Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2008 16 yıl Günaydınnnnnnn Radya...herkese günaydınnnnnn hernekadar ben daha uyumamış olsamda göslerim aynen oldu....
Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2008 16 yıl burada olanlara günaydın Sedoş hosgeldınn Nerelerdesın sen merak edıyordum
Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2008 16 yıl Sedoş hosgeldınn Nerelerdesın sen merak edıyordum Radya hoşgeldin bende seni merak ediyorum nerelerdesin sen Günaydın demek lazım foruma girdik yeni bir gün gibi
Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2008 16 yıl Radya hoşgeldin bende seni merak ediyorum nerelerdesin sen Günaydın demek lazım foruma girdik yeni bir gün gibi Ben buradayımmm Kapıdan kovsalar bacadan gırerım ben
Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2008 16 yıl Ben buradayımmm Kapıdan kovsalar bacadan gırerım ben Sana tüm kapılar açık sonuna kadar ...kim kovacak senii hıı hıı şaşarım o sisteme bu ne curet
Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2009 16 yıl Yazar günaydın forum günaydın hayat,günaydın dünya. .günaydın 57 öğrenci bırden yaşam enerjım mı söndü ne
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.