Gönderi tarihi: 23 Mart , 2012 13 yıl Bu yazıyı görmesem saatin bu denli geç olduğunu fark etmeyecektim. Gayet daha saat 21:00 falandır diye düşünüyordum ben, ne çabuk geçmiş Vayyyy
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2012 13 yıl Göz bandlyLa yatlnca saatlerileri aLsanlz da "o eksik 1saat az uyku" oLaylnl yaşamaylp;bu saate kadar deLi uyuyorsunuz! Bknz:Ben! Günaydln;) Tabiki şaka şaka
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2012 13 yıl Ben galiba Pazartesileri seviyorum..Bi kere en önemlisi yepyeni umutlarla açıyorsunuz gözlerinizi, sadece yeni bir güne değil, yeni bir haftaya uyanıyorsunuz.Sevgi ile kucaklanmayı bekleyen yeni bir hafta var önünüzde.. Kucaklayalım öyleyse.. Günaydın dennise, günaydın hepinize...
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2012 13 yıl Bugün Tiyatro seyretmek lazım desene... Evet ama bizim burada çok fazla seçenek yok.. Özel tiyatroların çoğu mayıs ayından itibaren turneye geliyorlar.İzmir' in tek sevmediğim tarafı bu, Bir sürü güzel konserden, oyundan, sergiden hatta filmden mahrumuz ..
Gönderi tarihi: 29 Mart , 2012 13 yıl Gunaydinn ne var kahvaltida : )) mmm bugun sadece recell , bal kaymak : )) cay : ) sabah sabah tatli istegiyle uyanmak bana mi ozgu acaba
Gönderi tarihi: 30 Mart , 2012 13 yıl Tünaydın dememek için iyi öğlenler.. Sonra jön gelip görür, cır cır cır bi sürü konuşur..
Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2012 13 yıl Pazartesi'nin hakkını yiyorlar..fıstık gibi gün işte! Mutlu günler, mutlu haftalar arkadaşlar..
Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2012 13 yıl Admin Pazartesi'nin hakkını yiyorlar..fıstık gibi gün işte! Mutlu günler, mutlu haftalar arkadaşlar.. iyi bir gün olması dileğiylen iyi günler. İkinizede katılıyorum...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.