Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

zuma

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    23
  • Katılım

  • Son Ziyaret

zuma Hakkında

  • Doğum Günü 30-06-1971

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Erkek
  • Yer
    Manavgat

zuma - Başarıları

Çırak

Çırak (3/14)

  • İlk İleti
  • Ortak Nadir
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra
  • Bir Yıl İçinde

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. Admin

    zuma doğum gününüz kutlu olsun!

  2. Admin

    zuma doğum gününüz kutlu olsun!

  3. Admin

    zuma doğum gününüz kutlu olsun!

  4. Admin

    zuma doğum gününüz kutlu olsun!

  5. Admin

    zuma doğum gününüz kutlu olsun!

  6. Admin

    zuma doğum gününüz kutlu olsun!

  7. zuma doğum gününüz kutlu olsun!

  8. zuma

    Fehmi Koru ve Bildik Yöntem

    Peygamber efendimizin mucizesinin kur-anı kerim olduğunu azcık bilgisi olan herkes bilir. Anlamak istersen tabi. Özgürlük demokrasi diyorsunuz neden ikide bir islamiyete sataşıyorsunuz ? Aslında sebebi açık ortada, içinizde bir kuşku var ya gerçekse ya kıyamet koparsa ya ahiret varsa. BU düşüncelerden kendinizi ardındrımak ehli keyif hayatınıza devam etmek istiyorsunu fakat etrafınızda inanan insalnar olduğu sürece bu düşünceler hep aklınızı kurcalıyor, rahat yaşamıyorsunuz. Dini tamamen ortadan kaldırıp rahat rahat yaşamak amaç. Ayrıca insanların yaptıkları yanlışlardan islamiyet değil insanlar sorumludur, yanlış yorumlamalardan veya nefislere yenik düşmeden kaynaklanır bu hatalar. Kıyametten korkuyorum ama iple de çekiyorum, inanmayanların suratını görmek için, o anki sözlerini duymak için. Ben mükemmel bir müslümanmıyım, hayır tabiki benimde hatalarım var, nefsime yenik düştüğüm zamanlar var ama en azından çok şükür inanıyorum ve çaba gösteriyorum. dipnot: yazdıklarım geneldir kişiler üstüne alınmasın.
  9. zuma

    ALLAHTAN KAÇAMAZSINIZ.....

    Dünya için yaşayanlar ölümden korkar. Ben korkmuyormuyum korkuyorum sebebi ise o dünyaya hazır gidememkten. Varlığı sadece dünyadan ibaret olduğunu sananlar Allahı suçlar dururlar. Neden çoluk çocuk ölüyorken birşey yapmıyor diye. Herkes herşeyin karşılığını alacak, bazıları dünyada bazıları ahirette. Evet Rabbim istemedikçe sinek kandını bile çırpamaz. Sana irade vermiş istediğini yapmakta serbest bırakmış ama yapman için imkanlarıda O sunuyor. Ayrıca inanmayan arkadaşların bir yaklaşımı var, inandığımı şeyle hakkında çok saygısız davranıyorlar, inanmasanız bile saygı gösterin. Size sayğı gösteriliyor, sizin akıbetiniz hakkındada kimsenin hüküm vermeye yetkisi yok. Sadece kafir deniliyor ama bu zorunuza gidiyor. Neden gidiyor? Kafir inanmayana denir, küfreden demektir burdaki küfür de Allahı reddetmektir. Sonuçta sizle dalğa geçilmiyor ne iseniz o söyleniyor. Hayırlı cumalar.
  10. ne kadar büyük bir suçlama ne kadar büyük bir yalan. tapusuz evlere ev vereceğini kim söylemiş? seçimden kısa bir süre tapusuz evlerden bir kısmı yıkıldı, seçimden öncede bu evlere tapu verilmeyeceği söylendi. Kaynaklarım sağlam çünkü o bölgelerde oturan tanıdıklarım var, tapuları verilmeyeckleri onlara söylendi. Chp nin yaptığını yapıyorsunuz, taşınan dükkanı kepenk kapatmış gibi gösteriyorsunuz. Vicdanınız rahatmı?
  11. Bu anket gerçekleri hiçde yansıtmıyor. Sitede genelde belli kesim ağırlıkta. Gerçek sonucu sandık göstericek, bakın burayla ilgisi olucakmı o zaman....
  12. kontiye, göktürke, atakana selam söle
  13. ben üstte değilimki ama sazanlık yaptığım için alttayım
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.