Φ focal Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2007 Gecem bu gününün yeni umutlara açılan bir kapı olması dileğiyle herşey gönlünce olsun ... Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2007 GeNemi geç kaLdm ben yf.. doum guNun kutLu oLsun amcacm nice mutLu seNelre Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Nice Mutlu Yıllara ... İlyada..Canımsın çok tşk ederim doğum gününü ve gelecek ve ondan sora gelecek doğum günlerini de kutlarım Tşk ederim Elektrocum... Gece'm;Yeni yaşın sana,ailene ve sevdiklerine hayırlar ve mutluluklar getirir umarım.Sana hep Gece'm diyorum ya,buna bir açıklama yapma zamanı geldi sanırım: Beyaz geceleri bilir misin Gece'm..? Şu sıralar St.Petersburg'ta beyaz geceler yaşanıyor.İşte sen bizim ''Beyaz Gece'mizsin.Işığın gecemizi de gündüz yapıyor. Hep mutlu ol,hep sev hep sevil Aydınlık Gece'm.. Haydi benim hediyem de 3 günlük bir tatil olsun.st.Petersburg'ta 3 gece (Tabi gündüzden ayırabilirsen.. ) Bu pastan.. Bu da çiçeğin.. Yüreği güsel abim çok tşk ederim...Güsel dileklerin için ayrıca tşk ederim... Çiçek ve pasta harika Ama tatil hediyesi daha bi harika Bütün Gecelerin Aydınlık Gecelerden olsun abim... doğum günün kutlu olsun.....yeni yaşın sana mutluluk getirsin... Tşkler Sevgili Kleocum... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Sevdiklerinle,ailenle ve tabii ki kankinle nice mutlu,sağlıklı yıllara,yaşlara Gececim,doğum günün kutlu olsun.. Leylam çok tşk ederim cnm..Rabbim hepimise nasip eylesin inşallah... Gecem yağmurum canım benim doğum günün kutlu olsun hayata dair güzel olan ne varsa senin olsun canımın içi..herşeyin en güzeline layıksın dilerim mutluluk yakanı hiç bırakmasın.nice yıllara... Cnm Psikom..Güselim Yazım...Çok tşk ederim bitanem..Allah senin de gönlüne göre versin herşeyi sende herşeyin en iyisine ve güseline layıksın sakın unutma...Seviyorum kıs seni psiko Nice güzel senelere Çok tşk ederim Aysumcum.. Gecem bu gününün yeni umutlara açılan bir kapı olması dileğiyle herşey gönlünce olsun ... Kaptan çok tşk ederim.... GeNemi geç kaLdm ben yf.. doum guNun kutLu oLsun amcacm, nice mutLu seNelre Yuk geç kalmadın Tşk ederim Denizcim Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Canım benim, doğum günün 27 mayıs diye özellikle o güne kadar bekledim, yazmadım ki tam zamanında göndereyim dedim ama dün o kadar yoğundum ki yazamadım cunku burası için sana ayıracağım zamanın biraz özel zaman olması gerekiyordu... Bugüne kaldı, afedersin tatlımmmm önce tatlı yiyelim tatlı konuşalım dedim birtanem, ben senin için bu pastayı seçtim umarım beğenirsin ve bunları da sayfana bırakıyorum ayrıca bu melek senin için, bütün yıl boyu dilediğin herşeyin gerçekleşmesini sağlayacak şimdi artık dilek dileme sırası... ama ben dilemeyecegim Gecem, sen dileyeceksin iyiki doğdun tatlım benimmm... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Yasa . Sev . Gül! Bunlar eksik olmasin yasaminda. Yaşın kaç olursa olsun her seyin en güzeli seninle olsun. Nice mutlu, neseli ve yasam dolu yaslara sevgili Gece yağmuru Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Sevgili Gece Yağmuru sen sıcacık bir insansın.. dilerim hiçbir rüzgar, hiçbir davranış ve hiçbir insan üşütmez seni..hep böyle kalırsın.. yeni yaşının sana hayal bile edemeyeceğin güzellikler getirmesini dilerim.. doğum günü hedayesi olaraktan fuşya üzerine yeşil puantiyeli bir şalvar aradım ama en sonuncuyu sarmaşığım almış.. üzgünüm.. nice mutlu yıllar canım.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 Canım benim, doğum günün 27 mayıs diye özellikle o güne kadar bekledim, yazmadım ki tam zamanında göndereyim dedim ama dün o kadar yoğundum ki yazamadım cunku burası için sana ayıracağım zamanın biraz özel zaman olması gerekiyordu... Bugüne kaldı, afedersin tatlımmmm önce tatlı yiyelim tatlı konuşalım dedim birtanem, ben senin için bu pastayı seçtim umarım beğenirsin ve bunları da sayfana bırakıyorum ayrıca bu melek senin için, bütün yıl boyu dilediğin herşeyin gerçekleşmesini sağlayacak şimdi artık dilek dileme sırası... ama ben dilemeyecegim Gecem, sen dileyeceksin iyiki doğdun tatlım benimmm... Canım arkadaşım..Gloriam...Çok tşk ederim...Çiçek,pasta ve melek harika...Ama en önemlisi,en güseli ve öseli senin varlığın... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 Yasa . Sev . Gül! Bunlar eksik olmasin yasaminda. Yaşın kaç olursa olsun her seyin en güzeli seninle olsun. Nice mutlu, neseli ve yasam dolu yaslara sevgili Gece yağmuru Sevgili Ra_Dya güsel dileklerin ve çiçek için çok tşk ederim cnm Sevgili Gece Yağmuru sen sıcacık bir insansın.. dilerim hiçbir rüzgar, hiçbir davranış ve hiçbir insan üşütmez seni..hep böyle kalırsın.. yeni yaşının sana hayal bile edemeyeceğin güzellikler getirmesini dilerim.. doğum günü hedayesi olaraktan fuşya üzerine yeşil puantiyeli bir şalvar aradım ama en sonuncuyu sarmaşığım almış.. üzgünüm.. nice mutlu yıllar canım.. Cnm Diloşum çok tşk ederim...Efet çok sıcak bir insanımdır malumunus Akdenizliyim Şalvar için üsülme cnm bir daha ki seneye inşallah Tşk ederim ii dileklerin için Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Sevgili arkadaşım Gece doğum gününü en içten dileklerimle kutlar hayatta herzaman mutlu olman dileğimle sen gece gibi insanların kusurlarını örtüyorsun.yüreğinde her zaman iyilik ve hoşgörü taşıyorsun herzaman böyle kalman dileğimle huzur ve mutluluklar. Buyur buda pastan Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Sevgili arkadaşım Gece doğum gününü en içten dileklerimle kutlar hayatta herzaman mutlu olman dileğimle sen gece gibi insanların kusurlarını örtüyorsun.yüreğinde her zaman iyilik ve hoşgörü taşıyorsun herzaman böyle kalman dileğimle huzur ve mutluluklar. Buyur buda pastan Canım arkadaşım... Çok tşk ederim iyi dileklerin ve hediyelerin için Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2008 Gece Yağmurunun dogum gununu kutlar ıyı bır yıl gecırmesı dılegıyle. MiLagros(24) dogum gununuz kutlu olsun.daıma sevdıklerınızle bırlıkte olmanız dılegıyle... Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2008 Gececim yeni yaşının sana şans, başarı ve aşk getirmesi dilegimle... çileği seveceğini düşünerekten Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2008 Gece'm ; Bir sene daha tecrübelendin he.. Umarım geçen seneki dilekerim gerçekleşmiş ve iyi bir sene geçirmişsindir..Ama ''Hayır gerçekleşmedi'' diyorsan,o zaman aynı dilekleri yenileyelim: Yeni yaşın sana ve sevdiklerine sağlık,mutluluk,güzellik ve küçük güzel sürprizler getirsin Gece'cim.. İyi ki doğmuşsun.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2008 Bursercan ve Denizkızı çok tşk ederim Çileğe bayılırım Ama alerjim var Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2008 Gece'm ; Bir sene daha tecrübelendin he.. Umarım geçen seneki dilekerim gerçekleşmiş ve iyi bir sene geçirmişsindir..Ama ''Hayır gerçekleşmedi'' diyorsan,o zaman aynı dilekleri yenileyelim: Yeni yaşın sana ve sevdiklerine sağlık,mutluluk,güzellik ve küçük güzel sürprizler getirsin Gece'cim.. İyi ki doğmuşsun.. Abicim çok tşk ederim Hep birlikte nice senelere inşallah Dikkattini çekerem hep birlikte diyorum Hayırlı ömürler nasip etsin Rabbim hepimize Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2008 Gececim,Ablacımm mutlu yıllar,doğum günün kutlu olsun,tüm dileklerin gerçekleşsin yeni yaşında, hep mutlu ol canım Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2008 En çok istediklerinizin (tüm istekleyimiz gerçekleşmdiginden) elinizi uzatıgınız an avucunuzun içinde olacak kadar yakınınızda olması ve gerçekleşmesi dilegim............... nice nice yıllara............... Alıntı
Φ ELiFLE Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2008 Sevgili Gece Yagmuru nice güzel yaslara..! Dogum gününüz kutlu olsun.Sevgiler,elifce Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.