Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2013 12 yıl baldaki harika yansima Harika! Bu arada ben Interlock'u çok özledim, ekranda onun blogunu görünce söylemek istedim.. ve GÜNAYDIN..
Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2013 12 yıl Admin Gunaydin baldaki harika yansima Harika fotoğraflar... Kahvaltı çok güzel... Yansıma bir harika...
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2013 12 yıl Gunaydin Hemen kesme tahtanı değiştiriyorsun ... mümkünse cam bir kesme tahtası kullanmanı şiddetle öneriyorum... seni sevdiğimden yaniii ... bu kahvaltının aynından bende istiyorum ayrıcaaa
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2013 12 yıl Harika! Bu arada ben Interlock'u çok özledim, ekranda onun blogunu görünce söylemek istedim.. ve GÜNAYDIN.. evet nerede İnterlock... ???
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2013 12 yıl evet nerede İnterlock... ??? bilmiyorum.. dilerim iyi ve sağlığı yerindedir..
Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2013 12 yıl Günaydın!Bazen bulutların ardında kalsa da içimizin Güneş'ini her daim bulup ışıyalımm
Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2013 12 yıl Günaydınnnn ... hava kapalı bugün ama ben leylak hayaliyle başlamak istedim güne... açsın artık leylaklarrr
Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2013 12 yıl Baktim "gunaydin" demenin pek belirgin bir saati yok. Eee ne de olsa sitemiz tum dunya cografyasi. Benden de bir "gunaydin, gonul aydin."
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.