Φ MINEU Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Hayır hala var ağaç resmi bende yuk engin sen bırak ağacı felan benim dediğim yolu takip edip buldun mu tekrar burayı onu süle yarın da resim eklemeyi anlatıcam Alıntı
Φ beykozluengin Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 buldum buldum ) resim mi ben almasam hocam Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gündüzünü gecesine karıştırmış arkadaşlarım akşam olmuş siz hala günaydınlaşıyorsunuz.. dirhal bu topici terkediniz.. Sen..Beykozlu arkadaşım sende.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Diloş kendini denetmen falan mı sandın Noluyo anacım Kankim sakın anlatma Alıntı
Φ beykozluengin Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 burda hoşgeldin demek adetten değil galiba ?küstüm gidiyorum al topicini senin olsun ((((( Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Yahu ne küsüp gidiyorsun arakadaşım Topic onun değil zaten Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Beykozlu arkadaşım size teessüf ederim.. benim ne kadar kibar,sevecen ve hümanist bir kişilik olduğumu bilmemeniz normal tabii.. bunu ileti sayınıza veriyorum.. zamanla kim nasılmış öğrenirsiniz elbet.. Ayriyetten topic benim topicim diil..buyurunuz..üzerinde dilediğiniz gibi at koşturabilirsiniz.. Ve Gececim..güzel ve küstah olduğum kadar denetçiyimdir de.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Aynı zamanda da ukalasın biliyosun demi Diloşcum Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Ükelalık bana kilometrelerce uzak bi kavram cancağızım..ama anlamak için bakmayı bilmek gerek..sen bana bakarken yatayla kaç derece yapıyosun bakiim.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Kankim sakın anlatma kıss nası anlatam, bu da pudik işine döndü anlatılcak gibim değil ki burda hoşgeldin demek adetten değil galiba ?küstüm gidiyorum al topicini senin olsun ((((( anaaaaaa hakketten gitmiş engin be sende çok alıngan çıktın Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Diloş dikey olarak anlatayımmı cnm Kankim bana PUDİK dime Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 anaaaaaa hakketten gitmiş engin be sende çok alıngan çıktın Hiç sorma Minecim Beykozlu arkadaşımız bir latifeyle yokoluverdi.. ne desem boş.. Diloş dikey olarak anlatayımmı cnm Kankim bana PUDİK dime He canım..sen dikey olarak anlatmayı bi dene..sonuç alamazsak değişik açılarla deneriz.. Bu arada PUDİK..PUDİK..PUDİİİİİİİK.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Ne geçti eline PUDİK diye bağırınca Olar başka açılardan deneriz Beni gönye falan sandın herhalde ya da kendini pergel Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Ne geçti eline PUDİK diye bağırınca Olar başka açılardan deneriz Beni gönye falan sandın herhalde ya da kendini pergel Elime ne mi geçti..? böyle bağırınca birden sanki hayatım anlamını buldu.. nasıl anlatsam..şele, kızgın kumlardan serin sulara atlamak gibi bişi.. Lutfen..ama lutfen bana pergel ve gönye demeyiniz.. benim hiç pergelim gönyem olmadı apla..hemde hiç.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Allahım bu gerçek olamaz Diloş gel sana gönye takımı alacam Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Sahi mi..? beni kandırmıyorsunuz..saf ve masumane duygularımlan oynamıyorsunuz di mi..? Eğer böyleyse kendime çok yakın hissettiğimden birazdan size "Anne"..diycem.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 hatta kankime kısaca büyükanne bilem diyebilirsin diloş Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Kankim aynı yaştayız o zaman sanada büyükanne demesi lasım Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 diloş sana dimek istiyo ama kısın içinden öle geldi hem beni karıştırma şincik, gönye takımı alacak olan sensün Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 diloş sana dimek istiyo ama kısın içinden öle geldi hem beni karıştırma şincik, gönye takımı alacak olan sensün Tebrik ederim Minecim nasılda okumuşsun içimi.. doğrudur..her kim alıcekse bana gönye takımı onunla akraba oliciim.. Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2008 Saat şu an 02:05 şimdiden herkese günaydın kalkınnnnnnn Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2008 Günaydınlar Diloş sana gönye takımı almaktan vasgeçtim bil bakalım ne için Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.