Φ qh0stkinq Gönderi tarihi: 7 Mart , 2016 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2016 bir clip arıyorum. şöyle başlıyor; dırırım dırımdııırımıdırı dırı dırım mmmm.mmmmmMMm. yalnız sondaki 2 ''M''nin hangisi küçük hangisi büyük hatırlayamadım. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim Alıntı
Misafir misafir Gönderi tarihi: 11 Mart , 2016 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2016 Slm ben bir klip arıyorum rus erkek bir sanatçı söylüyor okul aşkı klibinde köpeği de var Alıntı
Φ brcgnc Gönderi tarihi: 11 Mart , 2016 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2016 selam arkadaşlar 2000 lerden yabancı bir klip arıyorum aklıma bir türlü gelmiyor...Slow bir parçaydı..Sanırım sarışın bir kız elinde mikrofon bir barda bar tezgahının üzerinde şarkı söylüyordu..Bulamadım bir türlü yardım lütfen.. teşekkürler. Alıntı
Φ Taş-Yürekli Gönderi tarihi: 11 Mart , 2016 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2016 Bu durum benimde çok başıma gelmişti ama verdiğin ipuclarından çıkaramadım Alıntı
Φ brcgnc Gönderi tarihi: 11 Mart , 2016 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2016 Bu durum benimde çok başıma gelmişti ama verdiğin ipuclarından çıkaramadım Alıntı
Φ Taş-Yürekli Gönderi tarihi: 11 Mart , 2016 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2016 Biraz mırıldanamazmısın Alıntı
Misafir SEVIPBRAGACAGIZ Gönderi tarihi: 12 Mart , 2016 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2016 BENDE BİR ŞARKI ARIYORUM. KLİBİNDE BİR KIZ VE BİR ERKEK NASCAR PİSTİNDE YARIŞIYORLAR. HATIRLADIĞIM KADARI İLE ŞARKININ SÖZLERİ "I NEED YOU" VEYA "I LOVE YOU" TARZI BİRŞEY OLMALIYDI ANCAK BU ŞEKİLDE ARAYINCA HİÇBİR SONUCA VARAMIYORUM. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER Alıntı
Misafir Yilmazzz Gönderi tarihi: 13 Mart , 2016 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2016 Maalesef Ben de bir şarkı arıyorum klipte çölde iki adam düet yapıyordu biri uzun biri kısaydı muhtemelen birisi marc antony di klibin ismini bilen varsa lütfen yardım etsin Alıntı
Misafir ıncea Gönderi tarihi: 13 Mart , 2016 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2016 sarkı ingilizce kadın adama trip atıyo adam rujun tasmıs diyo kadın tüm yüzüne sürüyo eve kedi alıyolar kedi bunları tırmalıyo adam kapıda özür dilemek için bekliyo sırılsıklam bir şekilde yağmur sadece onun üstüne yağıyo sonra adam gökyüzüne i am sorry yazıyo felan bulan bilen varsa cok memnu n olurum Alıntı
Misafir Ggg Gönderi tarihi: 19 Mart , 2016 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2016 Arkadaslaar 2 3 sene once izlemistim klibi sarisin 5 6 yaslarinda bir kizla erkek cocuk oynuyodu sokaklarda oynuyolarda dans eden gencler vardi ismini bilen varmi acaba Alıntı
Misafir Murat Gönderi tarihi: 20 Mart , 2016 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2016 Meraba bir çocuk kementle at yakalıyor. At çocuğu sürüklüyor çocuk hiç pes etmiyor en son atın üstünde geziyor. Klibi hatırlayan varsa sevinirim Alıntı
Misafir okty Gönderi tarihi: 20 Mart , 2016 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2016 klip arıyorum 2000lerin başı, sanatçı türk, fakat şarkı yabancı slow. klibinde adamın sevgilisi ölüyor. bilen varsa sevinirim. takıntı oldu resmen:) Alıntı
Misafir Kızılkuş Gönderi tarihi: 21 Mart , 2016 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2016 Bi klip arıyorum klipte mumdan yapılmış bir kız Bebek ve erkek Bebek vardı bunlar aşık gibi birşeydi klibin sonunda ikisi yere düşüyorlardı ve eriyorlardı bilen varsa lütfen yardımcı olsun Alıntı
Misafir stellamaron Gönderi tarihi: 22 Mart , 2016 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2016 arkadaşlar ben bi klip arıyorum nolur yardım edin klipte 2 erkek var 1 i saksafon çalıyor ve altında siyah bir şalvar var biri ise normal kızları tavlamaya çalışırken kızlar saksafonluya gidiyor lütfen yardım edin Alıntı
Φ ekrek Gönderi tarihi: 23 Mart , 2016 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2016 bir kilp arıyorum türkçe rapçilerden birinin maskeli bi adam var otur ve anlat diyo rapçi söylemeye başlıyor.maskeli adamlar santranç oynuyorlar. Alıntı
Misafir Guhhhjn Gönderi tarihi: 24 Mart , 2016 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2016 Çölde bir rapçı var alt yazılı tanrıyla konuşuyor bağırıyor sorguluyor bilen varsa yardımcı olsun lutfen Alıntı
Misafir Sakarya Gönderi tarihi: 24 Mart , 2016 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2016 4 veya 5 sene önce uzayda yürüyen bir kadın bir çembere doğru yürüyor Şarkının adını bilen varsa söylesin lütfen Alıntı
Misafir Cazgir Gönderi tarihi: 25 Mart , 2016 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2016 Bir şarkı arıyorum lütfen yardımcı olun eski bir sarki pek bilinmiyor diye düşünüyorum 3-4 sene önce izledim siyah beyaz çekilmiş deniz kenari veya göl kenarı gibi bir yerde iskelede iki kişi var kız şarkıyı söyleyendi slow bir şarkıydı sol taraftan çekilmiş bir klip adamsa bir enstrüman çalıyordu umarım bilen hatırlayan birileri vardır teşekkürler Alıntı
Φ Usra Gönderi tarihi: 27 Mart , 2016 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2016 arkadaşlar ben bir klip arıyorum Allah aşkına yardım edin çıldıracam artık. klipte 5-6 kadin dans ediyordu, üstlerinde siyah bikini gibi bir şey vardı, odadan biraz büyük bir yerdelerdi altın sarısı süslemeler vardı ve yanlıiş hatırlamıyorsam nakaratta siii diye kelime söylüyorlardı cümlenin sonunda. telefonumda vardı bir ara ama telefonu değişince o da gitti. ne zamandandır arıyorum ama bulamıyorum yardım ederseniz çook sevinirim şimdiden TEŞEKKÜRLER.. Aradığınız klip The Pussycat Dolls Buttons olabilir. https://youtu.be/VCLxJd1d84s Alıntı
Φ Usra Gönderi tarihi: 27 Mart , 2016 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2016 Merhaba bende bir şarkı arıyorum. 2007 - 2009 arası olabilir belki daha önce belki daha sonradır emin değilim. Karanlık bir yerde uzun merdiven vardı kadın merdivenden çıkarak şarkı söylüyordu. Bir tane de adam vardı yanlış hatırlamıyorsam. Galiba Fransızca sözleri vardı. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler. Alıntı
Misafir nostalgie Gönderi tarihi: 28 Mart , 2016 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2016 Merhaba 2000li yılların başlarında bir klip izlemiştim. Arapçaydı ve bir kadın söylüyordu. Klipte kadın uykuya dalınca yatağı uçuyordu falan. Bilen var mı acaba? Alıntı
Misafir sarkici Gönderi tarihi: 28 Mart , 2016 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2016 Bi turk grup vardi 40 li yaslarda adamlar .boyle havadar teras gibi yerde yayilmislar yatar gibi gitar caliyorlardi. Guzel bi soloyla basliodu sarki.akustik bi gruptu. Kafayi yicem bilen var mi ya? Alıntı
Misafir tolga706 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2016 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2016 Bi klip arıyorum klipte mumdan yapılmış bir kız Bebek ve erkek Bebek vardı bunlar aşık gibi birşeydi klibin sonunda ikisi yere düşüyorlardı ve eriyorlardı bilen varsa lütfen yardımcı olsun Kızılkuş.. aradığın klip: daft punk - instant crush Alıntı
Misafir 4TL4S Gönderi tarihi: 30 Mart , 2016 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2016 bir şarkı arıyorum klibinde stüdyoda şarkı hazırlayanlar insanların sesini dışarı hoparlör ile veriyolardı çevrede şarkı duyunlar oraya doğru toplanıyor ve şarkıyı yapanları ve ses sistemini taşıyolar felan bir grup olması lazımdı diye hatırlıyorum hareketli bir parçaydı Alıntı
Misafir Misafir Gönderi tarihi: 31 Mart , 2016 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2016 Merdivenlerde bitane bayan sanatci slow sarki klibi cekmisti bulursaniz sevinirim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.