Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

EGE'nin doğumgünü


sardunyam

Önerilen İletiler

Sevgili Ege seni baban sayesinde tanıyoruz ve çok seviyoruz... bikere çok yakışıklısın, bir imza verebilirmisin aceba? nütfeeeeennnn... :wub::) birde fotoğraf çektirelim istiyoruz... forumcak... hadi kızlar, erkekler dizilin sıraya Ege ile hatıra resmi çektiriyoruz patates diyin... :P:grin:

 

Sevgili Ege doğumgünün kutlu olsun benim oğlum Efe'mle aynı yaştasın biliyormusun oda 04 Aralık 2000 doğumlu...

 

Allah sana güzel bir hayat yaşamayı nasip etsin ve bu doğumgününde pastandaki mumları üflerken ne dilersen gerçek olsun... (birden fazla dilek hakkın var dile dilediğince ;) )

 

Sana gerçek bir armağan vermek isterdim ama bu resimle idare et olurmu... Sevgiler... :)

 

Taurusmutis çekil aradan allaallaaaaaaaa <_<

 

shrekcw9.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Egemiz;

Artık sen baban sayesinde bizim de Egemiz oldun..:hug: Sardunyam önce davranmış,onun söylediğini ben de söyleyecektim çok yakışıklı vee karizmatiksin.. :wub:

Ben de bir sürü erkek kardeşin ablasıyım,biri şu an senin yaşında,diğerleri de senin yaşından geçtiler..Laf aramızda erkek çocuklarla daha iyi anlaşırım bu yüzden.. :P Hepsi de Shrek hastası ayrıca,artık normal konuşmaları Shrek repliklerinden ibaret,yoksa sen de mi öylesin ? :P

 

Doğum günün kutlu olsun Egeciğim,sağlık ve mutlulukla,ailenle,babanla nice uzun seneler diliyorum...

Seni çok seviyoruz..:hug:

 

Ayy unutuyordum,patateess :grin:

 

afete87za.gifcicektavsan6jh.gif

 

hediyen..

ST20730BR.JPG

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Merhaba Ege..bende senin hayranlarından biriyim.. :)irinerx8.gif asil ve karizmatik Ege.. hele o atın üstündeki halinle tıpkım Cüneyt Arkın gibi görünüyodun.. :wub: güneş gözlüğü bi insana ancak bu kadar yakışır..mümkünse sen atın üstünde olmak kaydıyla bir fotoğrafta ben talep ediyorum.. :lol: kırmazsın umarım..

 

demek 2000 doğumlusun..yani 7 yaşına giriyosun..ne güzel bir yaş bilemezsin..yani şu an anlıyamazsın..tadını çıkarmaya çalış yaşadığın her anın..sen belki bizi tanımıyorsun ama biz seni tanıyoruz..babacığının dilinden bir an olsun düşmüyorsun..öylesine dolu ki seninle..mükemmel bir babaya sahipsin..ve çok şanslısın..tabii o da çok şanslı..doğrusu böylesine yakışıklı bir oğlu olması insanın inanılmaz gurur verici olsa gerek.. :rolleyes: hem ben senin bakışlarından çokta akıllı olduğunu hissettim..benden birşey kaçmaz.. :P

 

yarın doğum günün..senin için herşeyin en güzelini diliyorum..güzel ve uzun bir ömür..sevdiğin ve sevildiğin bir hayat..eminim ileride sende çok iyi bir baba olacaksın ve babanda dede olup torunlarını sevecek inşallah.. :w00t:

 

mutlu yıllar Ege'cim..herşey gönlünce olsun..ve bütün dileklerin gerçek olsun.. :hug:

 

[ URL=http://imageshack.us]0bb33bcb6c6b4ab1ae6cbafif3.jpg[/url]

 

sünger Bob'da kutluyor doğumgününü.. :lol:

 

doumgnft9.gif

 

bunlarda hediyelerin..içinde en sevdiğin şeylerin olduğunu hayal et.. :)

 

pastanb8.jpg

 

buda orjinal pastan..

 

hayvanlarna3.gif

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Ben senin doğum gününü daha önce kutlamıştım görüşemem diye ama tekrar kutlayım :P

 

Yakışıklılık konusunda babasını sollayan şekerparem benim :grin: Doğum günün kutlu olsun. Nice nice mutlu senelere.. Allah seni babana ve bize bagıslasın :hug:

 

Öpücükler sana :wub: ( Sevmiosun ama hiç olmazsa 1 tane :P )

 

 

Bununla da bi çevreyi dolaş istersen :)

 

 

91646504cr7.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Merhaba Ege'cim ;) ,

Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merdivenlerini rahatlıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. Sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle... Doğumgünün kutlu olsun!

 

Biraz şans, biraz sevgi ve sabır, birer parça zaman, başarı ve memnuniyeti de eklersek malzemelere, hepsini karıştırıp senin için uzun ve dileklerinin gerçekleştiği bir "hayat pastası" yapabiliriz sanırım... Nice yaşlara! :hug:

 

 

Öpülmeyi sevmiyormuşsun ama senin gibi yakışıklı bi çocuğu görünce öpmeden şurdan şuraya bırakmam :wub::D Allah nazarlardan saklasın -_-:clover:

 

bu pastan yakışıklı adam :)

 

5b.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Bir varmış bir yokmuş,

Evvel zaman içinde kalbur saman içinde, develer tellal iken pireler berber iken bir kral ve kraliçenin bir prens oğlu doğmuş... Bu prens öyle yakışıklıymış, öyle yakışıklıymış ki, doğduğu andan itibaren dünyada ismini duymayan kimse kalmamış... Hatta Turkish-media com ülkesinde bile herkeeeesss onu tanırmış :) Ayrıcaaa Turkish-media com'un bütün prensesleri ona hayranmış... Bu arada prensimizin ismini söylemeyi unutmuşum :unsure: Prensimizin ismi, Ege Prens'miş. Neyse efendimmmm, günler günleri, aylar ayları, yıllar da yılları kovalamış ve bizim Ege Prens, büyümüş, kocaman 7 yaşında çok güçlü ve çok akıllı bir genç olmuş... Bu arada Ege'nin çok sevdiği iki arkadaşı varmış, Bunlardan bir tanesi Örümcek Adam, diğeri de Kağan'mış. Örümcek Adam'ı herkes tanır, ama Kağan'ı tanımayanlar için söylüyorum, Kaan, Ege Prens'in Beyaz atının ismiymiş :)

 

Ege Prens, Örümcek Adam ve Kağan maceradan maceraya atlar, bundan da çok mutlu olurlarmış, Hergün öyle heyecanlı olaylar yaşarlarmış ki, bu yüzden gece olmasını hiç istemezlermiş. Çünkü gece olunca herkes kendi evine gidermiş ve sabaha kadar da görüşemezlermiş... Amaaaa sabah olunca ilk iş, sarayın bahçesinde toplanıp, bir araya gelmekmiş... İşte şu alttaki resim, onların sarayın bahçesinde çektirdikleri resimlerden bir tanesi (bu resim, Sarayın fotoğrafçısı Gloria tarafından çekilmiştir, bu arada Gloria da çok güzel resimler çekermiş ;) Hatta Ege Prens onun çektiği resimleri o kadar beğenirmiş ki bir gün Gloria'yı DÜŞES ilan ederek, ödüllendirmiş... O artık DÜŞES GLORIA'ymış :P )

 

zeynepegedx5.jpg

 

Neyse efendimmm, biz masalımıza kaldığımız yerden devam edelim... İşte Düşes Gloria bu resmi çektiği gün bir anda sanki yer yarılmış da yerin içine girmiş gibi ortadan yok oluvermiş... Ege Prens, heryerde Düşes Gloria'yı arıyormuş, sadece o değil, bütün saray halkı, sarayın altını üstüne getirmişler ama gerçekten Gloria ortalıkta yokmuş... O sırada bir Posta güvercini kanatlarını çırpa çırpa sarayın içine girmiş ve Ege Prensin omzuna konuvermiş... Örümcek Adam, posta güvercinini görünce öyle heyecanlanmış ki heyecandan yumruğunu sıkıvermiş, bunun üzerine bir anda kendi icat etmiş olduğu ağ fırlatıcısı harekete geçmiş ve VIIIIJJJTTTT diye bir ağ, Örümcek Adam'ın kolundan fırladığı gibi güvercini yakalayıvermiş... Ege Prens, ilk önce güvercini Örümcek Adam'ın gönderdiği ağlardan kurtarmış ve sonra güvercinin ayağına takılı mektubu okumaya başlamış... Meğer, kötü adamlar Düşes Gloria'yı kaçırmışlar ve bir daha da asla onu saraya geri gondermeyeceklerini söylemek için bu mektubu göndermişler. Kötü adamların ülkesindeki fotoğrafçı da çok kötü olduğundan, kötü ülkenin resimleri de çok kötü çıkıyormuş. Gloria'nın güzel resimler çektiği kötü adamların kulağına kadar gitmiş ve bu sebepten onu kaçırmaya karar vermişler... Ege Prens bu okuduklarına inanamamış ve çok üzülmüş.... Birşeyler yapmak lazımmış... Bir yolunu bulup Gloria'yı kötü adamların kötü ülkesinden kurtarmalıymış... Bunun üzerine üç kafadar arkadaş, kafa kafaya verip, bir plan hazırlamışlar ve planlarını uygulamak üzere hızla yola çıkmışlar..

 

Az gitmişler, uz gitmişler, dere tepe düz gitmişler, Kaf Dağı'nın ardından, karanlık ve korkunç ormanlardan, kocaman devler ülkesinden geçmişler, büyük okyanuslar aşmışlar ve köpek balıklarıyla, ejderhalarla karşılaşmışlar ama hiçbirinden korkmamışlar ve hiçbirine yenilmemişler... Çünkü onlar çok akıllı, çok güçlü ve dünyanın en ama en cesur kahramanlarıymışlar... En sonunda kötü ülkeye gelebilmişler... Kötü ülkenin tam ortasında kocaman karanlık bir şato varmış.. Şu alttaki de şatonun resmi, bu resmi de kötü adamlar zorla Düşes Gloria'ya çektirmişler...

 

contrast_final.jpg

 

Bu gördüğünüz şatonun tam ortasında kubbeli bir kule var ya işte Gloria orada saklı tutuluyormuş... Bu resimden bakınca sanki orası çok kolay çıkılabilecek bir yermiş gibi görünüyor ama aslında çok yüksekmiş.... Neyse ki Ege Prens'in en samimi arkadaşı Örümcek Adammış :w00t: Örümcek Adam ve Ege Prens birer örümcek gibi hızla şatonun duvarlarına tırmanmışlar ve Gloria'nın bulunduğu odanın camına kadar gelmişlermiş (tabiki Örümcek Adam bu tırmanma sırasında birazcık Ege Prens'e yardımcı olmuş ama çok değil, Genellikle Ege Prens kendisi tırmanmış. Çünkü bizim Ege Prensin babası olan Taurus Kral aynı zamanda çok iyi bir dağcıymış ve Ege'yi dağcılık konusunda iyi yetiştiriyormuş)... Bu arada At olan Kağan kötü adamlar gelirse diye arkadaşlarını korumak ve uyarmak için aşağıda bekliyor, etrafı kolluyormuş... Ege Prens ve Örümcek Adam içerde oturan Düşes Gloria'yı görmüşler ve buna çok sevinmişler. Ama Gloria'nın yanında onun kaçmasını engellemek için duran nöbetçi kötü adamlarlar varmış... Fakat bizim cesur kahramanlarımız onlardan asla korkmamışlar, İlk önce sessizce camı açarak içeri girmişler... O sırada biraz sakar olan Örümcek adam, masanın üstündeki cam vazoya çarpmış ve cam vazo düşüp de kırılınca kötü adamlar sesleri duymuşlar, hızla bunlara doğru dönerek ateş topları fırlatmaya başlamışlar... Ama Ege Prens ve Örümcek Adam yine çok şanslıymış çünkü Örümcek adam hemen ağ sıvısıyla ateş geçirmez bir kalkan yapmış ve böylece ateş toplarından korunmuşlar. Kötü adamların ateş topları bitince Örümcek Adam avucunun içindeki ağ düğmesine basmış ve kötü adamları yapışkan ağıyla beraber duvara yapıştırmış... O kötü adamlarla uğraşırken Ege Prens de Gloria'yı kilitli olduğu odadan çıkarmış ve ikisi birlikte hızla cama doğru koşmaya başlamışlar. Aşağıya inmek için camdan dışarı çıkmışlar fakat tam o sırada Düşes Gloria'nın ayağı kaymış ve bu nedenle Ege Prens ile Gloria dengesini kaybetmiş şatonun duvarlarından aşağıya son hızla düşmeye başlamışlar... Gloria, imdaaaaaaaaattttt diye bağırınca Örümcek Adam koşarak cama gelmiş ve yine ağ fırlatıcısına basarak, ağlardan bir paraşüt yapmış Gloria ile Ege Prens de bu paraşütten tutarak yavaşça ve süzüle süzüle aşağıya inmişler... Arkadalarından da tabii Örümcek Adam gelmiş... Düşes Gloria, Ege Prens, Örümcek Adam ve Kağan aşağıda buluşmuşlar, vakit kaybetmeden ülkeye dönmek üzere yeniden yola çıkmışlar... Tabii yolda yine başlarına olmadık işler gelmiş, hatta Düşes Gloria bir defasında ormanda kaybolmuş, Ege Prens onu aslanlarla kahvaltı yaparken bulmuş, aslında daha doğrusunu söylemek gerekirse aslanlar Gloria'yı kahvaltı olarak yemek üzereyken bulmuş :w00t: devlerin ülkesinden geçerken, bir dev neredeyse Gloria'nın üzerine basıyormuş ki Ege Prens koşarak gelmiş ve bütün gücüyle devin ayağını havada yakalamış ve yere basmasını engeleyerek Gloria'yı yine kurtarmış... Ama en tehlikelisi de Okyanustan geçerken Köpekbalığının midesine kaçan Gloria'yı kurtarmak için harcadıkları çabaymış... İyi ki Ege Prens varmış, Eğer o olmasaymış, şimdi hiçbirisi ülkeye geri dönemeyeceklermiş... Çünkü Ege Prens bir köpekbalığından nasıl kurtulacağını çok iyi biliyormuş, Ege Prens çok fazla kitap okuyormuş ve bunu okuduğu kitapların birinden öğrenmiş... İşte tüm bu aksiliklerin ve zorlukların üstesinden gelen kahramanlarımız yine yenilmemişler ve sonunda sapasağlam bir şekilde ülkeye dönmüşler... Cesur kahramanlarımız sarayın bahçesine girdiklerinde içeride büyük bir kalabalıkla karşı karşıya kalmışlar... Acaba ne oluyormuş? Yoksa onların bilmediği birşey mi kutlanıyormuş... Bir anda Ege Prensi ve arkadaşlarını gören kalabalıktan bir ses, GELDİLERRRRRRR diye bağırmış ve bu sesin üzerine herkes, korkusuz kahramanlarımıza doğru dönmüş... Sonra her taraftan müzikler yükselmeye başlamış ve saray halkı ile ülke halkı hep bir ağızdan şu sözleri söylemeye başlamışlar...

 

İYİKİ DOĞDUN EGEEEEEEEE,

MUTLU YILLAR SANAAAAAAAA,

İYİ Kİ DOĞDUN, İYİ Kİ DOĞDUN,

İYİ Kİ DOĞDUN EGEEEEEE...

 

Meğer o gün günlerden 13 Haziranmış ve bu 13 Haziran bizim sevgili kahramanımız EGENİN 8. doğum günüymüşşş... Bu da onun pastasıymışşş....Bu arada pastayı da Gloria yapmış ve tabii ki resmini de Gloria çekmiş... Hepsi çok ama çok sevdiği cesur kurtarıcısı EGE içinmiş...

 

25092332598464acf43wc4.jpg

 

 

Sevgili Egeciğim, Bu masalı senin için yazdım ve bunu sana doğum günü hediyen olarak gönderiyorum... Umarım masalımı beğenmişsindir... Her zaman çok mutlu ve hep böyle başarılı olman dileğiyle BENİM CESUR PRENSİM... İYİKİ DOĞMUŞSUN... İZNİNLE SENİ ÇOK SEVDİĞİMİ DE SÖZLERİME EKLEMEK İSTERİM... Seni çok seviyorum Egeciğim... :hug::sorcerer:

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Sevgili Ege düsündüm düsündüm acaba Ege ne ister diye fakat bir tahmin bile yürütemedim..

 

sonra bak aklima ne geldi.. bugün eline gececek olan onca seni sevindirecek olan hediyelerin arasindan , 1 bos kutuyu bir kenara koy...aksama yatmadan önce buradaki

 

007505pr3.jpgkalemi aliver ve basla isteklerini yazip kutuyu doldurmaya,

 

 

sonra ne yapacaksin biliyormusun? Bu kutuyu babana veriver, bak ne kadar cok sevinecek :)

 

ve yerine getirdigi her dilegine sen daha da cok sevineceksin.

 

 

Herzaman yüzün gülsün ve mutlu olursun insallah Egecim thgefeliciteerd11rd6.gifAylenle

 

birlikte... Nice Mutlu Yillar. :clover:

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Sevgili Ege seni baban sayesinde tanıyoruz ve çok seviyoruz... bikere çok yakışıklısın, bir imza verebilirmisin aceba? nütfeeeeennnn... :wub::) birde fotoğraf çektirelim istiyoruz... forumcak... hadi kızlar, erkekler dizilin sıraya Ege ile hatıra resmi çektiriyoruz patates diyin... :P:grin:

 

Sevgili Ege doğumgünün kutlu olsun benim oğlum Efe'mle aynı yaştasın biliyormusun oda 04 Aralık 2000 doğumlu...

 

Allah sana güzel bir hayat yaşamayı nasip etsin ve bu doğumgününde pastandaki mumları üflerken ne dilersen gerçek olsun... (birden fazla dilek hakkın var dile dilediğince ;) )

 

Sana gerçek bir armağan vermek isterdim ama bu resimle idare et olurmu... Sevgiler... :)

 

Taurusmutis çekil aradan allaallaaaaaaaa <_<

 

Sardunyam abla;Çok teşekkür ederim,koyduğun resmi çok beğendim bu da istediğin imza ama paintte anca bukadar atabildim kusura bakma..

 

egebm7.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Egemiz;

Artık sen baban sayesinde bizim de Egemiz oldun..:hug: Sardunyam önce davranmış,onun söylediğini ben de söyleyecektim çok yakışıklı vee karizmatiksin.. :wub:

Ben de bir sürü erkek kardeşin ablasıyım,biri şu an senin yaşında,diğerleri de senin yaşından geçtiler..Laf aramızda erkek çocuklarla daha iyi anlaşırım bu yüzden.. :P Hepsi de Shrek hastası ayrıca,artık normal konuşmaları Shrek repliklerinden ibaret,yoksa sen de mi öylesin ? :P

 

Doğum günün kutlu olsun Egeciğim,sağlık ve mutlulukla,ailenle,babanla nice uzun seneler diliyorum...

Seni çok seviyoruz..:hug:

 

Ayy unutuyordum,patateess :grin:

 

 

 

hediyen..

 

Aaa..Ben de öyle konuşuyorum bazen..:) Teşekkür ederim Leyla abla,hediyeye de yazıya da..

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Merhaba Ege..bende senin hayranlarından biriyim.. :)irinerx8.gif asil ve karizmatik Ege.. hele o atın üstündeki halinle tıpkım Cüneyt Arkın gibi görünüyodun.. :wub: güneş gözlüğü bi insana ancak bu kadar yakışır..mümkünse sen atın üstünde olmak kaydıyla bir fotoğrafta ben talep ediyorum.. :lol: kırmazsın umarım..

 

demek 2000 doğumlusun..yani 7 yaşına giriyosun..ne güzel bir yaş bilemezsin..yani şu an anlıyamazsın..tadını çıkarmaya çalış yaşadığın her anın..sen belki bizi tanımıyorsun ama biz seni tanıyoruz..babacığının dilinden bir an olsun düşmüyorsun..öylesine dolu ki seninle..mükemmel bir babaya sahipsin..ve çok şanslısın..tabii o da çok şanslı..doğrusu böylesine yakışıklı bir oğlu olması insanın inanılmaz gurur verici olsa gerek.. :rolleyes: hem ben senin bakışlarından çokta akıllı olduğunu hissettim..benden birşey kaçmaz.. :P

 

yarın doğum günün..senin için herşeyin en güzelini diliyorum..güzel ve uzun bir ömür..sevdiğin ve sevildiğin bir hayat..eminim ileride sende çok iyi bir baba olacaksın ve babanda dede olup torunlarını sevecek inşallah.. :w00t:

 

mutlu yıllar Ege'cim..herşey gönlünce olsun..ve bütün dileklerin gerçek olsun.. :hug:

 

..

 

sünger Bob'da kutluyor doğumgününü.. :lol:

 

..

 

bunlarda hediyelerin..içinde en sevdiğin şeylerin olduğunu hayal et.. :)

 

..

 

buda orjinal pastan..

 

..

 

Teşekkür ederim Diloş abla.Bu resmim senin için:

 

egefrmif4.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

sevgili egeciğim!

 

her nekadar seni tan?m?yorsamda uzuuun ya?lar?n olsun in?aallah.allah seni anne ve babana ba???las?n.

buda hediyen

 

Teşekkür ederim,bodrumlu abi.

 

Ben senin doğum gününü daha önce kutlamıştım görüşemem diye ama tekrar kutlayım :P

 

Yakışıklılık konusunda babasını sollayan şekerparem benim :grin: Doğum günün kutlu olsun. Nice nice mutlu senelere.. Allah seni babana ve bize bagıslasın :hug:

 

Öpücükler sana :wub: ( Sevmiosun ama hiç olmazsa 1 tane :P )

Bununla da bi çevreyi dolaş istersen :)

 

Teşekkür ederim Natalia abla,atı çok beğendim.Bidahakine buna benzeyene binicem ama önce biraz ders almam gerekiyormuş.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Egeciğiim, nice mutlu yıllara..Bizi de davet ettiğin için teşekkürler...İstemesen de öptüm...

 

Teşekkür ederim İlyada abla,ama öptürmeeem.

 

Merhaba Ege'cim ;) ,

Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merdivenlerini rahatlıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. Sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle... Doğumgünün kutlu olsun!

 

Biraz şans, biraz sevgi ve sabır, birer parça zaman, başarı ve memnuniyeti de eklersek malzemelere, hepsini karıştırıp senin için uzun ve dileklerinin gerçekleştiği bir "hayat pastası" yapabiliriz sanırım... Nice yaşlara! :hug:

Öpülmeyi sevmiyormuşsun ama senin gibi yakışıklı bi çocuğu görünce öpmeden şurdan şuraya bırakmam :wub::D Allah nazarlardan saklasın -_-:clover:

 

bu pastan yakışıklı adam :)

 

Ege'cim madem Shrek'i çok seviyosun bu da benden sana doğum günü hediyesi olsun :)

 

Teşekkür ederim Mine abla,resmi çok beğendim.Yine öptürmem.

 

Ege'cim doğum günün kutlu olsun...ALLAH seni sevdiklerine bağışlasın... :wub: buda hediyen eee bi lazdan da böyle bi hediye beklenir :D

 

Erbay abi teşekkür ederim ama ben şimdi melodika ve gitar çalabiliyorum.Ama belki kemençe de öğrenirim sonra.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Bir varmış bir yokmuş,

Evvel zaman içinde kalbur saman içinde, develer tellal iken pireler berber iken bir kral ve kraliçenin bir prens oğlu doğmuş... Bu prens öyle yakışıklıymış, öyle yakışıklıymış ki, doğduğu andan itibaren dünyada ismini duymayan kimse kalmamış... Hatta Turkish-media com ülkesinde bile herkeeeesss onu tanırmış :) Ayrıcaaa Turkish-media com'un bütün prensesleri ona hayranmış... Bu arada prensimizin ismini söylemeyi unutmuşum :unsure: Prensimizin ismi, Ege Prens'miş. Neyse efendimmmm, günler günleri, aylar ayları, yıllar da yılları kovalamış ve bizim Ege Prens, büyümüş, kocaman 7 yaşında çok güçlü ve çok akıllı bir genç olmuş... Bu arada Ege'nin çok sevdiği iki arkadaşı varmış, Bunlardan bir tanesi Örümcek Adam, diğeri de Kağan'mış. Örümcek Adam'ı herkes tanır, ama Kağan'ı tanımayanlar için söylüyorum, Kaan, Ege Prens'in Beyaz atının ismiymiş :)

 

Ege Prens, Örümcek Adam ve Kağan maceradan maceraya atlar, bundan da çok mutlu olurlarmış, Hergün öyle heyecanlı olaylar yaşarlarmış ki, bu yüzden gece olmasını hiç istemezlermiş. Çünkü gece olunca herkes kendi evine gidermiş ve sabaha kadar da görüşemezlermiş... Amaaaa sabah olunca ilk iş, sarayın bahçesinde toplanıp, bir araya gelmekmiş... İşte şu alttaki resim, onların sarayın bahçesinde çektirdikleri resimlerden bir tanesi (bu resim, Sarayın fotoğrafçısı Gloria tarafından çekilmiştir, bu arada Gloria da çok güzel resimler çekermiş ;) Hatta Ege Prens onun çektiği resimleri o kadar beğenirmiş ki bir gün Gloria'yı DÜŞES ilan ederek, ödüllendirmiş... O artık DÜŞES GLORIA'ymış :P )

 

 

 

Neyse efendimmm, biz masalımıza kaldığımız yerden devam edelim... İşte Düşes Gloria bu resmi çektiği gün bir anda sanki yer yarılmış da yerin içine girmiş gibi ortadan yok oluvermiş... Ege Prens, heryerde Düşes Gloria'yı arıyormuş, sadece o değil, bütün saray halkı, sarayın altını üstüne getirmişler ama gerçekten Gloria ortalıkta yokmuş... O sırada bir Posta güvercini kanatlarını çırpa çırpa sarayın içine girmiş ve Ege Prensin omzuna konuvermiş... Örümcek Adam, posta güvercinini görünce öyle heyecanlanmış ki heyecandan yumruğunu sıkıvermiş, bunun üzerine bir anda kendi icat etmiş olduğu ağ fırlatıcısı harekete geçmiş ve VIIIIJJJTTTT diye bir ağ, Örümcek Adam'ın kolundan fırladığı gibi güvercini yakalayıvermiş... Ege Prens, ilk önce güvercini Örümcek Adam'ın gönderdiği ağlardan kurtarmış ve sonra güvercinin ayağına takılı mektubu okumaya başlamış... Meğer, kötü adamlar Düşes Gloria'yı kaçırmışlar ve bir daha da asla onu saraya geri gondermeyeceklerini söylemek için bu mektubu göndermişler. Kötü adamların ülkesindeki fotoğrafçı da çok kötü olduğundan, kötü ülkenin resimleri de çok kötü çıkıyormuş. Gloria'nın güzel resimler çektiği kötü adamların kulağına kadar gitmiş ve bu sebepten onu kaçırmaya karar vermişler... Ege Prens bu okuduklarına inanamamış ve çok üzülmüş.... Birşeyler yapmak lazımmış... Bir yolunu bulup Gloria'yı kötü adamların kötü ülkesinden kurtarmalıymış... Bunun üzerine üç kafadar arkadaş, kafa kafaya verip, bir plan hazırlamışlar ve planlarını uygulamak üzere hızla yola çıkmışlar..

 

Az gitmişler, uz gitmişler, dere tepe düz gitmişler, Kaf Dağı'nın ardından, karanlık ve korkunç ormanlardan, kocaman devler ülkesinden geçmişler, büyük okyanuslar aşmışlar ve köpek balıklarıyla, ejderhalarla karşılaşmışlar ama hiçbirinden korkmamışlar ve hiçbirine yenilmemişler... Çünkü onlar çok akıllı, çok güçlü ve dünyanın en ama en cesur kahramanlarıymışlar... En sonunda kötü ülkeye gelebilmişler... Kötü ülkenin tam ortasında kocaman karanlık bir şato varmış.. Şu alttaki de şatonun resmi, bu resmi de kötü adamlar zorla Düşes Gloria'ya çektirmişler...

 

 

 

Bu gördüğünüz şatonun tam ortasında kubbeli bir kule var ya işte Gloria orada saklı tutuluyormuş... Bu resimden bakınca sanki orası çok kolay çıkılabilecek bir yermiş gibi görünüyor ama aslında çok yüksekmiş.... Neyse ki Ege Prens'in en samimi arkadaşı Örümcek Adammış :w00t: Örümcek Adam ve Ege Prens birer örümcek gibi hızla şatonun duvarlarına tırmanmışlar ve Gloria'nın bulunduğu odanın camına kadar gelmişlermiş (tabiki Örümcek Adam bu tırmanma sırasında birazcık Ege Prens'e yardımcı olmuş ama çok değil, Genellikle Ege Prens kendisi tırmanmış. Çünkü bizim Ege Prensin babası olan Taurus Kral aynı zamanda çok iyi bir dağcıymış ve Ege'yi dağcılık konusunda iyi yetiştiriyormuş)... Bu arada At olan Kağan kötü adamlar gelirse diye arkadaşlarını korumak ve uyarmak için aşağıda bekliyor, etrafı kolluyormuş... Ege Prens ve Örümcek Adam içerde oturan Düşes Gloria'yı görmüşler ve buna çok sevinmişler. Ama Gloria'nın yanında onun kaçmasını engellemek için duran nöbetçi kötü adamlarlar varmış... Fakat bizim cesur kahramanlarımız onlardan asla korkmamışlar, İlk önce sessizce camı açarak içeri girmişler... O sırada biraz sakar olan Örümcek adam, masanın üstündeki cam vazoya çarpmış ve cam vazo düşüp de kırılınca kötü adamlar sesleri duymuşlar, hızla bunlara doğru dönerek ateş topları fırlatmaya başlamışlar... Ama Ege Prens ve Örümcek Adam yine çok şanslıymış çünkü Örümcek adam hemen ağ sıvısıyla ateş geçirmez bir kalkan yapmış ve böylece ateş toplarından korunmuşlar. Kötü adamların ateş topları bitince Örümcek Adam avucunun içindeki ağ düğmesine basmış ve kötü adamları yapışkan ağıyla beraber duvara yapıştırmış... O kötü adamlarla uğraşırken Ege Prens de Gloria'yı kilitli olduğu odadan çıkarmış ve ikisi birlikte hızla cama doğru koşmaya başlamışlar. Aşağıya inmek için camdan dışarı çıkmışlar fakat tam o sırada Düşes Gloria'nın ayağı kaymış ve bu nedenle Ege Prens ile Gloria dengesini kaybetmiş şatonun duvarlarından aşağıya son hızla düşmeye başlamışlar... Gloria, imdaaaaaaaaattttt diye bağırınca Örümcek Adam koşarak cama gelmiş ve yine ağ fırlatıcısına basarak, ağlardan bir paraşüt yapmış Gloria ile Ege Prens de bu paraşütten tutarak yavaşça ve süzüle süzüle aşağıya inmişler... Arkadalarından da tabii Örümcek Adam gelmiş... Düşes Gloria, Ege Prens, Örümcek Adam ve Kağan aşağıda buluşmuşlar, vakit kaybetmeden ülkeye dönmek üzere yeniden yola çıkmışlar... Tabii yolda yine başlarına olmadık işler gelmiş, hatta Düşes Gloria bir defasında ormanda kaybolmuş, Ege Prens onu aslanlarla kahvaltı yaparken bulmuş, aslında daha doğrusunu söylemek gerekirse aslanlar Gloria'yı kahvaltı olarak yemek üzereyken bulmuş :w00t: devlerin ülkesinden geçerken, bir dev neredeyse Gloria'nın üzerine basıyormuş ki Ege Prens koşarak gelmiş ve bütün gücüyle devin ayağını havada yakalamış ve yere basmasını engeleyerek Gloria'yı yine kurtarmış... Ama en tehlikelisi de Okyanustan geçerken Köpekbalığının midesine kaçan Gloria'yı kurtarmak için harcadıkları çabaymış... İyi ki Ege Prens varmış, Eğer o olmasaymış, şimdi hiçbirisi ülkeye geri dönemeyeceklermiş... Çünkü Ege Prens bir köpekbalığından nasıl kurtulacağını çok iyi biliyormuş, Ege Prens çok fazla kitap okuyormuş ve bunu okuduğu kitapların birinden öğrenmiş... İşte tüm bu aksiliklerin ve zorlukların üstesinden gelen kahramanlarımız yine yenilmemişler ve sonunda sapasağlam bir şekilde ülkeye dönmüşler... Cesur kahramanlarımız sarayın bahçesine girdiklerinde içeride büyük bir kalabalıkla karşı karşıya kalmışlar... Acaba ne oluyormuş? Yoksa onların bilmediği birşey mi kutlanıyormuş... Bir anda Ege Prensi ve arkadaşlarını gören kalabalıktan bir ses, GELDİLERRRRRRR diye bağırmış ve bu sesin üzerine herkes, korkusuz kahramanlarımıza doğru dönmüş... Sonra her taraftan müzikler yükselmeye başlamış ve saray halkı ile ülke halkı hep bir ağızdan şu sözleri söylemeye başlamışlar...

 

İYİKİ DOĞDUN EGEEEEEEEE,

MUTLU YILLAR SANAAAAAAAA,

İYİ Kİ DOĞDUN, İYİ Kİ DOĞDUN,

İYİ Kİ DOĞDUN EGEEEEEE...

 

Meğer o gün günlerden 13 Haziranmış ve bu 13 Haziran bizim sevgili kahramanımız EGENİN 8. doğum günüymüşşş... Bu da onun pastasıymışşş....Bu arada pastayı da Gloria yapmış ve tabii ki resmini de Gloria çekmiş... Hepsi çok ama çok sevdiği cesur kurtarıcısı EGE içinmiş...

 

 

Sevgili Egeciğim, Bu masalı senin için yazdım ve bunu sana doğum günü hediyen olarak gönderiyorum... Umarım masalımı beğenmişsindir... Her zaman çok mutlu ve hep böyle başarılı olman dileğiyle BENİM CESUR PRENSİM... İYİKİ DOĞMUŞSUN... İZNİNLE SENİ ÇOK SEVDİĞİMİ DE SÖZLERİME EKLEMEK İSTERİM... Seni çok seviyorum Egeciğim... :hug::sorcerer:

 

Gloria abla;Benim için yazdığın masala,montajladığın resimlere çok teşekkür ederim.Hepsi çok güzel olmuş,çok beğendim.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Sevgili Ege düsündüm düsündüm acaba Ege ne ister diye fakat bir tahmin bile yürütemedim..

 

sonra bak aklima ne geldi.. bugün eline gececek olan onca seni sevindirecek olan hediyelerin arasindan , 1 bos kutuyu bir kenara koy...aksama yatmadan önce buradaki

 

007505pr3.jpgkalemi aliver ve basla isteklerini yazip kutuyu doldurmaya,

sonra ne yapacaksin biliyormusun? Bu kutuyu babana veriver, bak ne kadar cok sevinecek :)

 

ve yerine getirdigi her dilegine sen daha da cok sevineceksin.

Herzaman yüzün gülsün ve mutlu olursun insallah Egecim thgefeliciteerd11rd6.gifAylenle

 

birlikte... Nice Mutlu Yillar. :clover:

 

Teşekkür ederim,iyi fikirmiş.Ama babam da okuyor sürpriz olmayacak.

 

 

taurusmutis arkadaşım sevgili oğlun Ege'nin doğumgününü kutlarım hayırlı ömürler ve yaşlar dilerim. Benim için o güzel yanaklarından sen öpersin yakışıklı kardeşimizi. Sevgiler. :clover:

 

Keskinkalem abi;Teşekkür ederim.Babam daha sonra cevaplayacakmış bu iletleri.Şimdi ben söylüyorum o dediklerimi yazıyor benim yerime.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Teşekkür ederim,iyi fikirmiş.Ama babam da okuyor sürpriz olmayacak.

 

süpriz olmaz olurmu hic Ege , suan birak okusun ... düsün bak.... kutuyu actigi zaman ne kadar sevinecek esas süpriz baban icin ozaman olacak... :) sen yap benim dedigimi pisman olmasin inan :clover:

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

amman yaa geç mi kaldım yine ben...

paaattaaatteeessii ne zaman diyecektik yaw... :D

 

neyse olan olmuş...

 

ege'ciğim yeni yaşın kutlu olsun tatlım,

umarım çook çook eğlendiğin zevk aldığın bir yaşı geride bırakmışsındır ve

bundan sonraki yaşlarını da düşleyemeyeceğin kadar güzel yaşarsın... :sorcerer:

 

bu pastan... ama kimseye söyleme onlar görmesin diye sakladım buraya.. :P

Web Siteme Git

 

bu arada beni bekle öyle koca pastayı kendi kendine yeme emi... :sweatingbullets:

 

garfield1cp8.png kocaman öptüm canım..

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Ya çok hoş olmuş Ege nin konuşması.Forumun en genç üyesi hatta bebişi hoşgeldin. :hug:

Bu arada çok yakışıklısın,babana hiç benzemediğin belli iyiki ona çekmemişsin :P (bu dil murat abiye)

Mutlu yılllar Ege,gözlerin kadar parlak bir ömrün olsun,kötüler hep senden uzak dursun İnşallah :hug:

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Arkadaşlar,cevap vermeyi ihmal ettiğimi düşünmeyin sakın..:closedeyes: Hele Ege istediği yanıtları versin,ben hepinize ayrı ayrı teşekkür edeceğim,şu anda uyuyor..

 

Birce;Ege'nin aklına şöyle şeyler sokup durma,bizim paşa öyle 1 partiyle yetinmiyor.Hediye ve pasta ala ala iflahım kesildi yaw.. :sweatingbullets:

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Sardunyam abla;Çok teşekkür ederim,koyduğun resmi çok beğendim bu da istediğin imza ama paintte anca bukadar atabildim kusura bakma..

 

egebm7.jpg

 

Canım Ege önce imza için çok teşekkür ediyorum bunu kaydedip saklayacağım emin ol... :wub:

 

Demek sende öpülmekten hoşlanmıyorsun peki ben seni zorlamayacağım ama bir kez kucaklaşmak isteyebilirim seni sıkmadan buna izin varmı? :unsure::) Eğer onuda istemiyorsan bizde tokalaşıyız olurmu? :D

 

Eğer baban İstanbul'a gelmeyi başarabilirse :P ve senide getirirse biz buna çok seviniriz... Eğer o yolu bulamıyorsa sen babana yardım edermisin Ege? Yakışıklı olduğun kadar zeki olduğunu da biliyorum... Sevgiyle kal güzel evlat... Seni çok seviyoruz... :)

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Ben Ege'nin doğum gününü görmemişim.özür dilerim.Taurusçuğum,Ege'ye anneli,babalı,uzun ve hayırlı bir ömür diliyorum.Ege çok güzel bir çocuk.

Ege,canım,doğum günün kutlu olsun.İnşallah pastanın üzerindeki mumlar 100 olsun...Bak bu da hediyen,umarım beğenirsin:

 

 

teenage%20mutant%20ninja%20turtle.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.