Φ Radya Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2013 Günaydın, mutlu hafta sonu diliyorum herkese.. Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2013 Günaydın... Hava okadar güzelki birden leylak kokusunu özlediğimi farkettim... açsın artık leylaklar... bir yıl daha kokusu kalsın burnumda.. pırıl pırıl bir gün ve böyle devam eden bir hafta olsun.. Hepinizi çok seviyorummm Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2013 Admin Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2013 Günaydın... Hava okadar güzelki birden leylak kokusunu özlediğimi farkettim... açsın artık leylaklar... bir yıl daha kokusu kalsın burnumda.. pırıl pırıl bir gün ve böyle devam eden bir hafta olsun.. Hepinizi çok seviyorummm İyi günler arkadaşlar.... Simin, leylak diyince aklıma bu geldi: Leylak Şarabı - Miley Cyrus - Lilac Wine 1 Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2013 İyi günler arkadaşlar.... Simin, leylak diyince aklıma bu geldi: Leylak Şarabı - Miley Cyrus - Lilac Wine Ahh @@Admin ... çok iyi geldi bilmiyordum bu parçayı forumdada nasıl olmuşsa kaçırmışım.. Leylak kokusu bana çocukluğumu ve geçirdiğim çok büyük bir trafik kazasını anımsatır... topladığım bir buket leylakla lise servisine binmiştim ve otobüs kaza yaptı 40 kişi tam bir kaostu işte çığlık kıyamet ve ben hastaneye bile kucağımda o leylaklarla gitmişim alamamışlar ellerimden şokun etkisiyle ama burnumda sadece leylak kokusu vardı o anlarda... köyde bahçemizdede çoktur kocaman bir ağaçtır.. bayılırım o kokuyu duymadan ömrüm geçemez sanırım.. bazen açım zamanlarında gidemessem köye büyükada'ya giderim yukarda Aya yorgi'nin bahçesinde vardır onlarla avuturum kendimi... öyle işte leylak çok başkadır benim için... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2013 Günaydın, gününüz güzel geçsin.. 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2013 Günaydın her şey gönlünüzce olsun bugün.. 1 Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2013 Günaydınnn tatlı bir gün olsun... 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2013 Günaydın.. Bugün karne heyecanı var bizim evde de, bütün öğrenci ve öğretmenlere mutlu tatiller diliyorum.. Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2013 Günaydınnn mutlu bir hafta sonu olsun... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2013 Mutlu pazarlar herkese.. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2013 Çok çok güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle günaydın arkadaşlar.. Alıntı
Φ Nüans Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2013 Sağlık dolu günler efenim... Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2013 GÜNAYDINNNNN http://www.turkish-media.com/forum/videos/view-3243-demet-akal%C4%B1n-t%C3%BCrkan/ sabah sabah dolandı dilime bununla uyandım ..hadi keyif dolu bir pazar dilerim 1 Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2013 Admin Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2013 iyi günler arkadaşlar... Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2013 Güzel bir gün diliyorum herkeze Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.