008 17 yıl aşkın döngüsü bazen orman uyur kardeşce biz yalnız kalırız kendi sesimizde yoktur kuşların ötüşü atlarız rüzgarın terkisine koşarız içimizdekine . yağmurlar yağar ayrı düşer iğde dalında damlalar hasret kokar o zaman yapraklar gece kavga eder gündüzle aşk kanar kendi yerinde ölüm müdür en son noktası kendi döngüsünde aşkın kavgası . hani yağsan belki açar iğde dalları belki de aşk gitmektir akşamüstleri şiir bırakmaktır bir kadeh şarap yalnızlık. Aysu canem tşk ederim ne güzel bir şiir okuyunca çok sevdim.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.