Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Mehaba jön... Arkadasim askere gidiyorsun ..simdiden iyi tezkereler diliyorum.... günler zor ama ..o günlerin geri dönmesini isteyecegin tekten yegane hayatinin en mutlu günleri olacak... hoscakal yamyam frankfurt Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Sevgili Jön, sagsalim gidip, sagsaglim dönup sevdiklerine kavusmani temenni ederim. Kendine dikkat et. Sana ve diger arkadaslarina hayirli teskereler. Mehaba jön... Arkadasim askere gidiyorsun ..simdiden iyi tezkereler diliyorum.... günler zor ama ..o günlerin geri dönmesini isteyecegin tekten yegane hayatinin en mutlu günleri olacak... hoscakal yamyam frankfurt sevgılı mukı ve sevgılı efendı turkler her ıkınızde tsk edıyorum guzel dıleklerınızı ıcın bu topıc sehıtlerımız ıcın acıldı konunun degısıp benı askere ugurlama yerı olmasını ıstemem.bana yazmak ısteyen arkadaslar ozel mesajdan ulasabılırler.umarım benı anlayısla karsılarsınız Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Bu başlık altında tartışmazsınız değil mi.. Lütfen.. Sevgili arkadaşlarım; Özellikle,tartışan arkadaşlarıma sözüm.Lütfen dedim,tartışmamanızı rica ettim ama yeni yeni konular bulup tartışmaya devam ediyorsunuz.. Ok!! Burası babamın topici değil,ama şehitlerimizin topici.Birsürü tartışma alanı var forumda,bırakın da burası bakir kalsın.Sen haklısın,sen haksızsın demiyorum dikkat edin.Tüm tartışan arkadaşlarıma söylüyorum.LÜTFEN burada tartışmayın,tartışmayın ki elele verip bişiler yapabileceğimize inanalım ve ondan sonra kendi hareketimizi başlatabilme gücünü bulalım.Yoksa önceki yazımda da dediğim gibi,bu eylemin bir yaptırıcılığı olamayacağının bende farkındayım..Hele birlik olabileceğimizi bir görelim elbet aklımızda siyasi ve askeri yönetimlere kamuoyu baskısı uyandıracak eylemler mevcut.. Elit bir forumun elit üyelerisiniz hepiniz.Böyle bir konuda öncü olmak istemez misiniz.. Neye inanıyorsanız onun aşkına,bırakın tartışmayı!!Bari bir konuda ve özellikle bu konuda birlik olabilelim..LÜTFEN.. Saygılar.. Anlayışına teşekkür ederim arkadaşım.. Size de anlayışınız için teşekkür ederim .. Birce ve Sardunyam;İkinize de teşekkür ederim.. SEVGİLİ TAURUS, ASIL BEN SANA TEŞEKKÜR EDİYORUM, HASSASİYETİN İÇİN ARKADAŞIM... ve Sevgili Admin, sizden bu topici yeni cevaba kapatmanızı rica edeceğim, lütfen bu ricamı gözardı etmeyin Bu gerçekten de bir sessiz protesto davetiydi ama olmamış maalesef Her yerde zaten tartışıyoruz ve fikrimizi ifade etmeye çalışıyoruz, bu sefer lütfen susalım demiştim çünkü bazen SUSMAK DA BİR CEVAPTIR, BİR TAVIRDIR, yanılıyor muyum? Anlıyorum ki konuyla ilgili tartışmak, hatta fikirlerini çatıştırmak isteyen arkadaşlarımız için başka bir topic açmak gerekmektedir, herkes ne istiyorsa, nasıl bir tepki koymak istiyorsa orada bu ihtiyacını karşılasın ve Sevgili Admin yine çok rica edeceğim, bu cümlelerimin içinden hiçbir kelimeyi silmeyin, ben bu zamana kadar hiçbir arkadaşımın, GÖRÜŞLERİM ne olursa olsun ve GÖRÜŞLERİ ne olursa olsun, kalbini kırmamaya, içini acıtmamaya çalıştım, eğer durum çok can sıkıcı hale gelmişse ve benim üstesinden gelemeyeceğim haldeyse yeri geldi ben kendimi geri bile çektim... Şimdiii sanmıyorum ama ola ki şuan kurmuş olduğum cümleler birinin içini acıtacak veya kalbini kıracak durumdaysa gerçekten de ben bu sefer buna hiç ama hiç üzülmeyeceğim.... Ayrıca bu yazdıklarımı kimseye atfetmedim, o nedenle yazdıklarımı alıntılayan veya yazdıklarıma istinaden kendini cevap vermek zorunda hissedenler olursa onları sadece ve sadece kendi alınganlıklarıyla başbaşa bırakacağımı da buradan bildirmeyi uygun bulmaktayım... Saygılar Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 Böylesine yürek parçalayıcı bir acıyı bir şehıdın yakını olarak yaşamak daha acı.Okuldan bir arkadaşın komşusunun oğlu şehıd oldu bu son olayda,arkadaşın anlattıklarını duymak daha bir zordu.Yarın şehıdın evıne zıyarete gıdıcek öğretmen arkadaşlar,ben buna dayanabılır mıyım bilmıyorum Bu insanlar kendi din kardeşini vurabiliyorsa ben müslümanım dememeli Bu şehid gencin ayaklarına kadar saygıyla eğiliyorum Alıntı
Φ kaplan-200 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 "Bunu asla unutma ey kahraman şehit Her şeyi bilen Allah bize olsun ki şahit Seni toprağa değil yüreğimize gömdük" İSTİKLAL MARŞI Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak; Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak. O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak; O benimdir, o benim milletimindir ancak. Çatma, kurban olayım, çehreni ey nazlı hilal! Kahraman ırkıma bir gül! Ne bu şiddet, bu celal? Sana olmaz dökülen kanlarımız sonra helal... Hakkıdır, hakk'a tapan, milletimin istiklal! Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım! Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım. Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım. Garbın afakını sarmışsa çelik zırhlı duvar, Benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var. Ulusun, korkma! Nasıl böyle bir imanı boğar, 'Medeniyet!' dediğin tek dişi kalmış canavar? Arkadaş! Yurduma alçakları uğratma, sakın. Siper et gövdeni, dursun bu hayasızca akın. Doğacaktır sana va'dettiği günler hakk'ın... Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın. Bastığın yerleri 'toprak!' diyerek geçme, tanı: Düşün altında binlerce kefensiz yatanı. Sen şehit oğlusun, incitme, yazıktır, atanı: Verme, dünyaları alsan da, bu cennet vatanı. Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda? Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda! Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda, Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda. Ruhumun senden, ilahi, şudur ancak emeli: Değmesin mabedimin göğsüne namahrem eli. Bu ezanlar-ki şahadetleri dinin temeli, Ebedi yurdumun üstünde benim inlemeli. O zaman vecd ile bin secde eder -varsa- taşım, Her cerihamdan, ilahi, boşanıp kanlı yaşım, Fışkırır ruh-i mücerred gibi yerden na'şım; O zaman yükselerek arşa değer belki başım. Dalgalan sen de şafaklar gibi ey şanlı hilal! Olsun artık dökülen kanlarımın hepsi helal. Ebediyen sana yok, ırkıma yok izmihlal: Hakkıdır, hür yaşamış, bayrağımın hürriyet; Hakkıdır, hakk'a tapan, milletimin istiklal! Mehmet Akif ERSOY Alıntı
Φ kaplan-200 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 Böylesine yürek parçalayıcı bir acıyı bir şehıdın yakını olarak yaşamak daha acı.Okuldan bir arkadaşın komşusunun oğlu şehıd oldu bu son olayda,arkadaşın anlattıklarını duymak daha bir zordu.Yarın şehıdın evıne zıyarete gıdıcek öğretmen arkadaşlar,ben buna dayanabılır mıyım bilmıyorum Bu insanlar kendi din kardeşini vurabiliyorsa ben müslümanım dememeli Bu şehid gencin ayaklarına kadar saygıyla eğiliyorum sevgili sedelina bunların din kardeşliği ile uzaktan yakından alakaları yoktur. kardeşliği bıak din ile hele hele müslüman ile hiç bir alakaları yoktur... Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 Aziz Sehidim , hakkini helal et !!! aslinda sizlere cok borclu kaldik ... Ve bu borcu odemenin mumkunu yoktur... Sizler hakkinizi helal etseniz bile , omuzlarimizdaki agirlik her gecen gun daha da artiyor... Bizler , size olan gorevlerimizi yapamadik... Bu gun Manisa ve Ankara'da,sizleri de , sehadet katina , daha onceden gitmis olan silah arkadaslarinizin yanina ugurladik.. Mekaniniz cennet , yattiginiz yer nur dolsun... Ates , kendi icini yakar , sevenlerinizin yangini, bizleri de yakiyor... Yuce yaradan , sevdiklerinize ve sevenlerinize sabir versin.. Aziz sehidim , bizlere hakkini helal et... Omuzlarimizda , sizlere odenemeyecek bir borcun agirligi var... not ; Bu mektup eger murekkepli kalem ile bir kagida yazilmis olsa idi , bugun evimizde sizler icin dokulen gozyaslarinin islaklarini gorebilirdiniz... kaptan'dan alıntı... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 Bugun şiir dinletimiz vardı,4.sınıf öğrencimiz şehitler ve vatan için bir şiir okudu,minnacık dudaklarda ve çocuk sesi ile öyle hıçkırarak ağladı ki okurken ,izlerken heryerim ürperdi Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 Şehitlerimize saygıyla Şehitlere vefa borcu "Ne Mutlu Türküm" diyen sevgili kardeşlerim, Ben bir TSK mensubuyum, son günlerde artan terör olayları hepimizi etkilediği gibi bizleri de çok derinden etkiliyor. Özellikle mevcut hükümetin duyarsız davranışları, gerekli yasal düzenlemeleri muhtemelen bilinçli olarak yapmamaları, yeterli ve organize bir kamuoyu desteğinin olmaması, İç Güvenlik Harekatında halen görev yapan Mehmetçikleri bizlerden daha fazla etkiliyordur. Buna eminim. Çünkü benzer duyguları yıllar önce bizler de yaşadık. Bizler sıcak evlerimizde oturup siyasi tartışmalar, seçim hazırlıkları ile meşgul olurken; Onbinlerce Mehmetçik, gecenin karanlığı ve soğuğunda, karlı buzlu dağlarda, tepelerde, daracık keçi yolarında, sırtlarında ortalama 30-35 kg. teçhizatla, elleri tetikte, dağ bayır demeden, her an ölüme hazır olarak, emperyalistlerin, "vatanımızı bölmekle görevlendirdiği" teröristlerin peşinde koşuyor. Bu çocukların manevi desteğe şiddetle ihtiyaçları var. Her şehidin; ailesine şehit olmadan önce söylediği, yazdığı, "şehit olma ihtimali"nden bahseden konuşmalar, şiirler, helalleşmeler; Aslında bölgedeki hemen hemen bütün Mehmetçiklerin bu manevi desteği; hiç olmazsa kendi yakınlarından sağlama ihtiyacının, manevi destek arayışının tezahürleridir. İç Güvenlik Harekat alanında görev yapan hemen her askerin ; bir şiir defteri, bir günlüğü, evlerine yazılan mektuplarda bazen hayali çatışma anıları vardı. O zamanlar biz genç subaylara bunlar garip gelir, bazen de kızardık. Ama şimdi bunun sebebini çok daha iyi anlıyorum.Mehmetçik Türk Milletini yanında görmek için, desteğini hissetmek için, manevi gücünü arttırmak için, kendince bir yöntem geliştirmiş... Mehmedimiz aslında çok mütevazıdır. Komutanlarının yazıp evlerine gönderdiği bir takdir yazısı, silah arkadaşları ve komutanları ile birlikte çektirdiği bir fotoğraf, bir komando andı içmek, "Sen Türk Komandosusun !" denmesi bile onlara çok büyük bir güç vermekteydi. Bu gün işleri daha zor, kendilerine destek olmayan bir hükümet ve bu hükümet yanlıları tarafından oluşturulmuş bir medya var. Türk Halkının sağlayacağı manevi desteğin iyi bir organizasyon ile gerçekleştirilebileceğini düşünüyorum. Böyle bir organizasyonun; ancak sizin gibi vatanını milletini seven kişiler tarafından yapılabileceğine inanıyorum. Mevcut durumda TSK tarafından terhis olan askerlere sadece yasal mevzuat çerçevesinde bir terhis veya üstün başarı terhis belgesi verilir ve bu yoğunluk içersinde birlik komutanları yapabilirler ise ailelere çeşitli takdir, teşekkür belgeleri gönderirler. Bu kapsamda bizler ne yapabiliriz. 1. Her Mehmetçiğe bir mektup 2. Her Mehmetçiğe bir Türk Bayrağı Oturalım, elimize kağıt kalemi alalım; oğlumuza, kardeşimize, sevdiğimize neler söylemek istiyor isek, duygularımızı kağıda dökelim, ekine bir bayrak koyalım ve askeri birlik adreslerine gönderelim "MEHMETÇİĞE BİR MEKTUP, BİR BAYRAK !" Bildiğimiz askeri birlik adreslerine , askerlik şubelerine, il jandarma komutanlıklarına, yakınlarımıza, tanıdıklarımıza hiç olmazsa bir mektup gönderelim. "MEHMEDİM ! BAYRAĞIM SANA EMANET... " diyelim. Zarfın üzerine adres olarak sadece "MEHMETÇİK" yazacağız. Altına da adresini ilâve edeceğiz. Gittiği adreste, mektuplarımız sıra ile komutanları tarafından askerlere dağıtılsın. Eminim ki dağıtılacaktır Ben bazı adresleri aşağıda vereceğim. Değişik adresleri bilenler, herkesin katılmasını isteyenler, bildikleri başkaca "birlik, kıta, bölük" vb. adresleri eklesin ve bu çağrıyı birbirlerine iletsin. Türk Milletini yanında görmek isteyen Mehmetçiğe bundan güzel manevi destek olmaz. EMPERYALİZME KARŞI İLK KURTULUŞ SAVAŞINI BAŞARIYA ULAŞTIRAN BÜYÜK MİLLETİME MİNNET DUYGULARI İLE SAYGILARIMI SUNUYORUM. Gün; Yüce Türk Milletinin birlik ve beraberliğini kanıtlama günüdür. İşte bazı adresler ! Komando Tugay Komutanligi Zincidere/ Kayseri Komando Tugay Komutanligi Bolu Komando Tugay Komutanligi Siirt Komando Tugay Komutanligi Tunceli Dag ve Komando Tug. K.ligi Hakkari 23 .J.Sinir Tumen K.ligi Sirnak J.Komd . Tb. K.ligi Hozat/Tunceli J.Ozel Hrk. Grp. K.ligi K.ligi Tunceli 51.Mot . P.Tug.K.ligi Hozat/Tunceli Ic Guvenlik A.K.ligi Kiği/Bingol Ic Guv. Tug. K.ligi Şırnak P.Tug . K.ligi Ercis/Van Dag. Komd. Tug. Ic. Guv. Tb. K.ligi Yuksekova/Hakkari Mot. P.Tug. Bingol Ic Guv. Tug. K.ligi Adakli/Bingol Mot. P.Tug. Lice Mot. P.Tug. Silopi Mot. P.Tug. Sarikamis Demirköprü Karakolu 2.Hudut Taburu 5.Bölük Altınözü , Demirköprü-Antakya KOCATEPE KARAKOLU PÜLÜMÜR/TUNCELİ JANDARMA KOMANDO KOMUTANLIĞI KEMAH/ERZİNCAN İL JANDARMA ALAY KOMUTANLIĞI TOKAT Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 Bir kaç gün önce eski bir TSK mensubunun önerisiyle yankı bulan HER MEHMETÇİĞE BİR BAYRAK, BİR MEKTUP kampanyası toplumun her kesiminden çığ gibi destek geliyor. Çağrıya duyarsız kalmayan Türk Gençleri de bir web sitesi açtılar. www.iletiname.com adresinden yayın yapan web sitesi aracılığı ile ziyaretçiler, Mehmetçiklere düşüncelerini, duygularını yazabiliyorlar. Bu konuyu başlık olarak açmıştım ama burası da yeridir.... Alıntı
Φ isyanci Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 Malesef bu güzel vatan evlatlarimiz genc yasta ne ilk defa nede son defa öldürülüyorlar. Askerlerimizi öldüren tüm ***** ****** derken, sözde vatansever politikacilar ve partilerde iktidar ugruna bu güzel taze fidanlarin üzerinden kendi cikarlari ugruna calisanlarida nefretle kiniyorum. bana göre son dönemlerde terörün tekrar vu safhaya gelmesi tesadüf degil. Cünki terörörden sadece terörüstler degil baZI SIYASI VE CIKAR CEVRELERIDE kazanc sagliyor. Artik dursun bu pis terör ve icimizdeki cikar cevrelerinide soyutlayalim artik. Yoksa biz dahaa yüzlerce binlerce sehit veririz. Yazik bu genclerimize. Elinizi artik cekin bu fidanlardan!!!!! Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 Bu nasil bir paradoxtur bilinmez.AKP yandasi firmalar Kuzey Irakta yani Türkiyeye kafa tutan hakaret eden Barzaninin ülkesini kalkindirir AKP ye ve kendilerine maddi cikarlar saglarken bizim evlatlarimiz sehit olmaktadir.Sehit olan evlatlarimiza kelle diyerek hakaret eden bölücübasi ve Barzani sempatizani kisi ben herkesle görüsürüm diyerekte herkese meydan okumaktadir.demekki güvendigi birileri veya kendisine vaad edilen birseyler var.Ama surasi asla unutulmamalidir ki bu ülkenin gercek sahipleri yani Türkiyeyi ve Atatürkü sevenler gerektiginde kökeni bilinmeyen fakat birilerinin sirtinda Türkiye Cumhuriyetine basbakan olan bu kisiye haddini bildirecektir. saygilarla Alıntı
Φ BlackCADY Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2007 ŞEHİTLER SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI. Polisin çok sıkı güvenlik önlemi aldığı cenaze töreninde halk şehit ailelerine ve şehitlerine ulaşamadı. Hakkari Yüksekova’ da şehit olan Piyade Kidemli Binbaşı Murat Özyalçın ile, Elazığ’ ın Karakoçan ilçesinde şehit olan Cihan Kızıltaş’ ın cenaze törenlerinde polisin aldığı sıkı güvenlik önlemleri nedeniyle törene katılan ve şehitleri uğurlamak için Levent Camii’ nde (Afet Yolal Camii Şerifi) toplanan halk şehit ailelerine ve şehitlere ulaşamadı. Cenaze törenine katılanlar ellerinde Türk Bayrakları ile şehitlerini uğurlarken; basın mensupları duvarların üstünde ve zor koşullarda şehitleri uğurlama törenini görüntülemeye çalıştılar. Şehitlerin uğurlanma törenine İstanbul tüm mülki ve idari yöneticileri, başta vali Muammer Güler, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, Kadıköy Belediye Başkanı Av. Selami Öztürk, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, hükümet adına İçişleri Bakanı Osman Güneş ve İstanbul Üst düzey askeri yöneticileri subaylar ve şehitlerin silah arkadaşları hazır bulundu. Şehitlerin uğurlanışında halk, “Yan gelip yatmadık, vatanımızı satmadık.. Şehitler ölmez vatan bölünmez.. Aslanım şehidim hakkını helal et bana… “ sloganların yanı sıra hükümeti protesto eden ve Kuzey Irak’ ı başta Barzani olmak üzere teröristleri hedef alan sloganlar attılar. Şehitlerin ve ailelerinin törenden sonra Edirnekapı Şehitliği’ ne gidişleri sırasında törene katılan halk bayraklarını sallayarak yolcu ettiler. Alıntı
Φ BlackCADY Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2007 Sizi Temmuz ayının 14 ünde teröre verecek bir tek canımızın dahi olmadığını bağırmaya,Ankara ya, yine Tandoğan meydanına çağırıyorum. Sizi teröre karşı omuz omuza Yanyana, sırt sırta mücadeleye çağırıyorum Eyy sessiz duranlar, acımızı acınıza eklemeye, göz yaşlarınızı göz yaşlarınıza katmaya,can verenlere can olmaya çağırıyorum sizi... Sizi bir kez daha vatana, namusumuz olan bayrağa ve ahdevefaya çağırıyorum... Hangi siyasi görüşten, hangi etnik kökenden, hangi dinden olursanız olun, hangi dilden konuşursanız konuşun...Gelin. Sizi terör denilen insanlık suçuna karşı durmaya,tek yürek olmaya çağırıyorum. Bayrağınızı, komşunuzu, dostunuzu, eşinizi, çocuğunuzu alın ve gelin... Gelincik gelincik... Bayrak bayrak... Sizi ... Türkiye nin bütün gelinciklerini... Ankara ya bir olmaya, birlik olmaya,barışı ve kardeşliği yüceltmeye,teröre karşı durmaya... Korkunun krallığını yıkmaya çağırıyorum... TUNCAY ÖZKAN Alıntı
Misafir aslan34 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2007 eminim ki tuncay denilen ve kime hizmet ettigi meçhul şahıs şehitlik namına iki cümleden başka bir bilgisi yoktur. vatanın savunması bu benzerlerine kaldıysa....Allah bize tez elden yardım etsin!!!. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 eminim ki tuncay denilen ve kime hizmet ettigi meçhul şahıs şehitlik namına iki cümleden başka bir bilgisi yoktur. vatanın savunması bu benzerlerine kaldıysa....Allah bize tez elden yardım etsin!!!. kim olursa olsun, kime olursa olsun, ne olursa ve neye olursa olsun farketmez, herkes zaten birilerine hizmet ediyor sana gore!!!!!! Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 Noluyor arkadaşlar? Siz değil miydiniz, bu başlıkta bu tür tartışmalar yapılmasın diyen? Birileri anlayış gösterdiğini söyledi, birileri onları tebrik etti filan. Ne çabuk unuttunuz? Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 Noluyor arkadaşlar? Siz değil miydiniz, bu başlıkta bu tür tartışmalar yapılmasın diyen? Birileri anlayış gösterdiğini söyledi, birileri onları tebrik etti filan. Ne çabuk unuttunuz? vallahi billahi çok haklısın, ama ben artık dayanmadım... O iletiyi yazarken de cok dusundum aslında, yazmasam, kendime biraz daha hakim olabilsem tabiki en dogrusu olacaktı ama işte sabır da bir yere kadar insanı idare ediyor.. Ama tamam arkadaşım, bu kadar bitmiştir... İlktir ve sondur... Ne yazılırsa yazılsın, tepki yok artık... Utandım inan, kendi yazdıgıma ters dustugum için... İşte bir anlık sinirin insana yaptırdıgı budur... Her zaman sakin kalmak en dogru olan... Uyarın için teşekkür ediyorum, ve bu uyarıya hedef olanlardan biri oldugum için de kendimden utanıyorum, ayıp bana... Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 vallahi billahi çok haklısın, ama ben artık dayanmadım... O iletiyi yazarken de cok dusundum aslında, yazmasam, kendime biraz daha hakim olabilsem tabiki en dogrusu olacaktı ama işte sabır da bir yere kadar insanı idare ediyor.. Ama tamam arkadaşım, bu kadar bitmiştir... İlktir ve sondur... Ne yazılırsa yazılsın, tepki yok artık... Utandım inan, kendi yazdıgıma ters dustugum için... İşte bir anlık sinirin insana yaptırdıgı budur... Her zaman sakin kalmak en dogru olan... Uyarın için teşekkür ediyorum, ve bu uyarıya hedef olanlardan biri oldugum için de kendimden utanıyorum, ayıp bana... Dur sakin biraz Senden önce yazanlara da söyledim bunu. Neyse, anladın sen onu. Sevgiler. Alıntı
Φ muki Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 Ataturk Turk askeri icin sunlari soylemistir: "Dunyanin hicbir ordusunda yuregi seninkinden daha saglam bir askere rastlanmamistir. Her zaferin mayasi sendedir. Her zaferin en buyuk payi senindir. Kanaatinle, imaninla, itaatinle, hicbir korkunun yildirmadigi demir gibi temiz kalbinle dusmani sonunda alt eden buyuk gayret icin minnet ve sukranimi soylemeyi kendime en degerli bir borc bilirim." Alıntı
Misafir aslan34 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 kim olursa olsun, kime olursa olsun, ne olursa ve neye olursa olsun farketmez, herkes zaten birilerine hizmet ediyor sana gore!!!!!! sen öyle diyorsan öyledir. Alıntı
Misafir aslan34 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Noluyor arkadaşlar? Siz değil miydiniz, bu başlıkta bu tür tartışmalar yapılmasın diyen? Birileri anlayış gösterdiğini söyledi, birileri onları tebrik etti filan. Ne çabuk unuttunuz? yok daha neler. tuncay gibi şaibelerle dolu biri bu mübarek kavramla anılacak. yok daha neler. geçin bunları bi kalem. herkesin ipligi elbet bir gün pazara çıkacak. siz o zaman neyi ve kimi savundugunuzu daha iyi göreceksiniz. ama zararın neresinden dönerseniz kardır. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Ataturk Turk askeri icin sunlari soylemistir: "Dunyanin hicbir ordusunda yuregi seninkinden daha saglam bir askere rastlanmamistir. Her zaferin mayasi sendedir. Her zaferin en buyuk payi senindir. Kanaatinle, imaninla, itaatinle, hicbir korkunun yildirmadigi demir gibi temiz kalbinle dusmani sonunda alt eden buyuk gayret icin minnet ve sukranimi soylemeyi kendime en degerli bir borc bilirim." Ne güzel söylemiş.. Paylaştığın için teşekkürler.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.