Φ Radya Gönderi tarihi: 31 Mart , 2011 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2011 Günaydın, mutlu günler herkese... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2011 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2011 Güzelliklerle dolu bir gün yaşamanız dileğiyle.GÜNAYDIN... Alıntı
Φ MonDieu Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2011 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2011 Gunaydin yine, yeni yeniden Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2011 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2011 Gunaydin yine, yeni yeniden Hoşgeldin... nerelerdeydin sen? Günaydın.... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2011 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2011 günaydın başın dönecek, öyle ters takla durma... günaydınnnn... Alıntı
Φ MonDieu Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2011 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2011 Hoşgeldin... nerelerdeydin sen? Günaydın.... Ne yerde, ne gokteyim bir garip seferdeydim Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2011 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2011 Ne yerde, ne gokteyim bir garip seferdeydim Hayırlısı.... Tünaydın bu arada... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2011 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2011 Hayırlısı.... Tünaydın bu arada... ben bu tünaydın kelimesinden acayip gıcık alıyorum.ifrit oluyorum irrite oluyorum illet ooluyorum kuduruyorum içten içe fıttırıyorum hafakanlar basıyor hafakanları gönderiyorum karabasanlar geliyor kurtulamıyorum sağdan soldan sürekli bişiler geliyor.bu kelimeyi türk dil kurumuna kim yerleştirmeye çalıştı.hep bu öğretmenlerin işi.öğlenci olduğumuz zaman ısrarla tünaydın dememizi isterdi öğretmen.tünaydın.tünaydın öğretmenim.keh. Alıntı
Φ MonDieu Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2011 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2011 ben bu tünaydın kelimesinden acayip gıcık alıyorum.ifrit oluyorum irrite oluyorum illet ooluyorum kuduruyorum içten içe fıttırıyorum hafakanlar basıyor hafakanları gönderiyorum karabasanlar geliyor kurtulamıyorum sağdan soldan sürekli bişiler geliyor.bu kelimeyi türk dil kurumuna kim yerleştirmeye çalıştı.hep bu öğretmenlerin işi.öğlenci olduğumuz zaman ısrarla tünaydın dememizi isterdi öğretmen.tünaydın.tünaydın öğretmenim.keh. Senin gicik olmadigin birsey varmiki ?! Giciksin iste hem gicik hem hönjönsun lamicimi yok. Zaten bu tunaydinida seni gicik etmek icin bulmuslar. Bir gun jön buyuyucek genc delikanli olacak biz cabucak tunaydini guncel yasamak koyup onu gicik edelim demisler 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2011 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2011 Yağmurlu bir İZMİR sabahından GÜNAYDIN.... Alıntı
Φ Tinkerbell Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2011 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2011 Geçen hafta İzmir'deydim ve şahane bir hava vardı. ışıl ışıl. Günaydın 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2011 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2011 Geçen hafta İzmir'deydim ve şahane bir hava vardı. ışıl ışıl. Günaydın Yine ışıl ışıl olmasını sabırsızlıkla bekliyorum Teşekkürler... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2011 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2011 eksi rep vermeye ne oldu yav.kim kaldırdı.mondieuya eksi rep verecektim. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2011 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2011 Hayatınız huzurlu gününüz aydın olsun günaydın... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2011 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2011 Günaydın, herkes için güzel bir gün olsun... :) Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2011 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2011 Günaydın ey forum ahalisi... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2011 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2011 Günaydın mutlu günler Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.