Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

kgkirlangic

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    266
  • Katılım

  • Son Ziyaret

kgkirlangic tarafından postalanan herşey

  1. kgkirlangic doğum gününüz kutlu olsun!

  2. ne olsun be meydünüm.. yuvarlanıp gidiyoruz.. özlemişim burayı.. ama pek vaktim olmuyoki artık.bakıyorumda hiç boş bırakmamışın buraları.. iyi iyi gözümüz arkada kalmıyor. emin ellerde buralar.. kendine iyi bak emi?
  3. hani bir şarkı varya; dertli bağrımda camdan bir kalp var artık dönsende geçmezki bu kırıklar diye.. bu kırıklar nasıl geçecek sevgili.. döndün.. döndünde niye bu kadar geciktin ki? oooof ki ne oooofff.
  4. rüyamda gördüm dün yine... öyle güzel bakıyordun ki!! rüyamda ağlıyordum uyandım yine ağladım... özledim hemde çok özledim...
  5. valla düşündüm de... sabahları ilk önce saçlarımı topluyorum. tabi işe giderken şekil veriyorum,tokayı çıkarıyorm.. dolayısıyla akşamda eve girer girmez ilk önce tekrar topluyorum. ama sebebini bulamadım.. bu soruyla farkettim böyle olduğunu.
  6. +++1 benim en iyi dostum içkim sigaram onlarda terkeder olmasa param yaniiiii. bi sigaramız var onuda almayın elimizden yahu..
  7. kgkirlangic

    DUSUNDUREN SORU

    bunlara gerenk yok arkadaşlar. reklam kokan hareketler bunlar :-)
  8. bayılıyorum senin gibilere.. hangi hayat bu hayatmı güzel..bakıyorum bakıyorum bi güzellik göremiyorum.. netcez..?
  9. hangi gün?? bu günmü aydın??:-(
  10. çok mız mız ve karamsarım.bide elimde olmadan bazen çok gıcık oluyorum. insanları kırabiliyorum bu yüzden.ama sonra çok üzülüyorum.
  11. artık gerçekten YORULDUM.. dönsen neye yarar.... artık ben ben değilimki.. ama yinede sensiz buraları, bu hayatı sevmiyorum sevmiyorum SEVEMİYORUM...
  12. ya bende nedense çoraplarımı atamıyorum. delinse bile.. neyseki annem atıyor yoksa çoraptan geçilmezdi ev..
  13. gideni bilemem ama kalan için çooook zor.öyleki zor kelimesi bile yeterli değil.
  14. geçte olsa onu ve türkülerini tanıdığım için çok mutluyum. o da şimdi mutlu ve huzurludur eminim....
  15. yaw taş yürekli sen yinemi kaçtın bakırköyden... ne yapcaz biz seninle..
  16. yumma gözlerini uyuma bu gün bütün gölgeler akşam oluyor üşüyor yaprak dallar üşüyor içimde kış gibi bi mevsim üşüyor oysa ben senden neler neler isterdim senli sevdalarda doğmak isterdim sabahlar isterdim ASİ VE MAVİ büyüsün isterdim ışığın rengi
  17. senden bana yar olmaz olsa vefakar olmaz kışa çevirme yazımı çalip dinletme sazımı küstürüp sen al yazımı yaralıyım..
  18. güüüünaydın. bana herzamanki gibi bi kahve lütfen. siz hazırlayadurun ben şu iki dosyanın yazısını yazayım geliyorum.
  19. Var canım var güzelim gel sende gel.
  20. ben emniyetten geliyorum.burda bi deli varmış. kendini komser sanıp milleti kodese tıkıyomuş. kim o. tutun şu deliyi :-))
  21. vasiyetimdir. bu forumun eski sevgiliye mektup topicindeki mektupları birleştirip O na gönderin.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.