Seçtiklerimiz
Burada bizim seçtiklerimiz adı altında Forumda bulduğumuz özel başlıkları, videoları, fotoğrafları ve diğer materyalleri bulacaksınız...

Bilgisayar korsanları bilgisayar monitörünüze erişebilir - bir siber güvenlik uzmanı bize ne kadar kolay olduğunu gösteriyor
Admin şurada bir başlık gönderdi : Teknoloji ve Bilişim Dünyası,
Bilgisayarımızın korsanlar tarafından saldırdığını biliyoruz ama monitor hiç duymamıştık. Bu bilgisayar güvenlik uzmanı bize monitörümüzün de saldırıya açık olduğunu gösteriyor.
Nasıl yapıyorlar size kısa olarak açıklayalım.
Öncelikle monitor da küçük bir bilgisayardır. İçinde pikselleri görüntüye dönüştüren bir sistem vardır
Korsanlar bu sistemi ele geçiriyorlar ve size doğru olamayan görüntüleri gösteriyorlar, Nasıl mı?
Diyelim ki PayPal hesabınıza giriş yapıyorsunuz ve PayPal giriş URL- Sekmesi bu https://www.paypal.com/us/home
Bilgisayar korsanları monitörünüzü ele geçirdiği için bu sekmeyi kendi site sekmesiyle değiştiriyorlar file:///tmp/index.html
Fakat size ekranda hala bu sekmeyi gösteriyorlar: https://www.paypal.com/us/home
Ve kendi oluşturdukları phishing (sahte görüntü) sistemi burada devreye giriyor. Oluşturdukları PayPal sayfası PayPal orijinal sayfasıyla birebir uyuyor ve size bilgilerinizi girdiğiniz anda onları ele geçiriyorlar.
Size ekranda gösterdikleri bilgiler doğru fakat geri planda (ekran gerisinde) sizi yönelttikleri sekme farklı olmaktadır.
Çok dikkatli olmanız gerekiyor.
- 1 cevap

Öneren:
Admin,
Toyota, yeni hidrojenli otomobili Mirai ile dünyayı yeniden değiştirmek istiyor
Admin şurada bir başlık gönderdi : Otomobil - Automobile - Kamyon - Kamyonet,
Yirmi yıl önce, Prius hibrid araçları yaygınlaştırdı ve otomobil endüstrisini değiştirdi. Toyota'nın hidrojen yakıt hücreli arabası, Mirai, bunu tekrar başarabilecek mi?
Dördüncü nesil Toyota Prius, Nagoya'nın birkaç kilometre güneydoğusundaki Tsutsumi tesisinde, Tokyo'dan Shinkansen hızlı treni ile yaklaşık 100 dakika uzaklıkta üretilmektedir. Tsutsumi'nin vitrinlerinden iki üretim hattı uzağa uzanıyor. Bu salonlarda süs atölyesi bulunur. Burada, tamamlanmış gövde kabuğu içeri giriyor, kapılarından (ayrı bir çizgi boyunca çiftler halinde yol alıyor) ve içeriden hibrid sistem, gösterge paneli ve koltuklar atılıyor. 2003 yılından bu yana Prius üreten fabrika, yılda 430.000 otomobil üretiyor. Saat 06.30-1.5 arası, her dakika Prius'a dönüşebilir.
- 0 cevap

Öneren:
Admin,
2017'nin En Çok Beğenilen Konsept Arabaları
Geleceğe Bakış
Oto şovları, tüketicilerin tek bir çatı altında birden fazla imalatçının en yeni yeni araçlarını deneyimlemeleri ve belki de onlar için doğru tekerlekleri konusunda karar vermeleri için harika yerlerdir. Yeni arabalar şovun iş tarafı olmasına rağmen, konsept otomobiller genellikle dikkatin çoğunu kaparlar. Bu benzersiz otomobiller emisyon ve hatta emniyet standartları ile özgürce araç yaratma özgürlüğüne sahip tasarımcıların ve mühendislerin zihinlerinde, genellikle belirli bir fiyat noktası göz önüne alınmadan ortaya çıkar. Tipik olarak gelecek teknoloji ya da yeni nesil stil için vitrinler olarak yaratılan konsept otomobiller, bir otomatik gösteriye bir başka heyecan katıyorlar. 2017'de dünyadaki büyük otomobil şovlarından konsept otomobilleri - bu inanılmaz makinelerde gözlerinizi şölen için birkaç dakikanızı ayırın.
- 20 cevap

Öneren:
Admin,
Kuzey'deki kral: Chevrolet Colorado ZR2 - Ford F-150 Raptor ve Ram 2500 Kamyonetleri Karşı Karşıya
Off-road (Arazi) kamyon meraklısı olmak hiç bu kadar iyi bir zaman olmadı. Her zamankinden daha fazla seçenek var ve Amerikalı otomobil üreticileri, en yetenekli üç kamyon üretiyor:
2017 Chevrolet Colorado ZR2,
2017 Ford F-150 Raptor
ve 2017 Ram 2500 Arazi Aracı.
- 11 cevap

Öneren:
Admin,
Dan Brown BAŞLANGIÇ Kitabında Bahsedilen Sanat Eserleri ve Tüm Yerler
gloria şurada bir başlık gönderdi : Roman Forumu,
Yıllar önce Dan Brown'ın Cehennem kitabı için böyle bir sayfa açmıştım. Kitapta geçen bütün görsellerin fotograflarını metinleriyle birlikte buraya yüklemiştik. Gelen yorumlardan anladığım gayet işe yaramıştı diye düşünüyorum. Şimdi Dan Brown, Başlangıç adlı yeni kitabını çıkardı. Ben de tabii hemen alıp okumaya başladım. Yine aynı sıkıntı, yine aynı merak, daha birinci sayfadan acaba bu bahsettiği yer nasıl bir yer diye merak etmeye başladım. Eeee baktım zamanı gelmiş, açalım yeni sayfamızı.
Bu arada bazen yavaş yavaş okuyorum, hızlı olamıyorum, o yüzden resi yükleme konusunda gerinizde kalabilirim. O zaman hemen üye olun diyorum, hem tanışmış oluruz hem de bana yardımcı olursunuz, kaldığım yerden resimleri yüklemenizde hiçbir sorun yok, maksat işe yarasın.
-
-
- 228 cevap

Öneren:
Admin,
Forum Güncellemesi Tamamlandı - Yepyeni Bir Yüzle Karşınızdayız...!
Admin şurada bir başlık gönderdi : Forumdan ve Siteden En Son Haberler,
- 11 cevap

Birisi Kahve Yapsa da İçsek Şöyle Hüpppppppppppppp Diye
Admin şurada bir başlık gönderdi : Havadan Sudan Konular,
-
- 1.425 cevap

Öneren:
Admin,
Birisi Çay Yapsada Şöyle Sıcak Sıcak İçsek
Admin şurada bir başlık gönderdi : Havadan Sudan Konular,
Hadi birisi çay yapsında şöyle sıcak sıcak içelim
-