Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 18 yıl Yazar Günaydın şimdi bana birisi günaydın diyecek,çok anlamlı olacak ohalde her bakımdan gunaydın
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 18 yıl e tabi öğlen uyanınca ancak ayılmış olabilirim ama kaçta uyudun diye sor,sor
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 18 yıl dedikodudur,söylentidir inanmayınız teşekkür ederim,sen nasılsın ?
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 18 yıl bende iyiceyim hava çok sıcak ve uyku bastırıyor ama idare ediyoruz
Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 18 yıl ben de öyle zannettiydim ama birşey çekti,tuzaklar tatlıdır tabii
Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 18 yıl hıı sür..gelen vurmuş,giden çarpmış zaten,bir de sen acı biber sür
Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 18 yıl neyse süreyimde sonra su veririm artık, bu kıyağımıda unutma ama
Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 18 yıl evet çok büyük bir kıyak,kimse yapmaz valla,hiç unutmayacağım bu iyliğini egzo
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.