Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

İLYADA'NIN ACI GÜNÜ..:((

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Sevgili İlyada'm

Boyle zamanlarda ne dense boş, acını anlıyorum desem, bilirim ki ateş düştüğü yeri yakar, "nasıl anlayabilirsin ki" dersin... Acını anlamaya çalışıyorum arkadaşım, anlamaya çalışıyor ve çok üzülüyorum. Allah sana ve babanın tüm sevenlerine sabırlar versin... Babana Allah'tan rahmet diliyorum :(

Gönderi tarihi:

sevgili ilyada..başın sağolsun..bir evlat için bu kaybın ne demek olduğunu..nasıl bir acı bıraktığını yürekte.. yaşayan bilir..

geçiyor arkadaşım acısı.. sadece derinlerde kalan sızısıyla baş etmeye çalışmak kalıyor bize..

toprağı bol..yattığı yer nur olsun..

Gönderi tarihi:

Daha on yaşındayken babasını kaybetmiş biri olarak bana bakıp teselli olabilirsin,sen benden daha şanslısın çünkü sen babanla benim babamla gerçidiğimden çok daha fazla vakit geçirdin..En azından içinde hayatın boyunca taşıyacağın bir yarım kalmışlık duygusu olmayacak..

Sevgili İlyada ölüm hak,ama insanı tarumar ediyor biliyorum,biliyorum ve sana ve tüm ailene sabırlar diliyorum..

Babanın mekanı cennet olsun,başın sağolsun..

Gönderi tarihi:

Sevgili dostlar,

kelimelerim aciz kalacak duygularımı belirtmeye, ne olur affedin beni eğer anlatamazsam tam olarak yüreğimden geçenleri...

Hayat garip; kimi şeyler paylaştıkça artıyor, kimi şeyler de paylaştıkça azalıyor...Sevinçler paylaşınca kat be kat artıyor, acılar da azalıyor...

Öyle duygulandırdı ki beni desteğiniz , Allah bir kez daha şükretttim bana verdikleri için...

Acım büyük ama tesellilerim de var elbet...Öncelikle babacığım acı çekmeden ayrıldı aramızdan. Hasta olmasına rağmen bizimle gülerken , şakalaşırken yarım saat sonra yoktu artık aramızda.....

Bir diğer tesellim ise binlerce insanın hayır duaları ile uğurlandı ki, en önemlisi bu bence..

Çünkü 32 yıllık muhtarlık hayatında hep zenginden aldı fakire verdi, en hasta halinde bile ihmal etmedi onları...

Günümüzde yaşayan Robin Hood idi adeta ve ben böyle bir babanın kızı olmaktan gurur duyuyorum..Hepinize binlerce teşekkürler, iyi ki varsınız.... :clover:

Rahat uyu canım Babam,iyi insandın sen, güzel insandın...Hiç bir zaman banane demeden, üstüne düşeni yaptın..Görebildin mi bilmiyorum ama taziye için gelenler senin için, babamızdı, kardeşimiz amcamızdı diye ağladılar....Verdikleri üstümüzde, ayakkabısı ayağımızda, ekmeği kursağımızda dediler...Mekanı cennet olsun , nur içinde yatsın dediler...Biliyorum ki oradasın... :kalp::kalp::kalp:

İLKGÖZAĞRIN....

• 2 hafta sonra...
  • 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

ALLAH tan rahmet dilerim müslüman müslümanın kardeşidir ölüm er yada geç hepimizi bulucak mekanı cennet olsun ilayda :)

Gönderi tarihi:

Sizin Hiç Babanız Öldü mü?

Sizin hiç babanız öldü mü?

Benim bir kere öldü kör oldum

Yıkadılar aldılar götürdüler

Babamdan ummazdım bunu kör oldum

Siz hiç hamama gittiniz mi?

Ben gittim lambanın biri söndü

Gözümün biri söndü kör oldum

Tepede bir gökyüzü vardı yuvarlak

Şöylelemesine maviydi kör oldum

Taslara gelince hamam taslarına

Taslar pırıl pırıldı ayna gibiydi

Taslarda yüzümün yarısını gördüm

Bir şey gibiydi bir şey gibi kötü

Yüzümden ummazdım bunu kör oldum

Siz hiç sabunluyken ağladınız mı?

Cemal Süreya

Gönderi tarihi:

Az evvel döndüm Antepten, 40 günü geride bıraktık ama yok bu acı külleneceğe hiç benzemiyor.. LaRsiE_ sağol iletin için ama biz insanoğulları benciliz biraz sanırım, almayı seviyoruz da vermeyi kabullenemiyoruz...Suheda, yüreğine sağlık....Sağlıcakla kalın...

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Evettt böylesine bir acıyı tam 2 sene önce ben yaşadım hemde ilk kes biy yakınımı ve nefesim kadar yakınımda kaybettim:(ne söylense ,ne dense herşey havalarda uçuyşuyoo,beyninizin durdugunu ,yaşam denen şeyin acımasızlıgını ne biliyim ya en uçları yaşıyorsunuz!!!ki ben ölümden ve ölüden korkan biri olarak babama bir çekmece yaptım ve hergün diyebilirim onlara ve büyük bir raf dolusu bana kalan en güzel şeye kitaplarına bakıyorum dokunmaya kıyamıyorum!!!Çok zor İLYADA..............tarifi olmıyan bir acımı desem boşlukmu desem çok garip bir duygu oldugu kesin ama...Allah sana ve geride kalanlara sabır versin...tabiki acınız hafifliyecek günlük yaşam defam edecek ama sevgili rahmetli baban hep seninle ve sevenlerinle olacak bunu biliyorum ve söyliyecek başka bir ifade bulamıyorum........Sevgili babana duydugun o güzel saygı ve sevginle kal................................

• 4 hafta sonra...
  • 2 hafta sonra...
  • 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

acını anlayabiliyorum sevgili ilayda .bende beş yıl önce beni büyüten baba yerine koydugum şuanki benliğimi oluşturan insanı yani dedemi kaybetmiştim. onun artık hayatımda olmayacagına inanmam uzun bir zamanımı aldı. ne desem seni teselli etmek için inan acını hafifletemem. ama sadece şunu düsünmelisin ki seni seven ve senden güç alması gereken insanlar var belki onlar için daha güçlü olmasın.

yeniden başın sagolsun.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.