Φ Radya Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 Ablaların güzeline Çiçeklerin de senin gibi çok güzeller,teşekkürler canım Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 Çiçeklerin de senin gibi çok güzeller,teşekkürler canım tabii benim çiçeklerim ya sahibi kadar güzel olmalı Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 ya didem abla ya neden senı gordugumde aklıma KOCA bır tabak sarma gelıyor sen yazma dedın ama ben yazcam valla bazen oburude gelıyor aklıma ama o normal olanı yanı Amannn beee ye gitsin,bi daha mı gelecez bu dünyaya Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 Konserve o sarmalar konserve, zehirleneceksin Sercan Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2009 İnsan her şeyi elinde tutamaz hiç bir zaman Ne gücünü ne güçsüzlüğünü ne de yüreğini Ve açtım derken kollarını bir haç olur gölgesi Ve sarıldım derken mutluluğuna parçalar o şeyi Hayatı garip ve acı dolu bir ayrılıktır her an Mutlu aşk yoktur Hayatı Bu silahsız askerlere benzer Bir başka kader için giyinip kuşanan Ne yarar var onlara sabah erken kalkmaktan Onlar ki akşamları aylak kararsız insan Söyle bunları Hayatım Ve bunca gözyaşı yeter Mutlu aşk yoktur Güzel aşkım tatlı aşkım kanayan yaram benim İçimde taşırım seni yaralı bir kuş gibi Ve onlar bilmeden izler geçiyorken bizleri Ardımdan tekrarlayıp ördüğüm sözcükleri Ve hemen can verdiler iri gözlerin için Mutlu aşk yoktur Vakit çok geç artık hayatı öğrenmeye Yüreklerimiz birlikte ağlasın sabaha dek En küçük şarkı için nice mutsuzluk gerek Bir ürperişi nice pişmanlıkla ödemek Nice hıçkırık gerek bir gitar ezgisine Mutlu aşk yoktur Bir tek aşk yoktur acıya garketmesin Bir tek aşk yoktur kalpte açmasın yara Bir tek aşk yoktur iz bırakmasın insanda Ve senden daha fazla değil vatan aşkı da Bir tek aşk yok yaşayan gözyaşı dökmeksizin Mutlu aşk yoktur ama Böyledir ikimizin aşkı da Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2009 Seth kardeş,size böyle hitap edebilirim değil mi Kapıdan girerken "kardeşliğe" yazdığınız için... Çok güzel bir şiir teşekkürler ama şairin ismini yine yazmayı unutmuşsunuz Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2009 Şair Louis Aragorn'un içindeki Seth'in ruhu Alıntı
Φ odisseus Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2009 Patlıcan kızartırken içine Kiraz atmaya çalışan ve başaramayınca da işi zorbalığa döküp "karate bilirim" diyerek gözdağı vermeye çalışan zat-ı muhterem. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2009 Patlıcan kızartırken içine Kiraz atmaya çalışan ve başaramayınca da işi zorbalığa döküp "karate bilirim" diyerek gözdağı vermeye çalışan zat-ı muhterem. Anne dedem; Midilli'de doğup büyümüş bir beyaz arap. Anneannem;Boşnak Baba dedem;Yörük Babaannem;Yörük (Lakabı Deli Ahmet olan bir zat-ı muhteremin kızı) Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2009 Patlıcan kızartırken içine Kiraz atmaya çalışan ve başaramayınca da işi zorbalığa döküp "karate bilirim" diyerek gözdağı vermeye çalışan zat-ı muhterem. hahahaha Ya bak bunu bilmiyordum :D Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2009 Anne dedem; Midilli'de doğup büyümüş bir beyaz arap. Anneannem;Boşnak Baba dedem;Yörük Babaannem;Yörük (Lakabı Deli Ahmet olan bir zat-ı muhteremin kızı) aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ciddimi ben neden bu hatunu sefiyorum diyordum ahh ahhh kan şey süt ne biliyim işte ya çekiyor bişeyler ama bak şimdik............. anneannem bosna hersekli annemde boşnak baba dedem zonguldak da yaşayıp öbür tarfa oradan gitmşler ama aslen istanbulu ben çıks demiyim herkes ögrenmesin nereli oldugumu ama şey kendileri meles olurlar (öyle olur dimi )yani demek istedigim konu uzadı ama benim anamda boşnak etli patetsli havada yufka açıp yapabiliyormusun evet dersen yarından sonra yanındayım aaaaaaaaaaaaaaaaaa ama ben sana küsüm kiii sende beni unutun işte bikerem Alıntı
Φ odisseus Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2009 Anne dedem; Midilli'de doğup büyümüş bir beyaz arap. Anneannem;Boşnak Baba dedem;Yörük Babaannem;Yörük (Lakabı Deli Ahmet olan bir zat-ı muhteremin kızı) Veeee tüm bu özellikler bir İzmir'lide toplanmış.Tüm bu saydıkların gözdağımıydı ? Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2009 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ciddimi ben neden bu hatunu sefiyorum diyordum ahh ahhh kan şey süt ne biliyim işte ya çekiyor bişeyler ama bak şimdik............. anneannem bosna hersekli annemde boşnak baba dedem zonguldak da yaşayıp öbür tarfa oradan gitmşler ama aslen istanbulu ben çıks demiyim herkes ögrenmesin nereli oldugumu ama şey kendileri meles olurlar (öyle olur dimi )yani demek istedigim konu uzadı ama benim anamda boşnak etli patetsli havada yufka açıp yapabiliyormusun evet dersen yarından sonra yanındayım aaaaaaaaaaaaaaaaaa ama ben sana küsüm kiii sende beni unutun işte bikerem Hadi ordan "yavuz hırsız evsahibini bastırırmış"...Asıl sen nerelerdesin cicim,hııııı söle bakemm Yayamazım aslında o boşnak değil POMAK olacaktı,ben yanlış yazmışım sonra da düzeltemedim...Bundan olsa gerek ben havada değil karada yufka açabiliyorum Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2009 Veeee tüm bu özellikler bir İzmir'lide toplanmış.Tüm bu saydıkların gözdağımıydı ? Evet efemmm imzama ilaveten Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2009 Oğlunuzu bu yaz sünnet ettirmeyi düşünüyor musunuz, malum ya sezon açıldı. Anneler korktukça yıllar geçip erteleniyor ve resimdeki gibi manzaralar ortaya çıkıyor sonra Alıntı
Φ Blanc Sombre Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2009 hala öğrenemedim bu forumu...ben görmemiştim bu sayfayı..nasıl olur ki....yok yok yazdım galiba yazmadıysam çok ayıp bana... neyse ben buraya güzel şiirler var şarkılar koyarım Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2009 Oğlunuzu bu yaz sünnet ettirmeyi düşünüyor musunuz, malum ya sezon açıldı. Anneler korktukça yıllar geçip erteleniyor ve resimdeki gibi manzaralar ortaya çıkıyor sonra Bu hale getirmemeye çalışırız kardeşim Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2009 hala öğrenemedim bu forumu...ben görmemiştim bu sayfayı..nasıl olur ki....yok yok yazdım galiba yazmadıysam çok ayıp bana... neyse ben buraya güzel şiirler var şarkılar koyarım Hoşgeldin sevgili dost Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2009 >Güzel kokusu taaa buraya kadar geldi. ablacim tskler ellerine saglık Harika olmuş tıpkı ben Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2009 >Güzel kokusu taaa buraya kadar geldi. ablacim tskler ellerine saglık Harika olmuş tıpkı ben Afiyet olsun canım Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2009 merhabalarr merhabalarrrr efemm kandiliniz mübarek olsunn nerelerdesiniz foça nasıldı Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2009 Fokları da görmüşsünüzdür artık Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.