Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2013 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2013 haftayı bitirmenin verdiği mutlulukla günaydın-tünaydın-iyi günler-iyi akşamlar-iyi hafta sonları......vs. vs. bende hafta sonu-başı yok emme.. -sevgili @@Admin'imin dediğü kimin..- aldım gitti.. .. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2013 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2013 .. tüm tatilcilere eyi hafta sonları.. kafaya bişi takmayın he mi? hade.. by .. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2013 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2013 bende hafta sonu-başı yok emme.. -sevgili @@Admin'imin dediğü kimin..- aldım gitti.. .. sattım getti..... 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2013 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2013 ARALIK..En sevdiğim ay..Çünkü doğduğum ay, çünkü kızımı kucağıma aldığım ay..Aralık ay'ının, -varsa- kapalı tüm kapılarımızı ara'lamasını, yürekten diliyorum.. Mutlu pazarlar.. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2013 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2013 .. @@Radya efendim.. umarım dilediğiniz gibi olur.. .. herkese tünaydın.. .. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2013 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2013 güzelim Pazartesinden herkese kucak dolusu selamlar sewgiler......günaydınlar minik kelebeklerim..... Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2013 Admin Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2013 güzelim Pazartesinden herkese kucak dolusu selamlar sewgiler......günaydınlar minik kelebeklerim..... sana da sana da yani herkese herkese... 1 Alıntı
Co-Admin Ω Smyrna Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2013 Co-Admin Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2013 Günaydın iyi günler Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2013 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2013 güzel ülkemin güzel insanları günaydınnnnn..... Alıntı
Φ Evrim Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2013 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2013 İyi günler herkese uyyy çok datlılar. ben bunları yerim yerim 1 Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2013 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2013 günaydın-tünaydın-iyi akşamlar-iyi geceler...... Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2013 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2013 uyyy çok datlılar. ben bunları yerim yerim Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2013 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2013 Günaydın çoook kar varki burda ve ben çok mutluyum Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2013 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2013 burdada çok kar var we ben hiç mutlu degilim...... Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2013 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2013 GÜNAYDINNNNNNNNN KIYMATLI ARKADAŞLARIMMMM... Siziii seviyorum... Alıntı
Φ Nüans Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2013 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2013 Günaydın herkese sevgilerimi yolluyorum Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2013 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2013 eeee günaydın madem... Alıntı
Φ Evrim Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2013 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2013 günaydın arkadaşlar işte İstanbul, işte kar : ) sevinelim mi ağlayalım mı bilemiyoruz. saat 10:22 ve hala yolda kalan işe gelemeyen arkadaşlarımız var. Alıntı
Φ irinçköl Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2013 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2013 Günaydın:) Sorma benim kız da sabah sabah tv başında okullar tatil olsun diye çok bekledi ama Sonra da bir karış suratla söylene söylene okula gitti. İstanbul trafiği bir damla yağmurda felç oluyor, bugün yolları düşünemiyorum. Trafikte olan herkese kolay gelsin Alıntı
Φ Evrim Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2013 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2013 Günaydın:) Sorma benim kız da sabah sabah tv başında okullar tatil olsun diye çok bekledi ama Sonra da bir karış suratla söylene söylene okula gitti. İstanbul trafiği bir damla yağmurda felç oluyor, bugün yolları düşünemiyorum. Trafikte olan herkese kolay gelsin umarım okul yakındır, yollarda eziyet çekmeden gidebilmiştir okuluna Alıntı
Φ irinçköl Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2013 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2013 umarım okul yakındır, yollarda eziyet çekmeden gidebilmiştir okuluna Sabah servis zamanında geldi ama. Nasıl gittiler bilemiyorum. Okul evden 17-18 km .Servis 7.30 da geliyor ders 9 da başlıyor. Bugün bir de kar var ,nasıl gittiler bilmiyorum tabi bir de bunun dönüşü var ve hiç durmadan kar yağıyor. Alıntı
Φ Evrim Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2013 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2013 günaydın arkadaşlar, bugün günlerden Erdal Eren, bir kapanmaz yara #ErdalErenHepOnyediYaşında Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.