Φ LeylaM Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 ustteki ev hosuma gitti,alttakinin de yeri..doganin yanisira deniz de gormem lazim,aksamlari kenarinda oturup mehtaba karsi komsularimla cay icecegiz,hayaller kuracagiz,cekirdek citleyecegiz cok romantik olacak Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 valla bende böyle bir evde yaşamak isterdim balkona mangalıda yakacaksın akşam offff ay ışığında kanatlar köfteler rakılar üfffff. Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 leyla hanım beyaz ev gerçekten çok güzel Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 ustteki ev hosuma gitti,alttakinin de yeri..doganin yanisira deniz de gormem lazim,aksamlari kenarinda oturup mehtaba karsi komsularimla cay icecegiz,hayaller kuracagiz,cekirdek citleyecegiz cok romantik olacak ben alttaki denizi gören evi istiyorum leylaM.. mavi düğmem adında pek bi afilli olmuş o evin terasına sen..ben..Sardunyam..bi de teşrif ederlerse Frozen cadısı oturmuş..denizi seyrederekten çekirdek çitleriz Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 ben alttaki denizi gören evi istiyorum leylaM.. mavi düğmem adında pek bi afilli olmuş o evin terasına sen..ben..Sardunyam..bi de teşrif ederlerse Frozen cadısı oturmuş..denizi seyrederekten çekirdek çitleriz evet ya, ne güzel olurdu, sizinle değil o manzara heryer güzel olurdu yumotem de olurdu offffffffff be efkarlandım bak şimdi, Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Tesekkur ederim Keskinkalem. Diloscugum,dondurma filan yeyip,kahve de iceriz,hani muhabbetin olmazsa olmazi.. adimi begendin dimek,sanirim sitede baska leylalar da var,o sebepten rakamsiz ancak bu sekilde kullanabiliyorum nickimi Ablacim sana da ne kadar katiliyorum bilemezsin,sizinle her yer guzel olurdu,zaten forum da sizinle guzel Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 siz masa başında dertleşir ve yudumlarken kahvelerinizi....bi kelebek konuverir masanızın başucuna...şöyle süzülür hepinizin tepesinden....yanaklarınıza konar bi kaç kez...sonra uçar mı bilmem..uçar elbet...ama evin içinde... merak etmeyin farkeettirmem kendimi... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Tesekkur ederim Keskinkalem. Diloscugum,dondurma filan yeyip,kahve de iceriz,hani muhabbetin olmazsa olmazi.. adimi begendin dimek,sanirim sitede baska leylalar da var,o sebepten rakamsiz ancak bu sekilde kullanabiliyorum nickimi Ablacim sana da ne kadar katiliyorum bilemezsin,sizinle her yer guzel olurdu,zaten forum da sizinle guzel evet siz varsınız diye siz masa başında dertleşir ve yudumlarken kahvelerinizi....bi kelebek konuverir masanızın başucuna...şöyle süzülür hepinizintepesinden....yanaklarınıza konar bi kaç kez...sonra uçar mı bilmem..uçar elbet...ama evin içinde... merak etmeyin farkeettirmem kendimi... kelebeğim kızım sen gelirsen biz seni bırakmayız bir daha, farkettir kendini ve bizimle kal sende olur mu? Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 şöle tepede bir yerde manzaralı güzel mazbut ama yeterince geniş ve medeniyet' tende biraz uzak kafa dinleyebilecek bir ev... Alıntı
Φ mustafabcelebi Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 kimsenin sesini duyamayacağım küçük bir lulübede yaşamak isterdim...ama internetimde olsun Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Doğayla başbaşa güzel ve sakin bir ortam olması yeterli bence ....! Fazla büyük olmasada olur yeterki huzur olsun Bu ev olabilir...... İçide böyle evin....! Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 evet ya, ne güzel olurdu, sizinle değil o manzara heryer güzel olurdu yumotem de olurdu offffffffff be efkarlandım bak şimdi, dooru dersin..beraber olduktan sonra mekanın önemi yok ...yumote de olsun tabii.. Diloscugum,dondurma filan yeyip,kahve de iceriz,hani muhabbetin olmazsa olmazi.. adimi begendin dimek,sanirim sitede baska leylalar da var,o sebepten rakamsiz ancak bu sekilde kullanabiliyorum nickimi Ablacim sana da ne kadar katiliyorum bilemezsin,sizinle her yer guzel olurdu,zaten forum da sizinle guzel dondurma,kahve..soğuk günlerde battaniye aksesuarlar çok ve çeşitli Leylam..duruma göre birini kuşanırız siz masa başında dertleşir ve yudumlarken kahvelerinizi....bi kelebek konuverir masanızın başucuna...şöyle süzülür hepinizintepesinden....yanaklarınıza konar bi kaç kez...sonra uçar mı bilmem..uçar elbet...ama evin içinde... merak etmeyin farkeettirmem kendimi... güzel kelebeğim benim sensiz olur mu hiç sende olacaksın tabii..uğurumuz olarak.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 dooru dersin..beraber olduktan sonra mekanın önemi yok ...yumote de olsun tabii.. dondurma,kahve..soğuk günlerde battaniye aksesuarlar çok ve çeşitli Leylam..duruma göre birini kuşanırız güzel kelebeğim benim sensiz olur mu hiç sende olacaksın tabii..uğurumuz olarak.. yuppiiiiiiiiiiiiiiiiii Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 yuppiiiiiiiiiiiiiiiiii nar tanem gelmiş yaşasııınnn Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 nar tanem gelmiş yaşasııınnn gidiyom gidemiyom canım kara gözlüm ben senden geçemiyom di gel gel Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 gidiyom gidemiyom canım kara gözlümben senden geçemiyom di gel gel yirim senin türkünü ben...türkü tadında arkadaşım benim bendende şu gelsin o zaman; minareden at beni.. in aşağı tut beni Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 yirim senin türkünü ben...türkü tadında arkadaşım benim bendende şu gelsin o zaman; minareden at beni.. in aşağı tut beni türküler güzel yaw yarim istanbulu mesken mi tuttun gördün güzelleri beni unuttun aman Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 türküler güzel yaw yarim istanbulu mesken mi tuttun gördün güzelleri beni unuttun aman güzel olmamı çarşambayı sel aldı bir yar sevdim el adı...bu türküyü gerçekten çok severim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 güzel olmamı çarşambayı sel aldı bir yar sevdim el adı...bu türküyü gerçekten çok severim evet bende çok severim keşke sevmez olaydım elim koynumda kaldı bideee ordunun dereleri aksa yukarı aksa vermem seni ellere ordu üstüme kalksa sürmelim amman Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 evet bende çok severim keşke sevmez olaydım elim koynumda kaldı bideee ordunun dereleri aksa yukarı aksa vermem seni ellere ordu üstüme kalksa sürmelim amman ahhhh ah...beni sana kesmişler..vallahi ben demedim sürmelim aman.. harikadır... ya şu nasıl; Bin cefalar etsen almam üstüme oy Gayet şirin geldi dillerin dostum oy Varıp yadellere meyil verirsen oy Kış ola bağlana yolların dostum Dostum dostum gelsene canım Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 ahhhh ah...beni sana kesmişler..vallahi ben demedim sürmelim aman.. harikadır...ya şu nasıl; Bin cefalar etsen almam üstüme oy Gayet şirin geldi dillerin dostum oy Varıp yadellere meyil verirsen oy Kış ola bağlana yolların dostum Dostum dostum gelsene canım harikadır... bu ne yaredir ki çare bulunmaz aşkın pazarında canlar satılır satarım canımı alan bulunmaz yunus öldü deyu sela verirler ölen beden imiş aşıklar ölmez Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 harikadır... bu ne yaredir ki çare bulunmaz aşkın pazarında canlar satılır satarım canımı alan bulunmaz yunus öldü deyu sela verirler ölen beden imiş aşıklar ölmez bunu bilmiyordum...ama çok manalı sözleri ela gözlüm ben bu yerden gidersem zülfü perişanı kal melul melul.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 onu zara söylüyor yusufu kaybettim türkünün adı ya bunu bilirsin kesin, beni çok etkiler Tanrıdan diledim bu kadar dilek bana kısmet değil dizinde yatmak dizinde yatıpta yüzüne bakmak gel aman aman yanıma kıyma bu yazık canıma bir kara kaşın bir kara gözün değer dünya malına Alıntı
Φ mustafabcelebi Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 alın o zaman güzel bi türküde benden gelsin ikinize Mazlum Çimen - Unutamadım Sözümü tutamadım Gönlümü avutamadım Meğer ne çok sevmişim Yar unutamadım Sevdan beni bir güldürür Şu ömrümü söndürür Her günümü zule döndürür Yar unutamadım Sır edip susamadım Gün geldi coşamadım Gözlerinin ışığını yar unutamadım Bende bunu çok severim Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 onu zara söylüyor yusufu kaybettim türkünün adı ya bunu bilirsin kesin, beni çok etkiler Tanrıdan diledim bu kadar dilek bana kısmet değil dizinde yatmak dizinde yatıpta yüzüne bakmak gel aman aman yanıma kıyma bu yazık canıma bir kara kaşın bir kara gözün değer dünya malına bilmezmiyim bu türküyü hiç..benide çok etkiler alın o zaman güzel bi türküde benden gelsin ikinize Mazlum Çimen - Unutamadım Sözümü tutamadım Gönlümü avutamadım Meğer ne çok sevmişim Yar unutamadım Sevdan beni bir güldürür Şu ömrümü söndürür Her günümü zule döndürür Yar unutamadım Sır edip susamadım Gün geldi coşamadım Gözlerinin ışığını yar unutamadım Bende bunu çok severim Mustafa..bu türküyü arkadaşım ve kendim adına alıyor..ve sana çok teşekkür ediyorum Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.