Zıplanacak içerik
Gönderi tarihi:

Geçenlerde forumda şakalaşıyorduk arkadaşlarla..forum oyunu haline getirsek nasıl olur diye düşündüm..bakalım nasıl olacak..?

Evinizdesiniz..birden zil çaldı..gelen kim olsun isterdiniz..?

başlıyorum..

Kapımı ilk çalan,her nasılsa yolu ülkemize düşmüş ve yağmurda mahsur kalmış üstü başı sırılsıklam vaziyette Antonio Banderas.. :wub::whistling::catikkas:

Tanrı misafiri.. içeri almasam olur mu şimdi..? :islik::shifty::w00t:

• Cevaplar 794
  • Görüntü 47,6b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Featured Replies

Gönderi tarihi:
adı yağlama canım kayseriye ait bir yemek B) istersen basit şekilde tarif ediyim ya hic yorulma sen atla gel ben yapıyım -_-:P:lol:

ha evet şişli cevahırde kayserı mutfagı var..orda görmuşdum yağlama dıye..çok yağlıdır dıye yememişdim :D .yıcem ılk fırsatta

atla gel deme gelırım sonra şaşarsın anacım

Gönderi tarihi:
ha evet şişli cevahırde kayserı mutfagı var..orda görmuşdum yağlama dıye..çok yağlıdır dıye yememişdim :D .yıcem ılk fırsatta

atla gel deme gelırım sonra şaşarsın anacım

gel anaccım neden şasırıyım mutlu olurum ;) [ordakiler bu kadar güzel olmaz ama bir ye bakalım -_- /b]

Gönderi tarihi:

Bugün kimse çalmasın çok işim var :P

Gönderi tarihi:
Bugün kimse çalmasın çok işim var :P

ben çalsam kapıyı :unsure::wub:

Gönderi tarihi:
  • Yazar
53833291_4638e924e6.jpg

komuşmm hazır birazdan jön sende gel nasıl olsa cezalara alıştın sen :P

:wacko:

Komşum döktürmüşsün yine..geçen haftada ben yapmıştım..mmmm..harika birşey bu..ellerine sağlık.. :hug:

Gönderi tarihi:
ben çalsam kapıyı :unsure::wub:

sen çalabilirsin çünkü misafirden saymam seni çalıştırabilirim he he...

Gönderi tarihi:

yedek bi öğretmen çalsınnn valla yetişemıyom artık 56 kişiyee :aptalkafam::wacko: neyse vatan sağolsun ama önce benim sağ kalmam lazım :mellow::D

Gönderi tarihi:
sen çalabilirsin çünkü misafirden saymam seni çalıştırabilirim he he...

pasta yapcan dimi :D:D

Gönderi tarihi:
pasta yapcan dimi :D:D

Koş kıs koşşşşşşşş var şu anda evde pasta :P zeynep sen nerelerdesin yavrım.... bi görünüp bi kayboluyosun :unsure: .

Gönderi tarihi:
Koş kıs koşşşşşşşş var şu anda evde pasta :P zeynep sen nerelerdesin yavrım.... bi görünüp bi kayboluyosun :unsure: .

ablacım ben nerde oldugunu biliyorum hanımefendi yogun şuaralar :wub: anladın sen onu :D

Gönderi tarihi:
ablacım ben nerde oldugunu biliyorum hanımefendi yogun şuaralar :wub: anladın sen onu :D

Hıııııııı :shifty: Trıngggg düştü jeton,ondan mutluyum deye beyanlarda bulunuyordu burda geçen gün :islik:

Amannn pek iyi,darısı seninde başına denizkızı :P

Gönderi tarihi:

kardeşim çalsın çok özledim

Gönderi tarihi:

bir ara sedelina çalacaktı ama kapıyı bulamadı sanırım :P

Gönderi tarihi:
bir ara sedelina çalacaktı ama kapıyı bulamadı sanırım :P

:blushing: çalcam anacım,bıde senın kapı çok uzakta olmasa bıraz zor oluyo çalmak ondan :P

Gönderi tarihi:

Knock knock knock..Kimse var mı..?

Gönderi tarihi:
Knock knock knock..Kimse var mı..?

var var sana kapımız sonsuza kadar açıık bılıyosun :P

Gönderi tarihi:
var var sana kapımız sonsuza kadar açıık bılıyosun :P

Ondan gelip gidiyorum zaten..:grin:

Canımsın..:clover:

Gönderi tarihi:

burak özcivit :wub::D

Gönderi tarihi:

Cloud çalsın..

Gönderi tarihi:

bu saate kımse gelmesın annem uyanırsa daha uyuyamaz.tavsan uykusu var da annemde :)

• 3 hafta sonra...
  • 2 ay sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.