Φ verdinaz Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2007 Yeryüzünde binlerce çiçek var ama gül başka, Milyonlarca insan var ama dost başka, Hatırlanacak çok gün var ama bugün başka, Bayramınız Mübarek Olsun!.... Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2007 Verdinaz teşekkür ediyorum inceliğin için .Senin de bayramın kutlu olsun.Forumdaki tüm arkadaşların bayramını kutluyorum,mutlu huzurlu pekçok bayramlar görmenizi diliyorum.sevgiler Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2007 Bu bayramda buruk geçecek biliyorum bunca şehidin ardından bütün gülümsemeler buruk olacak. Bayramınız kutlu olsun. Alıntı
Φ KARAKEDİ Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2007 DOST,ARKADAŞ,AİLE,AKRABA ve TÜM TANIDIKLARINIZLA HEP BİR ARADA, SEVGİ DOLU VE HUZURLU NİCE BAYRAMLAR GEÇİRMENİZ DİLEĞİYLE, ------RAMAZAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN... MÜBAREK RAMAZAN BAYRAMI TÜM ULUSUMUZUN KUTLU OLSUN. ALLAH TÜM İNANANLARA NİCE HUZURLU, ------BEREKETLI BAYRAMLAR NASİP ETSIN.... Dualarınızı bana eksik etmeyiniz ki... Ruhunuzu,damağınızı ve çevrenizi tadlandırsın... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2007 hepinizin bayramı güzel geçsin arkadaşlar.. Alıntı
Φ verdinaz Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2007 hepinizin bayramı insallah sevdiklerinizle cok güzel gecer Allahım hepinize sevdiklerinizle mutluluklar versin Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2007 bayram..bu bir tek kelime insana ne güzel şeyler çağrıştırıyor farkındamısınız..?birazdan neler çağrıştırdığıyla sizi başbaşa bırakıcam..ondan evvel bayram tebrikinde bulunan tüm arkadaşlarımın ve bu forumu güzelleştiren herkesin bayramını kutluyorum..dilerim her anınız " bayram" coşkusu içinde geçsin.. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2007 herkesin bayramını kutlar güsel bi bayram geçirilmesini dilerim Alıntı
Φ Antonio_McCarty Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2007 iyi bayramlar... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2007 BAYRAMLAR, DARGINLIKLARIN OLMADIĞI, İNSANLARIN BARIŞ İÇİNDE, KARDESCE KUCAKLAŞTIĞI, SEVGİ VE SAYGI, DOSTLUK VE KARDEŞLİK BİRLİK VE BERABERLİK GİBİ DEĞERLERİN GÜÇLENDİĞİ GÜNLERDİR. BU DEĞERLERLE DOPDOLU İYİ BAYRAMLAR DİLİYORUM HEPİNİZE Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2007 Bugün yaşlı bir teyze bana bayram harçlığı verdi kartını götürdüm diye... 24 yaşında harçlık toplayan ilk bayram çocuğuyum heralde... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2007 Ramazan Bayramı 3 gün,Kurban Bayramı ise 4 gün sürer ve bu tüm ülkede ve bu bayramı kutlayan ülkelerde izin olarak kullanılır..Şimdi gelin bu Ramazan Bayramı'nda,işlerimizden nasıl izinliysek,tüm dertlerimizden ve sıkıntılarımızdan izinli olarak bayramımızı kutlayalım.. Gerçi ismi Ramazan Bayramı ama daha şeker bir söylenişi var ve çokta güzel: ŞEKER BAYRAMI'NIZ GÜZEL GEÇSİN ARKADAŞLAR.. Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2007 Bugün yaşlı bir teyze bana bayram harçlığı verdi kartını götürdüm diye...24 yaşında harçlık toplayan ilk bayram çocuğuyum heralde... Bugün de sen verirsin Tengeriin boşig Hayirli Bayramlar Hepinize Arkadaslar.. Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2007 Yüreğimiz buruk evet ama yine de mutlu,yine de umutlu,yine de sevgi dolu bir bayram diliyorum hepinize... Bütün hayelleriniz gerçek olsun,dualarınız kabul olsun bu bayramda...Ramazan bayramınız mübarek olsun Bir de ufak bir hatırlatma: Benim her bayram sonrası kaza haberlerini duydukça yüzümde ki o bayram gülümseyişim donuyor... Nolur trafikte dikkat arkadaşlar!!!Bir de trafik terörün de ocaklar sönmesin (Sahi aklıma geldi,bugün trafik polisi durdurdu,sürücü belgem çantamda yok, kimbilir kaç gündür öle geziyorum unutkanlık işte başka çanta da kalmış gideyim aklımdayken çantama atayım Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Bugün yaşlı bir teyze bana bayram harçlığı verdi kartını götürdüm diye...24 yaşında harçlık toplayan ilk bayram çocuğuyum heralde... Pek ilk değilsin galiba.. Herkesin bayramının şeker tadında,hergününün de bayram tadında geçmesini diliyorum,bayramınız mübarek ve hayırlara vesile olsun inşaallah.. Alıntı
Misafir Marcus Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Tüm forum ailesinin güzel bayramını kutlarım.. Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 hepinizin bayramı kutlu olsun Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Sevgili Arkadaslar, sizin ve ailenizin Bayramini candan kutlar.. Mübarek Ramazan Bayramınızı tebrik eder, bütün İslam alemi icin hayırlara vesile olması bol bol reformlar ...dilerim nice ilahiyat prof.u Zekeriya Beyaz,,,Prof. Dr. Yaşar Nuri Öztürk,ler Tanridan dilegim ,gelecek Bayramlar ülkemin insanlarin daha fazla güldügü daha kolkola huzurla gezip yasadigi bir ülke olmasi dilegiyle,Vatan görevini yapan kardeslerime buradan sevgiler, saygilar. En güzel Bayramlarin onlarin olmasi dileklerimle... Bayramlar umuttur,bir umutta sen ol ,,evet bugün gittim bir kese kagidi renk renk seker aldim.. cocuklugumda bu sekerler beni cok mutlu etmisti ,, simdi bende ödesecegim.... Alıntı
Φ RAMAZAN DAVULCUSU Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Güm güm bede güm güm.. Bayramlarda adettir Davulcuya bahşiş vermeli Bozuk yok demeyesiniz Yoksa yüzlük vermeli.. Latifedir dediklerim Yüzlük beklediğim yok Vermeseniz de olur yüzlük 50'ye de demem yok.. Uzatmayayım fazla Ufak ufak gitmeli Daha bahşiş alacağım Topiclerim bitmedi.. Hepinizin Ramazan Bayramı mübarek olsun.. Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 iyi bayramlar göbeğini kaşıyan adam -aslında senin göbeğini kaşımadığını, elinin başka yerlerde olduğunu biliyorumda neysee- kötü bayramlar kendi kendinin kandilini kutlayan adam kendi ezikliğinle iyi anlaş iyi bayramlar bütün akıllılar bayramın anlamının kalmadığı gözlerinden yaşlar hala akmakta olan ailelere ne diyebiliriz ki ........................................................................ iyi bayramlar değil bayramlar zaten iyidir kötü olan bayramı bile yaşatmayandır. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 herkesin bayramı mübarek olsun arkadaşlar Alıntı
Misafir ADAMIN_BIRI Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2007 Teşekkürler... herkese iyi bayramlar. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2007 Bütün Turkish-media ailesinin geçmiş bayramı mübarek olsun Büyüklerimin ellerinden, küçüklerimin yanaklarından öperim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2007 Bütün Turkish-media ailesinin geçmiş bayramı mübarek olsun Büyüklerimin ellerinden, küçüklerimin yanaklarından öperim Tamam kankim bırak öpmeyi bayram çoktan geçti Hala harçlık derdindeysen kurban bayramına cnm Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.