Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2007 17 yıl Ne icin oldugunu biliyorsun.. Asıl ben teşekkür ederim çiçekler çok güzel birce. Ayrıca masaüstünü gördüm çok güzel olmuş gerçekten çok incesin
Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2007 17 yıl Radya bende senin resmini buldum...aha burayada koyuyorum vesikalık ama idare ediver
Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 17 yıl Radya bende senin resmini buldum...aha burayada koyuyorum vesikalık ama idare ediver Ben estetik harikası olduktan sonra imha etmiştim bu resimleri sen nasıl ele geçirdin bunu Çubuk yok et onu gözüm görmesin
Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 17 yıl Bu bayanı senin de gözün ısırıyor mu Radyacım Ah canımmm biz senle ne zamandır görüşmüyoruz tabi dimi Artık çocuklar okuldaaaa(gerçi bayramda hapı yuttum ) bak şimdi aynen şöleyim Öptüm kocaman Leylacım
Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 17 yıl Hayırlı Bayramlar... Canım,Gecem saolasın sana da hayırlı bayramlar bende bayramını kutlarım
Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 17 yıl Ah canımmm biz senle ne zamandır görüşmüyoruz tabi dimi Artık çocuklar okuldaaaa(gerçi bayramda hapı yuttum ) bak şimdi aynen şöleyim Öptüm kocaman Leylacım Harikasın bu nasıl olabilebildi Acaba ev işlerini,ütüyü filan da alırlar mı okula Ben de öptüm
Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 17 yıl çok seviyorum seni bide öpüyorum kocaman...... Ay yerim bak seni benn.Abasının gülü Ben de seni çok ama çok seviyorum el öpenlerin çok olsun inşallah,mutlu bayramlar,bende öpüyom kocaman Bak bu da harçlığın kıss
Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 17 yıl canım nice bayramlara.. İnşallah Suhedacım,hepimizde... Çok teşekkür ederim canım
Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 17 yıl hayırlı bayramlar ablacım... Erbayım hoşgeldin ablacım sana da hayırlı bayramlar
Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 17 yıl ablacım canım bayramın mübarek olsun Şekerim mi gelmiş Canım benim,seni seviyorum. Teşekkür ederim senin ve aileninde bayramı mübarek olsun
Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 17 yıl Radyacım..bitanem..bayram çocukluğundaki gibi geçsin..artık çok zor olsa da güzel bir dilek öyle dimi..?
Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 17 yıl Ablacımmmm... Bayramını kutlarım... Ne yapcan yimah olaraktan?
Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 17 yıl Radyacım,bayramın mübarek olsun,evlatlarınla nice mutlu sağlıklı bayramlara..
Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 17 yıl Ra'cım; Sevdiklerinle ve ağız tadıyla bir bayram diliyorum arkadaşım..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.