Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2013 11 yıl günaydın arkadaşlar bugün günlerden perşembe, cumaya bir kala neşe doluyor insan
Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2013 11 yıl cumaya bir kala neşe doluyor insan harikasın @ şirinesi.. ne güzel bi kelâm.. kıskandım.. ben de diycem biraz değiştireyim de.. pek belli omaçın he? bu gün perşembe yarın cuma benim içün farketmes sen mutlu ol ne olur.. için neş'e dolsun mavi-bıcık şey seni.. herkese merhaba.. ..
Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2013 11 yıl harikasın @ şirinesi.. . . . herkese merhaba.. .. interlock hocam sizi de şirinler köyümüzün şirin babası yapalım. hep beraber mutlu mesut yaşayalım işte
Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2013 11 yıl interlock hocam sizi de şirinler köyümüzün şirin babası yapalım. hep beraber mutlu mesut yaşayalım işte peki.. ..
Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2013 11 yıl tünaydın kısmına yetişebildim. herkesler cuma da namaz kılanları anlıyorum da bir de işten kaytarmak için cumaya gidiyorum deyip saatlerce kaybolanlar var : ) erkek olmak varmış
Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2013 11 yıl Admin Kızım ve ben herkese iyi pazarlar diliyoruz Ah çok şirinnnnnnnnnnnnnnnnn...
Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2013 11 yıl Kızım ve ben herkese iyi pazarlar diliyoruz güzelimmm nasıl tatlı bişeysin sen öpüyorum ikinizi de..
Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2013 11 yıl "Bir ekmeği son lokmasına dek yemeyi, bir de ağız dolusu gülmeyi unutma hiçbir zaman .." demiş Nazım Hikmet. Günaydın
Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2013 11 yıl haftayı bitirmenin verdiği mutlulukla günaydın-tünaydın-iyi günler-iyi akşamlar-iyi hafta sonları......vs. vs.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.