Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

mara bulge

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    1.051
  • Katılım

  • Son Ziyaret

1 Takip eden

Diğer Bilgiler

  • Website URL
    http://

mara bulge - Başarıları

Danışman

Danışman (12/14)

  • İlk İleti
  • Ortak Nadir
  • Başlık ve İleti Makinesi Nadir
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. Sadece bayanlara özel bomba gibi bir forum aşktan evliliğe, geyikten güzelliğe herşey bayanlar için mevcut http://www.kadincaforum.net
  2. mara bulge

    Maydalin

    1. Maydalin 2. http://www.maydalin.com 3. Paylaşım ve Tartışma Platformu 4. Forum Sitenin işleyişi, hızı ve kalitesi yüksek. Üye sayısı her geçen gün artıyor ve paylaşımlar çok başarılı. Samimi bir havası var.. Üyeler arasında ki tartışmalar konu içerisinde kalıyor, başka konularda herkes dostluğuna devam ediyor. Yeni bir site, ziyaret ve yorumlarını bekliyoruz.
  3. Kız nerelerdesin.Özlettin kendini:)

  4. forum aynen biraktigim gibi özellikle de Bozan Bey kitabi okudum, su an tekrar okuyorum. bu kitap bize tarihimizi, zorlamadan akici bir dille anlatiyor.. benim hiç bir zaman tarih dersim iyi olmadi keske bu kitap gibi anlatilsaydi da ben de zamaninda ögrenebilseydim kitabi okurken hem güldüm hem agladim hem kahroldum hem gurur duydum.. yazari da tebrik ediyorum.
  5. Gözlerime inanamadım sizi forumda görünce birden eski günler geldi aklıma...

  6. tskler arkadaslar .)) bi gelim bakim ortam ne durumda dedim ama sanki bi avuç kalmisiz
  7. imamatip sovdan sonra belli oldu gidilecek yer.... 23 Nisan Çocuk Bayrami... Mecliste Delikanlilar... Naralar: Zirveye yükselecegiz! hersey açik... çabalara devam..
  8. hala az sonra napcanizimi yaziyosunuz az sonra buraya gelip az sonra ne yapcami yazcam (çiçegim sen alinma kusum benim )
  9. mara bulge

    Atatürk Devrimleri

    ATATÜRK DEVRİMLERİ Atatürk askeri bir dahi ve karizmatik bir lider olduğu gibi, aynı zamanda büyük bir devrimcidir. O dönemde, Türkiye Cumhuriyetinin çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşabilmesi ve kültürel açıdan gelişmiş toplumların aktif bir üyesi olabilmesi için, modernize edilmesi gerekmektedir. Mustafa Kemal de bunu yapmış, 1924 ile 1938 yılları arasında, insanlarının kurtuluşu ve hayatta kalabilmesi için yaşamsal öneme sahip olan devrimleri hayata geçirmiş; bu devrimler, Türk halkı tarafından büyük bir coşku ile karşılanmıştır. Harf Devrimi Atatürk'ün gerçekleştirdiği en önemli devrimlerden birisi de, 3 Kasım 1928 tarihinde Arap alfabesinin kaldırılması ve Latin alfabesinin kabul edilmesi olmuştur. Kıyafet Devrimi Kıyafet devrimi ile birlikte, kadınlar dinsel geleneklerden kaynaklanan çarşafı atıp, modern giysiler, erkekler ise fes yerine şapka giymeye başlamışlardır. Hukuk Sisteminin Laikleştirilmesi 1920 yılında kurulmuş olan yeni Türkiye Devletinin yeni bir hukuk sistemine de ihtiyacı olduğunu bilen Atatürk, Mecelle, yani din esaslarına dayalı Medeni Kanun yerine İsviçre Medeni Kanununu getirmiş, o dönemde geçerli olan ceza yasasını ise İtalyan Ceza Yasası ile değiştirmiştir. Kısacası Türk Hukuk Sistemi tüm çağdaş gereksinimler ışığında modernize edilmiştir. Öğrenimin Laikleştirilmesi 19. Yüzyıl başlarına dek, Osmanlı İmparatorluğu bünyesinde çeşitli eğitim sistemleri uygulanmıştır. Atatürk, İslami eğitim veren medrese sisteminin, yeni toplumun ihtiyaçlarına cevap veremeyeceğini; bu nedenle, batı modellerine benzeyen yeni bir eğitim sisteminin oluşturulması gerektiğini görmüş, böylece önce öğretimin birleştirilmesi (Tevhid-i Tedrisat) kanunu çıkarılıp dini eğitim veren tüm öğrenim kurumları kapatılarak, bütün eğitim işleri Milli Eğitim Bakanlığı çatısında birleştirilmiş, 1933 yılında da bir üniversite reformu gerçekleştirilmiştir. Kadınlara Sağlanan Medeni Haklar Atatürk Devrimleri ile birlikte, yüzyıllar boyunca ihmal edilmiş olan Türk kadınına yeni haklar tanınmış; kabul edilmiş olan yeni Medeni Kanun gereğince kadınlar da erkeklerle eşit haklara sahip olmuş, resmi görevlere atanmaları, oy vermeleri ve Millet Meclisine seçilmeleri mümkün kılınmış; tek eşlilik ilkesi ve kadınlara tanınan eşit haklar, Türk toplumuna bir canlılık kazandırmıştır. -Alıntıdır- --------------------------------------------- Sizce bu yapilan devrimler sürekliligini devam ettirebilmis mi? Su an ki sistem eskiye oranla nasil?
  10. mara bulge

    EmiLY_Pandora

    pandoramin dogum gününü 3. kutlayisim ama olsun............. nice nice mutlu yillara.. hersey gönlünce olsun
  11. çiçegim bu ayni ben yaf 4) Çalışkan ve Obur Son derece yapıcı olduğunuz söylenebilir. Yemek yemeye çok meraklısınız. Sizin doğuştan gelen ve erkekleri etkisi altına alan bir çekiciliğiniz var. Doğruyu söylemek gerekirse sizin gözlerinize karşı koyabilecek erkek yok denecek kadar azdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.