Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2012 13 yıl .. günaydın bize, günaydın size.. hepimize günaydın, günaydın hepimize.. bu gün yeni bir gün, sevimli bir gün.. yeni bir gün bu gün, hepimize günaydın.. günaydın uyanışımıza, günaydın uyanışımıza.. uyanışımıza günaydın, günaydın uyanışımıza.. ..
Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2012 13 yıl .. günaydın size.. tüm furum ögeleri fanlarıma.. ve.. münhasıran sn. admin'ime.. her ne kadar durumu anlıyamıyorsam da.. affola.. bu gün tatil.. kırlara koşalım çocuklar.. pazar'ı boşverin çocuklar.. markete gidelim çucuklar.. lay lay lay.. el ele tutuşalım.. halka'ya karışalım.. halka'yı bozmayalım.. markette kargaşa çıkarmayalım çocuklar.. ..
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2012 13 yıl güneş damlar içime ƪ(ˆ◡ˆ)ʃ günaydınnnnn, çok ama çok mutlu bir hafta diliyorum hepimize..
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2012 13 yıl güneş damlar içime ƪ(ˆ◡ˆ)ʃ günaydınnnnn, çok ama çok mutlu bir hafta diliyorum hepimize.. şu abuk yapılanmalara uymaktan.. güneşi ya da lucifer'i de.. içinize doldurmaktan vaz geçiniz.. uzun uzun diğer alıntıları yaptıktan sonra!? bu söz cidden abuk geldi.. hemen mobilize oluyorsunuz.. siz olduracakken.. gün aydın olsun.. güneşin şuaları.. yeterince ve gölgede işini yapsın.. merhaba olsun.. merhaba.. .. ..
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2012 13 yıl Günaydın herkese 4 saat uyumak harika 2.5 saatte işi bitirdim.. ne de olsa ihtiyarlık işte.. merhaba pasifik..
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2012 13 yıl şu abuk yapılanmalara uymaktan.. güneşi ya da lucifer'i de.. içinize doldurmaktan vaz geçiniz.. uzun uzun diğer alıntıları yaptıktan sonra!? bu söz cidden abuk geldi.. hemen mobilize oluyorsunuz.. siz olduracakken.. gün aydın olsun.. güneşin şuaları.. yeterince ve gölgede işini yapsın.. merhaba olsun.. merhaba.. .. .. Kulağım çekilmiş.. Tamam bugün kendime havuz kenarında tek ayak üstünde durma cezası veriyorum.. öpüldünüz.. sadece günaydın.. iyi günler herkeslere..
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2012 13 yıl örtmenim.. hatta baş örtmenim.. milli eğitim bakanımıs.. en bi mutterem fedakâr mezra örtmenim.. affedinis.. bu çekirkeyi.. o pazen sıpıttırıvermekle kalmıyo.. örtmenine de çimkiriyo.. bi hafta usaklaştırma yapıp.. geçiştirinis bisatihi hücceten.. n'olur.. silsem silcem de yasah.. işte..bakınıs çocuk üvee üvee diyo.. sessacı bilem çıkmıyo yaw.. af etsen omaç mı..
Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2012 13 yıl Radya.. Merhaba.. Sözüm hala geçerli..SEN,i görmeden bu gezegeni terk etmiyeceğim.. İzmirde bir kahveni içmeden ölmeyeceğim..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.