Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2013 11 yıl HERKESE GÜNAYDIN ...)) "Aşka uçarsan kanatların yanar." Sadi Şirazi "Aşka uçmazsan kanat neye yarar." Mevlana "Aşka varınca kanadı kim arar." Yunus Emre "Kanatları ızgaraya at, rakıyı da dolaptan çıkart canım." İzmiR'li
Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2013 11 yıl Günaydınnn, çok mutlu bir hafta olsun herkes için Lütfen olsun
Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2013 11 yıl Bir şarkı dinlemeden yatılmaz benim kitabımda... Bir de kitap okunmadan asla uyunmaz... Şimdi önce şarkımı dinliyor sonra da yatıyorum herkese iyi geceler Bu geceki şarkımı birlikte dinleyelim istedim.
Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2013 11 yıl Size bugün köy kahvaltısı getirdim arkadaşlar. Günaydın. Bu çökelek denen şeye hastayım desem yerinde olur.
Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2013 11 yıl Size bugün köy kahvaltısı getirdim arkadaşlar. Günaydın. Bu çökelek denen şeye hastayım desem yerinde olur. İstanbul'da yaşayaydın ben sana verirdim, çünkü anneannem kendi elleriyle yapıp göndermiş, hem de en güzelinden... Ben de çok severim o yüzden özel siparişle geliyorrrrrrr bana her 3 ayda bir
Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2013 11 yıl Nasıl huzur dolu içim, güne bu müzikle başlamanın etkisi olsa gerek... Siz de dinleyin istedim (tabi isterseniz) hem kim bilir belki huzura ihtiyacınız vardır. Moonlight Sonata
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.