Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2012 13 yıl Öğlen olmasına 20 dakkika var, hala günaydın diyebilirim.. Günaydınnnn...
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2012 13 yıl bnde yetiim babyı çaarırmısınıs Bugünde gelmezse notunu kırıcam onun..
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2012 13 yıl Herelerdeydin hoş geldin . Gezmelerde.. saol kaan hoş buldum..
Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2012 13 yıl Günaydın mutlu günler.. http://www.youtube.com/watch?v=79_PMg4nxX0&feature=related
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2012 13 yıl Herkese merhaba.. günü toparlamaya çalışıyorum ama bir türlü toparlanmıyor..
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2012 13 yıl her ne çıkarsa yoluma, selam verip yürümek istiyorum ben... merhaba günaydın..ƪ(ˆ◡ˆ)ʃ
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2012 13 yıl İyi günler.. Bugün tatile giren bütün öğrencilere iyi tatiller diliyorum.. Notları kötü olanlar üzülmesin, telafi etmek için önlerinde uzun bir tatil var.. Benim çocuklarımın karneleri çok güzel.
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2012 13 yıl Admin Tünaydınlar efendim... Tünaydın dedim diye tünemeyin sakın YSG!
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2012 13 yıl h azar işitmeden önce çekilmiş olan TÜNEDİ vak vakalar'ın fotografıdır.. yazıktır onlara.. ..
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2012 13 yıl günaydın bize günaydın size hepimize günaydın günaydın hepimize bu gün yeni bir gün sevimli bir gün yeni bir gün bu gün hepimize günaydın günaydın uyanışımıza, uyanışımıza günaydın
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.