Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Günaydın, mutlu hafta sonu diliyorum herkese..:)

Gönderi tarihi:

Günaydın mutlu pazarlar :)

Gönderi tarihi:

208274_513495612024740_1859793703_n.jpg

Günaydın... Hava okadar güzelki birden leylak kokusunu özlediğimi farkettim... açsın artık leylaklar... bir yıl daha kokusu kalsın burnumda.. pırıl pırıl bir gün ve böyle devam eden bir hafta olsun.. Hepinizi çok seviyorummm wub.png

• Admin
Gönderi tarihi:

Günaydın... Hava okadar güzelki birden leylak kokusunu özlediğimi farkettim... açsın artık leylaklar... bir yıl daha kokusu kalsın burnumda.. pırıl pırıl bir gün ve böyle devam eden bir hafta olsun.. Hepinizi çok seviyorummm wub.png

İyi günler arkadaşlar....

Simin, leylak diyince aklıma bu geldi: Leylak Şarabı - Miley Cyrus - Lilac Wine

Gönderi tarihi:

İyi günler arkadaşlar....

Simin, leylak diyince aklıma bu geldi: Leylak Şarabı - Miley Cyrus - Lilac Wine

Ahh @@Admin ... çok iyi geldi bilmiyordum bu parçayı forumdada nasıl olmuşsa kaçırmışım.. Leylak kokusu bana çocukluğumu ve geçirdiğim çok büyük bir trafik kazasını anımsatır... topladığım bir buket leylakla lise servisine binmiştim ve otobüs kaza yaptı 40 kişi tam bir kaostu işte çığlık kıyamet ve ben hastaneye bile kucağımda o leylaklarla gitmişim alamamışlar ellerimden şokun etkisiyle ama burnumda sadece leylak kokusu vardı o anlarda... köyde bahçemizdede çoktur kocaman bir ağaçtır.. bayılırım o kokuyu duymadan ömrüm geçemez sanırım.. bazen açım zamanlarında gidemessem köye büyükada'ya giderim yukarda Aya yorgi'nin bahçesinde vardır onlarla avuturum kendimi... öyle işte leylak çok başkadır benim için... ;)
Gönderi tarihi:

Mutlu günler..:)

Gönderi tarihi:

Günaydın, gününüz güzel geçsin..flowers.gif

Gönderi tarihi:

Günaydın her şey gönlünüzce olsun bugün..:)

Gönderi tarihi:

Günaydın..:)

Bugün karne heyecanı var bizim evde de, bütün öğrenci ve öğretmenlere mutlu tatiller diliyorum..flowers.gif

Gönderi tarihi:

Mutlu pazarlar herkese..:)

Gönderi tarihi:

Çok çok güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle günaydın arkadaşlar..:)

Gönderi tarihi:

Günaydın iyi günler :)

Gönderi tarihi:

İyi pazarlar..:)

Gönderi tarihi:

Günaydın mutlu günler :)

Gönderi tarihi:

Günaydınnnn :)

52968210151431252394868.jpg

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.