Φ LeylaM Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 abla gözüne bir yumruk gelmeden sıvışalım gel Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Diloşuma katılıyorum boşaltın topici (ya bunlarda ne yüzsüz yerleştiler kaldılar) evet kısım yaa..kira falan verdilkleride yok.. beleşine laf yetiştiriyolar.. nıye diğer topıclerde bedava bişemı dağıtıolar evet canım..mesela nasılsın topicine yazarsan iki similey fazla ekleme promosyonu var..kaçırmayın derim.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 bencede hadi gidelim başka topiclere burası vahşi batıya döndü Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 leyn benım topiğimden adammı kovuyosunuz,sizi aceye bastırır cifle parlatırım beee Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 ben seni kalaylarım çelik tencere gibi ışıldarsın Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 biz bronzlaşcaz diye uğraşıyoz,beyazlatacakmış Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 sedos hanım sedos hanım bana bak bakım sen vala senı 180 derecelık suda haslarım sonrada bugulamanı yaparım bak Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 sedos hanım sedos hanım bana bak bakım sen vala senı 180 derecelık suda haslarım sonrada bugulamanı yaparım bak amnn be senide bişe sanıcaktık nerdeyse,ben seni öğlen ekmek arası nıyetine yerim be Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 hieeeeeeyyyttttt...savulun leynnn.. eğer biri dövülecekse ben döverim..biri cilalanacaksa ben cilalar..parlatılacaksa ben parlatırım.. itirazı olan.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 yok bence külbastısı daha ii olur ahmet Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 benim bi itirazım söz konusu bile olamaz... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 ama benim var diloş bak elimde silah var ona göre tararım buraları sonrada bir tanede kendi kafama sıkarım heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyttttttttttttttttttttt Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 ben itiraz dursun yardıma da hazırım Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 benım ıtrazım var dılos hanım bakıyorum da sızde dılde pabuc kadar kız sedelına sen benı yesen doymankı dısının kovuguna yetmem ben Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 kızlar leylam ve sardunyam geçin bakıyım arkama.. siz ikiniz..;jön ve egzorsist.. ikinizi birden düelloya davet ediyorum.. tek tek gelmenize gerek yok..ben ikinizinde hakkından gelirim evellallah.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 hieeeeeeyyyttttt...savulun leynnn.. eğer biri dövülecekse ben döverim..biri cilalanacaksa ben cilalar..parlatılacaksa ben parlatırım.. itirazı olan.. savulmazsam ne olacak leen Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 diloş bak jönün elinde şişe bende de 14' lü var ona göre iyi düşün bence Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 dılos hanımada bakın hele dılos ben senı tek elımle doferım egzoda leyla ve sardunyamı dofer sedelınayı aramıza almıyak oynamasın o sedos gıt baska yerde oyna sen Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 savulmazsam ne olacak leen sayın ninja birazdan görürsünüz ne olacağını.. diloş bak jönün elinde şişe bende de 14' lü var ona göre iyi düşün bence düşündüm ve kararımı verdim; çok komiksiniz.. ben elimdeki baba yadigari kılıcımla bitircem işinizi.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 siz kimi tehtit ediyonuz yaww kelebek gibi uçarım matrix gibi insanım ya egzorsist ve jön vede sedelina sizi birbirinize çarparım kare kökünüzden tespih yaparım leyn diloşum ve leylam yanımdasınızmı? Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 vay be ahmet amma bitirim varmış burda herkes kurtlar vadisi repliği kullanıyor yaw icraat görelim bayanlar buyrun Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 siz kimi tehtit ediyonuz yaww kelebek gibi uçarım matrix gibi insanım ya egzorsist ve jön vede sedelina sizi birbirinize çarparım kare kökünüzden tespih yaparım leyn diloşum ve leylam yanımdasınızmı? yapacağın o tesbihin imamesi Jön olsun sarmaşığım.. yanındayız tabe sormana girek varmı? Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 bı tanesını hallettık egzo leylanın sesı solugu cıkmıyo dılos senın elıde kılıc yokkı balon var Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 benim biber gazım var,gözlerinizi kör etti mi,rakibi göremezsiniz,Diloş da sizi döver Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 niceleri senin gibi yaklaştı olaya.. zavallıcıklar bir daha kendilerinden haber alınamadı.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.