Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2012 13 yıl Ben bu bağlantı ve donup duran bilgisayarımla kafayı yemezsem güzel bi gün olabilirdir..
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2012 13 yıl yan yan bakma örtmenim.. korkuyorum.. herkeze günaydın olsun.. hep geç kalıyorum yahû.. affola..
Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2012 13 yıl günaydın günaydın örtemenim.. kantine uğrasaydınız.. bi şeyeler ikram ederdik..
Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2012 13 yıl kantine buyurun.. size uygun menülerimiz de var.. bazı biyolojik arızalar konusunda benzerliklerimiz var.. yardımcı olabilirim belki.. .
Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2012 13 yıl @@İNTERLOCK e hadi geliyorum o zaman, siz hazırlıklarınızı yapın..
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2012 13 yıl oh oh o kumruyu ben ham etsem... çayla tabiki... afiyet olsun..
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2012 13 yıl GÜN AAAYYYDIIINNNN ARKADAŞLARIIIMMMM... HERKESE KOCAMAANNN SEVGİLEEERRRR....
Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2012 13 yıl Güzel bir hafta dileklerimle GÜNAYDIN... yukarıda ki güzellik hepimize şans getirsin.. ilk önce sağlık, sonra huzur, barış, mutluluk, bereket istiyorum herkes için.. ƪ(ˆ◡ˆ)ʃ inşallah ♥
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2012 13 yıl Günaydınnnnnnnnn mutluyuz huzurluyuz başımızda ağrımıyor zaten..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.