Φ egzorsist Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 müslüm içme arkadaş bu kadar aleyküm selam ... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Sezen Aksu/Geri dön nasılsın müslüm kardeş, içiyorsam sebebi var Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 müslüm hasret rüzgarları Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Sezen Aksu/Gülümse Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 aydın uzaklara uçma kuşum :w00t: Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 taner dıe bir arkadaşdan saçmalardan seçmeler dınlıyorum Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 taner dıe bir arkadaşdan saçmalardan seçmeler dınlıyorum sıradaki saçma benden sana armağan olsun o zaman Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 müslüm adını sen koy Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 özledim sesini sohbetini özledim Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Cem Karaca Herkes gibisin Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 2.bahar yaşıyor ömrüm gel benım yarim oluver şimdi Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Cahit Berkay Ağrı dağı Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 cennet,ferhat beyden Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 yalan___ferhat göçer 1 Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 düştüm mapus damlarına öğüt veren bol olur toplasam o öğütleri burdan köye yol olur ana baba bacı kardaş dar günümde el olur namus belasına gardaş döktüğümüz kan bizim hep bir hallı turhallıyız bizbize benzeriz yüzbin kere tövbe eder gene şarap içeriz at bizim, avrat bizim, silah bizim şan bizim namus sevdasına gardaş yatarız zindan bizim kız gelinim suna boylum doyamadan bizbize besmeleyle yüzün açıp oturmadan dizdize almış kaçırmışlar seni çökertmişler ıssıza namus belasına gardaş kıydığımız can bizim ağam kurban beyim kurban hallarımı eyledim ne bir eksik ne bir fazla hepsi tamam söyledim kır kalemi kes cezamı yaşamayı neyleyim namus belasına gardaş verdiğimiz can bizim Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 dün gece, seni gördüm rüyamda ağlayarak uyandım tek hatırladığım nerdesin ne yapmaktasın şimdi ben hala seni söylüyorum belki birgün,tesadüfen belki birgün tesadüfen telefonlara ben baktım gittiğinden beri ben özledim en çook seni belki birgün tesadüfen... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Kıraç'ın son albümünden .. Ayrılık isteme n'olur benden Ben seni sevmişim sana mecburum Ne gelirse gelsin senin elinden Ben seni sevmişim sana mecburum Hasretin elinden çekemem zulüm Ben sana vurgunum sana mecburum Seni kaybetmektir en büyük korkum Tut elimi bırakma sana mecburum Ne acılar yaşadım, Ne bedeller ödedim Senden başka hiç kimseyi böylesine sevmedim Sana vurgun, sana tutkun, sana mecurum Ayrılmak istesem ayrılamam ki Ben sana tutuklu, sana mecburum Ne yapsam bu dertten kurtulamam ki Ben san muhtacım, sana mecburum Hiç kimse alamaz senin yerini Ben senle doğmuşum sana mecburum Gerçeğe döndürdün hayallerimi Tek sana aitim sana mecburum Ne acılar yaşadım, Ne bedeller ödedim Senden başka hiç kimseyi böylesine sevmedim Sana vurgun, sana tutkun, sana mecburum Sana vurgun, sana tutkun, sana mecburum.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Ferdi Özbeğen/Ölsemde kalsamda Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 böyle kalp mi olur böyle vicdansız yürek mi olur... benim gibi seven bir aptal çook zor bulunur ağla gözlerim ağla... ne kadarda safmışım inanmıştım sana... ağlaaaa yüreğim ağlaaa yanımdan gittiğinde kalbimdesin hala... ... aldığın yeter bi verecek canım kaldı... sürgün gibi hayatı yaşamak çook zorlaştı ... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Kıraç'ın son albümünden .. Ayrılık isteme n'olur benden Ben seni sevmişim sana mecburum Ne gelirse gelsin senin elinden Ben seni sevmişim sana mecburum Hasretin elinden çekemem zulüm Ben sana vurgunum sana mecburum Seni kaybetmektir en büyük korkum Tut elimi bırakma sana mecburum Ne acılar yaşadım, Ne bedeller ödedim Senden başka hiç kimseyi böylesine sevmedim Sana vurgun, sana tutkun, sana mecurum Ayrılmak istesem ayrılamam ki Ben sana tutuklu, sana mecburum Ne yapsam bu dertten kurtulamam ki Ben san muhtacım, sana mecburum Hiç kimse alamaz senin yerini Ben senle doğmuşum sana mecburum Gerçeğe döndürdün hayallerimi Tek sana aitim sana mecburum Ne acılar yaşadım, Ne bedeller ödedim Senden başka hiç kimseyi böylesine sevmedim Sana vurgun, sana tutkun, sana mecburum Sana vurgun, sana tutkun, sana mecburum.. bende bunu dinlıyorum Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 zulfu lıvanelı bır safaktan bır safaga Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 tuğba aydın-sende can bulmaya geldim Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 moğollar dümtek Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 kayahan _____cennet kokulum Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Nazan Öncel Nereye Böyle Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.