Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 SENİDE İMZANLA BÜTÜNLEŞMİŞ GÖRDÜM BUGÜN..... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 seni bugün göremedim kerçiçiğim.......ama sanki ince giyinmişsin hasta olcan..... seni herzamanki gibi beni kıskanırken gördüm....... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 seni pek cıvık gördüm bugün..... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 pek bi eleştirmen(women ) gördüm seni Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 aplaya kırgın gördüm.... Alıntı
Φ mystra Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 E hala geveze görüyorum seni Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 cıx cıx....hani bi laf varya .....eceline susayan. köpek misali oldu durum...... Alıntı
Φ Muhammed1985 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 seni cok neseli gördüm bugün Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 muhocum seni yine hızlı ve enerjik gördüm bugün....geldiğinden beri o elektrik hala bitmedi üstündeki.. Alıntı
Φ Muhammed1985 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 muhocum seni yine hızlı ve enerjik gördüm bugün....geldiğinden beri o elektrik hala bitmedi üstündeki.. sorma ya üstümde bi enerji bi enerji. kurtulamiyorum, avatrimi degistirsem naapsam? Alıntı
Φ kgkirlangic Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 pek bi zayıflamış gördüm. seni yüzün çökmüş gibi.renginde solmuş gibi ??? Alıntı
Φ Muhammed1985 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 en son yaptigim diyet ise yaradi Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 seni pek bi şugar gördüm...... Alıntı
Φ kgkirlangic Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 kızma ama pek bi çirkin gördüm seni. Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 YİNE SİGARAN ELİNDE GÖRDÜM SENİ.....BIRAK ŞUNU ARTIK.. Alıntı
Φ kgkirlangic Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 YİNE SİGARAN ELİNDE GÖRDÜM SENİ.....BIRAK ŞUNU ARTIK.. daha dur be bacım yeni başladım sayılır... sabahtan beri 4 tane içebildim. onuda odaya biri girecek diye üst üste kaç nefes çektim, beynim döndü.... HEY ÜSTTEKİ sen pek bi kader ortağım gördüm bugün ya... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 kızma ama pek bi çirkin gördüm seni. çok nezaketlisiniz hanfendü....her zamanki çekiciliğim ne yaparsın..........zuhahahahh... :lol:açlıktan süzüldüm ondan ole gördün sen..yoksa çoookkk gözelimdir ben......hiihihhihihihihhhhhh bak zor gülüyorum ben çok acıktım yaa.....nerde bu siparişler... Alıntı
Φ kgkirlangic Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 çok nezaketlisiniz hanfendü....her zamanki çekiciliğim ne yaparsın..........zuhahahahh... :lol:açlıktan süzüldüm ondan ole gördün sen..yoksa çoookkk gözelimdir ben......hiihihhihihihihhhhhh bak zor gülüyorum ben çok acıktım yaa.....nerde bu siparişler... ya made in ne sipariş ettinki.. bi tane kuzu çevirme, yada nebileyim yarım dana haşlama falanmı. e anca doyarsın gerçi daha fazlada yersinde rejimdesin herhal bende iki elma, bir portakalla geçiştirdim öğleni... fakirliğin gözü körolsun.. neyse üstteki hala çirkin, üstelik aç görüyorum seni Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 ya made in ne sipariş ettinki.. bi tane kuzu çevirme, yada nebileyim yarım dana haşlama falanmı. e anca doyarsın gerçi daha fazlada yersinde rejimdesin herhal bende iki elma, bir portakalla geçiştirdim öğleni... fakirliğin gözü körolsun.. neyse üstteki hala çirkin, üstelik aç görüyorum seni ne rejimi yaaff yiyende ölüyor yemeyende ben yiyip ölcem........gözüğm bişeyde kalmasın......güzüm aç gideceğime karnım tok giderim......bu arada leylaya mecnun gözüyle bakman gerek kendi gözünle değil..... şişman ve mutluyum..oleeeeyeyeyeyyyyyyyyyy yuuuuupppppyyyyyyyyy neden beni rencide ediyorsun... Alıntı
Φ kgkirlangic Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 ne rejimi yaaff yiyende ölüyor yemeyende ben yiyip ölcem........gözüğm bişeyde kalmasın......güzüm aç gideceğime karnım tok giderim......bu arada leylaya mecnun gözüyle bakman gerek kendi gözünle değil..... şişman ve mutluyum..oleeeeyeyeyeyyyyyyyyyy yuuuuupppppyyyyyyyyy neden beni rencide ediyorsun... rencide etmek istemedim bea. takılıyorum öyle alınma hemen.. demek yiyende ölüyor, yemeyende.. rakı içen öldüde su içen ölmedi mi hesabı öylemi??? mecnun "leyla kara kuru bir kız neyine bu kadar bağlandın" diye soranlara "Aaaahhhh siz bide onu benim gözümle görün demiş" ama kardeşim ben sana mecnunun gözüyle baksamda sonuç pek farklı olmaz gibi.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 bakma kardeşim bana .....ala ala...... hem kır hem hakaret et hemde üzülme dee ohh ne ala memleket........ Alıntı
Φ kgkirlangic Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 bakma kardeşim bana .....ala ala...... hem kır hem hakaret et hemde üzülme dee ohh ne ala memleket........ tamam tamam senin bugun alınganlığın üzerinde. sorry.. çok sorryyy Azra akın gördüm seni yada türkan şoray yada nebileyim gördüm işte (off yalanıda pek beceremem ama) Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 keess tamam daha fazla saçmalama.....ben kendim olmaktan memnunum...... hee sen kimsin de sana alınam deliye bak.....töbe töbe.... Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 abuu gene pek bir cadi gördüm kendisini Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 pek bi kömik gördüm seni........... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.