Φ DeepBlue Gönderi tarihi: 12 Mart , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 12 Mart , 2008 ben de özledigim için geldim zaten sana minik bir tatil desem Oh oh cok guzel. Sevindim simdi senin adina .Neseyle geldin .Hosgeldin. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 12 Mart , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 12 Mart , 2008 bak sana neler getirdim gelirken Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ DeepBlue Gönderi tarihi: 12 Mart , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 12 Mart , 2008 bak sana neler getirdim gelirken Ya inanmiyorum sana .Ne kadar ozlemistim .Cok guzeldi sagol canim Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 16 Mart , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 16 Mart , 2008 süzülüp geçerken gölgem gecenin puslu mavisinden sönmüş yıldızlar gibi uzaklaşıyor rüyalarım benden atlayıp rüzgarın terkisine gitmek istemiyorum arkalarından yeni rüyalar yaratırım belki de süzülen yıldız tozlarından umut kesmemeli insan dünyadan kanat sesleri geliyor çünkü hala kuşların aşağıya bakıtğı ferah yerden Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ DeepBlue Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 süzülüp geçerken gölgem gecenin puslu mavisinden sönmüş yıldızlar gibi uzaklaşıyor rüyalarım benden atlayıp rüzgarın terkisine gitmek istemiyorum arkalarından yeni rüyalar yaratırım belki de süzülen yıldız tozlarından umut kesmemeli insan dünyadan kanat sesleri geliyor çünkü hala kuşların aşağıya bakıtğı ferah yerden Ozlettin kendini .Orayami gittin yoksa ha... KIRMIZI MARTI Firtinaya tutulan gemilerdik denizde, Sevdalarimiz boyuydu dalgalar. Siginacak limanlar bulamadik, Sig sular aradik kendimize. Bir kirmizi marti geçti üstümüzden, Savrulan bulutlarda yitip gitti. Orada bir delik açildi, lacivert. Dilek yildizlari tuttuk kendimize, Bir yildiz bile kaymadi denize, Anlamistik, Bitmeyecekti sonrasiz geceler. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 yine ben geldimm Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ gloria Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 yine ben geldimm anam ne işin var senin ordaaaa... İN AŞAAAAĞĞĞAAAA :0 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ DeepBlue Gönderi tarihi: 18 Mart , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 18 Mart , 2008 anam ne işin var senin ordaaaa... İN AŞAAAAĞĞĞAAAA :0 Denizimin kızı dur sakın kıpraşma .Gloria sende korkma . Ben itfaiyeyi çağırdım aşağıda önlem alındı . Akşam akşam böyle şaka olurmu kız. Ablalarının yüreği ağzına geldi bak. Bi de forumumuzun adı çıkacak . Hemide benim evimde. Admin benim canımı okur hani. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 18 Mart , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 18 Mart , 2008 Denizimin kızı dur sakın kıpraşma .Gloria sende korkma . Ben itfaiyeyi çağırdım aşağıda önlem alındı . Akşam akşam böyle şaka olurmu kız. Ablalarının yüreği ağzına geldi bak. Bi de forumumuzun adı çıkacak . Hemide benim evimde. Admin benim canımı okur hani. yaklaşşşşşşşşamayınnnnn adım atarsanız atlarım şakam yok benim burda atlayacam işte sizde kurtaramazsınız beni ayyyy ayagımm kaydıııııı yardım ett gloriaaaa deep nerdesinn sen düsüyorum Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ DeepBlue Gönderi tarihi: 19 Mart , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 19 Mart , 2008 yaklaşşşşşşşşamayınnnnn adım atarsanız atlarım şakam yok benim burda atlayacam işte sizde kurtaramazsınız beni ayyyy ayagımm kaydıııııı yardım ett gloriaaaa deep nerdesinn sen düsüyorum Tuttum tamam korkma artik . Sen bizi cok korkuttun .hadi gecti artik . Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 19 Mart , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 19 Mart , 2008 Tuttum tamam korkma artik . Sen bizi cok korkuttun .hadi gecti artik . canımm ya iyiki varsınızı kurtardınız beni Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 19 Mart , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 19 Mart , 2008 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 nerdesinnnnn sen bakiyim ben merak ettim ya kendim cektigim bir resim var sana gönderiyim dedim Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 23 Mart , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 23 Mart , 2008 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 29 Mart , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 29 Mart , 2008 Niye yoksun ki sen kaç günlerdir ama olmaz ki ben seni çok merak ettim Bu hafta pazara sırf senin için fotograf makinasıyla gittim Sarmaşık,arapsaçı çıktı ya!!! Gerçi pazarcılar biraz bozuldu; Onların değil de otların resmini çekiyorum diye Otları defterine koymayayım,onları ilgili yerinden bakarsın,buraya şunu bırakayım: Sahi dur!Enginarları göstericektim! Şu tam karşıdaki pazarcıya bakarmısın Anla sen artık durumumu Enginar canın çekerse bi koli hazırlayıp göndereyim ben bazen teyzeme gönderiyorum öle Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir birce Gönderi tarihi: 29 Mart , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 29 Mart , 2008 olmamış Radya olmamış, olmamış sen işin kolayına gitmiıssin.. enginarları sırf cekmişsin...bak şimdi onları bi güzel hazırla..artık dolmasınımı yaparsın, etlisinimi..bilemem... bi güzelce tabağa da koyuver, sıcak sıcak olsun lütfen..kokusuna bak nasil gelir iş mi cıkardım sana.. deniz kizi birşey getirdin aklıma bakalım olacakmı.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 29 Mart , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 29 Mart , 2008 olmamış Radya olmamış, olmamış sen işin kolayına gitmiıssin.. enginarları sırf cekmişsin...bak şimdi onları bi güzel hazırla..artık dolmasınımı yaparsın, etlisinimi..bilemem... bi güzelce tabağa da koyuver, sıcak sıcak olsun lütfen..kokusuna bak nasil gelir iş mi cıkardım sana.. Bu hiç aklıma gelmemişti,eh öle gelirse, hemen yapıp getiriyorum şimdi Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 29 Mart , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 29 Mart , 2008 Tamam geldi etli enginar dolman Bunun yanına cacık yakışır ama yoğurt kalmamış Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2008 derinligim denizimm... nerdesin ? kendini bu kadar özletmek zorunda mısın ? benim gördügüm deniz şimdi cok dalgalı tüm hırcınlıgı üstünde sanki gökyüzüne ,yıldızlara ve güneşe inat ... belki de bu yüzden senin derinligine geldim... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Radya Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2008 YOL ARKADAŞIM NERDESİN????????? http://www.imeem.com/people/ACk5Ui0/music/Kowtzrg-/sezen_aksu_sezen_aksu_2008_02_yol_arkadasimmp3/ Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ DeepBlue Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2008 YOL ARKADAŞIM NERDESİN????????? http://www.imeem.com/people/ACk5Ui0/music/Kowtzrg-/sezen_aksu_sezen_aksu_2008_02_yol_arkadasimmp3/ Birtanesin sen.Beni alıp götürüverdin . Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2008 derinliğimmmmm canımmmmmmmm mutlu bayramlar... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir birce Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2008 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir birce Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2009 ... Bir parca verirsin artık değil mi Paketini sonra acarsın... ... Nice Mutlu Yıllar Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2009 bennn deee pastaaa isterimmm bannaannee bannnanee Derinliğim ya nerelerdesin sen yaaaaaaaaaaaaaaa merak ettirmek zorunda mısın? mutlu yıllar mutluluk dolu yaşlar dilerim. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.