Zıplanacak içerik
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Tartışma ve Paylaşımların Merkezi - Türkçe Forum - Turkish Forum / Board / Blog

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Liderler

1. LaRsiE_

Φ Üyeler
    3
    Puanlar
    1.998
    İçerik Sayısı
  2. İNTERLOCK

Φ Üyeler
    2
    Puanlar
    4.175
    İçerik Sayısı
  3. Radya

Φ Süper Üye
    1
    Puanlar
    12.979
    İçerik Sayısı
  4. Zuhurat

Φ Üyeler
    1
    Puanlar
    341
    İçerik Sayısı

Popüler İçerikler

Üzerinde en yüksek itibara sahip içerik gösteriliyor: 05-07-2012 bütün bölümler

1. * Kalbimin zarını patlatan sendin "sevgili".. Şimdi giren çıkanın ne önemi var ki . * "İnsanlar ikiye ayrılır tanıdıkça büyüyenler, tanıdıkça küçülenler." [Diderot]
  2. * "Birgün bensizlik çalar kapını. Benli dünleri düşünür, avunursun. Sanma ki yalanlar içinde, ben gibi bir doğru bulursun." [N.Hikmet] * " Aşk bir kadının yaşamının tüm öyküsü, erkeğin ise yalnızca bir serüvenidir " * " Kuşkusuz ki en büyük ön yargı; etrafımızdaki herkesi 'insan' sanmamızdır " * " gözlerin rengi ve biçimi ne kadar farklı olursa olsun göz yaşlarının rengi aynıdır " * " Bazen insanlar kabahatli olduklarını kabullendikleri için değil, sadece karşıdaki sussun diye özür dilerler " * " kaşarla mutlu olabilen tek canlı faredir " * " Her yerde yürüyen mezarlık görebilirsiniz.Her insanın kalbine gömdüğü biri mutlaka vardı " * " İnsan inandığı şeyler uğruna muhteşem hatalar yapabilir, diyorlar. Sanki inanmaktan daha muhteşem bir hata yapılabilirmiş gibi " * " Soğuktan üşümenin çaresi sobaya atılan iki odundur. Yalnızlıktan üşümenin sebebi ise terkeden bir odundur " * Ben aslında onunla bir elmanın yarısı olmak istiyordum.Fakat o bir "Armutun" tamamı olmayı seçti. * " Bırak şimdi yanaklarımı, dudaklarımı gücün yeterse yüreğimden öp beni " * "benim için ne yaptın ? " demeyin sevgilinize. 6 milyar insan içinden seni bulmuş daha ne yapsın ? * Hayat öyle lanet birşey ki; Sustuğunda konuşmadın diye pişman eder, Konuştuğunda ise susmadığın için kahreder.. [c.bukowski] *
  3. Sürekli salatalık maskesi yapan insanlar size sesleniyorum , Allah'ın vermediği güzelliği hıyardan beklemeyin Sevmek ciftlesmek degil, tekleşmektir

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.