Φ jeune Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 vala bu satte sarkı dınlıyemem herkes yattı yazarken bıle klavyeye cok sert basmıyom Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Dünya üzemez beni Ölüm korkutabilir mi Sen olmadan bu kalp hissedebilir mi Güneş batmış bana ne Ellerin yok kime ne Yerine koyamadım Razı olamadım sensizliğe Kalpler yanmış yağmur ıslatmış Tanrı korumuş ya sevenleri Son nefesimde elimi sen tutacaksın Son sözlerimi bir sen duyacaksın Meleklerin sözü var Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 3 doors down -- away from the sun Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 beyaz giyme hüseyin turan Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Şebnem ferah-hoşçakal. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Şebnem ferah-hoşçakal. dınleme gece gece iyi değil derdı babaannem Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 bu şarkıyı çok severim sedelina.sana armağanım olsun... hep bana Sebepsiz yere gitmedinki sen Boşluğa beni koydun bilmeden Yüzüme vuran boğaz rüzgarı Hiç soğuk değil sensizliğinden Kendini görmek ne acı Yok olmuş hayallerin çıkmazı Anlamak çok zor değil Farkı yok aslında sonların Bana bana hep bana Ayrılıklar hep bana Gidenlerin ardından bakakalmak hep bana Bakakalmak hep bana Korkumdan değil güçsüzlüğümden Kaçtım her zaman geri dönmekten Kısacık yolun ne kadar uzun Dalgalarla ben şimdi sarhoşum Kaybeden bir tek ben miyim Yok olan inancımı neyleyim Son bir kez ağla bana Gözyaşın sulara karışsın Bana bana hep bana Ayrılıklar hep bana Gidenlerin ardından bakalmak hep bana Bakakalmak hep bana Bana bana hep bana Ayrılıklar hep bana Gidenlerin ardından bakakalmak hep bana Bakakalmak hep bana Bana bana hep bana Ayrılıklar hep bana Gidenlerin ardından bakakalmak hep bana Bakakalmak hep bana Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 sağoıl.ama almıyım moral bozar şimdi,hem mıde de bozar ülsere ıyı gelmz Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 niye gıcık olduğum anlaşılmıştır sanırsam Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Yalnızlık acıdır İnsanı acıtır Aşk denen o var ya O başa beladır Ben senle tamamım ah tamam Bir daha yarım kalamam Tam seni bulmuşken tanrım Ben canım, ben canımdan olamam Zor aman aman Yılan sensiz zaman Sensiz azım çoğalamam Ayrılmam ben ayrılmam senden İpe götürseler Beni öldürseler Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 zeynepp bırak şarkıları adaşım bak burda gül gibi gıcık oluyoz Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 zeynepp bırak şarkıları adaşım bak burda gül gibi gıcık oluyoz tamam sedelinacım Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 six feet under - deathklaat Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Bugün yüreğim buruk Bugün gözlerim donuk Bir acı var içimde Kopkoyu kavruk işimiz zor yollar çetin Ama aşklar büyük Kim kime galip gelir Bilinmez sonu kayıp Uzakta kaldı sanki ateşler Her yer buz soğuk Bugün dilimde var bir şarkı Adı oldu yalnızlık Uzakta kaldı sanki alevler Her yer buz soğuk Bugün dilimde var bir şarkı Adı oldu yalnızlık Alıntı
Misafir NightWish Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Fergie---Big girls don't cry Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 vega-serzenişte Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 bayılıyorum bu şarkıya Masumsun sen, masumsun sen bana göre Benimse kırk tilkiyle şu beynimde Ne işim var savaşlarda boyalarla gözlerimde Belki de gecmisimde biryerlerim yara aldi Yok belki ben öldürmüştüm yaralanmam palavraydı Belki hiç anlatmadım diyeceklerim yarım kaldı Yok inanma bir şey yoktu söyleyeceklerim yalandı... Zaten Yalandı aaaaaa....ama ben ben sahiden ben her neysem işte agladım boyam aktı her gün sana yenilişte Biraz sev sakinleştir sevdiğinim ben işte Boşver sev sakinleşir sevgilim serzenişte.. serzenişte Masumsun sen, masumsun sen bana göre Sarılmak istiyorken yorgun argın bedeninle Ben meşgulüm savaşlarda boyalarla gözlerimle...Belki de geçmişimde bir yerlerim yara aldı Yok belki ben öldürmüştüm yaralanmam palavraydı Belki hiç anlatmadım diyeceklerim yarım kaldı Yok inanma bir sey yoktu söyleyeceklerim yalandı zaten yalandı.. aaaaaaaaaa...ama ben ben sahiden ben her neysem işte Agladım boyam aktı her gün sana yenilişte Biraz sev sakinleştir sevdiğinim ben işte Boşver sev sakinleşir sevgilim serzenişte, serzenişte.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Tuna tabu..... kısslar siz de dinleyin youtubeta war süper süper Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Sezen Aksu- Eskiden Çok Eskiden... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 radyo dınlıyorum surekli şarkı değişiyor ooo camdan kalp çıktı Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 bayılıyorum bu şarkıya Masumsun sen, masumsun sen bana göre Benimse kırk tilkiyle şu beynimde Ne işim var savaşlarda boyalarla gözlerimde Belki de gecmisimde biryerlerim yara aldi Yok belki ben öldürmüştüm yaralanmam palavraydı Belki hiç anlatmadım diyeceklerim yarım kaldı Yok inanma bir şey yoktu söyleyeceklerim yalandı... Zaten Yalandı aaaaaa....ama ben ben sahiden ben her neysem işte agladım boyam aktı her gün sana yenilişte Biraz sev sakinleştir sevdiğinim ben işte Boşver sev sakinleşir sevgilim serzenişte.. serzenişte Masumsun sen, masumsun sen bana göre Sarılmak istiyorken yorgun argın bedeninle Ben meşgulüm savaşlarda boyalarla gözlerimle...Belki de geçmişimde bir yerlerim yara aldı Yok belki ben öldürmüştüm yaralanmam palavraydı Belki hiç anlatmadım diyeceklerim yarım kaldı Yok inanma bir sey yoktu söyleyeceklerim yalandı zaten yalandı.. aaaaaaaaaa...ama ben ben sahiden ben her neysem işte Agladım boyam aktı her gün sana yenilişte Biraz sev sakinleştir sevdiğinim ben işte Boşver sev sakinleşir sevgilim serzenişte, serzenişte.. bende bayılırım bu şarkıya...memnun oldum canem Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Yine yanlızım yine ne var beraber olsak seninle Yine yanlızım yine yola çıkmış kervanlar içimde Ya kal ya da git böyle kahretme yeter ki Karasaplantım Meftunum aklımda yangınlar var Üzmesen yormasan olmazmı yar Meftunum aklımda yangınlar var Üzmesen yormasan olmazmı yar Yıllar ağlar hergece derdinle Çağlayanlar gönlümde gel dinle Yıllar ağlar hergece derdinle Çağlayanlar gönlümde gel dinle Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 bende bayılırım bu şarkıya...memnun oldum canem bazı şarkılardan skılır bı sure sonr dınlemem ama,bu favorı şarkılarımdandır Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 bazı şarkılardan skılır bı sure sonr dınlemem ama,bu favorı şarkılarımdandır benimde favorimdir.. sedoş biz mannakmıyız ..serzenişte bulunsakta kim dinliycekki bizi... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.