Φ Aries Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2009 Günaydınlarrr Günaydın rina Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2009 günaydın..sevgili @Aries Günaydın AED Teşekkür ederim.. Alıntı
Φ Dayı Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2009 Gününüz aydınlık olsun..bu gün ne dilerseniz o olsun.. 1 Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2009 Gününüz aydınlık olsun..bu gün ne dilerseniz o olsun.. Ne güzel bir dilek , bencede olsun Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2009 Gününüz aydınlık olsun..bu gün ne dilerseniz o olsun.. Ben tuttum dileğimi dayı... Günaydın... hepinize mutlu günler diliyorum... Alıntı
Φ rina Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2009 aa sizde günaydın göndermişiniz,, günaydın sevgili @rina Günaydın sizede... Teşekkurler efendimm bir tanesine razıyken bahçesi gelmiş Alıntı
Φ rina Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2009 Günaydın rina Günaydın Aries Alıntı
Φ rina Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2009 Ben tuttum dileğimi dayı... Günaydın... hepinize mutlu günler diliyorum... Teşekkurler radyam sanada canım.. Alıntı
Φ rina Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2009 Gününüz aydınlık olsun..bu gün ne dilerseniz o olsun.. Günaydın teşekkurler sizinde efendimm Alıntı
Φ birvarmışhiçyokmuş Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2009 Kendinizi gereksiz yere üzdüğünüz fikrindeyim. Her konuda paylaşıma açık insanlar olarak her hangi bir zamanlama sorunumuz yok..Zaten bir randevulaşmada olmadı.. Sözünü ettiğiniz tatsız nahoş durumu ilk kez yaşadığınızı ve son kez yaşayacağınızı düşünmüyorum....Bu sadece size de özel değildir ve forum tipi paylaşımın değişmez kaderidir...Yarın da benim başıma gelecektir. bizler her ne kadar kendimizi kaf dağının ardında görsek de azgelişmiş bir toplumun çok gelişmemiş üyeleriyiz..ve insan egosu, yani benliği, yani fıtratı nereye, kime giderseniz gidiniz tatmin edilmek istemektedir.. Ve bizler daha üye olurken forum kurallarını < tıklayarak> kabu ettik.. Ancak size önerim şu olabilir <karşı taraf>la empati kurmaya çalışınız.. Sözlerinizin karşılaştığı insanlar inanın <kumaşı sağlam> insanlardır.. o tandans ve origine sahip olduğum için biliyorum..o insanlara da kefilim.. unutmayınki ki ülkemizin bugünkü konjunktürü gereği o insanlar inanç,görüş ve yaşam biçimleri itibarıyla <üvey> evlattırlar.. ve nereye gidersek gidelim,teist,ateist,sosyalist,şeriatçı,ırkçı,etnik milliyetçi, ulusalcı vs vs insanlarla karşılaşırız ve bu insanlar bu toprağın insanlarıdır. bu konular konuşulur daha ilerde.. Sevgili AED ; Merhabalar. Nasılsınız Efendim ? Yukarıdaki İçten ve Samimi ve Hatta Karşınızdakinin Bile Aynı Tonlamada Gerçekleştiremeyeceği Tarzda ''Özeleştiri'' yi Konseptinde Barındırmak Bakımından, Hayli Zengin ve Tevazuyu Elden Bırakmadan Kayda Geçirilmiş, Ve , İtiraf Etmeliyim ki Bir O Kadar da Cesur, Ve , Tam da Sizin Saygınlığınızdaki Bir Şahsiyete Yakışabilecek Liyakattaki Yazınız, Her Ne Kadar Sizin Adınıza Sıradan Sayılabilecek Olsada, Bizim İçin Belkide Bir Anıt ve\veya Bir Kitabe ye Önsöz Olabilecek Kıymettedir. İfade Etmişsiniz ki ; unutmayınki ki ülkemizin bugünkü konjunktürü gereği o insanlar inanç,görüş ve yaşam biçimleri itibarıyla <üvey> evlattırlar.. Deriz ki ; Evet. Sanırım Satır Aralarında Vurgulanan Mecaz ı Hissedebiliyorum. Lakin Bu Durum, Bir ''Devir'' Değil, Aksine ve Aslında Yalnızca Bir Süreç Değil mi dir ? Bakınız, Belkide Burada Üzerinde Durmamız Gereken Konu Şu Olabilir , Ve , Kendimize Şu Soruyu Sormak Zorunda Kalabiliriz Bir Gün ; Acaba Bu Kum Saati Tam da Aksi Yönde Akarken, Yani Bu Günki Tüm Şartlar, (Mazide de Mahfuz ve Kayıtlı Olduğu Üzere) Sizin Üvey Evlatlar Olarak Özneleştirdiğiniz Kişiler in Ağabeyleri ve Ablaları Yani Bizleri, Bir Kuşak Geriden Takip Eden O Nam ı Değer Nesil , Toplum Üzerinde Kurucu ve Dominant Pozisyonunda, Ve Her Biri Aslında, Senaryodaki Başrol Oyunculuğunu, ve Guruplarının Alfa Karakteri Olma Ayrıcalığını, Hiç Kimselere Bırakmadıkları, Ve Ellerindeki Taşıdıkları Bu Mührü , Asla Kaybetmeyeceklerini Zannettikleri, O Dönemleri Ve O Tartışılmaz ! ve Asil ! ve Seçilmiş ! O Kişilikleri Hatırlayınız. Aslında, Şimdiki Güruh a , Nasıl Üvey Evlat Ayırımı Yapılacağını Öğretenler, Yine Bizzat Kendileri Değilmiydi ...? Bu Tam Anlamıyla Bir ''Halef - Selef Döngüsü'' Değil mi dir ? Yani Sözün Özü ve İşin Aslı Şudur ki ; Bir Zamanlar ''Ötekiler'' Üvey di. Günler Geldi, Seneler Geçti, ve Mevsimler Değişti. Hükümet Dedikleri O Çatık Kaşlı Baba, Yeni Bir Eş Buldu Kendine ; Güleç Yüzlü DEMOKRASİ. Ama Bu ''Demokrasi Ana'' Zannedilenden Biraz Daha Adil ve Hoşgörülü Çıkmıştı. Eyvahlar Olsun ki , O ''Seçilmiş Azınlık'', Her Geçen Gün ''Ezilmiş Çoğunluk'' Üzerindeki, Kudret ve Tahakküm ünü Kaybetmekteydi. Vee. O Dönüşü Olmayan Yolun Sonunda Artık Şöyle Bir Tablo Görünüyordu. Her Zaman Cahil, Kültürsüz, Na-Medeni ve Hepsinden Önemlisi, Yalnızca Seçkin Azınlığın İzin Verdiği Kadar yaşabilme Lüksü Olan , O Köylüler, Irgatlar, Hamallar, Varoşlar, Ve , Kundurası Su Alınca Ayaklarını Isıtabilmek İçin Okulun Kazan Dairesinde, Müstahtem Dursun Efendi ye Yardım Etmeye Gönüllü Olan, Üst Kattaki Müzeyyen Tayzenin Kabataş Lisesinde Okuyan Oğlu AliCan ın Verdiği, Ünite Dergilerinden Notlar Çıkarıp, Bunları İse Ancak, Yaz Tatilinde Yanında Çalıştığı Manav ın, Kese Kağıdlarına Yazabilen, Mustafa lar , Ahmet ler, Ömer ler ,,, İşte O Çoçuklar O ''Demokrasi Anne'' lerini Öyle Çok Sevdiler ve Benimsediler ki , Artık Onlar Annelerinin Gözbebeği, Millet in Omuzlarında Birer Yıldız, ve Bu Vatan ın Kiracısı Değil, Ev Sahibi Olmuşlardı... Haşiye : {Biraz Uzun Oldu, Lütfen Kusura Bakmayın. Ve , Vakit Ayırıp Okuduğunuz İçin Ayrıca ve Hususiyetle Teşekkür Ederim.} Saygılarımla. Doğan Gülbudak 1 Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2009 Sevgili AED ; Merhabalar. Nasılsınız Efendim ? Yukarıdaki İçten ve Samimi ve Hatta Karşınızdakinin Bile Aynı Tonlamada Gerçekleştiremeyeceği Tarzda ''Özeleştiri'' yi Konseptinde Barındırmak Bakımından, Hayli Zengin ve Tevazuyu Elden Bırakmadan Kayda Geçirilmiş, Ve , İtiraf Etmeliyim ki Bir O Kadar da Cesur, Ve , Tam da Sizin Saygınlığınızdaki Bir Şahsiyete Yakışabilecek Liyakattaki Yazınız, Her Ne Kadar Sizin Adınıza Sıradan Sayılabilecek Olsada, Bizim İçin Belkide Bir Anıt ve\veya Bir Kitabe ye Önsöz Olabilecek Kıymettedir. İfade Etmişsiniz ki ; unutmayınki ki ülkemizin bugünkü konjunktürü gereği o insanlar inanç,görüş ve yaşam biçimleri itibarıyla <üvey> evlattırlar.. Deriz ki ; Evet. Sanırım Satır Aralarında Vurgulanan Mecaz ı Hissedebiliyorum. Lakin Bu Durum, Bir ''Devir'' Değil, Aksine ve Aslında Yalnızca Bir Süreç Değil mi dir ? Bakınız, Belkide Burada Üzerinde Durmamız Gereken Konu Şu Olabilir , Ve , Kendimize Şu Soruyu Sormak Zorunda Kalabiliriz Bir Gün ; Acaba Bu Kum Saati Tam da Aksi Yönde Akarken, Yani Bu Günki Tüm Şartlar, (Mazide de Mahfuz ve Kayıtlı Olduğu Üzere) Sizin Üvey Evlatlar Olarak Özneleştirdiğiniz Kişiler in Ağabeyleri ve Ablaları Yani Bizleri, Bir Kuşak Geriden Takip Eden O Nam ı Değer Nesil , Toplum Üzerinde Kurucu ve Dominant Pozisyonunda, Ve Her Biri Aslında, Senaryodaki Başrol Oyunculuğunu, ve Guruplarının Alfa Karakteri Olma Ayrıcalığını, Hiç Kimselere Bırakmadıkları, Ve Ellerindeki Taşıdıkları Bu Mührü , Asla Kaybetmeyeceklerini Zannettikleri, O Dönemleri Ve O Tartışılmaz ! ve Asil ! ve Seçilmiş ! O Kişilikleri Hatırlayınız. Aslında, Şimdiki Güruh a , Nasıl Üvey Evlat Ayırımı Yapılacağını Öğretenler, Yine Bizzat Kendileri Değilmiydi ...? Bu Tam Anlamıyla Bir ''Halef - Selef Döngüsü'' Değil mi dir ? Yani Sözün Özü ve İşin Aslı Şudur ki ; Bir Zamanlar ''Ötekiler'' Üvey di. Günler Geldi, Seneler Geçti, ve Mevsimler Değişti. Hükümet Dedikleri O Çatık Kaşlı Baba, Yeni Bir Eş Buldu Kendine ; Güleç Yüzlü DEMOKRASİ. Ama Bu ''Demokrasi Ana'' Zannedilenden Biraz Daha Adil ve Hoşgörülü Çıkmıştı. Eyvahlar Olsun ki , O ''Seçilmiş Azınlık'', Her Geçen Gün ''Ezilmiş Çoğunluk'' Üzerindeki, Kudret ve Tahakküm ünü Kaybetmekteydi. Vee. O Dönüşü Olmayan Yolun Sonunda Artık Şöyle Bir Tablo Görünüyordu. Her Zaman Cahil, Kültürsüz, Na-Medeni ve Hepsinden Önemlisi, Yalnızca Seçkin Azınlığın İzin Verdiği Kadar yaşabilme Lüksü Olan , O Köylüler, Irgatlar, Hamallar, Varoşlar, Ve , Kundurası Su Alınca Ayaklarını Isıtabilmek İçin Okulun Kazan Dairesinde, Müstahtem Dursun Efendi ye Yardım Etmeye Gönüllü Olan, Üst Kattaki Müzeyyen Tayzenin Kabataş Lisesinde Okuyan Oğlu AliCan ın Verdiği, Ünite Dergilerinden Notlar Çıkarıp, Bunları İse Ancak, Yaz Tatilinde Yanında Çalıştığı Manav ın, Kese Kağıdlarına Yazabilen, Mustafa lar , Ahmet ler, Ömer ler ,,, İşte O Çoçuklar O ''Demokrasi Anne'' lerini Öyle Çok Sevdiler ve Benimsediler ki , Artık Onlar Annelerinin Gözbebeği, Millet in Omuzlarında Birer Yıldız, ve Bu Vatan ın Kiracısı Değil, Ev Sahibi Olmuşlardı... Haşiye : {Biraz Uzun Oldu, Lütfen Kusura Bakmayın. Ve , Vakit Ayırıp Okuduğunuz İçin Ayrıca ve Hususiyetle Teşekkür Ederim.} Saygılarımla. Doğan Gülbudak sevgili gülbudak, bu ülke tüm süreçlerin gecikmeli ve tersten yaşandığı bu anlamdada tüm insanlarının <ekstra> acı çektiği bir ülkedir.. ve bu niteliğinden dolayı da toplumları tarihsel diyalektiği içinde ele alan benim originli insanların da çözümlemekte zorlandığı bir süreç yaşanmış/yaşanmaktadır.bu özel ekonomik yapı benim de düşünceme göre ATÜT (Asya tipi üretim tarzı)dır.... ATÜT toplumu etkiye tepkiyi hemen vermez,yapı itibariyla kadercidir..çünki daha ekonomik olarak feodaliteden tam kurtulamamış yani henüz kapitalist gelişme evresini tamamlayamamıştır.feodal üretim biçiminin hüküm sürdüğü doğu-güneydoğu kesimimizde topraksız köylüler bir ağaya ait olarak, aşiret halinde yaşamakta,ama 1970 li yıllarda olgunlaşmış olan marmara,ege,çukurova ve kısmen içanadolu havzalarında kapitalist gelişme sürecini tamamladığından, bu toplumu derinden değiştirerek <sınıfsız toplum> kurmak isteyen kuşakların engellenebilmesi ancak 1980 askeri cuntası ile olabilmiştir. ++++ gerçek şudur ki,bu ülke dinini de laikliği de devlet baskısıyla yaşamış, demokrasi bile 1960 anayasasıyla altın tepsi içinde <al kullan> diye sunulmuş bu millete çok bol gelip de kullanamayınca bu kez <boşluk> 1980 baskıcı anayasasyla doldurulmuştur..bu bilgileri vermemizin nedeni, <bu ülke neden geriye gidiyor,1930 lar türk kadını neden daha ileri,tüm dünya ileri giderken bizim yaşadığımız süreç ne?> sorusunu doğru cevaplamak,. katılmadığım görüşünüze de açıklama getirmektir. bu ülkede <sol> tandanslı kuşaklar hiç bir zaman esas evlat olmadılar,deniz gezmiş kuşağının daha 20 li yaşlarda yok edilmesinden tutunuz bugün de gelinen süreçte üniversite kampüslerinde dayak yemektedirler.. sizin esas evlat diye belirttiğiniz halktan koparak aldığı eğitim ile farklılaşmış seçkinci bir avuç <laik> kesimdir.ayrıca belirtelim ki varoşlar <sol>dan <inançlı > insanların eline geçmemiş,sol ABD eliyle tümden tasfiye edilince, <oluşturulan> tarikatçı/bağnaz dinci kesimler varolan statükoyu korumak adına ortalarda cirit attırılmaktadırlar...kısaca siz de bizim <keskin>lerin hatasına düşüyorsunuz.. özellikle latin amerikada tam 6 ülkede halkın içinden gömleğiyle demokrat ve halkçı iktidarlar meydana gelirken, ülkemiz deki görüntü<turkiye geri gidiyor> şeklinde değerlendirilemez.. sadece tarih boşlukları doldurmaktadır.. ++++ cevap vermek isterseniz lütfen <günaydın >topiği dışında yazışalım.. sevgiler Alıntı
Φ birvarmışhiçyokmuş Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2009 1612 VE 1613 NOLU mesajların mükerrer olduğundan silinmesinin rica... Sevgili AED ; Yahu Dostum, Ne Bu Israr , Ne Bu Şiddet Bu Celal Böyle ? Tamam. Tamam. Bir Şey Söylemedim Ben. Vazgeçtim. Amaan. Bizene Elin Üvey in den, Öz ün den Canım. Gelin, Sizinle Birlikte, Benim Geçen Sene Re/Max tan Satın Aldığım, İbiza da ki Yazlığıma Gidelim. Frambuaz ve Pepino Aromalı Kokteylerimiz Elimizdeyken, Deniz e Gireriz. Helikopterimle Keşif Turu Atarken, Mercan Kayalıklarının Hemen Ardındaki, Resif ler e Doğru Paraşütle Atlayış Yaparız. He. Birde Ben Klimayı Hiç Sevmem Biliyormusunuz, Onun Yerine , Şöyle İki Tane Yerli Güzeli Hizmetçi Kız Tutar, Ellerine Deve Kuşu Tüylerinden Örülmüş Yelpazeler Verir, Kendimizi Serinletiriz. Off Be, Ne Güzel Olur du Değil mi ? ,,,,,, Sevgili Dostum, Acaba Siz in Gözünüzde Biz Burjuva gibi mi Görünüyoruz ? Yani Şaka Bir Yana, Bir Şeyi Çok Merak Ettim Şimdi Aslında. Bizler Ve Sizler Hep Ezildik, Yaftalandık, ve Ötekileştirildik İse , Yani Hem Siz ler Hem de Biz ler Üveysek. Ee. Öyleyse Kim Bu Şımarık Yetişmiş Öz Evlatlar O Zaman ...? Saygılarımızla. Doğan Gülbudak Alıntı
Φ birvarmışhiçyokmuş Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2009 Sevgili AED ; Yahu Dostum, Ne Bu Israr , Ne Bu Şiddet Bu Celal Böyle ? Tamam. Tamam. Bir Şey Söylemedim Ben. Vazgeçtim. Amaan. Bizene Elin Üvey in den, Öz ün den Canım. Gelin, Sizinle Birlikte, Benim Geçen Sene Re/Max tan Satın Aldığım, İbiza da ki Yazlığıma Gidelim. Frambuaz ve Pepino Aromalı Kokteylerimiz Elimizdeyken, Deniz e Gireriz. Helikopterimle Keşif Turu Atarken, Mercan Kayalıklarının Hemen Ardındaki, Resif ler e Doğru Paraşütle Atlayış Yaparız. He. Birde Ben Klimayı Hiç Sevmem Biliyormusunuz, Onun Yerine , Şöyle İki Tane Yerli Güzeli Hizmetçi Kız Tutar, Ellerine Deve Kuşu Tüylerinden Örülmüş Yelpazeler Verir, Kendimizi Serinletiriz. Off Be, Ne Güzel Olur du Değil mi ? ,,,,,, Sevgili Dostum, Acaba Siz in Gözünüzde Biz Burjuva gibi mi Görünüyoruz ? Yani Şaka Bir Yana, Bir Şeyi Çok Merak Ettim Şimdi Aslında. Bizler Ve Sizler Hep Ezildik, Yaftalandık, ve Ötekileştirildik İse , Yani Hem Siz ler Hem de Biz ler Üveysek. Ee. Öyleyse Kim Bu Şımarık Yetişmiş Öz Evlatlar O Zaman ...? Saygılarımızla. Doğan Gülbudak Aaa. Bu Başlığa Yazmayacaktık Değilmi ? İnanın Unutmuşum, Kusura Bakmayın Artık Olur mu ? 1 Alıntı
Φ rina Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2009 Güzel bir pazar geçirmeniz dileğiyle... Günaydınlar Alıntı
Φ Dayı Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2009 Bu günde Güneş doğmuş bana sormadan.. Herkese huzurlu ve Mutlu bir pazar diliyorum.. not:sn.AED.. Net bağlantılarımda problem yaşadım gece..o yüzden kapattım..biline.. 1 Alıntı
Φ rina Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2009 günaydın rina, Tesekkurler sevgili AED; tünaydınlarrrr Alıntı
Φ rina Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2009 İyi bir hafta geçirmeniz dileğiyle.. günaydınlar Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2009 yeni hafta yeni umutlar getirsin.. günaydın Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2009 Günaydın herkese.. günaydın @dayı,, Alıntı
Φ birvarmışhiçyokmuş Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2009 Herkesciklere Günaydınlar ; Benim Dostlarım Nasılmış Bakalım Bugün ; Efendim ? Sesinizi Duyamıyorum. Heh Şimdi Oldu. Sorun Seste Değil Frekansta İmiş. Tamam. İnce Ayar Yaptım, Şimdi Aynı Kanaldayız. ,,,, Sevgili rina Ne Haber. Nasıl geçti Haftasonu nu, İyimiydi ? Sakın Bana Hiç Dışarı Çıkmadığını Söyleme, Hayat Evde Değil Dışarı da. Pazar Kahvaltısında Neler Hazırladın Sizinkiler e, Otlu Peynir Varmıydı ? Ya da İçi Doldurulmuş Çizik Yeşil Zeytinlerden Hani Şu, Demliği Porselen Olan Çaydanlık Takımın Vardı ya, Çıkardın mı Onu Vitrin den ? Aman Boş ver. Eminim ki Senin Ellerinde Hazırlanan Tüm Sofralar Bir Şölen dir. Tıpkı Yazdıkların Misali. ,,,, Ooo, Efendim Kimleri Görüyoruz Aramızda, Mahallemizin Ağır Ağabey i, Sevgili Dayı da Buralardaymış. Hoşgeldiniz, Şeref Verdiniz Efendim. Aklınızdan Neler Geçiyor Yine, Söyleyin Haydi Bugün Hangimizin Yazdıklarına, İnce den ve Nüktedan Göndermeler Yapacaksınız ? Yoksa Aklından Geçirdiğin Aday Benmiyim, Bak Vallahi Darılırım Ama. Yahu Bir de Dün Ne Oldu Biliyormusun, Sahilde Aracımla Seyir Halinde Gezerken, Birden Trafik Polisi Durdurdu ; Ehliyet ve Ruhsat Lütfen. Evraklarım Tamam. Fakat Beni Neden Durdurmuş Olabilirsiniz ki , Kırmızı Işıkta Geçtiniz Beyefendi, (Bu Beyefendi Lafına da Bitiyorum.) Hee. Şey. Kem Küm. Falan Derken Sen Aklıma Geldin, Siz Benim Dayı mın Kim Olduğunu Biliyormusunuz Kimmiş ? Bir Dakika, Cep Telefonumdan İnternet e Erişebilirsem, Gösteririm Size Kim Olduğunu Bir Müddet Bana Bir Müddet de Birbirlerinin Yüzüne Baktılar. Sonra İyi Yolculuklar Deyip Gittiler. Ben de Pek Bir Şey Anlamadım Ya Artık, Neyse. Oysa, Daha Senden Bahsetmemiştim Bile... (Şakacıktan Yani ) ,,,, Aaa. Sevgili Dostum AED. Nasılsın ? Bak ne Diyeceğim ; Hani Bizleri Taa Ortaokul Yıllarında Elimizden Tutup ta, Taa Fakültemizin Mezuniyet Töreninde Bile Yalnız Bırakmayan, Hakkını Ödeyemeyeceğimiz Ağabeylerimiz Vardı ya, İşte Onlar Bugün Benim , Avatarında Ernesto Che Guevara nın Resmini Bayrak Gibi Dalgalandıran, Biriyle Arkadaş Olduğumu Görselerdi, Ne Olur du Acaba ; Şu Sesleri Duyar Gibi Oluyorum ; ''Tüü, Yazıklar Olsun Biz Seni Bunun İçin mi Yetiştirdik. Sana Yakışıyor mu Elin Devrimcisiyle Oturup Kalkmak. Bu Günleridemi Görecektik.'' Olsun Varsın, Biz Yine İki Üvey Kardeş Olmamıza Rağmen, Oldukça İyi Anlaşıyoruz Değil mi ? ,,,, Aman da, Aman. Bu ne Zerafet Bu Ne Asalet Böyle. Sevgili Aries Nasılsınız. Sizin Kadar Asil ve Kültürlü Bir Hanımefendi, Bize Bir Merhaba Diyebilmek Şerefini Bahşeder mi Acaba ? Bu Edebi Dansı Bana Lütfedermisiniz ? Şaka Bir Yana, Biz Sizi, Gerçekten Samimiyet ve İçtenlikle Takdir Ediyoruz, Bunu Unutmayın, Sevgili Aries. ,,,, Eee. Artık Parmaklarım Yoruldu Yazmaktan. Herkese Bir Merhaba Diyeyim Diye Geldim, Bir de Şu Hale Bakın, Destan Gibi Uzatmışım Yine. Artık Bize Alışmışsınızdır Ne de Olsa . Delidir, Velidir, Bizim Gibi Adam, Ne Yapsa Yeridir. Sevgiyle ve Sağlıcakla Kalın. Saygılarımla. Doğan Gülbudak Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2009 Herkesciklere Günaydınlar ; ,,,, ,,,, ,,,, Bize Bir Merhaba Diyebilmek Şerefini Bahşeder mi Acaba ? ,,,, Saygılarımla. Doğan Gülbudak Sayın Gülbudak; Önce iltifatlarınız için teşekkür ederim.. sizin kadar olamayız inanın.. mesajınızı kırpmak istemezdim.Kendime ait olanı baz alarak yanıtlamak için ... Tüm üyeler için dostluğunuz, saygınız kayda değer her selama,mesaja,günaydına değer vererek yanıt vermeniz takdir edilir durum Saygılar... 1 Alıntı
Φ birvarmışhiçyokmuş Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2009 Sayın Gülbudak; Önce iltifatlarınız için teşekkür ederim.. sizin kadar olamayız inanın.. mesajınızı kırpmak istemezdim.Kendime ait olanı baz alarak yanıtlamak için ... Tüm üyeler için dostluğunuz, saygınız kayda değer her selama,mesaja,günaydına değer vererek yanıt vermeniz takdir edilir durum Saygılar... Sevgili Aries ; Size Biraz İçimi Dökebilirmiyim ? Biliyormusunuz Bazen Nasıl Hissediyorum ; Bir Kendime Bakıyorum, Hani Şu Orada Bir Yerlerde Benden İçeri Var Olan Bana. Yahu Adamım Diyorum; Sen de Şöyle, Ekabir Azalarından Olsana Biraz, Ağır, Olgun, Oturaklı, Ciddi, Otoriter. Ne Bileyim, Mesela Kadir İnanır gibi, Hulusi Kentmen gibi, Erkek gibi Erkek Yani. Bir Bakışıyla Karşısındakini Yerine Mıhlayacak Kadar Sert Olsana. ,,,, Off Ulen Off. Ne Ettiysemde, Beceremedim. Böyle Biri Olamadım Asla. ,,,, Ama Gelin Görün ki, Hayat Bundan İbaret Değilmiş Meğerse. Yeni Yeni Anlıyorum. Ve , Aslında Çok da Kürek Çekmedim, Yalnızca Akıntıya Bıraktım, ve Salıverdim Kendimi. Takvim Yapraklarından Yaptığım O Gemiler, Yağmur Suları İle Süzülüp Giderken, Benide Misafir Etmişler Güvertelerinede Haberim Yokmuş. Çocukluğumun Sahillerinden Bir Hayli Uzaklaşmışım Meğer, Daha Dün Gibi Oysa. ,,,, Şimdilerde, Yepyeni Kıtalar Keşfediyorum. Macera Dolu Günlerim, Kah Define Adalarında, Kah Sina Çöllerinde Geziyorum. Gecelerimi Saymıyorum, Şimdilik Bende Kalsın. Yalnızca, Bir Gün de, Öyle Çok İnsanla Tanışıyorum ki, Ömrümün Geçen Tüm Senelerini Toplasak Dar Gelecekti Hepsine Birden. Evet. Bunların Hepsini Yapabiliyorum. Çünki, Artık Yazıyorum. Ve Evet. Hiç Birini Kaybetmeyeceğim, Avuçlarımın Arasından Akıp Gitmeyecekler. Çünki, Artık Paylaşıyorum. ,,,, Birde Şu ''Ağır! '' Olma Tutkum Vardı ya Benim. Artık Onuda Aşıyorum. Ne Kadir Abi, Ne Hulusi Baba Olamıyorum. Aslında Sadece, Sadri Alışık Gibi Gülmek, ve Turist Ömer Gibi Sevmek İstiyorum... Saygılarımla. Doğan Gülbudak Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.