Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 VE BEKLENEN (!) SONUÇ... Görmek istemediğimiz, görmemek için mücadele ettiğimiz ama Gerçekleşmesine engel olamadığımız oy oranları, BİR ÜLKE DÜŞÜNÜN.. Yüzde yetmişi yabancı sermaye?ye peşken çekilmiş, Limanları, barajları, bankaları, özel kurumları, GSM şebekeleriyle, Borsamız onlara teslim İstediklerinden yükselten, istediklerinde batıran Geride kalan muhalif seslere bir bakalım? Üç beş gazete, dergi? Duydunuz, Vatan gazetesi de satıldı? Artık medya?nin neredeyse tümü tek elde.. Yani yabancılara tam satılacak konumda? Merak etmeyin, yakında o da oluyor? Muhalif üç, beş gazetecinin de sesi kesilecek Tıpkı çizerlerin sesinin kesildiği gibi? İşte o zaman tam AB ve ABD?nin istediği bir Türkiye olacağız dört dörtlük? Her yöne çekilen, gün be gün doğu?da askerleri öldüren Ama Kuzey Irakt?ta kürdistanı?ın kurulmasına gıkını çıkaramayan Bir hükümetin beş yıllık daha icraatına hazırlanıyoruz? ELLERİNDE BAYRAKLARIYLA YÜZBİNLERİ MİTİNGLERDE GÖRDÜĞÜMÜZDE Bir parça umutlanmıştık? Gördük ki bu sonuçla, kitleler de tıpkı futbol taraftarı gibi? Maç başlamadan nasıl kir yırtarlar ağızlarını bağıra bağıra... Tüm enerjilerini sonuna kadar harcarlar hoyratça.. Maç başlar tık yok? Sesler kısılmış, enerji sıfırlanmıştır? Takımını ateşleyecek mecali kalmamıştır maç öncesi o çoşkulu kitlenin? Ve takımın tam ona ihtiyacı olduğu anlarda yoklardır tribünde? Kuru bir kalabalıktır görünen göze? Ve sonuç: HÜSRAN!! O MİTİNGLERDEN AKILDA KALAN SLOGANLARDAN BİRİ DE "ŞERİAT'A VE DARBEYE HAYIR!" idi hatırlarsınız.. Demek darbe tehlikesine, şeriat tehlikesine oranla daha duyarlışmışız? Ben artık elde Türk Bayrağı taşıyıp milliyetçilik nutuku atanlara da Gülüp geçiyorum.. Bence o Bayrağın yerini USA ve AB bayrakları almalı artık? Çünkü onlar karar veriyor artık Türkiye?nin ne kadar milliyetçi olabileceğine? Bağımsız, Özgür(!) ve Demokrat olabileceğine? EY HALKIM.. Bir çuval kömüre, 5 kg pirince, tapusuz evine tapu vaadine Ülke topraklarının peşken çekmelerine verdiğin oylarla Ülkeyi ne denli karanlık günlere soktuğnu bilmen ne zaman anlayacaksın? Ama bu çok uzun sürmeyecek bileceksin? Her zamanki gibi iş işten geçmiş olacak ve Biz yine tarihteki örneklerde olduğu gibi bundan da ders almayacağız? Zira biz kendimizi her zaman ?DERS VEREN? bir ulus olarak görmeye Alışmışız, alıştırılmışız çünkü? VE BİZLER.. Sanıyorum bizlere her zamankinden daha çok iş düşüyor? Birbirimizle uğraşacağımıza tek yürek, tek bilek olma dönemidir? DENİZİN TABANINA AYAKLARIMIZ BASMIŞTIR BANA GÖRE VE TABANA SERT VURUP YUKARI HIZLA YÜKSELME ZAMANIDIR? SEVGİYLE, ÖZLEMLE VE UMUTLA KALIN... Er KARAYEZ'e sevgi ve saygılarımızla... DİPNOT Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 Su anda Akp,ye oy verenler sanal aleminde geziyor , gururlu müslümanligini ispatlamanin gururu icinde.? gerisi viz gelir isterse Abd simdi Irak,i kökünden götürsün ,filistini bir kiprit kutusu gibi yaksin..!! Artik deymeyin bizim mutlulugumuza bizler Ailece cok mutluyuz o mutluluk fotografida osmanli tarihinde bile yoktu.? BIZIM ELIMIZDE DÜNYA INSANLIGANA UZATTIGIMIZ EL ,,bu sevincin yaninda ufak kalir ama o eli ben SIKIYORUM kendim adima Alıntı
Φ biko Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 Görmek istemediğimiz, görmemek için mücadele ettiğimiz ama Gerçekleşmesine engel olamadığımız oy oranları, BİR ÜLKE DÜŞÜNÜN.. Yüzde yetmişi yabancı sermaye?ye peşken çekilmiş, . . . YÜKSELME ZAMANIDIR? SEVGİYLE, ÖZLEMLE VE UMUTLA KALIN... sayın dipnot sorumda çok samimiyim; kendinizi kandırmaktan ne zaman vazgeçeceksiniz?? Alıntı
Φ ramell Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 DİPNOT Görmek istemediğimiz, görmemek için mücadele ettiğimiz ama Gerçekleşmesine engel olamadığımız oy oranları, BİR ÜLKE DÜŞÜNÜN.. Yüzde yetmişi yabancı sermaye?ye peşken çekilmiş, Limanları, barajları, bankaları, özel kurumları, GSM şebekeleriyle, .... Kaybedenler için Ahmet Hakan bazı tavsiyelerde bulunmuş. Fakat o tavsiyeler bile size ters. Mesela 'Fight Club' benzeri bir kulüp kurmayı önermiş. Fakat siz o filmi izlememişsinizdir. Ne de olsa kötülüğe karşı savaşıyorsunuz. Düşmanlarınızdan biri de Hollywood. Önceleri zannediyordunuz ki herkes sizinle beraber. Seçimlerden sonra anladınız ki yalnızsınız. O filmi izleyen ne kadar çok kişi varmış. Ve ne kadar çok kişi her akşam Hollwood filmi seyretmekten hoşlanıyormuş. Bu toplum değişiyor ve daha önemlisi de değişmek istiyor. Doğrudur, siz bunu anlayamazsınız. Zaten hiçbir zaman anlayamamıştınız ki. Ahmey Hakan'ın bir tavsiyesi daha var. Oğuz Atay'ın 'Tutunamayanlar' adlı eserini okumayı tavsiye etmiş. Bu size uyar belki. Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 bu secimi ne kadar Akp tek basina kazandi desek yeri var .? dolarlar,tarikatlar ,seyhler ,asiretler, bugün Akp ye oy verenler kendi basina ne kadar ,özgürce kendi iradesiyle oy vermistir.? hic bir zaman diyelimmi yüzde 80. Tarikatlarin ,seyhlerin , asiret ,liderlerin parmak isaretinine göre oyunu postalamistir.? dene bilirmi bunu bütün dünya biliyorda etkisinde kalarak oy verenlerdemi bilmiyor .? iste bu kara mizah , iste bu kara mizah, mizahin ta kendisi Tarikat sevdalilari ,karsisinda Türkiye sevdalilari , gercegide bu Aradaki fark ,? yüzde 50.leri yok sayanlar unutmayin bu Türkiyeyi bir parti altinda toplayamayacaksiniz.? SIZIN GERCEK SEVDANIZDA BU ..!! Tek parti binlerce tarikat ,,kabul görenler arasinda.? bush un tarikatida var..!! özgürlügünü ilk önce tarikat liderlerinden süzgecinden gecirttenler.. geri kalanda kömür ,bir cuval yiyecek,vede gemicik hayrani olanlar..!! Türkiyenin rejimini degistirmeye kararli yüzdeler bunlarida kendi yüzdeler arasinda saymayin dün ne kadarsaniz bugünde okadar..!! Türkiye sevdalisi yüzdeleri sakin yok saymayin ,,dünden itibaren yok sayiyorsunuz ,,fakat bugünden itibaren bu yüzde 50.leri yok saymayin onlar saymakla bitmez.? yamyam frankfurt Alıntı
Φ ramell Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 Efendi Türkler bugün Akp ye oy verenler kendi basina ne kadar ,özgürce kendi iradesiyle oy vermistir.? hic bir zaman diyelimmiyüzde 80. Tarikatlarin ,seyhlerin , asiret ,liderlerin parmak isaretinine göre oyunu postalamistir.? dene bilirmi Denemez. Denebilir belki ama insana demeden önce kanıt sorarlar. Kişisel görüşler kanıt sayılmayacağına göre ben size çok fazla fantastik film izlemişsiniz derim. Alıntı
Misafir aslan34 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 ********************************** sanırsınız ki kendileri millete balık tutmayı ögretecek. tabi eskisi gibi deniz bulabilirlerse.. hoş, millete balık tutmayı falan ögretecekleride yok ya neyse.. onların derdi başka.. bu arada muhtaçlar kendi başlarının çaresine bakacaklar. kim istemez ki muhtaçlık olmasın, kim yardım etmek dururken yardım almak ister ki.. gelin görünki, birilerinin derdi hiç bir zaman muhtaçlar olmadı, buna emin olun, yaşam pratikleri ve dünya görüşleri buna el vermez...onların derdi başka, muhtaçlar falan degil.. temelinde eşitlik olmayan sisteme (dünya sistemi, bizdeki laik sistem falan degil; bu ikincil, üçüncül bir sorun) alternatif olabilecek siyasi yapı malesef şimdilik yok ülkemizde veya çok marjinal kaldı. vakti zamanında azda olsa birşeyler söyleniyorsu, şimdi oda yok. belki birilerinin içinde 'zerrede' olsa muhalif olma özellikleri duruyordur, kimbilir insanlar belki buna meyletdiler oy kullanırken. ama Türk sistemine bilmem kaç yıldır egemen olanlarda bu 'zerre' hiç bir zaman olmadı, olamazdıda, varlık sebeplerine aykırı olurdu bu..... Alıntı
Φ zuma Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 ne kadar büyük bir suçlama ne kadar büyük bir yalan. tapusuz evlere ev vereceğini kim söylemiş? seçimden kısa bir süre tapusuz evlerden bir kısmı yıkıldı, seçimden öncede bu evlere tapu verilmeyeceği söylendi. Kaynaklarım sağlam çünkü o bölgelerde oturan tanıdıklarım var, tapuları verilmeyeckleri onlara söylendi. Chp nin yaptığını yapıyorsunuz, taşınan dükkanı kepenk kapatmış gibi gösteriyorsunuz. Vicdanınız rahatmı? Alıntı
Φ sinan... Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 EY HALKIM.. Bir çuval kömüre, 5 kg pirince, tapusuz evine tapu vaadine Ülke topraklarının peşken çekmelerine verdiğin oylarla Ülkeyi ne denli karanlık günlere soktuğnu bilmen ne zaman anlayacaksın? Ama bu çok uzun sürmeyecek bileceksin? Her zamanki gibi iş işten geçmiş olacak ve Biz yine tarihteki örneklerde olduğu gibi bundan da ders almayacağız? Zira biz kendimizi her zaman ?DERS VEREN? bir ulus olarak görmeye Alışmışız, alıştırılmışız çünkü? merak ediyorum sen bu yazdıklarında samimi misin? Sence içten bir şekilde soruyorum bu halk bir çuval kömüre, gıda yardımına oy verecek bir halk mı? Yada bu kömürü kaç kişiye dağıtmış Türkiye'nin % 47 sine mi? Ya Allah aşkına biraz daha ciddi olalım gıda yardımı yaptı diye kimsenin oy verdiği falan yok. Bu yazdıklarınızla ancak halkı küçümsüyorsunuz. Halkın neden oy verdiğini ben size hemen izah edeyim. Eldeki partilere bi bakalım AKP, CHP, MHP, GP, DP, SP, ve diğerleri.... halk bu partileri bi sıraladı sonra içlerinden en gerçekci olanı Türkiye için kendileri için en ideal olanı saptadı. Ve karar verdi AKP... Piriçle, bulgurla, yağla, kömürle bu iş olmaz kimse de bunlara kanmaz bu iş gerçekcilikle olur. Artı halk yapılan faliyetleri görüyor ayrıntıya girmeden sağlık, eğitim, ekonomi, alanındaki iyileşmeler hakın direk dikkatini çektiği için oy verdi. Karar hakındır kimsenin hakın iradesini sorgulamaya da hakkı yok tur.......... Alıntı
Φ sinan... Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 bu secimi ne kadar Akp tek basina kazandi desek yeri var .? dolarlar,tarikatlar ,seyhler ,asiretler, bugün Akp ye oy verenler kendi basina ne kadar ,özgürce kendi iradesiyle oy vermistir.? hic bir zaman diyelimmi yüzde 80. Tarikatlarin ,seyhlerin , asiret ,liderlerin parmak isaretinine göre oyunu postalamistir.? dene bilirmi bunu bütün dünya biliyorda etkisinde kalarak oy verenlerdemi bilmiyor .? iste bu kara mizah , iste bu kara mizah, mizahin ta kendisi Tarikat sevdalilari ,karsisinda Türkiye sevdalilari , gercegide bu Aradaki fark ,? yüzde 50.leri yok sayanlar unutmayin bu Türkiyeyi bir parti altinda toplayamayacaksiniz.? SIZIN GERCEK SEVDANIZDA BU ..!! Tek parti binlerce tarikat ,,kabul görenler arasinda.? bush un tarikatida var..!! özgürlügünü ilk önce tarikat liderlerinden süzgecinden gecirttenler.. geri kalanda kömür ,bir cuval yiyecek,vede gemicik hayrani olanlar..!! Türkiyenin rejimini degistirmeye kararli yüzdeler bunlarida kendi yüzdeler arasinda saymayin dün ne kadarsaniz bugünde okadar..!! Türkiye sevdalisi yüzdeleri sakin yok saymayin ,,dünden itibaren yok sayiyorsunuz ,,fakat bugünden itibaren bu yüzde 50.leri yok saymayin onlar saymakla bitmez.? yamyam frankfurt Söyleyeceğim tek şey tarikatlar hakkında hiç bir şey bilmediğindir. Birincisi Tarikatlar birbirlerini pek sevmezler örneyin Süleymancılar Nurcuları sevmezler, Nurcularla Nakşibendi tarikatının arası kötü gibi gözükmesede onlarda birbirlerini sevmezler. Tabi arada istisnalar olabilir. Hepsi daha fazla kitleye seslenmek amacıyla birbirleri arasında yarış içindedir. Sen tutmuş diyorsun bunlar birlikte hareket ediyor. Sizin için AKP oy verenlerin hepsi bir şekilde ya tarikatcı amerika sevdalısı ya cebinin sevdalısı yada cahillikten veriyor. Biraz daha gerçekci olun! Alıntı
Φ NıEtZsChE Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 sewgili dipnot arkadaşım seni sonuna kadar destekliyorum.. Diğer yazılanların çoğu neye inandığını bilmeyenler... boşwer:D:D Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 Dipnot arkadaşım boşveeeeer... Her millet hak ettiği gibi yönetilir, her halk kendi kaderini kendisi belirler... Çoğunluğun galibiyeti diyor Abdullah Gül, halk kendisini Çankaya'da görmek istiyormuş, seçim sonuçları bunu gösteriyormuş ve buna saygı duymak gerekiyormuş... Neye saygı duymak gerekiyormuş, Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanı olmasına... Kim saygı duyacakmış % 55'lik kesim... Bu seçimin sonucunu kendisine mal etmeyi iyi biliyor... Aday olacakmısınız diye ısrarla soruyor gazeteciler kıvırıyor... Net bir yanıt yok... Adam gibi adam ya evet olacağım der, ya hayır olmayacağım... Ama nerdeeee!!! Ardından uzlaşı istiyoruz, biz biz gerilim istemiyoruz diyor... Seçimlere nasıl gittiğimizi çabuk unutmuş... Yine gerecekler toplumu madem aday belirlemekte çok ısrarcı Akp öyle ise partisi içinden en azından kendilerinden daha demokrat, laik, cumhuriyete bağlı biri olsunda kargaşa çıkmasın... Vizyonu dahi olmayan adamların Türkiye'de hangi makamları elegeçirdiğine baktığımızda bırakın Çankaya'ya çıkacak olanın ülke çıkarlarını düşünüp düşünmeyeceğini mahalle muhtarları bile çok başka kriterlerle seçiliyor artık... Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 Ne denmiş olduğunun önemi var mıdır onlar için??? Bugün yine kendilerini yarıdan fazla görenler zamanında da bunu yapıp da cevaplarını almadılar mı!!! Aldılar; peki sorun nedir??? Kabullenememe, tek taraflı eleştiri(yani eleştiri değil saldırı), hazımsızlık, devlet=ben=halk anlayışı gibi çeşitli sorunların bir araya gelmesi ya da belirli bir kısmının bulunmasıdır sorun... Tedavi??? Yok, olsa zaten dünya daha farklı bir yer olurdu, insan insanlığını aşar bambaşka bir varlık olurdu... Tavsiye??? Kendini eleştirebilmeyi öğrenmek, gerçekçi olmak, hayata daha oturaklı ve düzeyli bakabilmek... Hepimize lazım... Saygılar... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 haklısınız hepimize lazım... önce kendimiz uygulamayı öğrenirsek daha yararlı olacaktır... eleştiriyi dahi saldırı alan bir zihniyetten özeleştiri yapmasını beklemekse bana göre boşa beklemek... Alıntı
Φ Shatin Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 Akp tek başına iktidara geldiğinden beri cumhuriyet elden gidiyor şeriat geliyor gibi propagandalar yapılıyor bu ülkede. Akp 4.5 yıllık bir programın ardından yeniden sandıktan tek başına iktidar olarak çıktı. Bunu bazı kesimler ısrarla odundu kömürdü prinçti bulgurdu ev tapusuydu tarla tapısuydu gibi basit şeylere bağlıyor. Yurdum insanı gerçekten şekerle kandırılabilecek bir toplum mu? O cumhuriyet mitinglerinde yürüyen insanlar gerçekten ellerine şeker verilip kandırılabilecek bir toplum mu ? Neden o cumhuriyet mitingleri akp karşıtı yapılıyor gibi lanse ediliyor? adı üstünde cumhuriyet mitingi buna cumhuriyet rejimini savunan koruyan kollayan herkes katılıyor. Akp cumhuriyet rejimi karşıtı bir parti mi?cumhuriyet mitingine katılan akp ye oy veremiyor mu ? ya da akp ye oy verenler cumhuriyet mitingine katılamıyor mu ? Halk idaresini kullanarak 4.5 yıllık uygulanan programı göz önünde bulundurarak yeniden akp yi sandıktan tek başına iktidar olarak çıkarmıştır. Bana göre aynı istikrarı bu dönemde de gösterirse inanıyorum ki gelecek secimlerde yine tek başına sandıktan çıkacaktır. Bu kaçınılmaz bir sonuç. Kimse ülkeyi satmıyor kimse şeriat getirmiyor kimse cumhuriyet rejimini baltalamıyor. Şu da kesin bir olaydır ki hükümet kendi içerisindeki bazı olaylara gerekli özveri ile yaklaşamamıştır. Ama dört dörtlük bir hükümeti ne zaman gördü ki bu millet bundan sonra görsün diyebilmekten öte gidemiyorum açıkcası. Bu millet ne banka batıran hükümetler ne dış borcu bile milletin cebinden ödeyen hükümetler ne halkını küçük gören hükümetler gördü. Umarım bu dönemde Akp hükümeti geçmiş dönemde göz yumduğu hatalarını hızlı bir şekilde olumlu yönde geliştirir. Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 Her daim aynı kalıpta davranıp her daim aynı kaseye ****** kalkmak eleştiri değildir; buna "ideolojik saldırı" desek yeridir... Her insan önce kendini eleştirebilmelidir; bunu yapabilmesi için vicdan koltuğuna kendini oturtması lazım gelir ki üslubundan "ben buyum, sana yer yok" çuluk sezilen insanlar için bu bir hayli zordur... Ne dediğini ve bunun üzerine olanla dediklerini bir daha görmesi gerekenler, üstlerine düşeni yerine getirmedikçe "eleştiriyorum" dedikleri tabanda eksiklik taşır... Evet, uygulanması zordur ama uygulama dereceleri de vardır ve şu başlıkta özeleştiri eksikliği açıkça görülmüş olanlara seslenmek güzeldir gerçekten... Haydi hayırlı tıraşlar, şey , akşamlar... Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 Her daim aynı kalıpta davranıp her daim aynı kaseye ******** kalkmak eleştiri değildir; buna "ideolojik saldırı" desek yeridir... Her insan önce kendini eleştirebilmelidir; bunu yapabilmesi için vicdan koltuğuna kendini oturtması lazım gelir ki üslubundan "ben buyum, sana yer yok" çuluk sezilen insanlar için bu bir hayli zordur... Ne dediğini ve bunun üzerine olanla dediklerini bir daha görmesi gerekenler, üstlerine düşeni yerine getirmedikçe "eleştiriyorum" dedikleri tabanda eksiklik taşır... Evet, uygulanması zordur ama uygulama dereceleri de vardır ve şu başlıkta özeleştiri eksikliği açıkça görülmüş olanlara seslenmek güzeldir gerçekten... Haydi hayırlı tıraşlar, şey , akşamlar... Iste sizin yere göge sigdiramayip sectiklerizle sizin benzerliginiz yukaridaki satirlarda ortaya cikmaktadir.Burada tras yapilmiyor tartisiliyor önce biraz nezaket sahibi olun,burasi ****** yetistirme forumu degildir. saygilarla Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 Iste sizin yere göge sigdiramayip sectiklerizle sizin benzerliginiz yukaridaki satirlarda ortaya cikmaktadir.Burada tras yapilmiyor tartisiliyor önce biraz nezaket sahibi olun,burasi ****** yetistirme forumu degildir. saygilarla Sevgili politika aynası iştir kişinin lafa bakılmaz... selamlar Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 Oh ne güzel yapıcılığa önem vermiş birileri sonunda... Tabi ki lafla gemi yürümüyor, biz de aylar oldu bunu diyoruz ya zaten... Traş sözcüğü argo olarak özellikle arkadaş ortamlarında fazla "kuzu çevirme" laflar için kulanılır... Eğer birileri ben "eleştiri" yapıyorum diyip de hep aynı yönden aynı "ideolojik saldırıyı" yapıyorsa ben de kendimce bu kelimeyi kullanabilirim o zaman... Hiç eleştiri görmesem inancam da gam yemem ne eleştiriler görmüş olmamdan... Yine de kırgınlık oluştuysa eğer özür dilerim... Ama bizim üsluba çatanlar kendi dışlayıcı ve hazımsız konuşmalarını hatırlamalıdırlar... BEN=DEVLET=MİLLET=EN YÜCE anlayışını bir kenara bırakalım artık... Saygılar... Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2007 merak ediyorum sen bu yazdıklarında samimi misin? Sence içten bir şekilde soruyorum bu halk bir çuval kömüre, gıda yardımına oy verecek bir halk mı? Yada bu kömürü kaç kişiye dağıtmış Türkiye'nin % 47 sine mi? AKP hükümeti bu yılın Mart-Temmuz döneminde bir milyon 884 bin 9 aileye ücretsiz kömür dağıttı. (Rakamla 1.884.009 aile) Edinilen bilgiye göre, Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu (TKİ) ve Türkiye Taş Kömürü Kurumu (TTK) tarafından, 2 Mart 2007 tarihinden itibaren fakir ailelere ücretsiz kömür yardımına başladı. Sürdürülen kampanya kapsamında bir milyon 884 bin 9 aileye kömür dağıtılması kararlaştırıldı. Bu ailelerinin toplam kömür talebi bir milyon 522 bin 415 ton olarak belirlenirken bu miktarın 417 bin 387 tonluk bölümü 26 Temmuz 2997 tarihi itibarıyla ailelere teslim edildi. Geri kalanbir milyon 105 bin 28 ton kömür da ailelere teslim edilecek. Ücretsiz kömür dağıtımı 22 temmuz seçim kampanyalarında siyasi partiler arasında yoğun tartışmalara neden olmuştu. kaynak: ANKA, 29.07.2007 Alıntı
Φ denizz Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2007 bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete.trajik olan şu.akp ye oy veren geniş kitlelerin ekonomide iyileşme ve rahatlama olarak gördüğü durumun 5 yıllık geçmiş dönemde 200 milyar dolar +borca malolduğu.tamamen uluslarası konjektüre bağlı bu yapının sabun köpüğü gibi bir anda geçebilecek sanal bir yapı üzerinde olduğu.türkiye ne yaptığını bilmeyen belediyecilerin elinde ab ve abd nin güdümünde nereye ineceğini bilmeyen bir uçak gibi havada yakıtının bitmesini bekliyor.malesef bizde bu uçağın içerisindeyiz. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.