Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

KURBAN BAYRAMLARINA SON VERELIM!


Efendi Türkler

Önerilen İletiler

Şurda daha uzatılmış bayram tatili bile bitmedi, konuda tıkanıp kalmak demeniz çok abartılı. Haftası dolar, hâla kurban kurban dersek, tamam, CD okuyucu takıldı deme hakkınız doğar, daha değil...

 

Demirefe,

 

uzatılmış bayram tatili bitti,şimdi ''bu ne kardeşim,yeter ama'' desem ne olur :D tabi siz de haklı olarak,zaten kapattık biz bu olayı dersiniz :)

 

tabi bu işin esprisi.

 

Demek istediğimi net olarak ifade edemeyişimden kaynaklanan bir seyirde,ben şunu dedim,yok sen bunu dedin,şeklinde bir tartışmaya girmeyeceğim.

 

ben ne demek istediğinizi anladım,siz birey olarak rahatsızsınız,dediğiniz gibi,insanlara yapılan zulümleri bir tarafa bırakmak değil,bunları yazmak,bunları tartışmak.

 

yalnız arkadaşım,ben kendi adıma şunu söyleyeyim;rahatsızlığım tartışılan konudan değil,sürekli aynı şeylerin tartışılmasından.Ben bu foruma geldiğim ilk zamanlarda da bu tartışılıyordu,şimdi de.

 

tabi ki eleştireceğiz,tabi ki tartışacağız.Yalnız birey bazında yapılan yanlışları değerlere yedirerek değil,sürekli aynı ifadeler ile kendi kendimizi haklı çıkararak değil;anlayarak ve tartışılması gerekenleri anlatarak,kendimizden başlayarak çözümde sesimizi duyurarak.

 

bakın,geçen gün oldukça kalabalık bir arkadaş grubunda ki arkadaşlar;Kürtler var mıdır yok mudur'u tartışıyordu.Bir arkadaşımızın sözleri o laf kalabalığında bir ışıktı;o Kürtlerin varlığını değil,Kürtler ile nasıl beraber yaşayacağızı konuşalım dediği an;basitliğin bittiği andı.

 

tabi bunlar özeleştiri olarak algılanırsa sevinirim :) kimseye değil,herkesden önce kendime tekrarladığım düşünceler.

 

umarım ''demirefe'' ne demek istediğimi anlamıştır;ateşin olduğu yerde külü konuşmak,hele ki ateşi anlamadan küle laf anlatmak :excl: düşünen beyinlere yaraşmaz :) (bu da kendime -_- )

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Cevaplar 277
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Olumsuz olmuştu...

 

Ne yani "tüm dünya güllük gülistanlık, cennetül firdevs, yalnıııız!!! Ah bir de şu müslümanlar olmasaydı! Ahenkle dans eden dünya halkları içinde ayaklarımıza basanlar bir tek bunlar!" diyeceğimizi mi sandınız?

 

Sayin Demirefe

 

hic merak etmeyin o sozleri soyleyeceginiz gunlerde gelecektir 10 yil bilemedin 15 yil sonra ama er yada gec bu soylediginiz sozler soylenecek ..

Bir zamanlar nasilki hitler yahudi avina cikiyordu gun gecelecek musluman avina cikilacak belki sen yada ben goremiyecegiz ama gidis onu gostermekte

 

Saygilar

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Bugünlerde TBMM de ilginc bir iddia üzerine meclis baskanligina bir soru önergesi verildi.

 

CHP Ankara milletvekili Yilmaz Ates,Türk Telekom yemekhanelerinde kullanilan etlerin,hayir kurumlarina bagislanan etlerden temin edilerek kuruma satildigini iddia etti.Ve meclis baskanligina Tayyip Erdogan'in yanitlamasi istemiyle bir soru önergesi verdi.

 

Soru önergesinde ki sorular söyle;

 

A-Erlerin satin alindigi firmalarla Türk Telekom arasinda bir et alim sözlesmesi varmi?

B-Et alim sartnamesinden cezai hükümlerin cikartildigi iddiasi dogru mu?

C-Bu etlerin,hayir kurumlarina bagislanan etlerden temin edilerek kuruma satildigi iddiasiyla ilgili,Türk Telekom'un ilgili birimlerine verilen şikayet dilekceleri var mi?

 

Eger bu iddialar dogruysa insanlar hayir kurumlarina nasil güvenebilip kurbanlarini oralara bagislayabileceklerdir?

 

 

SAYGILARLA

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.