Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun...

Yaşasın Atatürk'ün kurduğu Laik, Demokratik, Hukuk devleti Cumhuriyetimiz...

Onu yıkmaya çabalayan bütün şer odaklarına rağmen bunca yıl dayandık, omuz omuza, elele geldik... Bazen aramızda şiddetli kavgalar etsekte, fikir ayrılıklarımız olsada, yeri geldiğinde bütün bunları teferruat bildik... Ve SÖZ KONUSU VATANSA GERİSİ TEFERRUATTIR dedik...

Bu millet duygusaldır, iyi niyetlidir, heyecanlıdır, dinine, vatanına, bayrağına bağlıdır... Ne kadar .... bırakılsada tıpkı KURTULUŞ MÜCADELEMİZDE olduğu gibi yine icap ettiğinde bir araya gelmeyi bilecektir...

Emperyalist vampirlerin gözü 200 yıldır bu topraklarda... Hiç kimse unutmasın bu topraklarda çıkarılan bütün kavgalar sunidir... Dış odaklıdır ama içerdeki hainlere yaptırırlar kirli işlerini... Her ne olursa olsun bu millet düştüğü yerden kalkmayı bilecek... Buna yürekten inanıyorum... Dünde cehalet içindeydi bu insanlar ama Mustafa Kemal'in arkasından yürümeyi bildiler... Üstelik dahada fakirdiler...

Ve büyük zorluklarla kurdular bu Cumhuriyeti, kanla, canla, başla vazgeçmeden... Ölümden korkmadan... Atasına inanarak arkasında durdular... Onun ilkelerini ve bu ülkeyi millet yapan bütün tutkallarını yıkmaya çalışanlar yine hüsrana uğrayacaklar...

Daha nice 84'ler, 184'ler, 284'ler göreceğiz inşallah...

Türkiye Cumhuriyetini bize vatan yapanların ruhu şad olsun...

Türkiye Cumhuriyeti çok yaşasın... İlkeleriyle, milletiyle, bayrağıyla...

Mustafa Kemal paşanın, silah arkadaşlarının dün ve bugün şehit olan Aziz şehitlerimizin ruhlarına Allah'tan rahmet diliyoruz... Gazilerimize şükranlarımızı arz ediyoruz... Ailelerine sabırlar diliyoruz... Onların sayesinde bu vatan hala vatandır... Ne için can verdiklerini unutmayacağız...

MARMARASI, EGESİ, KARADENİZİ, AKDENİZİ, İÇANADOLUSU, DOĞUANADOLUSU, GÜNEYDOĞUANADOLUSU'yla, 84 iliyle, mezhebi, kökeni, dini, teni ne olursa olsun bu vatan hainleride unutmayacak... O hain şebekesi sanmasın ki bu ülke onlara pabuç bırakacak... Biz daha ölmedik ölsekte yerimize gelecek çok...

Dostlar hepinizin CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUN... Çok yaşasın CUMHURİYET... :clover:

Ne mutlu Türküm diyene... Türkiye Türklerindir... :)

Sürçil-i lisan ettikse affola... :clover:

Gönderi tarihi:

01.jpg

Atalarımıza, doğup büyüdükleri vatanda bir kimlik verdiği için bu büyük insana ne kadar teşekkür etsek ve ne kadar saygıyla ve rahmetle ansak azdır. Cumhuriyetimizin kurulmasına katkıda bulunan tüm adsız şehitlerimize de Tanrı'dan rahmet diliyorum.

"Ey Türk gençliği! Birinci vazifen; Türk istiklalini, Türk cumhuriyetini, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir."- Atatürk.

Gönderi tarihi:

Bizim tek bir Cumhuriyetimiz var...

O da Mustafa Kemal'in tam bağımsızlıkla beslediği Aydınlanmacı Cumhuriyet'idir...

Türkiye, Cumhuriyetçi on milyonlarıyla şimdi dimdik ayakta...

Cumhuriyetini korumak ve onun ülkülerini gerçekleştirmek için dimdik ayakta...

Bu on milyonlar uyanık durdukça, Cumhuriyet kendi sonsuzluğunda yaşamaya devam edecektir!

Biz, bu ulusun bütün fertleri olarak ancak ve ancak Cumhuriyetle varız.

Yurttaş olarak, toplum ve ulus olarak kazanımlarımızın kendisi ve de garantisi yalnızca Cumhuriyettir.

Bu yüzdendir ki Cumhuriyetsiz bir Türkiye ancak ve ancak karanlık kuytuların sarhoşluğunda yaşayanların bir hayali olarak kalabilir, öyle de kalacaktır. Şimdi bize düşen Cumhuriyetimize sarılmaktır.

Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun... :clover:

Gönderi tarihi:

Bu ülke doğrularıyla yanlışlarıyla bu yaşına kadar gelmiş ve sayemizde ve sayenizde daha da ileri gidecektir...

Halkımız hataları da olsa, fikir ayrılıkları da olsa Cumhuriyet'ine sahip çıkmasını bilir.

Manzarayı izleyip dört gözle yıkılmasını bekleyen iç ve dış gafletlilere inat!

Hepmizin Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun!

Ne mutlu Türküm Diyene!

Gönderi tarihi:
Onu yıkmaya çabalayan bütün şer odaklarına rağmen bunca yıl dayandık, omuz omuza, elele geldik... Bazen aramızda şiddetli kavgalar etsekte, fikir ayrılıklarımız olsada, yeri geldiğinde bütün bunları teferruat bildik... Ve SÖZ KONUSU VATANSA GERİSİ TEFERRUATTIR dedik...

Evet, zaman zaman aramızda düşünce ayrılıkları olabiliyor. Ama bu düşünen sorgulayıcı bir varlık olmanın, insan olmanın akılcı düşünmenin zorunluluğuydu. Bizler ayrıntıda kalan fikir ayrılıklarımızı bir kenara bırakıp bize emanet edilen Atatürk Cumhuriyeti'ni her şartta savunmaya ve kollamaya ve bu gerekçede tüm düşünsel ayrılıklarımızı unutup, aynı çatı altında birleşmeye her zaman hazır olduk.

Ben de herkesin Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyor, bağımsız Türk Cumhuriyeti için canını ortaya koyarak savaşan aziz şehitlerimizi, gazilerimizi, 1923 Büyük Türk Devrimi'nin mimarı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve minnettarlıkla anıyorum. Özgürlük ve Bağımsızlık için yakılan meşale asla sönmeyecek.

Gönderi tarihi:

yazamadin degilmi RA_dya... :clover: yanilabilirim tabi ki...belki daha sonra yazmak istedin

Bayramimiz deniliyor...yaziliyor..yazdim..aslin da dogru da

saatler dir düsünüyorum da

kendim aslin da öyle deniliyor, yaziliyor diye yazdim...icim den gelerek yazmadim yani... belki de

yanlis anlasilir diye, herkes nasil yaziyor ise yazdim... bilemiyorum

Sadece Cumhuriyetimiz Kutlu olsun desem... bu defa da cümle hatasimi olur

olsun varsin

Bu defa da icim den geldigi gibi yazmak istiyorum

Cumhurriyetimiz Kutlu Olsun :clover:

Gönderi tarihi:

Beni ağlattın birce :( Bunu nasıl anladın -_-

Evet yazamadım,gittim,geldim,bi daha geldim gene yazamadım...

Nasıl yazsaydım...

Cumhuriyetimin,vatanım ve bayrağımın üzerin de bu kara bulutlar varken yazamadım -_-

Ama yazmam gerektiğini de biliyorum çünkü yarınlardan endişe duysamda bir Türk kadını,bir Türk anası olarak başım dik olmak zorunda...

Bu millet, kendisine inanan ve güvenen yürekli liderleri ve komutanlarıyla vatanını, bağımsızlığını ve kutsal değerlerini vahşi hayvanların ağzından çekip aldı.

Biliyorum ki muhtaç olduğum kudret damarlarımda ki asil kanda mevcut!!!

Ne mutlu Türk'üm diyene!!!

Cumhuriyetin ve kurduğun Devletin Yılmaz Bekçileriyiz.... Atam emanetin namusumuzdur!!!

Gönderi tarihi:

evet ikinci defa ciktigin da, artik gelmezsin diye düsünüyordum... yine de bekliyecem dedim.. :clover:

Ne mutlu Türk'üm diyene!!!

Cumhuriyetin ve kurduğun Devletin Yılmaz Bekçileriyiz.... Atam emanetin namusumuzdur!!!

.

.

:clover:

Gönderi tarihi:

Yeşil gözlü Bursa'ma,al yanaklar nasıl güzel yakışmıştı bugün anlatamam..Yer gök Al bayrağımın rengine büründü bugün ve eminim tüm yurdum da böyleydi..

Baksınlar ve kahrolsunlar o hainler ve yandaşları..Bölünmedik kenetlendik..İstisnasız her resmi bayrama katılırım..Bugün gördüğüm kalabalığı ve coşkuyu asla görmedim..Gurur duydum,onur duydum..

Al bayrağım şehrime al yanak oldu..Dilerim Allah'tan o al yanakları hiç solmasın..:clover:

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu olsun..

thturkeyflag011cf1.gif

p1040954yq5.jpg

Gönderi tarihi:

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZ HEPİMİZE KUTLU OLSUN

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..!

Gönderi tarihi:

geçkalmadım umarımmmmmmm..

yurtdışında cumhuriyet bayramı resepsiyonunda bulunmak çok güzeldi...türkiyem güzel memleketim vatanım cennetim hayatım öldüğümde bile sığındığım şefkat kucağım.....sen hep var oldukça güçlü durdukça dünyanın neresinde oluram olayım başım dik olacak.....toprağımı bu toprağın insanını bizi biz yapan tüm değerlerimizi seviyorum seveceğim uğrunda öleceğim......ne mutlu türküm diyebilenler...bayramımız kutlu olsun.....

Gönderi tarihi:

şimdi bende bütün gasteci yazarlar gibi şöyle kısa bir cumhuriyet tarihini yazıp anlatmak isterdim ama neye yarar...bilmiyolarmıı ??? (gerçi bende bilmiyor olabilirim :D ) (gugıldan bulurum)

günlük insanlar, günlük yazarlar, basit insanlar yazmasalar daha bir güzel olur.

cumhuriyet bayramı kutlu olsun

Gönderi tarihi:

Türk ulusunun yaratılışına en uygun olan yönetim biçimi cumhuriyettir.

Img008_ataturk_00010009.jpg

CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.