Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
KESİN OLMAYAN SEÇİM SONUÇLARI ÜZERİNE

İşte bu halk muhtırasıdır..Hem de gece gece değil, güpegündüz bir halk muhtırasıdır...

Ne oldu darbeciler?

Ne oldu bindirilmiş kıtalar?

Millet anasıyla babasıyla sizlere cevabını vermiştir...

İşte asıl vatanseverler...

İşte asıl cumhuriyetperverler...

İşte halk burada sen neredesin sen?????

yeterrr söz milletin...Sus artık yeterrrr...

Muhtıra asıl böyle olur silahsız sopasız, kavgasız, oturartık yerine tehlikeci....Türkiye Dünya Devleti olmaktan yana oyunu kullanmıştır....

Tüm Türkiye'ye hayırlı uğurlu olsun...

bozan

Önce bende hayırlı olmasını diliyorum, her ne kadar buna inanmasamda...

Bir galibiyet sevincine bürünmüş gitmişsin sayın bozan... Türk Halkı son 70 yıldır seçimini zaten doğru yapmamıştır...

Türk halkının kriterlerini belirleyen genellikle mantığı değil duyguları olmuştur... Şimdide "önce vatan" diyenlerin ne kadar azaldığını "önce para, önce istikrar" diyenlerin ne kadar çoğaldığını görmüş olduk...

Bu seçim gösterdi ki, milletin çoğunluğu için haysiyet para etmiyor...

Bu yorumlarımıza çok kızanlar olucak biliyorum ama onlara şimdiden şunu söylemeliyim...

Demokrasi gereği seçimin galibini kutladığımız gibi demokrasi gereği yorum yapma ve fikrimizi söyleme hakkınada sahibiz...

Bu birilerini rahatsız edecek diye susacak değiliz...

Benim kişisel görüşüm... Ak parti, işçiyi, çiftçiyi, şehit ailesini, vatan severi, memuru incitmiş olmasına karşın iktidar olmuştur... Bunun elbette bir çok siyasi sebebi var... Bu seçim tek bir şeyin göstergesi değildir oda şu; Ak parti geçmiş dönemde başarılı bir siyaset yaptığı için oylarını arttırmadı... Ak parti onca kamu malını sattığı halde azalmayan iç ve dış borcu açıklayamadı... Açıklayamaz... Başbakanın oğluna gemi alması, villalar alması, milyon dolarlık araziler alması vatandaşın çoğunu ilgilendirmiyor... Vatandaşı ilgilendiren kısmen seçim öncesi dağıtılmış erzak ve kömürdü bir kısmı ve en önemlisi zaten rejim muhalifiydi... Bir kısmıda Ak partinin dışında oy verebileceği alternatif bir parti bulamadığından oyunu bu yönde kullandı...

Ancak ben bu Bozanın bahsettiği gerçek vatanseverlere (!) soruyorum...

Avrupa birliği seçimden memnun, Amerika seçimden memnun, Kürtçüler seçimden memnun, bu durumda memnun olmayan bir %55 lik kesim var onlarda merkez sağın bölünmesinden ve solun yeterince muhalefet yapamamasından bir çok parti arasında dağınık oy kullandı... Ancak memnun olanları gördüğümüzde sormadan edemiyoruz... Bopun eşbaşkanı RTE'nin yeniden seçilmesinden memnun olanlar Türkiye'yi bölünmüş gösteren haritaları elden ele dolaştıranlar ve daha satın alacak çok Türk toprağı, kamu malı olduğunu düşünen yabancı sermayeciler... Bütün bunlar düşünülmelidir...

Amerika ve Avrupanın ve hatta bölücülerin Ak partiden bir çıkarımı var ki onlarda bayram yapıyorlar???

Ve ilerleyen günlerde neler olup bittiğini hep birlikte göreceğiz... Malesef insanlar Özgür Kürdistan'ın kurulduğunu ve Ak partinin buna hizmet ettiğini gözleri ile görmeden bazı şeyleri anlamış olmayacaklar...

Önce para diyenler kazanmıştır...

Hayırlı olsun...

• Cevaplar 117
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

bende tebrik ediyorum..içimden gelmeyerek..

ne olacak ... üç kuruşa tercih edilen onurun ve vatan sevgisinin yerlerde süründüğünü düşünüyorum..siz ******* ********* devam edin..yakın kınalarınızı..

Türkiye dünya devleti olmaktan yana kullanmıştır oyunu öylemi..bence bu ülke kaybolmaktan yana kullanmıştır oyunu..

ben ve siz asla aynı düşüncelerde olamayız nedenmi..siz akp seversiniz ben vatansever...işte en önemli ve asla anlıyamayacağınız fark..

nokta

Gönderi tarihi:

İşte bu halk muhtırasıdır..Hem de gece gece değil, güpegündüz bir halk muhtırasıdır...

Ne oldu darbeciler?

Muhtıra asıl böyle olur silahsız sopasız, kavgasız, oturartık yerine tehlikeci....Türkiye Dünya Devleti olmaktan yana oyunu kullanmıştır....

bozan

türkiye padişahlıkla yönetilen bir arap ülkesi olma yönünde oyunu kullanmıştır.topraklarının bir kısmını kürtlere peşkeş çekme yönünde oyunu kullanmıştır.hayırlı olsun.

Gönderi tarihi:

Frozenim sen bunu yazınca aklıma geldi...

Eğer 1919'da da insanımız önce vatan demek yerine önce para demiş olsaydı... Ve padişahında arzusu üzerine İngilizlerin, Fransızların, Yunanlıların boyunduruğu altında yönetilseydik ve para sıkıntısıda çekmeseydik bir İstiklal Harbi gerçekleşirmiydi?

Şimdi ne değişti??? bizi Amerika'ya, Avrupa'ya ve Arap Sermayesine teslim eden bir hükümetin ve yandaşlarının "İstiklal" kelimesinden ne anladıklarını çok merak etmekteyim...

Gönderi tarihi:

sardunyam cevap içinde zaten ne olucaktıki..bugün akp yi yere göğe sığdıramayıp birde işte asıl cumhuriyetçiler diyen bozgun...cular özgürlük nedir vatan nedir bilincinden fersah fersah uzakta hariçten gazel okuyacaklardı..şimdi olduğu gibi.. ama tek bir farkla sömürülerek..ki bence çokta umurlarında olmazdı..

ya istiklal ya ölüm zihniyeti görüldüğü üzre

ne pahasına olursa olsun dünya ülkesi olmak yönünde istikamet değiştirdiğinden..o kelimenin bu kişilerce bir anlam ifade ettiğinide hiç sanmıyorum..bide bunlar akıllı kültürlü ve dahi nükteli ve alaycıyım diye övünerekten yaptıklarından bunu ** ************* kendilerine hayırlı olmasını dileyerek..gün sizin gününüz uzun yıllar beklediniz ama sanırım beklediğinize değecek diyorum...

Gönderi tarihi:
sardunyam cevap içinde zaten ne olucaktıki..bugün akp yi yere göğe sığdıramayıp birde işte asıl cumhuriyetçiler diyen bozgun...cular özgürlük nedir vatan nedir bilincinden fersah fersah uzakta hariçten gazel okuyacaklardı..şimdi olduğu gibi.. ama tek bir farkla sömürülerek..ki bence çokta umurlarında olmazdı..

ya istiklal ya ölüm zihniyeti görüldüğü üzre

ne pahasına olursa olsun dünya ülkesi olmak yönünde istikamet değiştirdiğinden..o kelimenin bu kişilerce bir anlam ifade ettiğinide hiç sanmıyorum..bide bunlar akıllı kültürlü ve dahi nükteli ve alaycıyım diye övünerekten yaptıklarından bunu ** ************* kendilerine hayırlı olmasını dileyerek..gün sizin gününüz uzun yıllar beklediniz ama sanırım beklediğinize değecek diyorum...

önünde şapka çıkartıyorum... :):clover:

Gönderi tarihi:

Ne oldu darbeciler?

bozan

Bu Muhtıra falan değildir. AKP nin Arkasındaki Ayıbı "Halk Muhtırası" lafı ile kapatmaya çalışmayın.

Bunu tek anlamı vardır:

Türk halk 2 ye ayrılmıştır. ( Ki zaten AKP bu kesimlerden Oy alabilmiştir) Ya sadaka peşinde koşcak kadar Fakir olan kesim. Yada Maddi çıkarlar peşinde koşan, Çok Zengin kesim..... Türkiye de Orta kesim bitmiştir.

AKP geçen 4 yılda... Orta kesimin cebinden çaldıklarını Zengine vermiş. Zengini daha da zenginleştirirken Fakiri daha çok fakirleştirmiş. içinde olduğu geçim sıkıntısına alacağı üç kuruşluk sadaka ile atlatabileceğini sanacak kadar düşünebilen

bu halk her türlü yaşamı haketmiştir.

BÜYÜK ORTADOĞU PROJESİNDe Kilit olacak AKP değil mi? FETTULLAH ya da TAYYİP de halife mi ?!!

"Babalar gibi satarım" diyerek bu ülkenin her karışını yabancı şirketlere satan, toprakları yabancılara açan,

Onların gelip ikamet edebilmesi için, RESIDANS lar yapan ve ve bu tip yapıları Teşvik eden hükümet sizin gibi Oyunu aldığı sıradan vatandaş için mi yapıyor bunları dersin.

Bu evlerden En ucuzunun bedeli $ 350.000 . Acaba vatandaş oy atarken, kendisinin böyle bir parayı birarada görebilme ihtimali üzerinde hiç düşündü mü?

Filistin de satmıştı bir zamanlar topraklarını... Sonra küçücük bir parça kalınca elinde, başladı bağırmaya... Üretim yapacak kurumları da olmadığı için, hazır parasını çabuk tüketti. Kendi sattığı topraklardan, tanklar yürüdüğünde üzerine, silah alacak parası da yoktu, Taş attı demir devlere...

Ya Irak Halkı na ne demeli.... Ülke içindeki hainler Alkışlarla karşıladılar ABD yi, ihanet ettiler kendi halklarına... Şimdi ne oldu?

Kuzeyinde yeni bir devlet oluştu. Karısı kızı ve hatta kendi Orta malı oldu. Şimdi ensesinde Silah ile yaşamaya çalışıyor. Küçük direnişlerle içlerini soğutuyorlar. Amerika verdi onlara özgürlüklerini...

AKP de asker gönderecekti neredeyse... Güney toprakları Açıyordu Amerikaya, bu katliama ortak olup, yaranabilmek için... Ama Irakda aynı yaranmışlığı yapanlar, bugün yaşamıyor. yaşayanların ise yiyecek ekmeği, yaşayacağı evi yok.

VATANA sahip çıkmayanın sonu belli.

IRAN'a ne demeli... Diğerlerine göre yine Daha Onurludur. Zira ülkesini satmamıştır.

Ama Halkının özgürlüğü yoktur. Tüm Aydınları, Yurt Dışında yaşıyor. Özgürlük yok, Şeriat var.

Adalet yok. Halk Fakir, Kadınları Hamam böceğinden bile daha çok değer görmüyor.

Acaba Türk insanı AK PARTI ye oy atarken ne kadar ileriyi görerek bunu yaptı. AK parti ve DTP beraber meclisteler....

Alt kimlik Üzt kimlik tartışmasına son noktayı koymak için, Elbet pazarlıklar olacaktır kapalı kapılar arkasında...

Elbetde bu 2 parti birbirlerine çanak tutacaktır.

Türkiyenin geleceği için her ikisinin de planları birbirinden farklı mıdır sanılıyor acaba...

sonuçta Tabiki değişecektir ABD nin öngördüğü gibi, TÜRKİYENİN haritası..

Kanlı mı olur bu kansız mı?

YOK yok Abartmayalım canım, Ne Alaka Di mi? Altı üztü zarfa konulup, atıldı evet oyları.. Basit birşey yani...

Bu kadarını düşünmedi tabiki o oyu atan eller.

Ama bir gerçek de var;

ŞAYET geriye kalan , AKP ye oy vermeyen halk paranoyaksada, Bu takip edilmediğimiz anlamına gelmiyor.

Bugün filistinde veya Irak da olanlar, Türkiyede de olduğu zaman, Herşeyiniz elinizden alınıp, Sevdikleriniz canından olduğunda, Namusunuza göz dikildiğide, Bu Demokratik düzlemde, AK PARTI ye oy verenler, Ne Yaptık Biz derler mi acaba... Tabiki o zamanda göremiyecekler bugün içinde oldukları gafleti.... Havaya bakacaklar nasıl oldu bu acaba diye...

Bu yazıyı O GÜNLER GELDİĞİNDE, VATANSIZ KALDIĞINDA, AB ve ABD den EKMEK DİLENDİĞİNİZDE etrafınanıza değil aynaya bakın ve Vicdanınızla başbaşa kalabilin diye yazıyorum.

Ama Çok geç olacak....

Gönderi tarihi:

Dün gece Tuncay Özkan'ı gördüm Tv'de..Yorumu özetle şuydu:

__Halk iradesini göstermiştir.Milletimizin %55'i AKP'yi istemediğini göstermiştir..:D:w00t:

İnsan anca bu kadar çaresiz kalabilir,anca bu kadar sığlaşabilir..Aynı sığ düşünceyle bakalım diğer partileri halk ne kadar istememiş:(Hala bu söylemde ısrar edenlerde okusun)

EMEP:%99.9

LDP:%99.9

ÖDP:%99.9

TKP:%99.8

ATP:%99.7

İP:%99.6

HYP:%99.5

BTP:%99.5

SP:%98

GP:%97

BĞMSZ:%95

DP:%94.5

MHP:%86

CHP:%80

AKP:%54.5

Bak seeen,bu sonuçlarda AKP sonuncu geldi..;)

Utanmasanız,AKP'nin çok kötü bir siyaset yaparak ülkeyi batırması için dua edeceksiniz.İş artık bu noktaya gelmiş..<_< Hayırlı olmasını dileyin.Bırakın icraatlarını göstersinler,sonra yapılırsa yanlışları eleştirin ama doğruları da görmezlikten gelmeden.Tuttuğunuz takımın mağlubiyeti değil sonuçlar.Fanatik taraftar tarzını bırakın artık..

Saygılar..

Gönderi tarihi:

Fikrimizi ve bu karşı takım galibiyeti gibi algılanan sevince olan eleştirimizi hoşgöremeyecek çok insan var biliyorum...

Evet Akp'yi icraatlarından ve bu galibiyetinden ötürü kutluyoruz... Ne büyük başarı!!!

Peki sormak lazım bu başarı neyin başarısı? Ve kimin başarısı?

Halkın iradesimi?

Geçiniz!!!

Gönderi tarihi:

Sevgili Frozen;

''Kınanızı yakın'' tarzı söylemlerde pek hoş değil demi..

Atatürk'e saygınız vardır sanırım.Bakın Atamız ne demiş:

Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir..

Demokratik hakkını kullanan %50 gibi bir çoğunluğa denmedik şey kalmamış.Bu mudur demokrasi anlayışınız..

Saygılar ve sevgiler..

NOT:Kimin iradesi Sardunyam..?

Gönderi tarihi:

Para, para, para...

Paranın iradesi... Gücün iradesi...

Akp nin ampulü ile Amerikanın özgürlük anıtının benzerliğine bakınız...

Amerika, emperyalizm ve Akp kazanmış...

Not: Egemenlik milletindir, partilerin değil... (geniş açılımlı bir yazıyı daha sonra paylaşacağım)

Gönderi tarihi:

sevgili taurus ATATÜRK'e saygım sonsuz..onun içindir ki senin söyleminle ''fanatik taraftar gibi''(ki bence hoş bir benzetme değil..) bize ve çocuklarımıza emanet edilen bu ülkeyi korumak için çabalamaktayız..

bende demokratik hakkımı kullanıyorum..benim yada bizim susmamızda galiba sizin demokrasi anlayışınız..

saygılar ve sevgiler karşılıklı..

not:....

Gönderi tarihi:

:D

Hımm... evet halkın %80 i CHPye ve DSP ye karşı, %80 istemiyor onları...

71180uk8.jpg

bir Rodosa gidecekti Sayın Baykal unutturmayalım bunu seçim sonuçlarıyla karada dondu kaldı :D Rodos işini ertelerse kış gelir ..denizde de donup kalırsa boğulur..

71247zk6.jpg

artık M.Sarıgül CHP nin başına gelmelidir bayağı haksızlığa uğramıştı..

Gönderi tarihi:
Seçim sonuçları ikinci değerlendirmesi..

1. Bozan'ın öngörüsü tutmuş ve bu forumdaki anketle Türkiye'nin seçiminin uzaktan yakından bir alakası olmadığı meydana çıkmıştır.

2. Mitinkçilerin bindirilmiş kıtalar ve sözde ulusalcılığın köksüz bir ABD ideolojisi olduğu halk tarafından da onaylanmıştır.

3. Birbaşı bozan'ın muhtırası halk üzerinde ciddi bir etki yapmıştır.

4. Halka rağmen halk idaresi isteyenler seçim sonuçlarının hemen ardından kendi halkına hakaret etmeye onu hakir görmeye ve aşağılamaya başlamıştır. Zaten başarısızlıkları farkında olmaslar da halka karşı bu aşağılayıcı bakış açısıdır.

5. Şu an ayın 23'dür, sabah vaktidir, pencereleri yeni maviye boyanmış salacak çay ocağında seçimi kaybedenler bozan'ın öngörüsüne uygun olarak ağlamaya başlamıştır.

6. bozan'ın herkes kendi işine baksın adlı yazısı da halk da makes bulmuştur, böylece halk öğretmene öğretmenlik, askere askerlik, siyasilere de siyaset yapması gerektiği konusunda bir balans ayarı yapmıştır.

7. Halk hem anasını almış hem de babasını almış ve baykal'ı rodosa uğurlamak üzere yola çıkmıştır.

8. halk tehlikecilere, çetelere, teröristlere, uyuşturcu kaçakçılarına bunlara göz yumanlara gerekli dersi fazlasıyla vermiştir.

9. halk cuntacılarla birlikte hareket edip meclisten kaçanları sandığın dibine itelemiştir.

10. Hiçbir ciddi projesi olmayan planı olmayan yalnızca bunlar yanlış demekle yetinen demirel tarzı siyasete halk elveda demiştir.

11. halk baykalı da istifaya çağırmıştır.

12. Bozan ise süreçi başından bu yana yanlış okuyan forum ulemasından, cehapayı, mehapayı, detapayı yani ak parti dışındaki diğer partileri iletileriyle tek başına iktidar yapan kişileri bir haftalığına klavye bırakıp tatile çıkmaya davet etmektedir...hem böylece biraz kafaları dağılır...

bozan

bu zafer sizindir tebrik ederim.zaman çabuk geçer ama.....

Gönderi tarihi:

Hasan cemal'den bozan'a nazire...

Halkın Muhtırası

Evet öyle, bu da milletin muhtırası diyerek başlıyorum yazıma. Ve içimden yaşasın demokrasi demek geçiyor.

Evet öyle.

Demokrasilerde siyaseti normal rayında bırakmaktır doğru olan. Seçim sandığından korkmamaktır, halkın sağduyusuna inanmaktır.

Belki bir başka deyişle:

Türkiye'de demokrasi korkusundan sıyrılmaktır doğru olan...

Bir kez daha görüldü:

Siyasete demokrasi dışı müdahaleler, askerin gece yarısı muhtıraları, hukuku siyasete alet etme çabaları seçim sandığında yine geri tepti.

AKP'nin oylarını 13-14 puan birden artırmış olmasını başka türlü yorumlamak mümkün mü?.. Cumhurbaşkanı seçimiyle 27 Nisan Muhtırası öncesinde yapılan araştırmalarda AKP ancak yüzde 33-34 çıkıyordu. 27 Nisan'dan sonraki araştırmalarda AKP oyları ilginç bir tırmanış sürecine girdi.

Nabız yoklamak için gittiğim bütün yerlerde muhtıraya, Anayasa Mahkemesi'nin 367 kararına ve cumhurbaşkanı seçimi için Meclis'e girmeyen partilere büyük bir tepki dikkatimi çekmişti.

AKP oylarındaki bu artış süreci ciddi seçim araştırmalarına da yansımaya başlamış ve Tarhan Erdem'in KONDA'sı yüzde 47.9 ile (eksi-artı yüzde 1.5'lik hata payıyla) hedefi vurmuştu.

(Sevgili Tarhan Erdem'i kutluyorum. Son günlerde kendisine eleştiri ve suçlamalarıyla büyük haksızlık edenlere de, Tarhan Erdem'e olan özür borçlarını hatırlatıyorum.)

Ve aklıma takılıyor:

Şimdi sandıktan ne çıktı?

Sandıktan irtica mı çıktı?

Geçelim.

Millet, seçim sandığında verdiği muhtırayla herkesi demokrasi dışı yollardan vazgeçmeye çağırmış durumda.

Doğru yol da budur.

2002 seçimlerinde seçmenin yüzde 45'i Meclis dışında kalmıştı. Şimdi bu oran yüzde 15 civarında. Parlamentonun temsil yelpazesi son derece genişledi. Yani Meclis'in meşruiyet tabanı büyüdü.

Türkiye'yi şimdi çok rahat bir çoğunluğa dayanan, güçlü bir tek parti hükümeti bekliyor. Yine beklenen ve doğru olan, Tayyip Erdoğan'ın bütün Türkiye'yi kucaklayan bir başbakan olarak sahneye çıkmasıdır. AKP'ye yönelik bazı kuşkuları, tedirginlikleri silmeye yönelmesidir.

Bu nokta önemli.

Çünkü partisi, DP'nin 1954 seçimlerindeki başarısından sonra, iktidardayken ikinci dönemde ilk kez oylarını böylesine yükselten bir parti oldu. Bu başarıya erişen AKP'nin herhalde 'iktidar şımarıklığı'ndan uzak durması ve Türkiye'yi daha fazla kutuplaşmaktan kurtarması gerekir.

Türkiye yeterince gerildi.

Artık bu tansiyonu düşürmenin sorumluluğu en başta AKP liderine, böylesine büyük bir seçim başarısının altına imza atmış olan Tayyip Erdoğan'a düşüyor.

Bu açıdan, kapıda bekleyen cumhurbaşkanı seçiminin de krizsiz, Türkiye'yi daha fazla germeden çözülmesi de lazım. Bu konuda da Tayyip Erdoğan-Abdullah Gül ikilisinin sorumluluğu elbette büyük olacak.

Bir başka nokta:

Türkiye'nin muhalefet sorunu!

Bu konu, 22 Temmuz seçimlerinde CHP'nin almış olduğu oy oranıyla bir kez daha olanca çıplaklığıyla gözler önüne serildi.

Baykal ne yapacak?

1995, 1999 ve 2002 genel seçimlerini kaybetmişti. Hatta 1999'da yüzde 10 barajına takılmıştı. Şimdi de, 22 Temmuz öncesinin bunca tantanasına rağmen bir kez daha yenildi.

Ne yapacak şimdi?

Baraja takılan DP'nin Genel Başkanı Mehmet Ağar'ın istifası Baykal'a örnek oluşturacak mı acaba?..

Geçelim.

Yine belirtmekte yarar var:

Türkiye'de rejimin daha istikrarlı bir raya oturabilmesi için AKP'ye inandırıcı bir alternatifin bir an önce oluşturulması, Türk siyasal hayatını bekleyen öncelikli görevlerden biridir.

Öte yandan MHP'nin, bağımsız Kürt milletvekilleriyle DTP'nin, bir Ufuk Uras'ın bağımsız milletvekilleri olarak parlamentoya girmeleri, demokrasi açısından olumlu gelişmelerdir.

Dileriz, bu gelişmeler Türkiye'nin kutuplaşmasına ve cepheleşmesine bir yerde set çeker. Türkiye'nin yumuşamaya, uzlaşmalara ihtiyacı var çünkü...

'Milletin muhtırası'nı bir kez daha selamlıyorum.

alıntılayan bozan

Gönderi tarihi:

Miting meydanlarındaki kalabalığa gazetelerin verdiği rakamları seçim sandığından çıkmış gibi dayatanlar da neye uğradığını şaşırdı. Derin Türkiye (Türkiye Halkı)bir kez daha olaya el koydu ve sanal krizlerin önüne geçti. Türkiye, aylardır gerçekte hiçbir karşılığı olmayan, sanal bir rejim kriziyle enerji kaybediyordu. Halk bu oyuna yüzde 75 oranında karşı çıktı.

Gönderi tarihi:

ah ki bozan beyciim ben size demedim mi yanlış anlarlar diye...

başka bi başlığa da yazmıştım ki %48 oy alan bi partinin çıktığı seçim sistemini sorgulayan,''ama bardağın diğer yarısı var daha'' mantığıyla giden bi avuç lümpenin aklından, dahası samimiyetinden şüphe eder bu deli gönül...

sıkışınca rejim karşıtı olmakla suçlarlar, sıkışınca mustafa kemal, sıkışınca laiklik...

bakınız ne acıdır ki bu ülke halkının geriye dönük hafızası sadece 3 ay ile sınırlıdır. tüm seçim kampanyanızı eski model muhaliflik üzerine kurarsanız böyle ortada kalıverirsiniz. artık insanlar ''vatan,millet,sakarya'' edebiyatını da yemiyor. şehit yakınları ''vatan sağolsun'' sözünü RTE apoya ''sayın''demezden önce bırakmışlardı zaten... bu otobüs yürümüyor artık...

Saldırı gibi algılamayaın lütfen ''hiç bir din hiç bir bayrak ve hiç bir vatan daha kutsal değildir insandan''

Ölülerin,fukaranın ve etnik kökenlerin üzerinden siyaset yapma devri geçen seçimlerde kapanmıştı.

bozancım bey...

irtibatı koparmayalım...

Gönderi tarihi:

Bu seçim AKP için büyük bir başarıdır bizimde bu büyük çoğunluğa saygı duymamız gerekir,Türkiye bu seçimle bir kez daha tercihinin hangi yönde olduğunu gösterdi,artık ne söylense boşa ne anlatılsa hava,sağduyulu insanlar gibi AKPlileri tebrik etmekten başka çare yok...

Birde ona bu oyu sağlayan mitingcileri,Deniz Baykalı,Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinin alt yapısını hazırlayanları unutmıycağız.

Defalarca kez bu forumda dile getirdiğim gibi,bu muhalefet ve bu mitingci halk olduğu sürece AK parti hükümette kalacaktır hemde her seçimde oylarını dahada artırarak...

Ama bu meclis bana göre bugüne kadarki en renkli meclis olacak...

Hiç bir şeye yanmıyorumda şu boşu,boşuna tırnağıma çalınan mürekkebe yanıyorum....

Gönderi tarihi:
ah ki bozan beyciim ben size demedim mi yanlış anlarlar diye...

başka bi başlığa da yazmıştım ki %48 oy alan bi partinin çıktığı seçim sistemini sorgulayan,''ama bardağın diğer yarısı var daha'' mantığıyla giden bi avuç lümpenin aklından, dahası samimiyetinden şüphe eder bu deli gönül...

sıkışınca rejim karşıtı olmakla suçlarlar, sıkışınca mustafa kemal, sıkışınca laiklik...

evet ne kadar da haklısınız..hep sıkışınca.. köşeye kıstırıldık..napsak..şaşırdık kaldık.. :)..

bardağın diğer yarısını görmek istemeyen galibiyet sarhoşluğu içinde giden bi avuç lümpenin aklından ve dahası samimiyetinden ne tesadüfki bende şüphe ederim..

saldırı olarak anlaşılmasın lütfen..''hiç bir parti hiç bir menfaat ve hiç bir insan daha önemli değildir vatandan''

Gönderi tarihi:

Mesut Yılmaz ve Kamer Genç yeniden vekil...

Özellikle Mesut Yılmaz'ın yüce divanda yargılanmış bir eski başbakan olmasına karşın kendi bölgesinde 40.000 oyla bağımsız olarak seçilmesi, Kamer Genç'in millet vekilliği yaptığı dönemde bu milletin yararına ne gibi faaliyetlerde bulunduğu düşünülünce bu seçimde vatandaşın hangi düşünce ile oy verdiğini anlamak gerçekten zor...

Gönderi tarihi:
Mesut Yılmaz ve Kamer Genç yeniden vekil...

Özellikle Mesut Yılmaz'ın yüce divanda yargılanmış bir eski başbakan olmasına karşın kendi bölgesinde 40.000 oyla bağımsız olarak seçilmesi, Kamer Genç'in millet vekilliği yaptığı dönemde bu milletin yararına ne gibi faaliyetlerde bulunduğu düşünülünce bu seçimde vatandaşın hangi düşünce ile oy verdiğini anlamak gerçekten zor...

sanırım sayın Baykalı unuttun :) hatırlatmak istedim....

Gönderi tarihi:
önünde şapka çıkartıyorum... :):clover:

Bende şapka çıkartıyorum :clover: :clover: Biraz daha zaman geçsin hele Takke çıkatacağız Ama olsun demokrasi kazandı Türbanlı bir fırst leydide Geliyor Sıra çarşafa geldi oda olur zamanla alıştıra alıştıra önce gözler bir alışsın

Bugün Seçimlere Atatürk Girseydi Yine Kazanamazdı Yine Akp Tek başına iktidar Egemenlkik kayıtsız şartsız milletindir evet Bu atatürkün lafı,,,, yakında Bu söz Egemenlik kayıtsız şartsız mollarındır olursa şaşırmayın aaaa yine cumhuriyet elden gidiyor diye feryat figanım eyyam yapıyorum

Ben ilkokuldayken Herkes Atatürk ve Cumhuriyet le yetişiyor Gözler pırıl pırıl Atatürk deyince Akan sular duruyor herkes can kulağıyla dikkatle dinliyor Öğreniyor Ezberliyor yaptıklarıyla Onur duyuyor

Bugünkü nesil nasıl yetişiyor acaba Atatürke hakaret etmenin normal birşey olduğu Devrimlerinin sorgulanmaya ve yokedilmeye çalışılmasının hergün ve heran yapılabilir olduğu yapılabileceği aslında bazılarının gereksiz olduğu değiştirilmesi gerektiğinin zihinlere kazındığı ezberletildiği ,, okullarda mescitlerin açıldığı bir ortamda mı yetişiyorlar yoksa

%45 miydi yakında dahada çoğalır... Yeni nesiller Geliyor Atatürk Ve Cumhuriyttten bi haber nesiller

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.